- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #132.881
Slm cnmgunaydın arkadaslar merhaba :) ankaradan hılal ben 26 yasındayım sızınle beraber kılo vermek ıstıyorum :) hedefıme ulastıgımda da anne olmak ıstıyorum nasıp ıse :)
Kayseri'ye mi geliyorsunuz ablaKeşke güzelim eminim çok eğlenceli olurdu
Bu çok güzel haber cnm
Inşallah eylülde gelicez cnm
Ne o kız pek heyecanlı gördüm seni
Yoksa tartı süpriz mi yaptı
Guzel bence canımBu günkü menü.
Sabah 6.30
1 kk peynir
Maydanoz
1 dilim rkmek
Öğlrn 14.30
Domates
Salatslık
4 çatsl karadeniz yòresine ait kuymsk
1 dilim 5b ekmeği
Akşam 19.00
1 kase domates çorbası
1 kase cacık.
2 litre su. Spor yaoamayacak gibiyim çok yorgunum. Akşsmdan beri kayınvsludeme tatlı taptım.
yoğurtla yerine meyve dönüşmez diye biliyorumCanım Zuhal ablada yoğurt ye demişti valla aklıma gelmedi bugün çok telaşlı geçti aslında misafir geldi ben çıktım ne bulursam onu yedim. Bide meyvenin yanında yoğurt yemenin bilmediğim Bi faydası mı var yoksa yok tutsun diye mi
Günaydın biz almayalım canım siz börek baklava ne bulursanız yiyin biz nasıl olsa yenecez siziGünaydınnnnnnn bu hafta 1.liği alacak olan A TAKIMI
Günaydın B TAKIMI,biraz atıştırmaya ne dersiniz
Günaydın canımGünaydınlarrrrrrtt
hosgeldin tatlım ben Kamilegunaydın arkadaslar merhaba :) ankaradan hılal ben 26 yasındayım sızınle beraber kılo vermek ıstıyorum :) hedefıme ulastıgımda da anne olmak ıstıyorum nasıp ıse :)
Ooo cok iyi sevindim canımGunaydin kizlar,bu sabah tartildim eksiye dusmusum cok mutlu oldum:))
günaydın kııııııız sana bi takıldım var bu ara nedense yaaaa da ellemiyiiiiiim şimdiGünaydın herkese
Günaydın gulumGünaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrr
günaydın güzellikGunaydin kizlar....
Günaydın Kız aman dikkat su a lara gununu gosterecez dahaHerkese günaydın... bugün günüm var
günaydın ablaların en guzeliiiii en tatlısııııııııı en iyiissiiiiiiiii ay abla ya sana karsi guzel duygular besliyorum kocaman kocaman hehe erkek olsam kocişi bosa gel diyecem yaaaaaHerkese günaydınlarrrrr
Tartıya 3 kala az kalorili bol hareketli bi gün diliyorum herkese
Kayseri nerden çıktı kızzKayseri'ye mi geliyorsunuz abla
Anammmmm bu nerden çıktı Kızzzgünaydın ablaların en guzeliiiii en tatlısııııııııı en iyiissiiiiiiiii ay abla ya sana karsi guzel duygular besliyorum kocaman kocaman hehe erkek olsam kocişi bosa gel diyecem yaaaaa
lısteye gıremesem bıle motıvasayon amaclı aranızda olmayı cok ısterım ben 6. takımda ıdım cunku ve oıradan ayrıldım kendı ıstegım ıle bı tartısma oldu uzuldum dıyelım ama kılo vermeye basladıgım ıcın motıve de olmak ıstedıgım ıcın sızlerle olmak ıstıyorum :)Slm cnm
Eğer motivasyon amaçlı bize katılmak istersen
Ilk sayfada kurallar var bi oku kabul edersen devam edersin
Yalnız listeye girme konusunda söz veremem limit 15 kişi, yer olursa girebilşrsin
Tabi paylaşımın ve Kilo vermen yeterli olursa
bir an Kayseri diye okudum abla.Kayseri nerden çıktı kızz
Konyaya gidecez
ay cok sevındım senın de benım gıbı dusunmene o zaman :) ınsallah amacımıza ulasacagız :)Gunaydin canim bende masal iki aya yakindir burdayim 29 yasindayim iki yillik evliyim.Ayni amac icin burdayiz ben iki ayda 72 den 66 ya dustum 57 olmak istiyorum nasipse bizde bebek dusunuyoruz aramiza hosgeldin.
Sen hangi takimdaydin canim eksiyi gormek mutlu ediyor insanıGunaydin kizlar,bu sabah tartildim eksiye dusmusum cok mutlu oldum:))
Hatta kargo ucreti bizden B takimi ne isterlerse ben yapıp gonderirim kaptanim nasil fikirGünaydınnnnnnn bu hafta 1.liği alacak olan A TAKIMI
Günaydın B TAKIMI,biraz atıştırmaya ne dersiniz
Hosgeldin canımgunaydın arkadaslar merhaba :) ankaradan hılal ben 26 yasındayım sızınle beraber kılo vermek ıstıyorum :) hedefıme ulastıgımda da anne olmak ıstıyorum nasıp ıse :)
Ay evet abla Nasıl anladın belli etmemeye çalışmıştım:)))) aslında kilomu da yazacaktım da dün çok az yedim belki bugün normal yiyince geri alırım diye yazmim dedim :)Keşke güzelim eminim çok eğlenceli olurdu
Bu çok güzel haber cnm
Inşallah eylülde gelicez cnm
Ne o kız pek heyecanlı gördüm seni
Yoksa tartı süpriz mi yaptı
hoşgeldin cnm inş hedefine ulaşırsın :)gunaydın arkadaslar merhaba :) ankaradan hılal ben 26 yasındayım sızınle beraber kılo vermek ıstıyorum :) hedefıme ulastıgımda da anne olmak ıstıyorum nasıp ıse :)
Kendi aramızda hırslanmak ve mptive olmak için takımlara bölündük cnm.a takımı b takımı nedır kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?