Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızz biri bizi gözetliyor olmuş

Bizde seni tanıyalım o zaman fıstık

Tabi takım kuralları listede olmayanlar içinde geçerli
Bugün yazdım takım kurallarını görmüşündür
tesekur ederım abla kendımı tanıtayım ben merve 25 yasındayım 1 kızım war 3 hafta once 80 kıloydum malatyada yasıyorum ılahıyatda okuyorum
kuralları okudum hergun menu bıldırımı spor su dahıl cuma gunlerı tartı gunu paartesı ara tartı

Günaydın cnm Sağolasın bizler iyiyiz
Sen nasılsın oturtabildinmi düzenini
Alıştınmı takımına
Iyiyim canim
Tez zamanda kaynastik evet ..duzenimi tam oturtamadim bana gore daha eksiklerim var zamanla hallolucak insallah
Canım çizelgeler eskisi gibi olmuyo sanırım eskiden çok kolaydı.Ben de diet ticker sitesinden tickeri yapıp,sonra onu foruma resim ekleme sitesinde linke çevirip,sonra da profilimdeki imza yerine yapıştırdım..
Tesekkurler canım deniycem

bılmıyorum kı canım selvoss takım kaptanıydı ve ıstersen senı ızınlı yazayım takım kaptanı gelıonce gorusrusunuz demıstı bende o zaman cıktı yaz gerek yok demıstım olsun ya onemlı degıl burda motıve amaclı kalabılıyorsam yeterlı o benım ıcın

kesınlıkle oyle bende burdayım o zaman sızlerle :) tsk ederım :)

hos geldın dıyen butun arkadaslara tesekur ederım tek tek yazacaktım ama bı turlu beceremedım yenıyım ondan galıba
Hosgeldin canim aramiza
Günaydınlarrrrrrrrrrrr.
Tartıya son iki gün. Kaçamak yok.
Gunaydin b takiminin iradeli fıstıklari :)
Hoşgeldin canim sende aramiza

Hoşgeldin aramıza bende Poni 5 aydır buradayım şimdi izinde olsamda,listeye dahil olmaya çalışıyorum

Benim ailemde malatyada yasiyor canim ama aslen Elazigliyiz:)aramiza hosgeldin bende masal 29 yasindayim iki yillik evliyim nasip olursa zayiflayip bebek sahibi olmak istiyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…