- 2 Kasım 2014
- 226
- 230
- 103
- 47
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #132.921
Bende gormek istiyorum resimlerini motive olurumSemacım asıl akşamları Yemen gerekiyor
Sabah yediğin yaramaz sana
Zaten listede değilsin bide seferoğlusun istediğin gibi ye iç tatlım benden sana izin
Seni izlicem tatlım Sende beni izlersen albümüme bakabilirsin
Gerçi daha yolun sonuna gelmedim ama belki.bi parça motivasyon olur sana
Aynı kilolarda başladığımız için
Nayırrrr nolamazzzzBende gormek istiyorum resimlerini motive olurum
Valla hayıtimda aldıgım en cok kilo bu onun için en kısa zamanda vermek istiyorum yerlesmeden bu kilolalarıNayırrrr nolamazzzz
Kuzum zaten senin kilon fazla değil
Seni de izliyorum
Tatlım dedimya ben 20 senelik kiloları bu pis boğazla verdiysem sizler haydi haydi verirsinizValla hayıtimda aldıgım en cok kilo bu onun için en kısa zamanda vermek istiyorum yerlesmeden bu kilolaları
Ay resimlerine baktim fıstık gibi olmussunTatlım dedimya ben 20 senelik kiloları bu pis boğazla verdiysem sizler haydi haydi verirsiniz
cok sevınırım gercekten cok ıyı olur benım ıcınde :)Takım içinde 2 grub var cnm Birbiriyle yarışıyor
Liste içi, dışı herkes dahil
Devam edersen cuma senide bi gruba dahil ederiz
tekrar haber vermedım ablacım acıkcası cunku kendı ıznıyle gruptan ayrıldı yazıyordu karsılıklı olarak ıstemedık bırbırmızı deyım :) tabıkı yazarım ablacım profılımede :)Takımına haber verdin mi cnm
Çünkü yanlış anlaşılsın istemem
Orda listeye girmişmiydin
Burdada kendini tanıtırsan sevinirim
Ben Zühal 44 yaşında 3 çocuk 1 torun sahibiyim
1 senedir bu takımdayım
Herkesin kilosu profilinde yazıyor
Sende öyle yaparsan iyi olur
ınsalllah canım bende 26 yasındayım bır yıllık evlıyım henuz bebegım yok ama olsun ısterdım :) yarın yazacagım ınsallah guncek kılomu bnede :)Merhaba canım ben nehir 23 yaşındayım 9 aylık kızım var
3 buçuk aydır burdayım 85 kilodan 68e düştüm hedefim 65 :):)
Aramıza hosgeldin inşallah hep beraber kurtulacaz fazlalıklardan
cok guzel dusunmussunuz bende ınsallah aranıza katılacagım :)Kendi aramızda hırslanmak ve mptive olmak için takımlara bölündük cnm.
benimki zaten cok kıskanç bu ara kendinden başka kimseye ilgimi kaldıramıyo hatta cocuklari kıskanma ya basladiAnammmmm bu nerden çıktı Kızzz
Sabah sabah benim kociş duymasın
Hatta seninki hiç duymasın
1,30 mumu olsam yapmam o sate kadar ısısını utule sonra sını sonra yap yaaa yazık degil mi sanaGünaydın 9. takımın özgüvenli hırslı ve çıtır hanımları. Dün akşam pek gelemedim komşuya gittik kızı atanmışta hayırlı olsun dedik gelincede bir yığın ütüm vardı onu yağtım 1.30da bitti hemen yattım çok yorulmuşum.
Ne biliyim gözüme batıyon dikkat et bu ara menulere falan ısırırım bak haberin olaTavuğuna kışt mı dedim noldu
ınersın canım ya bi ara direniyor sonra gidiyor merak etme istikrarlı ol canımOf ben yine artıyım ne ödemmiş ne şişlikmiş ya bi hafta oldu gitmedi gitti. Dün haricinde hiç yapmadığım kadar spor yapıyorum daha beter oluyo dün yapmayım dinlendireyim belki eksi olurum dedim yine düne göre +400 ben herhalde bu kilolardan aşağı inemicem.
