- Konu Sahibi Handandandan
-
- #132.721
Senin durum nasıl kamilem.kızlar kilo verenleri tebrik ederim veremeyenşerde inş cumaya eksi olur
Olsun kuzum cumaya -1 garanti bana göre senden.Tabi bulgur yiyince mi ne anlamadım hiç bi işe yaramadı detoksumsu yaptığım sey hiç bi işe yaramadı hos Funk attılar gıttıde beni tatmin etmedi -200 deyim
Boyun 1.60 canım çok teşekkür ederimSüpersin canım. Boyun kaç cm. Süper vermişsin canım. Tebrik ederim seni.
Yaşasın seferoğullarıGunaydin canlarimmmmm.-3 kiloyum......
ßu anki kilon gayet idesl canım. Ama tabii ki 55 veya 52 ler de olabilir.Boyun 1.60 canım çok teşekkür ederim
Cumaya 4 gün var canım iyi bi tartı sonucu görürüz senden üzülmeTabi bulgur yiyince mi ne anlamadım hiç bi işe yaramadı detoksumsu yaptığım sey hiç bi işe yaramadı hos dunku artılar gıttıde beni tatmin etmedi -200 deyim
Evet canım ilk hedefim 55 daha sonrada 50 olmak istiyorum :)ßu anki kilon gayet idesl canım. Ama tabii ki 55 veya 52 ler de olabilir.
19 mayıs kızımın doğum gününde 69.9 olmak istiyorum ama bu kaplumbağa hızında olamam galibaHadi kıxlar hep beraber bu yaza incecik gireceğiz. Bu gün artı da çıksak moral bozmak yok. Nisan sonunda guzel ciciler alırız kendimize.
İyi düşün iyi olsun canım. Bende de bazen surekli baş ağrısı olur sinüzitten dolayı sende de sinüzit olabilir mi malum havalar soğukKizlar +400 um bas agrim devam edio gunde 3 litre su icmem gerekio ama aklima bile gelmiyo eger 2 gum daha devam ederse mr cekilicem
Sinuzittir buyuk ihtimal benimde sinuslerim dolu agri var felaket birde ustune regliKizlar +400 um bas agrim devam edio gunde 3 litre su icmem gerekio ama aklima bile gelmiyo eger 2 gum daha devam ederse mr cekilicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?