Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dün ve bugün emzirdiğimi unuttum ve şimdide o kadar açım ki. Artık dikkat edicem iki gündür ellerim titriyor

Takim kurallarinida buldum onlari okumustum resmini cekip koydum aksatmamak icin

Yok abla yaaaaa sutum olsun diye gece kalkip kalkip tahin helvasi baklava yiyorum oyle bi istahim varki esimin önündekinde bile gozum kaliyi diyodu
Diyorum ya bide yiyip yiyip almayanlar var

Canım süt olsun diye sağlıklı şeyler yersen daha çok sütün olur.

Güzrl csnım agiyet oldun.

Menü güzrl canım.

menüm
sabah 12.00
bi dilim çavdar
7 zeytin
yarım bardak süt

ara 3.00
iki çubuk kraker bol bitki çayı

akşam 6.00
iki kaşık pilav
4 kaşık bamya
yoğurt

su 1.5 ama 2 olur
spor 40 dk tempolu yürüyüş

Canım güzrl ama biraz daha erken kahvsltı yapabilsen öģlen en azından sağlıklı birşeyler atıştırsan meto hızlanır.

Menü süper canım.

Sabah 11.30
1 yumurya
1 kk peynir
5 zeyrin
1 dilim tb
Domates

Ara 15.00
1 mandalina
5 tane fistik

Aksam 18.00
1.5 adana sadece koftesi
Salata
Ayran
3 elma dilim patates

2 litre su
45 dk yuruyus​

Güzrl canım.

Gizemcim biraz fazla geldi.

Canim akşam ki mskarna fazla gelfi bana.

Mefkuş güzel menü.

Bende uyumayıp kalori yakmaya devam ediyom aç bi aç
Daha burda saat erken fıstık
Hadi sana iyi uykular

Hazır satılıyor markette ama yerel marketlerde satılıyor. Can'ım Antep'i biliyorsan burda ünlü Bi Kahveci var "Tahmis" buraya her gelen turist Oray'a gider o yüzden diyorum:) o Tahmis yapıyor. Hatayda diye hatırlıyorum seni belki gitmişsindir:) canın çektiyse gönderim sana cidden

Ben sutu cok seviyorum abla ama tavsiyene uyacam
Kızlar menüme 1 saat spor yazmıştım ama başlamışken 90 dk 7.3 km yapıverdim
Bravo ablam Harikasın
Guzel elifim
Valla iyi demişin haketmiş
hosgeldin canım ben Kamile

Yok kız öyle değil hamileligimin sonuncu ayında bana igrencsin diyerek ağzından kacirmisti.
Hiç adamcagiz falan değil yontulmamis kütük :):) :)
87 kilo canjm boyu 1.73
Heee beni iğrenç hale sen getirdin diycedin
Şimdide ben olmasam veremezdin diyor
Güya ona gıcık olup inadımdan vermişim
Içinden takdir ediyormuş
Bide, kiloyla kafayı bozmuşun diyor
Ayyyy sinir oluyrm bu adamlara benimkide cok kilolu değilsin diyo ama biraz daha zayıflasam neler yumurtayacak 90 iken homurdanıyodu afrikalılarda cocuk emxiriyo yemekle olmaz diye doğru soyluyor du ama sinir oluyodum şimdi iyisin de bikaç Bilgen kaldı sadece diyo önceden yusyuvarlakmışum şimdi cok iyi bakalım 60 olunca neler yunurtlayacak

arkadaslar bende sızınle beraber zayıflamak ıstıyorum bende aranıza katılabılırmıyım
Hoşgeldin tatlım
Valla biz kadınlar bence görünüş için veriyoruz daha çok yani ben öyleydim
Bende sırf okulda rahat giyibebileyim diye
ikiside tavuk corba

Tatlım herzaman diyorum özellikle emzirenler sağlıklı beslenmeye devam etsin
Zaten sürekli az yemek ancak metoyu yavaşlatır
Doğru diyosun abla kendimi zayıflamaya fazla kaptırdım emzirdiğim için dikkat etmem gerektiğini unuttum resmen nisanda düğün var diye adapte oldum hep hesap yapıyorum ayda şu kadar versem düğünde şu kilo olurum diye. Dikkat etmeliyim haklısın

Zuhal'im 12'de öğle aramız başlıyor okulda.Okulda 2 çeşit yemek çıkıyor ama geneldr karbonhidrat.Okul da malum marketi bile olmayan bi dağ başında olduğu için ya o yemeğe razı oluyorsun ya da 1 saat yolda yemek taşıman gerekiyor.Ben de o yüzden yoğurt götürüp üstüne müsli katıyorum Zuhal'im.

Anacım hep derlerya kadınlar anlaşılmaz diye
Halbuki bu adamları anlıyabilene aşk olsun
Aslında kadınları idare etmek çok kolay
Biraz güzel söz iltifat bizim yelkenler iniverir

Eğer sen kendini strese sokarsan vereceğin olsada veremezsin
Biz sağlıklı beslenmemizi sporumuzu yapalım zaten gidecek kilolar

Hergün olmasada arada tavuklu, yumurtalı, ton balıklı salata falan götürsen cnm

İyi geceler kızlaarr.. Malum iki haftadır gram verememiş hatta almış birisi olarak motivem çok düşük. Elimden geldiğince dikkat ediyorum öenülerime yinede. Havalar güzel gittiğinden yürüyüşümüde yapıyorum. Ama yinede motivem yerlerde.. yarın sabah erkenden kalkmayı düşünüyorum iyice hantallaştım. Hem sizede daha çok katılıcam inş. Bu bi hafta benim için çok önemli. Sanki biraz daha sabredersem vücudümü yenip vermeye devam edicem ama ah bi eksiye düşemedim. Neyse canlar ben yatayım malum sabah erken kalkıcam sabah hava iyi olursa belki yine yürüyüşe çıkarım. Öptüüüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…