- Konu Sahibi Handandandan
-
- #132.741
İyi düşün iyi olsun canım. Bende de bazen surekli baş ağrısı olur sinüzitten dolayı sende de sinüzit olabilir mi malum havalar soğuk
Sinuzittir buyuk ihtimal benimde sinuslerim dolu agri var felaket birde ustune regli
Olsun kuzum cumaya -1 garanti bana göre senden.
Inşallah kızlar ya bi an önce bıraktığım yere geri dönmesi ve 6 ları görmeliyimCumaya 4 gün var canım iyi bi tartı sonucu görürüz senden üzülme
ah ah bende haziranda okula giderken 65 olmayı cok istiyorum ama dediğin gibi kaplumbağa gibi zor biraz hızlanmamız lazım19 mayıs kızımın doğum gününde 69.9 olmak istiyorum ama bu kaplumbağa hızında olamam galiba
geçmiş olsun canım ya migren fena olur bilirim arkadaşımdanKizlar +400 um bas agrim devam edio gunde 3 litre su icmem gerekio ama aklima bile gelmiyo eger 2 gum daha devam ederse mr cekilicem
Tebrikler tatlım cumaya biri gececen heraldeKızlar merhaba ben -400 mutluyum cumadan umutluyum:)
Ankaradada ilkbahar havasi var abla kizla cikicaz birazdanKızlar sabah bi kalktık hertaraf bembeyaz olmuş
Senenin 2. Karı yağdı buraya
Oh ne güzel Keyfini çıkarınAnkaradada ilkbahar havasi var abla kizla cikicaz birazdan
Sen atarsin o sisligi hedefinede varirsin bence ablaSelamlar kızlar
Dün fazla yorgunluktan uyuyamadım
Bende öyle oluyor
Sabaha doğru dalmışım haliyle geç kalktım
Heralde hastanede saatlerce sandalyede oturmaktan şişlik oldu
Yoksa cumadan sonra hiç kaçamak yapmadım ve cumartesi +600 dü bugün +900 olmuş
Buna rağmen yinede ne yapıp edip inşallah cuma için -1 diyorum
Bu hedefim tutmazsada kendime kaçamak hakkı vermicem
Eksi ve sabit olanları tebrik ediyorum
Artı olan kızlar, hiç moral bozmayın
Şu 4 gün vücudunuza yaramayan şeyleri yemeyin ve 3 gün spora ağırlık verin
Bana nasıl fazla spor yaramıyosada hiç sporsuzlukda yaramıyor, kaç gündürde yapamadım belki onun etkiside olabilir
SEFEROĞULLARI bakıyorum hemen havalara girmişiniz
Haticeye değil neticeye bakın kızlar, son gelen iyi gülermiş
Bide yüzdelerin hesaplanacağını unutmayın
TELLIOĞULLARI!!!! Hadi bacılarım bütün silahlarınızı kuşanın
Galibiyet bizim olacak
@elifce80
Elifim geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim cnm
Almadim ölçü felan ablalepistesinyavrucugu
Ayşe sen kendine defter yapmadınmı cnm
Hem ölçülerinide al
Önceki hafta kilon 112.7 di. Geçen cuma bildirim yapmadığın için yüzden 2 ye bölünecek
Kaptanımmmm ben şimdi tartıldım sabahla aynı çıktı.Bu biraz daha vermişim demek sanırım demiiiiiSelamlar kızlar
Dün fazla yorgunluktan uyuyamadım
Bende öyle oluyor
Sabaha doğru dalmışım haliyle geç kalktım
Heralde hastanede saatlerce sandalyede oturmaktan şişlik oldu
Yoksa cumadan sonra hiç kaçamak yapmadım ve cumartesi +600 dü bugün +900 olmuş
Buna rağmen yinede ne yapıp edip inşallah cuma için -1 diyorum
Bu hedefim tutmazsada kendime kaçamak hakkı vermicem
Eksi ve sabit olanları tebrik ediyorum
Artı olan kızlar, hiç moral bozmayın
Şu 4 gün vücudunuza yaramayan şeyleri yemeyin ve 3 gün spora ağırlık verin
Bana nasıl fazla spor yaramıyosada hiç sporsuzlukda yaramıyor, kaç gündürde yapamadım belki onun etkiside olabilir
SEFEROĞULLARI bakıyorum hemen havalara girmişiniz
Haticeye değil neticeye bakın kızlar, son gelen iyi gülermiş
Bide yüzdelerin hesaplanacağını unutmayın
TELLIOĞULLARI!!!! Hadi bacılarım bütün silahlarınızı kuşanın
Galibiyet bizim olacak
@elifce80
Elifim geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim cnm
Bugün hafif şeyler ye mideni dinlendir cnmSelam kizlar okuldan yeni geldim midem biraz kotu dunku cigkofteden dolayi,papatya cayi yaptim icip sporumu yapicam insallah.
