Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gunaydın arkadaslar merhaba :) ankaradan hılal ben 26 yasındayım sızınle beraber kılo vermek ıstıyorum :) hedefıme ulastıgımda da anne olmak ıstıyorum nasıp ıse :)
Slm cnm
Eğer motivasyon amaçlı bize katılmak istersen
Ilk sayfada kurallar var bi oku kabul edersen devam edersin
Yalnız listeye girme konusunda söz veremem limit 15 kişi, yer olursa girebilşrsin
Tabi paylaşımın ve Kilo vermen yeterli olursa

Guzel bence canım
yoğurtla yerine meyve dönüşmez diye biliyorum

Günaydınnnnnnn bu hafta 1.liği alacak olan A TAKIMI
Günaydın B TAKIMI,biraz atıştırmaya ne dersiniz
Günaydın biz almayalım canım siz börek baklava ne bulursanız yiyin biz nasıl olsa yenecez sizi
Günaydınlarrrrrrtt
Günaydın canım
gunaydın arkadaslar merhaba :) ankaradan hılal ben 26 yasındayım sızınle beraber kılo vermek ıstıyorum :) hedefıme ulastıgımda da anne olmak ıstıyorum nasıp ıse :)
hosgeldin tatlım ben Kamile

Gunaydin kizlar,bu sabah tartildim eksiye dusmusum cok mutlu oldum:))
Ooo cok iyi sevindim canım
Günaydın herkese
günaydın kııııııız sana bi takıldım var bu ara nedense yaaaa da ellemiyiiiiiim şimdi

Günaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrr
Günaydın gulum
Gunaydin kizlar....
günaydın güzellik

Herkese günaydın... bugün günüm var
Günaydın Kız aman dikkat su a lara gununu gosterecez daha
Herkese günaydınlarrrrr

Tartıya 3 kala az kalorili bol hareketli bi gün diliyorum herkese
günaydın ablaların en guzeliiiii en tatlısııııııııı en iyiissiiiiiiiii ay abla ya sana karsi guzel duygular besliyorum kocaman kocaman hehe erkek olsam kocişi bosa gel diyecem yaaaaa

günaydın ablaların en guzeliiiii en tatlısııııııııı en iyiissiiiiiiiii ay abla ya sana karsi guzel duygular besliyorum kocaman kocaman hehe erkek olsam kocişi bosa gel diyecem yaaaaa
Anammmmm bu nerden çıktı Kızzz
Sabah sabah benim kociş duymasın
Hatta seninki hiç duymasın

lısteye gıremesem bıle motıvasayon amaclı aranızda olmayı cok ısterım ben 6. takımda ıdım cunku ve oıradan ayrıldım kendı ıstegım ıle bı tartısma oldu uzuldum dıyelım ama kılo vermeye basladıgım ıcın motıve de olmak ıstedıgım ıcın sızlerle olmak ıstıyorum :)

Gunaydin canim bende masal iki aya yakindir burdayim 29 yasindayim iki yillik evliyim.Ayni amac icin burdayiz ben iki ayda 72 den 66 ya dustum 57 olmak istiyorum nasipse bizde bebek dusunuyoruz aramiza hosgeldin.
ay cok sevındım senın de benım gıbı dusunmene o zaman :) ınsallah amacımıza ulasacagız :)

Günaydınnnnnnn bu hafta 1.liği alacak olan A TAKIMI
Günaydın B TAKIMI,biraz atıştırmaya ne dersiniz
Hatta kargo ucreti bizden B takimi ne isterlerse ben yapıp gonderirim kaptanim nasil fikir

Hosgeldin canım

Keşke güzelim eminim çok eğlenceli olurdu

Bu çok güzel haber cnm

Inşallah eylülde gelicez cnm

Ne o kız pek heyecanlı gördüm seni
Yoksa tartı süpriz mi yaptı
Ay evet abla Nasıl anladın belli etmemeye çalışmıştım:)))) aslında kilomu da yazacaktım da dün çok az yedim belki bugün normal yiyince geri alırım diye yazmim dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…