- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #133.141
Bende regl oldum ve kendimi sisi hissediyorum cumaya insem bari sabah tartildim - deyim ama istedigim gibi cikmayaccagim heralde regl isi boziyorKızlar bir de regl öncesine göre regl sonrası ne kadar eksi çıkıyorsunuz??
Hiç motiveni etkilemesin bu durum cnmİyi geceler kızlaarr.. Malum iki haftadır gram verememiş hatta almış birisi olarak motivem çok düşük. Elimden geldiğince dikkat ediyorum öenülerime yinede. Havalar güzel gittiğinden yürüyüşümüde yapıyorum. Ama yinede motivem yerlerde.. yarın sabah erkenden kalkmayı düşünüyorum iyice hantallaştım. Hem sizede daha çok katılıcam inş. Bu bi hafta benim için çok önemli. Sanki biraz daha sabredersem vücudümü yenip vermeye devam edicem ama ah bi eksiye düşemedim. Neyse canlar ben yatayım malum sabah erken kalkıcam sabah hava iyi olursa belki yine yürüyüşe çıkarım. Öptüüüm sizi
Oooo ayşe hanım pek enerjik gördüm siziHuhuu
Wuuuuuvuu
Mutlu mutlu pek bi sevindirigim
Sanirim suyu cogaltmamda ise yaradi birde iki gundur ara ogunlerde leblebi yemek afedersiniz buyuk abdesti rahatlatti
Artik bu gazla ben suyu 4 lt ye cikaririm
Eğer bikaç gün aralıksız yapıldıysa tartı öncesi yapılmaması daha iyi cnm kaslar şişebiliyorbugun kahwaltıdan sonra 3 mıl lesıe yaptım ınsallah 3 mıl de aksam yapacagım bı sorum olacak persembe gunlerı spor yapmıyormuyuz
Senin dün günün nasıl geçti cnmGüneşli bir sabahtan herkese günaydın. ..
Havalar ısınıyor artık bol bol yürüyüş bol bol temiz hava :):) :)
Kahveye misafirim var
Bu çok güzel haber cnm Heralde senin eşin daha destekciGünaydın herkese esimle motive etme konusunu konuştuk dün havalar biraz daha ısınınca kızımı da alıp akşamları yürüyeceğiz,bu iyi oldu
Bu herkese göre değişebiliyor cnmKızlar bir de regl öncesine göre regl sonrası ne kadar eksi çıkıyorsunuz??
Sizin misafirler son andamı haber veriyor neKizlar gunaydin suan misafir haberi aldim klinikten arkadaslarim bebis gormeye geliolar simdi temizlik hazirlik bebek bakalim nasil olacak
Hosgeldin canim benim esimde malatyali yılbaşinda malatyadaydım guzel sirin bir yertesekur ederım abla kendımı tanıtayım ben merve 25 yasındayım 1 kızım war 3 hafta once 80 kıloydum malatyada yasıyorum ılahıyatda okuyorum
kuralları okudum hergun menu bıldırımı spor su dahıl cuma gunlerı tartı gunu paartesı ara tartı
Benimki de fazla dektekçi kilolu olmamı sorun etmiyor yaHiç motiveni etkilemesin bu durum cnm
Bşraz inat etsede kilon birden düşecektir yeterki sen pes etmeden devam et
Oooo ayşe hanım pek enerjik gördüm sizi
Çok sevindim senin adına
Herzaman diyoruz ya su gerçekten çok önemli
Az içen arkadaşlara duyrulur
Eğer bikaç gün aralıksız yapıldıysa tartı öncesi yapılmaması daha iyi cnm kaslar şişebiliyor
Senin dün günün nasıl geçti cnm
Bugünde misafir
Allah yardımcın olsun
Bu çok güzel haber cnm Heralde senin eşin daha destekci
Bu herkese göre değişebiliyor cnm
Eğer kaçamak yapmadan devam edersen tuza dikkat edip bol su ve sporla birden düşer kilon
Sizin misafirler son andamı haber veriyor ne
Çocuklu kadınsın insan bikaç gün önce haber ver
Hiç motiveni etkilemesin bu durum cnm
Çok sevindim senin adına
Eğer bikaç gün aralıksız yapıldıysa tartı öncesi yapılmaması daha iyi cnm kaslar şişebiliyor
Bugünde misafir
Allah yardımcın olsun
Eğer kaçamak yapmadan devam edersen tuza dikkat edip bol su ve sporla birden düşer kilon
Tatlım buna cuma günü karar verelimBenimki de fazla dektekçi kilolu olmamı sorun etmiyor ya
Düne göre -300 çıktım spor bile yapmadan,reglken iyi oluyor ya
Abla birde ben ucu ucuna izne çıktığım kiloya dönebilirim bu cuma, dönebilirsem bu durumda yüzdeyi etkiler mi sabit olmam
İlk sayfada yazıyor cnmKizlar ben su yuzde hesaplamasini bilmiyorum napicam?