Kız rabia netini başka yerlerdemi harcadınKizlar merhaba benim net bitti bitecek cok giremiyorum nete yaa uzgunum hemen yaozip cikiyorum 1 hafta var yenilenmesine((
Ben o artıları verip eksiye de düşerim tatlımSen atarsin o sisligi hedefinede varirsin bence abla
Hehee baksana herkes ekside nerdeyse cumaya kadar herkes daha iyi olur inşallah
Almadim ölçü felan abla
Bide veremeyince zaten moralim hic duzelmemisti dogrusu biseye hevesim yoktu...dusundum diğer yaptigimdada olcu almamistimki :) sadece etke bedenimden anliyordum
Ben bu haftada listeye girmiyim abla bakalim ne durumda olucam dun 500 artii cikarken bugun 600 eksi çıktım nasil oluyor anlamiyorum :/ belkide tiroidim duzene girmeye basladi ondan
Ben hiç bi zaman gün içinde daha az çıkmam tatlımKaptanımmmm ben şimdi tartıldım sabahla aynı çıktı.Bu biraz daha vermişim demek sanırım demiiiii
Tamam abla aksam zencefilli naneli cay yapayim,bu hafta ara ogun yapmiyorum bugunden itibaren, bakalim nasil etkileyecek.Bugün hafif şeyler ye mideni dinlendir cnm
Mide için zencefilde iyi gelir
Kız rabia netini başka yerlerdemi harcadın
Ben o artıları verip eksiye de düşerim tatlım
Inşallah bundan eminim
Ayşem senin listeye girme işini
Dr işini hallet bi ilaçların düzenlensin sonraki duruma göre bakarız
Yoksa böyle dahada stres olursun
Takım içi yarışta sen nasıl istersen öyle yaparız
Ben hiç bi zaman gün içinde daha az çıkmam tatlım
Sende de öykeyse inşallah yarın daha güzel bi eksi seni bekliyor
Bide erken tartılma problemin varya öyle olmasa eminim 200 -300 daha farkeder
Ben bugün sabah 7 de tartıldım sonra geri yattım kalkınca 11 de tekrar tartıldım 300 daha eksiydi
Ama uyursam düşüyor uyumazsam farketmiyor
O yüzden tartı günleri geç kalkmaya çalışıyorum
Tabi çalışanların böyle bi imkanı yok
Eğer ara öğünde çok acıkırsan ev ayranı içebilirsinTamam abla aksam zencefilli naneli cay yapayim,bu hafta ara ogun yapmiyorum bugunden itibaren, bakalim nasil etkileyecek.
Oylemi bilmiyordum abla cok sagolEğer ara öğünde çok acıkırsan ev ayranı içebilirsin
O leptini etkilemiyor
Zaten yogurdumu evde kendim yapiyorum ayranada tuz falan atmiyorum artik,bugun hic acikmadim ama acikirsam icerim.Eğer ara öğünde çok acıkırsan ev ayranı içebilirsin
O leptini etkilemiyor
Sevgili citir takimim hepinizi tebrik ediyorum cumaya kadar acik ara onde olucaz belli oldu
A takimi sizleride tebrik ederim ama gördüğünüz gibi rakibeleriniz bayragi aldi gidiyor haberiniz olsun
Bencede canim:))Hahhhaaa dereyi görmeden paçayı sıvamayın derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?