Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok iyi canım afiyet olsun
Canım içinde damla sakızı, menengiç, kakule ve Türk kahvesi var normal kahve gibi yapılıyor tadı sütlü kahveye benziyor
Anladım canım marketlerde hazır mı satılıyor yoksa sen mi koyuyorum malzemeleri merak ettim soru yagmuruna tuttum seni afiyet olsun :)
Kızlar menüme 1 saat spor yazmıştım ama başlamışken 90 dk 7.3 km yapıverdim
Süpersin abla
Çok teşekkür ederim canım başlarken de kendime hedef koymuştum 20 kiloyu 4 ayda verecem diye 17 verdim kaldı 3 kilo.
28 şubatta 4 ay dolacak 12 gün var bakalım ne olacak :)

Az önce eşime son kiloları verirken sıkılmaya başladım ill basladigimda dahan azimliydim niye öyle oldu ki acaba dedim bilmiyorum dedi sence ne kadar süre 3 kiloyu vermem dedim yine bilmiyorum dedi sen de öküz olmak için yaratılmışsin sonra bir de söyleniyirsun hep forumda sin diye ne motive ediyorsun ne bişey yatağıma da oraya tasicam kal sap gibi tek başına sisko xl adam dedim hıh

Hepsi güzel bitanem

Süpetsin mefkuşum.

Tişşkürlerrrr

Bende şaşırmıştım zaten birşey dememene

Oglen temek yemegi cok sevmiyorum abla.Bide eve git yemek yap cocuklar icin okul sonuna birseyler ayarla derken okula yorgun donuyorum.Hava guzelse okulumuzun bahcewi cok guzel ogrencilerle vakit geciriyorum.Yani kisaca yemek yemeye vaktimde olmuyor.

Aman kuzum çoğu adamlar öyle
Hem şişko kadın istemezler hemde motive etmek için bişey yapmazlar
Ben bu kadar kilo verdim hiç bi destek sözü duymadım
Önceden de demiştimya
20 kilo verdiğimi söylediğimde bana söylediği 20 kilo mu kaldı, oldu

Oglen temek yemegi cok sevmiyorum abla.Bide eve git yemek yap cocuklar icin okul sonuna birseyler ayarla derken okula yorgun donuyorum.Hava guzelse okulumuzun bahcewi cok guzel ogrencilerle vakit geciriyorum.Yani kisaca yemek yemeye vaktimde olmuyor.
Semacım sen geçmişi okudunmu bugün
Sabah bişey yazmıştım da sana

Esin kac kilo canim benim ne guzel adamcagiz seni hep filinta goruyor

Senin kocişin de çok ayıp etmiş abla maşallah o kadar kilo verdin motive edip ovgulere Boğmasi lazım.
Eşimi takmıyorum zaten vereceği cevapları bilerek bu sohbeti ettim onunla amacım laf çarpmakti

arkadaslar bende sızınle beraber zayıflımak ıstıyorum 3 haftadır konusmalrınızı tek tek okuyorum we motıve oluyorum aranıza katılmak ıstıyorum 2 hafta deneme suresı war bılıyorum ama yınede benı motıve eder

Senin kocişin de çok ayıp etmiş abla maşallah o kadar kilo verdin motive edip ovgulere Boğmasi lazım.
Eşimi takmıyorum zaten vereceği cevapları bilerek bu sohbeti ettim onunla amacım laf çarpmakti
Şimdide ben olmasam veremezdin diyor
Güya ona gıcık olup inadımdan vermişim
Içinden takdir ediyormuş
Bide, kiloyla kafayı bozmuşun diyor

Mide 3
Yok kız öyle değil hamileligimin sonuncu ayında bana igrencsin diyerek ağzından kacirmisti.
Hiç adamcagiz falan değil yontulmamis kütük :):) :)
87 kilo canjm boyu 1.73
O nedemekmis ya.Bak simdi cok kizdim.Esine inat ver kilolari sonrada ona laf carpta gorsun igrencligi.Az bile demissin.Benim feministlik damarim kalkacak simdi.Tobe tobe

Ahahahah cok guldum nehir yaaaaa

Bizimkidr dio ki kilon benim icin onemli degil ne yirtion kendini dio birazda sen yirtsan dedim kalbimi kiriosun dedi

Şimdide ben olmasam veremezdin diyor
Güya ona gıcık olup inadımdan vermişim
Içinden takdir ediyormuş
Bide, kiloyla kafayı bozmuşun diyor
Bir de kendilerini böyle değerli görürler ya .
Ama.bilmiyorlar bir 10 kilo fazlaligi bile üstümüzde taşırken bizi ne kadar rahatsız ettiğini.
Kendimiz için kendi sağlığımız için verecegimiz 1 kilonun bile değerini.
Nerden bilecekler ki kendi kendimize içten içten nasıl ezik hissettiğimizi
Mide 3

O nedemekmis ya.Bak simdi cok kizdim.Esine inat ver kilolari sonrada ona laf carpta gorsun igrencligi.Az bile demissin.Benim feministlik damarim kalkacak simdi.Tobe tobe
Ay boşver tatlım alıştım ben artık.
Kendim için veriyorum canjm kimse umrumda değil benimle dalga geçip moralimi bozan insanlar hala kilolu..
Ahahahah cok guldum nehir yaaaaa

Bizimkidr dio ki kilon benim icin onemli degil ne yirtion kendini dio birazda sen yirtsan dedim kalbimi kiriosun dedi
İlahi canjm adam sana moral veriyor motive ediyor sen bozuyorsun onu :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…