İnşallah canimOoooo hadi bakalim insalllaaàaahhhh
Bende reglden 10 gün önce arti çıkıyorum hep canjm onun dışında pek farketmiyor ama reglden çok su icemiyorum spor da zor oluyorKızlar bir de regl öncesine göre regl sonrası ne kadar eksi çıkıyorsunuz??
İyiydi abla gün bende olmadığı için pek sorun yok gün bende olduğu zaman kimse kalkıp bana yardımcı olmadı ben de onlar gibi yapmaya karar verdim zaten kızımdan fırsat bulamıyorum.Hiç motiveni etkilemesin bu durum cnm
Çok sevindim senin adına
Bugünde misafir
Allah yardımcın olsun
Ablam.sne cumaya bence çok iyi eksi olursun geçen hafta da artidaydin cumaya eksi 1le geldinGünaydınnnnn 9.TAKIMIN çıtır olma yolunda ilerleyen bayanları
Bugün ve yarın menülerimize özellikle dikkat edelim. Akşam ları karbon almıyalım
Cısslar zaten kimsede olmıcaktır eminim
Valla benim kaç gündür menülerim güzel sporda var ama halâ artıdayım bende anlamış değilim
Sonuçta elimden geleni yapıyorum o yüzden içim rahat
Bugünde pro yapıcam
elifce1453 elif nerdesin bebeğim
Dün kilo bildiriminden sonra görünmedin
Cnm Sen Emzirdiğin için bilemiyorum detoks iyi gelirmi sanaAblam.sne cumaya bence çok iyi eksi olursun geçen hafta da artidaydin cumaya eksi 1le geldin
Pro çok güzel ama yoruyor biraz sanırım :)
Biz Rabia ile ayran detoksu yapıyoruz abla 2 günlük bugün başladık bakalım hayırlısı heyecanlıyım umutluyum belki hedefi tuttururum :)
Ben de araştırdım bişey bulamadım abla ama iki günden dr pek bişey olmaz sanırım bol bol su içiyorum zaten detoksun içinde bakliyat var deniyim bakalım bugünCnm Sen Emzirdiğin için bilemiyorum detoks iyi gelirmi sana
Detıkslarda çoğunlukla ilk gün daha etkili olur 2.gün fazla gitmezBen de araştırdım bişey bulamadım abla ama iki günden dr pek bişey olmaz sanırım bol bol su içiyorum zaten detoksun içinde bakliyat var deniyim bakalım bugün
Kolay gelsin burcumKizlar gunaydin suan misafir haberi aldim klinikten arkadaslarim bebis gormeye geliolar simdi temizlik hazirlik bebek bakalim nasil olacak
Günaydın abla menülerimi goruyosun oyle kaçamak falan bende yapmadım ama bende artıyım canım cok sıkıldıGünaydınnnnn 9.TAKIMIN çıtır olma yolunda ilerleyen bayanları
Bugün ve yarın menülerimize özellikle dikkat edelim. Akşam ları karbon almıyalım
Cısslar zaten kimsede olmıcaktır eminim
Valla benim kaç gündür menülerim güzel sporda var ama halâ artıdayım bende anlamış değilim
Sonuçta elimden geleni yapıyorum o yüzden içim rahat
Bugünde pro yapıcam
elifce1453 elif nerdesin bebeğim
Dün kilo bildiriminden sonra görünmedin
nehirim o bende hiiiiiiiç işe yaramadı inş sende yararBen de araştırdım bişey bulamadım abla ama iki günden dr pek bişey olmaz sanırım bol bol su içiyorum zaten detoksun içinde bakliyat var deniyim bakalım bugün
Heralde vücut direnşyor cnmKolay gelsin burcum
Günaydın abla menülerimi goruyosun oyle kaçamak falan bende yapmadım ama bende artıyım canım cok sıkıldı
nehirim o bende hiiiiiiiç işe yaramadı inş sende yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?