Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Detıkslarda çoğunlukla ilk gün daha etkili olur 2.gün fazla gitmez
Bence 2.gün de miden almaz
Isterseniz sadece yarın yapın
Başladım artık abla karisim hazır yedim de 1 kase :)
Kolay gelsin burcum

Günaydın abla menülerimi goruyosun oyle kaçamak falan bende yapmadım ama bende artıyım canım cok sıkıldı
nehirim o bende hiiiiiiiç işe yaramadı inş sende yarar
Kiz niye ise yaramadi

kusura bakmayın kızlar yazamadım ben sıze kendımı kısaca tanıtayım tekrar ınsallah ankarada yasaıyorum yenı evlıyım 26 yasındayım 160 boyundayım 81.200 kıloyum :) amacım kılo verıp hamıle kalmak. genel anlamda balık etlıydım ama hıc bu kadar kılo almadım dugunden sonra kıst cıktı troıd derken bırden kılo almıs bulundum ve kolay da veremedım suan cvok sukur saglık problemlerım daha ıyı artık zayıflamaya hazırım ınsallah motıve olamk cok oenmlı ve ben sızlerle cok guzel ılerleyecegımı dusunuyorum tsk ederım tekrar aranıza aldıgınız ıcın benı .

salı menum :)
sabah
kahvaltı yapamadım azıcık peynır yarım dılım ekmek sekersız kahve
ara ıkı kuru kayısı 6 badem
ogle
1 kepce nohut bır yemöek kasıgı pılav salata
aksam
karnabahar tarhana corbası
karnabahar sulu olmus bıuraz ( tadını yapamamısız ) mıdemı bastırsın dıye ıkı lokma ekmek yedım ıkı kucuk salatalık tursusu
cok az sekrlı turk kahvesı :)
6 bardak su :)

Hayırlı olsun cnm
Sabır ve azimle gitmicek kilo yok burdada bisürü kilo veren arkadaşlarımız var
Sende kilonu boyunu profiline yazarsan iyi olur
Bak hepimizde yazıyor
Dediğim gibi listede olmasanda herkes takım kurallarına uymak durumunda
Bugünden itibaren düzenli paylaşım bekliyorum
Dünde takım kurallarını yazmıştım görmüşündür heralde

bakıcam camnım sımdı dun gorudm ama detaylı okuyamadım burası cok yogundu ınsallah halledıcem destegınız ıle :)

canım paylasabılmıs mıyım duvarımda :)olmus mu

Tatlım öncelikle bundan sonra öğün saatlerinide yaz çünkü daha doğru yorumlıyabiliriz
Bide ne olursa olsun öğün atlama heleki kahvaltı çok önemli güne enerjik başlamak için
Yoksa diğer öğünlerde doyduğunu hissetmezsin

Bide suyu bardak olarak değil lt hesabı yazıyoruz
Ortalama 5 orta boy bardak 1 lt yapıyorki senin çok az olmuş
Su içmeden kilo verilmez
Kilo *0.33 ml içilmesi gereken su miktarı
Spor ve sıcak havada bu oran artar

hesapladım sımdı canım 2600 kadar cıktı en az 2bucuk ıcıcem ınsallah :) tmm canım yazarım tabıkı saatlerını de :)

Heralde vücut direnşyor cnm
Ama devam etmekten başka çaremiz yok
Biz pes etmezsek mutlaka vücut edecektir emin ol
insallah abla pes etmyrm midem kazınıyo ama yemiyorum gidip bi iki bardak daha su içeyim yaaa bari

Başladım artık abla karisim hazır yedim de 1 kase :)

Kiz niye ise yaramadi
ne biliyim aman Aman bi etkisini görmedim bi önceki gun 500 artıydım ertesi gun 200 eksi yani toplamda 700 gitti oyle işte inş sen 1,5 dan fazla verirsin

Hoşgeldin cnm aramıza bende 26 yaşındayım bide 3 yaşında oğlum var. İnş tez zamanda inersin istediğin kiloya.

Bu ara herkes aynı durumda. Ben de o kadar uğraşıyorum ama sonuç yok. Canım sıkılıyor ama pes etmeyeceğim. Bir de benim ukala bir kuzenim var si ir ettibeni. Geçwn görüstük tüm kuzenler bana herkesin içinde diyo sen de bir alıyosun bir veriyosun bir rayına oturamadın. Sinir oldum sana ne de diydmexim. Ama çok canımı sıktı. 1 ay sonra falan tekrar gırüşurüz daha da zatıflayip bir de bomba gibi giyinip gideceğim. Normal şartlarda benim kuzenler benim giyim tarzımı çok beğenirler. Çatır çatır çatlatacağım onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…