Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım benim cok zor bir durum ki sut yani temel besin inş gecer ve tekrarlamaz

Eh idare eder diyelim
Bende 60 görürmüyümkiiiiiii
biraz karışık olmuş sevemedim haha stildelkii kızlar gibi söyledim ya neyse

Kızlar öğlenden beri kadınlar kulübüne giremiyorum. Eşim düzeltti şimdi. Deli oldum öğlenden beri. Virüs benim siteye girmemi engelliyormuş.

Şu anda açlığım uçtuuuu gitti fıstığım
Kalpler ve sevgiler karşılıkdır bitanecim

canım benim cok zor bir durum ki sut yani temel besin inş gecer ve tekrarlamaz

Eh idare eder diyelim

Bende 60 görürmüyümkiiiiiii
biraz karışık olmuş sevemedim haha stildelkii kızlar gibi söyledim ya neyse
Anacım sabırla azimle devam ettikten sonra niye göremiyesinki
Kızlar öğlenden beri kadınlar kulübüne giremiyorum. Eşim düzeltti şimdi. Deli oldum öğlenden beri. Virüs benim siteye girmemi engelliyormuş.
Ahhh Elifim bilseydik o virüsü Biz kovalardık kızz
Neyseki düzelmiş

Yaaaa bütün alıntılarım gitti şarjım da bitmek üzere. Şimdi takarım gece uyanınca bakarım tekrar. Öpüldünüz hepiniz

Akşam tavuk soteyi niye az yedinki tatlım salata yoğurtta yok
Heralde başka yerde yedin
Yok abla başka hiçbişey yemedim aslnda kızlarlada yerim diye az yeniştim onlar bişey yemeyince bende yemedim su ve soda içtim. Aslında karnım şimdi çok aç hatta hafif elim titriyor ama bu saatte yemek istemiyorum.

Ben en çok bizim konyanın etliekmeğini,
Lahmacun türü severim
Bide kendi yaptığım mercimek köftesini

Ve diğer bütün hamurişi pasta ve tatlıları
Bende hamur isini pek aramam salata turu şeyleri cok severim yogurtlu mayonezli
Mercimek kofte kisir yesil mercimek salatasi bugday salatasi
Misafirlikte bile once salata türü yerim hamur islerinden yemedigim bile cok olur
Ammmaaaa gel gelelim cukulotaya asla hayir demem nutella bas tacimdi onun yokluğunda kendimi bi tatli kasigi recelle veya pekmezle avutuyorum
Duygular karsilikli niluferim guzel yureklim istbla gelipte aramazsan kusucem bu arada
Sansliyiz her grupta samimi insanlara denk geluyoruZ

Yok abla başka hiçbişey yemedim aslnda kızlarlada yerim diye az yeniştim onlar bişey yemeyince bende yemedim su ve soda içtim. Aslında karnım şimdi çok aç hatta hafif elim titriyor ama bu saatte yemek istemiyorum.
Hemen yatmıcaksan tarçınlı süt için tatlım

Bu günkü menü.
Sabah 6.30
1 kk peynir
Maydanoz
1 dilim rkmek

Öğlrn 14.30
Domates
Salatslık
4 çatsl karadeniz yòresine ait kuymsk
1 dilim 5b ekmeği

Akşam 19.00
1 kase domates çorbası
1 kase cacık.

2 litre su. Spor yaoamayacak gibiyim çok yorgunum. Akşsmdan beri kayınvsludeme tatlı taptım.

Canım güzel menü .
Ama 1 muz un kalorisi 120 sevgili takım arkadaşım.
Ara ogunde tercih edeceksen ya tek başına ya da yanına az miktarda yoğurt ekleyerek al canım onun dışında güzel
Canım Zuhal ablada yoğurt ye demişti valla aklıma gelmedi bugün çok telaşlı geçti aslında misafir geldi ben çıktım ne bulursam onu yedim. Bide meyvenin yanında yoğurt yemenin bilmediğim Bi faydası mı var yoksa yok tutsun diye mi

Bu konuyu hemencecik kapatıyoruz güzellik

Şimdiki hayalimiz küçük beden Elbiseler

Kuymak hariç güzel cnm
Hatta öğünlerin az bile geldi

Meyve şekerli olduğu için yanında yoğurt yada süt olursa insilünü hemen yükseltmez daha geç acıkırsın
Bide meyve şekeri hemen kana karışmaz

Anacım sabırla azimle devam ettikten sonra niye göremiyesinki
Ahhh Elifim bilseydik o virüsü Biz kovalardık kızz
Neyseki düzelmiş

Allaha şükür. Drli oldum kuzum.

Kuymak hariç güzel cnm
Hatta öğünlerin az bile geldi

Csnım oturmsyz gitmiştik. Pastslardan böreklerden yemefim. Yenebilecfk en masum bh vardı. Diğerlwri daha tehlijeliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…