- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #132.561
Canim ben kisin sebze almiyorum sagliksiz oldugu icin,yazdan biber,patlican,fasulye kurutuyorum bunlari yemek yapiyorum haslayip soganli cok az salcada kavuruyorum.Mecbur sebzeye ağırlık vereceksin Canm işin gerçekten zor Allah kolaylık versin
Hmm gayet güzel menü. Saatleri su ve sporu da yazıyoruz Canm
Bu bilgiyi @-Bin muhtesem gunes- daha önce paylaşmıştı ve işe yaradığını söylemişti velakin ben sirkeli suyu içemedim noooooooooo
Can'ım akşam 2 dilim ekmek fazla olmuş bir de tam buğday ekmeği yersen daha sağlıklı olur:)
Bence menün güzel canım bu kuru sebze yemeği dediğin Nasıl yapılıyor
Canm diyet bisküvi şekerli ise çok sağlıksız ünideyken hocamız şeker yok diyerek tatlandırıcı ve katkı maddesini basıyorlar içine demişti ama şu pirinç ve Mısır patlaklı olanlar en iyisi hem katkı yok neredeyse hemde kalorisi az ve tok tutuyor :)
güzel menü Canım. Kuru üzüme dikkat 1yk kuru üzümde 31 kalori var ama sen kararındasın afiyet olsun:)
Afiyet olsun Canım sen nerelisin genelde Antepliler bilir patlıcan kebabını da :)
Can'ım totalde 3 dilim ekmek fazla olmuş bence ekmeğe dikkat:)
Mantar istettin Canımı Alayım da yapayım hmmmm menün de güzel canım afiyet olsun kilo olmasın:)
Abla sende akşama çok az yemişsin hadi ben dolma yediğim için haketmedim ama sen hiç cıslamamışsın:) afiyet olsun kilo olmasın abla:)
Güzel Bi gün olmuş Can'ım
Kız bu ne kadar az yemek diyecektim kiiiii karışık tostu gördüm. Kilo olmasın inşallah cumaya kadar erir gider canım
Günaydin annem burada misafirde gelince pek giremedim.
Ağrı için geçmiş olsun canım. Benimde belim tüm kemiklerim agriyor dana kadar regl öncesi sivilcemde çıktı hazir im regl bekliyorumGunaydin kizlar sabah regl oldum karnim cok kotu agriyor uyuyamadim
Evde nasil yapiyorsun canim merak ettim bende hazir icemiyorumda.Elma sirkesini hazir alirsaniz o cok sert icimi zor.Bu yil kendim yaptim hazirlardan cok farkli ve icimi kolay.Daha hafif.Onceden birkac hazirdam iceyim dedim midem delinecek diye korktum.
Sagol canim benim tarti oncesi iyi oldu ama aksama misafirim var dunya kadar isim var,sende bir an once ol da tartiyi iyi etkilesin:)Ağrı için geçmiş olsun canım. Benimde belim tüm kemiklerim agriyor dana kadar regl öncesi sivilcemde çıktı hazir im regl bekliyorum
Günaydın cnmKızlar gunaydınnn bu sabahta 200 gram daha vererek 3 gunde 500 gram vermis oldum daha simdiden regli oldum ikinci gunum hizla kilo vermemi buna bagliyorum odem atıyorum galiba mutluyum
Bildiğimiz sumak abla burda sunak ekşisi derler:)Sumak ekşisi başka bişeymi cnm Yoksa bildiğimiz sumakmı
Hmmm bizde kuruturuz da tadı güzel oluyırsa bende deneyeyim dedim:)Canim ben kisin sebze almiyorum sagliksiz oldugu icin,yazdan biber,patlican,fasulye kurutuyorum bunlari yemek yapiyorum haslayip soganli cok az salcada kavuruyorum.
Canımmm ne güzel maşallah size :) benim koca işe gitmem lazım dedi ve gitti:)Kızlaaaar günaydın günaydın cook mutluyum sevindirik oldum resmen esim kendi köye gitmişti ama az önce kapı cildi kocamaaaaan bi buket gül bunu ilk evlendiğimde kendi Sivas'ta iken yapmıştı ve yıllar içinde hiç bi beklentim yoktu artık yapmıyodu cok sasirdim cok mutlu oldum ne biliyim gorgusuz gibi sizinle paylaşayım dedim tabi cok alışkın olmayınca normalde doğum gunu evlilik yıldönümü falan böyle şeyler yapmaz
Canım benimki de yok evde son bikaç yıldır belki hiç hediye özel gun falan yoktu hiç beklenti olmayınca zaten insan daha fazla seviniyo hiç bi beklentim de yoktuBildiğimiz sumak abla burda sunak ekşisi derler:)
Hmmm bizde kuruturuz da tadı güzel oluyırsa bende deneyeyim dedim:)
Canımmm ne güzel maşallah size :) benim koca işe gitmem lazım dedi ve gitti:)
Ay ne güzelKızlaaaar günaydın günaydın cook mutluyum sevindirik oldum resmen esim kendi köye gitmişti ama az önce kapı cildi kocamaaaaan bi buket gül bunu ilk evlendiğimde kendi Sivas'ta iken yapmıştı ve yıllar içinde hiç bi beklentim yoktu artık yapmıyodu cok sasirdim cok mutlu oldum ne biliyim gorgusuz gibi sizinle paylaşayım dedim tabi cok alışkın olmayınca normalde doğum gunu evlilik yıldönümü falan böyle şeyler yapmaz
Verirsin burcum . Bu akşam hafif atlat. Yoğurt ve salata olabilir.Kizlar gunaydin daha iyihm ama artidayim cok mutsuzum
Verirsin burcum . Bu akşam hafif atlat. Yoğurt ve salata olabilir.
Canim panik yapma biz kilolu oldugumuzdan vucut aclik korkusuyla bazen korumaya alabilir kendini sonra hizla dusmeye baslarsin adet doneminse o zamanda odem olabilirGünaydın kizlar
Sabah sabah moralim bozuldu cok vermisim gibi + 500 çıkıyorum
Sabahları limonlu suya basladim cumaya kadar eksiye duserim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?