Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım bulgur dışında güzel menü.

@mefkurem
Geçmiş olsun kuzum.
Olsun canım cumaya iyi bir eksi gelir insalah
Canlarım günaydın.300 gr eksideyim.Çok değil ama inşallah başlangıçtır ve arkası gelir.Okula geçiyorum şimdi canlarım.
Tebrikler canım çok güzel
Gunaydin canlarimmmmm.-3 kiloyum......
Vayyy canım Süpersin tebrik ediyorum.
Kız allahtan bizim takimdasn yoksa kalpten giderdim :)
Gunaydin kizla bende -100 deyim
Cuma ya daha iyi olur ins
Tebrikler canım cumaya iyi bir eksi var desene

günaydın
ben de bugün -100 inşallah cumaya daha da iyi olur
1300 kaldı izin öncesine

Günaydın herkese
Ben de sabitim

Sabit demek cumaya eksinin geleceğini işaret eder nehirim.
Günaydın herkese -100 benim
Bugün hiç tartiya çıkmak istemedim almışımdır diye inşaallah cumaya listeye girerim

-100 pazartesi için fena değil canım.
günaydın
1300 kaldı izin öncesine

Hadi bakalîm.

Günaydın
Sebebini bilmediğim bir şekilde artıdayım cidden şaşırdım
+500

Aaaaa elifim niye öğle oldu ki. Cumaya kadar bol spor ve sıfır kaçamakla devam.

Günaydın kızlar 58.800 :/ haftaya kadar hedefim 1 kilo çok zor gidiyo artık kilo veren herkesi tebrik ediyoruummm :)

Gizemcim kaç kilo ile başlamıştın.

Gunaydin kızlar bende sasirmis bir şekilde eksideyim hayret yahu
Mefkus abla ben en son bildirimde kac kiloydum unuttum ya habire tartilmaktan kafam gitti

Alemsin kız. Benim rakamlar hep beynimde dönüyor.

Canlarım günaydın.300 gr eksideyim.Çok değil ama inşallah başlangıçtır ve arkası gelir.Okula geçiyorum şimdi canlarım.
Kaptanım guzel gidiyoruz gibi ama karsi takimda kuvvetli gibi -3 olan var

Tebrikler canım
Bende - 500 gorunuyorum tartida kizlarrrrr
Tartıda eksi çıkamayan canlar Onumuzde 4 gun daha var hadiii biraz daha dikkat edelimmm

Eksili fıstıkları tebrik ediyorum,artılar üzülmeyin canlarım cumaya uçar gider.B takımı açık ara önde mi kızlar ne:) Tenefüsteydim internet çekince bi uğrayım dedim.Öpüyorum çokça.

Gunaydin kizlar +200 um ama nedense pek uzulmuyorum cunku cumaya kadar gidecek insallah,bulgur bende sislik yapiyor ondanda cikmis olabilirim.

Gunaydin kizla bende -100 deyim
Cuma ya daha iyi olur ins

Günaydın herkese
Ben de sabitim

Günaydın herkese -100 benim
Bugün hiç tartiya çıkmak istemedim almışımdır diye inşaallah cumaya listeye girerim

günaydın
1300 kaldı izin öncesine

Günaydın
Sebebini bilmediğim bir şekilde artıdayım cidden şaşırdım
+500

Günaydın kızlar 58.800 :/ haftaya kadar hedefim 1 kilo çok zor gidiyo artık kilo veren herkesi tebrik ediyoruummm :)
kızlar kilo verenleri tebrik ederim veremeyenşerde inş cumaya eksi olur

Eksili fıstıkları tebrik ediyorum,artılar üzülmeyin zaman var canlarım cumaya uçar gider.B takımı açık ara önde mi kızlar ne:) Tenefüsteydim internet çekince bi uğrayım dedim.Öpüyorum çokça.

Tabi bulgur yiyince mi ne anlamadım hiç bi işe yaramadı detoksumsu yaptığım sey hiç bi işe yaramadı hos Funk attılar gıttıde beni tatmin etmedi -200 deyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…