- 15 Şubat 2016
- 745
- 882
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #133.121
tesekur ederım abla kendımı tanıtayım ben merve 25 yasındayım 1 kızım war 3 hafta once 80 kıloydum malatyada yasıyorum ılahıyatda okuyorumKızz biri bizi gözetliyor olmuş
Bizde seni tanıyalım o zaman fıstık
Tabi takım kuralları listede olmayanlar içinde geçerli
Bugün yazdım takım kurallarını görmüşündür
Iyiyim canimGünaydın cnm Sağolasın bizler iyiyiz
Sen nasılsın oturtabildinmi düzenini
Alıştınmı takımına
Tesekkurler canım deniycemCanım çizelgeler eskisi gibi olmuyo sanırım eskiden çok kolaydı.Ben de diet ticker sitesinden tickeri yapıp,sonra onu foruma resim ekleme sitesinde linke çevirip,sonra da profilimdeki imza yerine yapıştırdım..
bılmıyorum kı canım selvoss takım kaptanıydı ve ıstersen senı ızınlı yazayım takım kaptanı gelıonce gorusrusunuz demıstı bende o zaman cıktı yaz gerek yok demıstım olsun ya onemlı degıl burda motıve amaclı kalabılıyorsam yeterlı o benım ıcınEvet cnm olabilirsin
Ama listede olmasanda kurallara uyman gerekli
Takım bütünlüğü için
Yok cnm olmaz artık
Hem sen listeye daha geçen hafta gşrmişin normalde 2 ay izine çıkamazdın, seni izinli yazamazlardı yani
transfer olmuş olsaydında seni henüz tanımadığım için bizim takımda listeye alamazdım
kesınlıkle oyle bende burdayım o zaman sızlerle :) tsk ederım :)Cnm Cuma günü listeye öyle yazılmış artık değişmez
Diskalşfiye edilmiş olsaydın bile tekrar takımda listeye girmen için bütün takımların onayı gerekirdi
Bence hiç bunlara kafanı takma önemli olan listeye girmek değilki
Motivasyon
Onuda buraya düzenli devam edersen kaybetmezsin
Hosgeldin canim aramizahos geldın dıyen butun arkadaslara tesekur ederım tek tek yazacaktım ama bı turlu beceremedım yenıyım ondan galıba
Gunaydin b takiminin iradeli fıstıklari :)Günaydınlarrrrrrrrrrrr.
Tartıya son iki gün. Kaçamak yok.
Hoşgeldin canim sende aramizabılmıyorum kı canım selvoss takım kaptanıydı ve ıstersen senı ızınlı yazayım takım kaptanı gelıonce gorusrusunuz demıstı bende o zaman cıktı yaz gerek yok demıstım olsun ya onemlı degıl burda motıve amaclı kalabılıyorsam yeterlı o benım ıcın
Gunaydin canim gun bizede erken basliyor.Günaydın canlar
Sizin icin henuz gece bile olmuş olabilir
Benim icin gun 6 da başlıyor
tesekur edrımHosgeldin canim aramiza
Gunaydin b takiminin iradeli fıstıklari :)
Hoşgeldin canim sende aramiza
Hadi kaptannnn görelim seni yerle bir edelim A takımını :):)Huhuu
Wuuuuuvuu
Mutlu mutlu pek bi sevindirigim
Sanirim suyu cogaltmamda ise yaradi birde iki gundur ara ogunlerde leblebi yemek afedersiniz buyuk abdesti rahatlatti
Artik bu gazla ben suyu 4 lt ye cikaririm
Ooooo hadi bakalim insalllaaàaahhhhHadi kaptannnn görelim seni yerle bir edelim A takımını :):)
Hoşgeldin aramıza bende Poni 5 aydır buradayım şimdi izinde olsamda,listeye dahil olmaya çalışıyorumtesekur ederım abla kendımı tanıtayım ben merve 25 yasındayım 1 kızım war 3 hafta once 80 kıloydum malatyada yasıyorum ılahıyatda okuyorum
kuralları okudum hergun menu bıldırımı spor su dahıl cuma gunlerı tartı gunu paartesı ara tartı
Vaav kaptanima bakHuhuu
Wuuuuuvuu
Mutlu mutlu pek bi sevindirigim
Sanirim suyu cogaltmamda ise yaradi birde iki gundur ara ogunlerde leblebi yemek afedersiniz buyuk abdesti rahatlatti
Artik bu gazla ben suyu 4 lt ye cikaririm
Benim ailemde malatyada yasiyor canim ama aslen Elazigliyiz:)aramiza hosgeldin bende masal 29 yasindayim iki yillik evliyim nasip olursa zayiflayip bebek sahibi olmak istiyoruz:)tesekur ederım abla kendımı tanıtayım ben merve 25 yasındayım 1 kızım war 3 hafta once 80 kıloydum malatyada yasıyorum ılahıyatda okuyorum
kuralları okudum hergun menu bıldırımı spor su dahıl cuma gunlerı tartı gunu paartesı ara tartı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?