Evet yaa Kuz bizden sonra geldi uctu gittiBende artidayim regl oldum bugün
Sende vücut direnç gosteriyor demek ki az mi yiyorsun öğünlerinde? Maydanozun ödem atıcı özelliği var biliyorsun değil mi
17 kilo verdin ya bravo sana bi de benden sonra geldin
benimkide uyandım yemeğini yedırıp cikacak hasta olmaz temiz hava gibi guzel bişeymi var korkmaGerçekten hava cok guzel esim uyansin dışarı çıkalım diycem
Oglanla gezmek istiyorum ama korkuyorum yaa hasta olursa diye
mmaasaalh canım sanada bende 84 ıle basladım suan 81 gıbıydım ama yarın tartılcam ınsallah burdada paylasacagım beraber guzel gunlere ınsallah :)KUMKUM06 merhaba Can'ım ben Kübra 28 yaşındayım 4 aylık kızım var bende 11 ocaktan bu yana 84,5 tan 79,5 a düştüm hedefim 57 inşallah hepberaber kurtulacağız bu yüklerden:) aramıza hoşgeldin:)
Yok abla yaaaaa sutum olsun diye gece kalkip kalkip tahin helvasi baklava yiyorum oyle bi istahim varki esimin önündekinde bile gozum kaliyi diyoduDemekki hem hamilelik hemde emzirme döneminde dikkat etmiş
Teşekkür ederim cnmAy resimlerine baktim fıstık gibi olmussun
Suyunun içine limon salatalık nane zencefil koy cnmAncak okuldam geldim. Yemeğimi yedim . Ama bende de bir inatçı kilo durumu var. İnmiyor aşağıya anlamadım. Metabolizmayı hızlandırmak için artık bir çok şey deniyeceğim. Hemen şu yatarken sirkeli suyu deniyeceğim. Başka fikri olan varsa söğlesin bana.
kendi isteğin le ayrıldığın için zaten 6 ay listeye giremezsin cnmtekrar haber vermedım ablacım acıkcası cunku kendı ıznıyle gruptan ayrıldı yazıyordu karsılıklı olarak ıstemedık bırbırmızı deyım :) tabıkı yazarım ablacım profılımede :)
Herkes için tekrar hstırlatma yapıcam cnmkurallar ılk sayfadakıler degılmı baska yok :)
gercekten mı neden pekı ben oyle oldugunu bılmıyordum gercekten ama ya ne yapabılırız pekıTeşekkür ederim cnm
Suyunun içine limon salatalık nane zencefil koy cnm
kendi isteğin le ayrıldığın için zaten 6 ay listeye giremezsin cnm
Herkes için tekrar hstırlatma yapıcam cnm
Canım ablam yeşil vadi bizimdir demiştik. Bizim olacakListede olduğuna göre bu güzel haber
Ama sen seferoğlusun, bilemedim şimdi
Ya benim arkaşta öyle kadın 48 kilo oturuyo 3-4 dilim baklava yiyor. sabah öğle akşam yemeğini şaşırmaz yemekten sonra tatlısını da yer çerezini deYok abla yaaaaa sutum olsun diye gece kalkip kalkip tahin helvasi baklava yiyorum oyle bi istahim varki esimin önündekinde bile gozum kaliyi diyodu
Diyorum ya bide yiyip yiyip almayanlar var
Yan blokta bir komsum var az önce çamaşır asarken gördüm o da benden bir ay once dogum yapmisti ve 20 kilo almisti baktim zapzayif kalmisbide boyle tipler var dogurup dogurup zapzayif kalan
Onlar işte en gıcık olanlarCanım ablam yeşil vadi bizimdir demiştik. Bizim olacak
Ya benim arkaşta öyle kadın 48 kilo oturuyo 3-4 dilim baklava yiyor. sabah öğle akşam yemeğini şaşırmaz yemekten sonra tatlısını da yer çerezini de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?