- 6 Kasım 2015
- 2.064
- 4.802
- 53
- 47
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #132.961
O niyeki kızz sevilcek nerem var
Anam sizin şu bebelerden bana fenalık geldi
ne yazıkki bu konuda sizi anlıyamıcam şekercim
Aynen yaaa
Sema bi 3 kilo verdim deyince kendilerini bişey zattettiler
Kız gösterelim şunlara
Gerçi nasıl olcak bilmiyorum
Benimde kaçamak olmamasına rağmen kilo düşmüyor
Menü güzel cnm
Sen karnıbaharı test ettinmi şişlik yapıyormu Sende
Bide sporu 1 seferde en az 45 dk yapsan daha iyi olur
Biliyosun yağ yakımı 20-30 dk sonra başlıyor
Tam vücut yağ yakmaya başladığında sen bırakmış oluyorsun
geldim yaa bebek
Yeni gelen arkdaslar aramiza hosgelmis ben burcu 24 yasimdayim hemsireyim 1.5 senelik evliyim 4 aylik bir minnos kizim var. Bi kac gundur rahatsizligim nedeniyle yoktum ama artik geldim.
Ahh ahh ne bileyim kadir kıymet bilen biri değilki yanımdaki
Tatlım bugün nasıl oldun toparlandınmı iyice
Biliyordur da çaktırmıyordur bence
Daha iyimisin cnmYeni gelen arkdaslar aramiza hosgelmis ben burcu 24 yasimdayim hemsireyim 1.5 senelik evliyim 4 aylik bir minnos kizim var. Bi kac gundur rahatsizligim nedeniyle yoktum ama artik geldim.
Takımlar arasında transfer olabiliyor cnm6 takımda da bı arkadas gelmıstı sımdı hatırladım o da baska bı cuma grubundaymıs ama nasıl ayrılmıstı ne olmustu bılmıyorum da almıslardı gruba 6 ay olmamıstı ama onda da cunku ordan bılırdım en azından ne oldugunutabıkı bılmıyorum konuyu yanlıs olmasın kesnlıkle
Cnm Cuma günü listeye öyle yazılmış artık değişmezo zaman soyleyım atsınlar benı olur mu oyle ne yapayım deyın bana :)
Aynı grublar 2 hafta devam edecek sonrasında değiştirecezBu arada b takımıyla yarış 2 haftalıkmıydı sanki ben mi yanlış hatırlıyorum. Ezeriz onları merak etme
cnm evde salatalık yok alma şansımda yok bolca bitki çayı içiyorum ama nafileTatlım 2 lt suya 2 salatalık 1 bütün limon kabuklarıyla biraz nane atıp gün boyu iç .
Ödeme çok iyi geliyor ben denedim bir günde 700 gr eksildim
biliyorum ama maydonozum yokki limonda kullananıyorum pek ellerimde egzama var ve şuan azma döneminde baharatta kullanamıyorum napçam bilemedimBende artidayim regl oldum bugün
Sende vücut direnç gosteriyor demek ki az mi yiyorsun öğünlerinde? Maydanozun ödem atıcı özelliği var biliyorsun değil mi
içtim cnm inş işe yararBol bolll su ic canim
Birde eger odemse kiraz sapi varsa kaynat ic harika odem attiriyor
gönder abla elim değmişken yaparımSen bitirdim zannet fıstığım daha benim ütüleri yapmamışın
tm ablam şimdi yürüyüşe çıkıcamHemen negatif düşünme tatlım
Sen yine şu 2 gün sporunu yap perşembe ara verirsin
Perşembe sabahta tartıl ona göre bi menü yapalım
napiimm bi daha uğraşmayım diye yapıverdim hepsini hazır oğlan uyuyoken o uyanıkken korkuyorum çok etrafımda dolanıyo1,30 mumu olsam yapmam o sate kadar ısısını utule sonra sını sonra yap yaaa yazık degil mi sana
güzel menün cnmMenüm hazır oğlan uyuyo fırsat bu fırsat yazayım mı erken yazınca akşama korkudan yiyemiyorum
Sabah 7 30 2 yumurtalı omlet 2 kaşık çökelek çeyrek dlm tb ekmeği
Öğlen 12 00 1 kase brokoli çorbası 2 kaşık patates temeği-mecburen yemekte oatates pilav vardı pilav yemedim patatesi az tuttum
Akşam 18 00 5 6 dal haşlanmış karnıbahar bol sarmısaklı yoğurt
Su 2.5 olur
Spor 30+15 dk yürüyüş
sımdı ben lısteye gıremem ama burda olabılr mıyım yanı :)Cnm Cuma günü listeye öyle yazılmış artık değişmez
Diskalşfiye edilmiş olsaydın bile tekrar takımda listeye girmen için bütün takımların onayı gerekirdi
Bence hiç bunlara kafanı takma önemli olan listeye girmek değilki
Motivasyon
Onuda buraya düzenli devam edersen kaybetmezsin
duzeltmelerını ıstesem olu mu acabaTakımlar arasında transfer olabiliyor cnm
Ama sana listede kendi isteğiyle ayrıldı yazılmış
Öyle yazılmasaydı başka takıma transfer olabilirdin
Suyunu ihmal etme cnm bitki çayı suyun yerini tutmazSlm kızlar bugün oğlumun saçını kestirdik ve tam bir faciaydı. Acaba bezaman berber koltuğuna oturup saçını kestirecek çok merak ediyorum. ben bugün çok su içemedim ama bolca bitki çayı içtim. Sizler neler yaptınız bakalım..
Evet cnm olabilirsinsımdı ben lısteye gıremem ama burda olabılr mıyım yanı :)
Yok cnm olmaz artıkduzeltmelerını ıstesem olu mu acaba
Aynı grub6lar 2 hafta devam edecek sonrasında değiştirecez
Slm kızlar bugün oğlumun saçını kestirdik ve tam bir faciaydı. Acaba bezaman berber koltuğuna oturup saçını kestirecek çok merak ediyorum. ben bugün çok su içemedim ama bolca bitki çayı içtim. Sizler neler yaptınız bakalım..
Teşekkür ederim canım hızlı verdim sanırım :)Bende artidayim regl oldum bugün
Sende vücut direnç gosteriyor demek ki az mi yiyorsun öğünlerinde? Maydanozun ödem atıcı özelliği var biliyorsun değil mi
17 kilo verdin ya bravo sana bi de benden sonra geldin
İnsalah canim olır önce fazlaliklardan kurtul çünkü hamislikte kilo alacaksın ben 30 kilo aldım onları vermekle uğraşıyorum :)ınsalllah canım bende 26 yasındayım bır yıllık evlıyım henuz bebegım yok ama olsun ısterdım :) yarın yazacagım ınsallah guncek kılomu bnede :)
Yemicem tabiki de canım :)Ohh ohhh ne güzel misafirlerin yanında ikramları yemezsen çok ayıp olur nehircim
En azından hepsinin tadına bak
Guzelim benim oglan 12 yasında hala sinir oluyor kuafore kıpır kıpır kendi birde kuafore bozuluyor yok istedigi gibi kesmemis babasıyla giderse kuafore babasının burnundan getiriyor beyenmiyor beyefendiSlm kızlar bugün oğlumun saçını kestirdik ve tam bir faciaydı. Acaba bezaman berber koltuğuna oturup saçını kestirecek çok merak ediyorum. ben bugün çok su içemedim ama bolca bitki çayı içtim. Sizler neler yaptınız bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?