- 12 Şubat 2016
- 1.175
- 2.191
- 48
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #132.901
Tavuğuna kışt mı dedim nolduGuzel bence canım
yoğurtla yerine meyve dönüşmez diye biliyorum
Günaydın biz almayalım canım siz börek baklava ne bulursanız yiyin biz nasıl olsa yenecez sizi
Günaydın canım
hosgeldin tatlım ben Kamile
Ooo cok iyi sevindim canım
günaydın kııııııız sana bi takıldım var bu ara nedense yaaaa da ellemiyiiiiiim şimdi
Günaydın gulum
günaydın güzellik
Günaydın Kız aman dikkat su a lara gununu gosterecez daha
günaydın ablaların en guzeliiiii en tatlısııııııııı en iyiissiiiiiiiii ay abla ya sana karsi guzel duygular besliyorum kocaman kocaman hehe erkek olsam kocişi bosa gel diyecem yaaaaa
Merhaba canım ben nehir 23 yaşındayım 9 aylık kızım varay cok sevındım senın de benım gıbı dusunmene o zaman :) ınsallah amacımıza ulasacagız :)
Of ben yine artıyım ne ödemmiş ne şişlikmiş ya bi hafta oldu gitmedi gitti. Dün haricinde hiç yapmadığım kadar spor yapıyorum daha beter oluyo dün yapmayım dinlendireyim belki eksi olurum dedim yine düne göre +400 ben herhalde bu kilolardan aşağı inemicem.
Bende artidayim regl oldum bugünOf ben yine artıyım ne ödemmiş ne şişlikmiş ya bi hafta oldu gitmedi gitti. Dün haricinde hiç yapmadığım kadar spor yapıyorum daha beter oluyo dün yapmayım dinlendireyim belki eksi olurum dedim yine düne göre +400 ben herhalde bu kilolardan aşağı inemicem.
17 kilo verdin ya bravo sana bi de benden sonra geldinMerhaba canım ben nehir 23 yaşındayım 9 aylık kızım var
3 buçuk aydır burdayım 85 kilodan 68e düştüm hedefim 65 :):)
Aramıza hosgeldin inşallah hep beraber kurtulacaz fazlalıklardan
Gunaydin kizlar,bu sabah tartildim eksiye dusmusum cok mutlu oldum:))
Günaydın herkese
Günaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrr
Gunaydin kizlar....
Herkese günaydın... bugün günüm var
Herkese günaydınlarrrrr
Tartıya 3 kala az kalorili bol hareketli bi gün diliyorum herkese
Günaydın guzellikler 0 kh ile güne başladım inş bugün hiç karbon olmayacak menümde
Kendinize saklayin siz nede olsa üzüntüden kendinizi yemeye vereceksinizHatta kargo ucreti bizden B takimi ne isterlerse ben yapıp gonderirim kaptanim nasil fikir
Hosgeldin canım
Hadi bakalim supriz olsun canimAy evet abla Nasıl anladın belli etmemeye çalışmıştım:)))) aslında kilomu da yazacaktım da dün çok az yedim belki bugün normal yiyince geri alırım diye yazmim dedim :)
Ne güzel ne güzelBayanlar 10 da kahvalti yaptim ama sanki dunyayi yemisim gibiyim yaaaa
Bol bolll su ic canimOf ben yine artıyım ne ödemmiş ne şişlikmiş ya bi hafta oldu gitmedi gitti. Dün haricinde hiç yapmadığım kadar spor yapıyorum daha beter oluyo dün yapmayım dinlendireyim belki eksi olurum dedim yine düne göre +400 ben herhalde bu kilolardan aşağı inemicem.
Canim ben A takimindayim ne yaptiysam avatari degisemedim boyle kaldi:))Sen hangi takimdaydin canim eksiyi gormek mutlu ediyor insanı
Takımına haber verdin mi cnmlısteye gıremesem bıle motıvasayon amaclı aranızda olmayı cok ısterım ben 6. takımda ıdım cunku ve oıradan ayrıldım kendı ıstegım ıle bı tartısma oldu uzuldum dıyelım ama kılo vermeye basladıgım ıcın motıve de olmak ıstedıgım ıcın sızlerle olmak ıstıyorum :)
Listede olduğuna göre bu güzel haberAy evet abla Nasıl anladın belli etmemeye çalışmıştım:)))) aslında kilomu da yazacaktım da dün çok az yedim belki bugün normal yiyince geri alırım diye yazmim dedim :)
Takım içinde 2 grub var cnm Birbiriyle yarışıyora takımı b takımı nedır kızlar :)
Sen bitirdim zannet fıstığım daha benim ütüleri yapmamışınGünaydın 9. takımın özgüvenli hırslı ve çıtır hanımları. Dün akşam pek gelemedim komşuya gittik kızı atanmışta hayırlı olsun dedik gelincede bir yığın ütüm vardı onu yağtım 1.30da bitti hemen yattım çok yorulmuşum.
Semacım asıl akşamları Yemen gerekiyorBayanlar 10 da kahvalti yaptim ama sanki dunyayi yemisim gibiyim yaaaa
Hemen negatif düşünme tatlımOf ben yine artıyım ne ödemmiş ne şişlikmiş ya bi hafta oldu gitmedi gitti. Dün haricinde hiç yapmadığım kadar spor yapıyorum daha beter oluyo dün yapmayım dinlendireyim belki eksi olurum dedim yine düne göre +400 ben herhalde bu kilolardan aşağı inemicem.
Hava güzelse bişey olmaz cnmGerçekten hava cok guzel esim uyansin dışarı çıkalım diycem
Oglanla gezmek istiyorum ama korkuyorum yaa hasta olursa diye
Demekki hem hamilelik hemde emzirme döneminde dikkat etmişYan blokta bir komsum var az önce çamaşır asarken gördüm o da benden bir ay once dogum yapmisti ve 20 kilo almisti baktim zapzayif kalmisbide boyle tipler var dogurup dogurup zapzayif kalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?