- Konu Sahibi Handandandan
-
- #132.841
canım benim cok zor bir durum ki sut yani temel besin inş gecer ve tekrarlamazYarin sanirim son sut diyet gunum olacak oglumun ozel mamasi bitiyor sonra ikimizde diyeti bozucaz bakalim kizarikliklar tekrar cikacakmi cikarsa hemen doktora ve tahlil yapilacak sonrasinda nasil bir yol izliycez bilmiyorum ama oglumun yogurt sut ürünu yiyemiycek oldugunu dusununce cok üzülüyorum..onun icin Sütçü bulmustum yogurt mayalamaya baslamistim kucuk kavanozlar aldim gunluk mayaliycaktim
Rabbim baska dert vermesin inşallah
Eh idare eder diyelimKızlar çok yorgunum yeni geldim eve.
Kaynanam tüm Turkiyeye yetecek kadar köfte yaptırdı pertim çıktı resmen menüm de düzensiz oldu çünkü sabahtan ona gittim.
09.00 activia kayisili yoğurt avuç içi kadar kuruyemiş
12.00 çökelek közlenmiş biber salatası 4 zeytin 1 yumurta 1 dilim tb ekmeği
18.00 2 küçük Haşlanmış içli köfte domates salatalık
Su 2 lt
Spor 100 squat
Bende 60 görürmüyümkiiiiiiiTatlım Bende önceden verip verip aldım
Hatta en son 3 sene öncesinde 123 kilodan 88 kiloya düşmüştüm sonra 25 kilosunu geri aldım
Bu bana büyük ders oldu yaşadığım pişmanlığı anlatamam
Ama hiç bu kadar uzun devam edip bu kiloya düşmemiştim
Bence hepimiz için bu son olacak
Resimleri görmek için beni izlemen gerekiyor
biraz karışık olmuş sevemedim haha stildelkii kızlar gibi söyledim ya neyseKızlar kusura bakmayın dışardaydım şimdi yazabiliyorum
Sabah 9.30 1dilim çok tahıllı ekmek, 1kk peynir 1kaşık acuka,1sakatalık,1haş yumurta,1bardak tarçın çayı
Öğle: 14.00 2 tam tahıllı wasa 1kaşık acuka
Ara 1 muz 1 etiform Mısır patlağı
Akşam 17.30 1çatal makarna 2 kaşık tavuk sote
Spor yok
Su 2lt
Şu anda açlığım uçtuuuu gitti fıstığımCanım benimmmm,Ayşem,sen de benim için öyle özelsin ki.Ben de seni dünya gözüyle hiç görmedim ama bazen oturur özlerim seni o derece.Zuhal de çok özeldir;karşılıksız iyilik yapmak her kula nasip olmaz.Allah Ondan razı olsun
Ben de senden eminim listelerin sultanı
Ama cuma süper bi eksi görmeyi daha çok severiz dimiiiBen de hepsini severim abla özellikle yaş pasta türlerine bayılırım bir oturusta 1 kiloluk pastayı yerim :):) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Anacım sabırla azimle devam ettikten sonra niye göremiyesinkicanım benim cok zor bir durum ki sut yani temel besin inş gecer ve tekrarlamaz
Eh idare eder diyelim
Bende 60 görürmüyümkiiiiiii
biraz karışık olmuş sevemedim haha stildelkii kızlar gibi söyledim ya neyse
Ahhh Elifim bilseydik o virüsü Biz kovalardık kızzKızlar öğlenden beri kadınlar kulübüne giremiyorum. Eşim düzeltti şimdi. Deli oldum öğlenden beri. Virüs benim siteye girmemi engelliyormuş.
