- 10 Şubat 2013
- 849
- 954
- 53
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #132.861
Gunaydin canim iyiyiz cok şükür sen nasilsinGünaydın zuhalcim
Günaydın 9.takim güzelleri nasilsiniz
Önce zayıflasak,sonra buluşma imkanı bulsak,ne harika olur ZuhalimŞu anda açlığım uçtuuuu gitti fıstığım
Kalpler ve sevgiler karşılıkdır bitanecim
Ah bi gelebilsem fırsat bulupDuygular karsilikli niluferim guzel yureklimistbla gelipte aramazsan kusucem bu arada
Sansliyiz her grupta samimi insanlara denk geluyoruZ
çok şükür canimGunaydin canim iyiyiz cok şükür sen nasilsin
Günaydıncanim cizelge nasil yapmissin benim onceden vardi ama simdi yok nereye koplayamak gerek rica etsem anlatirmisinÖnce zayıflasak,sonra buluşma imkanı bulsak,ne harika olur Zuhalim
Ah bi gelebilsem fırsat bulup
Günaydınnnnnnn bu hafta 1.liği alacak olan A TAKIMI
Günaydın B TAKIMI,biraz atıştırmaya ne dersiniz
Hoşgeldin ben Poni. Kaptanimizgunaydın arkadaslar merhaba :) ankaradan hılal ben 26 yasındayım sızınle beraber kılo vermek ıstıyorum :) hedefıme ulastıgımda da anne olmak ıstıyorum nasıp ıse :)
Gunaydin canim bende masal iki aya yakindir burdayim 29 yasindayim iki yillik evliyim.Ayni amac icin burdayiz ben iki ayda 72 den 66 ya dustum 57 olmak istiyorum nasipse bizde bebek dusunuyoruz aramiza hosgeldin.gunaydın arkadaslar merhaba :) ankaradan hılal ben 26 yasındayım sızınle beraber kılo vermek ıstıyorum :) hedefıme ulastıgımda da anne olmak ıstıyorum nasıp ıse :)
Gelmiyor musun abla türkiyeyeAman nesini övüyolarki anlamadım cnm
Tmm dışarda bi tertip düzen var herkes kurallara uyar
Ama soğuk memleket sadece hava olarak değil tümüyle
Ben TR nin pazarlarını bile çok özlüyorum
Onun verdiği zevk paha bicilemez :):) :)Ama cuma süper bi eksi görmeyi daha çok severiz dimiii
Canım zuhal abla açıklamış ben uyuyakalmisim dün :)Canım Zuhal ablada yoğurt ye demişti valla aklıma gelmedi bugün çok telaşlı geçti aslında misafir geldi ben çıktım ne bulursam onu yedim. Bide meyvenin yanında yoğurt yemenin bilmediğim Bi faydası mı var yoksa yok tutsun diye mi
Günaydın cnm Sağolasın bizler iyiyizGünaydın zuhalcim
Günaydın 9.takim güzelleri nasilsiniz
Keşke güzelim eminim çok eğlenceli olurduÖnce zayıflasak,sonra buluşma imkanı bulsak,ne harika olur Zuhalim
Ah bi gelebilsem fırsat bulup
Bu çok güzel haber cnmGunaydin kizlar,bu sabah tartildim eksiye dusmusum cok mutlu oldum:))
Inşallah eylülde gelicez cnmGelmiyor musun abla türkiyeye
Onun verdiği zevk paha bicilemez :):) :)
Canım zuhal abla açıklamış ben uyuyakalmisim dün :)
Ne o kız pek heyecanlı gördüm seniGünaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?