Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hiç motiveni etkilemesin bu durum cnm
Bşraz inat etsede kilon birden düşecektir yeterki sen pes etmeden devam et

Huhuu
Wuuuuuvuu
Mutlu mutlu pek bi sevindirigim

Sanirim suyu cogaltmamda ise yaradi birde iki gundur ara ogunlerde leblebi yemek afedersiniz buyuk abdesti rahatlatti

Artik bu gazla ben suyu 4 lt ye cikaririm
Oooo ayşe hanım pek enerjik gördüm sizi
Çok sevindim senin adına
Herzaman diyoruz ya su gerçekten çok önemli
Az içen arkadaşlara duyrulur

bugun kahwaltıdan sonra 3 mıl lesıe yaptım ınsallah 3 mıl de aksam yapacagım bı sorum olacak persembe gunlerı spor yapmıyormuyuz
Eğer bikaç gün aralıksız yapıldıysa tartı öncesi yapılmaması daha iyi cnm kaslar şişebiliyor
Güneşli bir sabahtan herkese günaydın. ..
Havalar ısınıyor artık bol bol yürüyüş bol bol temiz hava :):) :)
Kahveye misafirim var
Senin dün günün nasıl geçti cnm
Bugünde misafir
Allah yardımcın olsun

Günaydın herkese esimle motive etme konusunu konuştuk dün havalar biraz daha ısınınca kızımı da alıp akşamları yürüyeceğiz,bu iyi oldu
Bu çok güzel haber cnm Heralde senin eşin daha destekci

Kızlar bir de regl öncesine göre regl sonrası ne kadar eksi çıkıyorsunuz??
Bu herkese göre değişebiliyor cnm
Eğer kaçamak yapmadan devam edersen tuza dikkat edip bol su ve sporla birden düşer kilon
Kizlar gunaydin suan misafir haberi aldim klinikten arkadaslarim bebis gormeye geliolar simdi temizlik hazirlik bebek bakalim nasil olacak
Sizin misafirler son andamı haber veriyor ne
Çocuklu kadınsın insan bikaç gün önce haber ver

Günaydınnnnn 9.TAKIMIN çıtır olma yolunda ilerleyen bayanları

Bugün ve yarın menülerimize özellikle dikkat edelim. Akşam ları karbon almıyalım
Cısslar zaten kimsede olmıcaktır eminim

Valla benim kaç gündür menülerim güzel sporda var ama halâ artıdayım bende anlamış değilim
Sonuçta elimden geleni yapıyorum o yüzden içim rahat
Bugünde pro yapıcam

elifce1453 elif nerdesin bebeğim
Dün kilo bildiriminden sonra görünmedin

Hosgeldin canim benim esimde malatyali yılbaşinda malatyadaydım guzel sirin bir yer
Kızlar - eksideyim azda olsa bu hafta -600 oldum mutluyum umutluyum

Benimki de fazla dektekçi kilolu olmamı sorun etmiyor ya

Düne göre -300 çıktım spor bile yapmadan,reglken iyi oluyor ya

Abla birde ben ucu ucuna izne çıktığım kiloya dönebilirim bu cuma, dönebilirsem bu durumda yüzdeyi etkiler mi sabit olmam

Yok abla cumartesi gelecekler ama kalabaliklar baya 15 kisi varlar hepside kocaman hatunlar biz onlarin comezleriyiz biraz anneciler bize karsi herseyi didik ediolar biraz

Tatlım buna cuma günü karar verelim
Yüzde, kişi sayısına bölündüğü için tabiki etkiler
Bide eksi bile olsan izinli olduğun Etap sayısına bölünecek yani ne kadar eksi olursan o kadar iyi
Cuma günkü hem kendi yüzdemize hemde diğer takımlara göre bakarız
Mesela bende girdiğimde 1.lik gelseydi girmicektim ama başka takımın yüzdesi daha fazla olduğu için kendimi ilave ettim

Tünaydın kızlar tabiki şimdi kalkmadım erkenden kalktım kahvaltımı yaptım 1 milede leslie yaptım birazdan yürüyüşe çıkıcam. Komşumu bekliyorum. Göbeğime ve özelliklede göğsüme streç sarıcam yürürken. Bacaklarım inceliceği kadar inceldi hatta fazla bile inceldi göbeğim ve göğsüm bacağıma göre da fazla oyüzden. Hadi ben yürüyüşe gelince uğrarım.

Ooooo hadi bakalim insalllaaàaahhhh
İnşallah canim
Kızlar bir de regl öncesine göre regl sonrası ne kadar eksi çıkıyorsunuz??
Bende reglden 10 gün önce arti çıkıyorum hep canjm onun dışında pek farketmiyor ama reglden çok su icemiyorum spor da zor oluyor
İyiydi abla gün bende olmadığı için pek sorun yok gün bende olduğu zaman kimse kalkıp bana yardımcı olmadı ben de onlar gibi yapmaya karar verdim zaten kızımdan fırsat bulamıyorum.
:)
Sabahki misafir annemin çok samimi arkadaşı benim de çok sevdiğim komşusu Teyzem gibi kahve ictik güzel geçti az önce gttii
Ablam.sne cumaya bence çok iyi eksi olursun geçen hafta da artidaydin cumaya eksi 1le geldin
Pro çok güzel ama yoruyor biraz sanırım :)
Biz Rabia ile ayran detoksu yapıyoruz abla 2 günlük bugün başladık bakalım hayırlısı heyecanlıyım umutluyum belki hedefi tuttururum :)

Cnm Sen Emzirdiğin için bilemiyorum detoks iyi gelirmi sana

Burda umutsuzluk yasakkkk

Ama ben kendi adıma öyleyim çünkü bugün en kötü sabit olmam gerekirdi ki 2 günde eksiye düşebileyim
Regli durumu da yok geçen pazartesi bitti
Ayyy listede olmak bazen iyi olmuyor yaa
Kaçamak olsa gam yemicem ama yok

Ben de araştırdım bişey bulamadım abla ama iki günden dr pek bişey olmaz sanırım bol bol su içiyorum zaten detoksun içinde bakliyat var deniyim bakalım bugün
Detıkslarda çoğunlukla ilk gün daha etkili olur 2.gün fazla gitmez
Bence 2.gün de miden almaz
Isterseniz sadece yarın yapın

Kizlar gunaydin suan misafir haberi aldim klinikten arkadaslarim bebis gormeye geliolar simdi temizlik hazirlik bebek bakalim nasil olacak
Kolay gelsin burcum
Günaydın abla menülerimi goruyosun oyle kaçamak falan bende yapmadım ama bende artıyım canım cok sıkıldı
Ben de araştırdım bişey bulamadım abla ama iki günden dr pek bişey olmaz sanırım bol bol su içiyorum zaten detoksun içinde bakliyat var deniyim bakalım bugün
nehirim o bende hiiiiiiiç işe yaramadı inş sende yarar

Kolay gelsin burcum

Günaydın abla menülerimi goruyosun oyle kaçamak falan bende yapmadım ama bende artıyım canım cok sıkıldı
nehirim o bende hiiiiiiiç işe yaramadı inş sende yarar
Heralde vücut direnşyor cnm
Ama devam etmekten başka çaremiz yok
Biz pes etmezsek mutlaka vücut edecektir emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…