Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim ben kisin sebze almiyorum sagliksiz oldugu icin,yazdan biber,patlican,fasulye kurutuyorum bunlari yemek yapiyorum haslayip soganli cok az salcada kavuruyorum.

Günaydınnnnn güzellikler

Az kalorili bol hareketli güzel bir pazar diliyorum herkese
Sabah işte olduğum için tartılmadım yarın ne çıkacak hiç bilmiyorum ama dün artıdayım

AdaisyLove
Nehirim şirinleri bende çok severim
En çok sevdiğim çizgi Film eskiden şekerkız kandy vardı

lepistesinyavrucugu
Ayşem sen testlerini yaptırmadan bi Sonuç alamıcaksın bana göre yoksa menülerin abartılı değil hatta az bile

Mşsafiri, işi olanlara kolay gelsin
Banada çocuklar kahvaltıya gelecek
O saate kadar aç durmayım diye bişeyler atıştırdım

Kızlar gunaydınnn bu sabahta 200 gram daha vererek 3 gunde 500 gram vermis oldum daha simdiden regli oldum ikinci gunum hizla kilo vermemi buna bagliyorum odem atıyorum galiba mutluyum
Günaydın cnm
Bu güzel haber
Aslında yeni başlamamışın, demekki vermerkte fazla zorlanmıcaksın

Kızlaaaar günaydın günaydın cook mutluyum sevindirik oldum resmen esim kendi köye gitmişti ama az önce kapı cildi kocamaaaaan bi buket gül bunu ilk evlendiğimde kendi Sivas'ta iken yapmıştı ve yıllar içinde hiç bi beklentim yoktu artık yapmıyodu cok sasirdim cok mutlu oldum ne biliyim gorgusuz gibi sizinle paylaşayım dedim tabi cok alışkın olmayınca normalde doğum gunu evlilik yıldönümü falan böyle şeyler yapmaz

Sumak ekşisi başka bişeymi cnm Yoksa bildiğimiz sumakmı
Bildiğimiz sumak abla burda sunak ekşisi derler:)

Canim ben kisin sebze almiyorum sagliksiz oldugu icin,yazdan biber,patlican,fasulye kurutuyorum bunlari yemek yapiyorum haslayip soganli cok az salcada kavuruyorum.
Hmmm bizde kuruturuz da tadı güzel oluyırsa bende deneyeyim dedim:)

Canımmm ne güzel maşallah size :) benim koca işe gitmem lazım dedi ve gitti:)

Bildiğimiz sumak abla burda sunak ekşisi derler:)

Hmmm bizde kuruturuz da tadı güzel oluyırsa bende deneyeyim dedim:)

Canımmm ne güzel maşallah size :) benim koca işe gitmem lazım dedi ve gitti:)
Canım benimki de yok evde son bikaç yıldır belki hiç hediye özel gun falan yoktu hiç beklenti olmayınca zaten insan daha fazla seviniyo hiç bi beklentim de yoktu

Ay ne güzel benimkinde tık yok ama şıpsevdi sakızı almış kağıdında 'aşk birbirine değer vermektir' benim değerli karım diye resmini yollamış o kadar. Seviyorum onu Allah kimsenin mutluluğunu bozmasın..

Günaydın kizlar
Sabah sabah moralim bozuldu cok vermisim gibi + 500 çıkıyorum
Sabahları limonlu suya basladim cumaya kadar eksiye duserim inşallah
Canim panik yapma biz kilolu oldugumuzdan vucut aclik korkusuyla bazen korumaya alabilir kendini sonra hizla dusmeye baslarsin adet doneminse o zamanda odem olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…