Yok abla başka hiçbişey yemedim aslnda kızlarlada yerim diye az yeniştim onlar bişey yemeyince bende yemedim su ve soda içtim. Aslında karnım şimdi çok aç hatta hafif elim titriyor ama bu saatte yemek istemiyorum.Akşam tavuk soteyi niye az yedinki tatlım salata yoğurtta yok
Heralde başka yerde yedin
Tavuk sotede dünden kalmıştı yarına kalsa dökülürdü dökülmesin diye yedimAkşam tavuk soteyi niye az yedinki tatlım salata yoğurtta yok
Heralde başka yerde yedin
Bende hamur isini pek aramam salata turu şeyleri cok severim yogurtlu mayonezliBen en çok bizim konyanın etliekmeğini,
Lahmacun türü severim
Bide kendi yaptığım mercimek köftesini
Ve diğer bütün hamurişi pasta ve tatlıları
Duygular karsilikli niluferim guzel yureklimCanım benimmmm,Ayşem,sen de benim için öyle özelsin ki.Ben de seni dünya gözüyle hiç görmedim ama bazen oturur özlerim seni o derece.Zuhal de çok özeldir;karşılıksız iyilik yapmak her kula nasip olmaz.Allah Ondan razı olsun
Ben de senden eminim listelerin sultanı
Bu yüzden benim şarj çoğunlukla takılıdırYaaaa bütün alıntılarım gittişarjım da bitmek üzere. Şimdi takarım gece uyanınca bakarım tekrar. Öpüldünüz hepiniz
Hemen yatmıcaksan tarçınlı süt için tatlımYok abla başka hiçbişey yemedim aslnda kızlarlada yerim diye az yeniştim onlar bişey yemeyince bende yemedim su ve soda içtim. Aslında karnım şimdi çok aç hatta hafif elim titriyor ama bu saatte yemek istemiyorum.
Canım Zuhal ablada yoğurt ye demişti valla aklıma gelmedi bugün çok telaşlı geçti aslında misafir geldi ben çıktım ne bulursam onu yedim. Bide meyvenin yanında yoğurt yemenin bilmediğim Bi faydası mı var yoksa yok tutsun diye miCanım güzel menü .
Ama 1 muz un kalorisi 120 sevgili takım arkadaşım.
Ara ogunde tercih edeceksen ya tek başına ya da yanına az miktarda yoğurt ekleyerek al canım onun dışında güzel
Bu konuyu hemencecik kapatıyoruz güzellikBende hamur isini pek aramam salata turu şeyleri cok severim yogurtlu mayonezli
Mercimek kofte kisir yesil mercimek salatasi bugday salatasi
Misafirlikte bile once salata türü yerim hamur islerinden yemedigim bile cok olur
Ammmaaaa gel gelelim cukulotaya asla hayir dememnutella bas tacimdi onun yokluğunda kendimi bi tatli kasigi recelle veya pekmezle avutuyorum
Duygular karsilikli niluferim guzel yureklimistbla gelipte aramazsan kusucem bu arada
Sansliyiz her grupta samimi insanlara denk geluyoruZ
Kuymak hariç güzel cnmBu günkü menü.
Sabah 6.30
1 kk peynir
Maydanoz
1 dilim rkmek
Öğlrn 14.30
Domates
Salatslık
4 çatsl karadeniz yòresine ait kuymsk
1 dilim 5b ekmeği
Akşam 19.00
1 kase domates çorbası
1 kase cacık.
2 litre su. Spor yaoamayacak gibiyim çok yorgunum. Akşsmdan beri kayınvsludeme tatlı taptım.
Doğru diyosun şimdi kızımı emzirip içerim.Hemen yatmıcaksan tarçınlı süt için tatlım
Meyve şekerli olduğu için yanında yoğurt yada süt olursa insilünü hemen yükseltmez daha geç acıkırsınCanım Zuhal ablada yoğurt ye demişti valla aklıma gelmedi bugün çok telaşlı geçti aslında misafir geldi ben çıktım ne bulursam onu yedim. Bide meyvenin yanında yoğurt yemenin bilmediğim Bi faydası mı var yoksa yok tutsun diye mi
Anacım sabırla azimle devam ettikten sonra niye göremiyesinki
Ahhh Elifim bilseydik o virüsü Biz kovalardık kızz
Neyseki düzelmiş
Kuymak hariç güzel cnm
Hatta öğünlerin az bile geldi
Hmm dikkat ederim bundan sonra teşekkür ederim:)Meyve şekerli olduğu için yanında yoğurt yada süt olursa insilünü hemen yükseltmez daha geç acıkırsın
Bide meyve şekeri hemen kana karışmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?