- Konu Sahibi Handandandan
-
- #133.181
Tünaydın kızlar tabiki şimdi kalkmadım erkenden kalktım kahvaltımı yaptım 1 milede leslie yaptım birazdan yürüyüşe çıkıcam. Komşumu bekliyorum. Göbeğime ve özelliklede göğsüme streç sarıcam yürürken. Bacaklarım inceliceği kadar inceldi hatta fazla bile inceldi göbeğim ve göğsüm bacağıma göre da fazla oyüzden. Hadi ben yürüyüşe gelince uğrarım.
İnşallah canim
Bende reglden 10 gün önce arti çıkıyorum hep canjm onun dışında pek farketmiyor ama reglden çok su icemiyorum spor da zor oluyor
İyiydi abla gün bende olmadığı için pek sorun yok gün bende olduğu zaman kimse kalkıp bana yardımcı olmadı ben de onlar gibi yapmaya karar verdim zaten kızımdan fırsat bulamıyorum.
:)
Sabahki misafir annemin çok samimi arkadaşı benim de çok sevdiğim komşusu Teyzem gibi kahve ictik güzel geçti az önce gttii
Ablam.sne cumaya bence çok iyi eksi olursun geçen hafta da artidaydin cumaya eksi 1le geldin
Pro çok güzel ama yoruyor biraz sanırım :)
Biz Rabia ile ayran detoksu yapıyoruz abla 2 günlük bugün başladık bakalım hayırlısı heyecanlıyım umutluyum belki hedefi tuttururum :)
Bende yeni geldim okuldan spor yapicam:))
Ne guzel yuruyus yapma sansiniz var degerlendirin tabi.Ben cok seviyorum yurumeyi ama bulundugum yer ilcenin biraz disinda, yatili bolge okulu oldugu icin etraf daglarla cevrili ve askeri bolge oldugu icin cikamiyoruz aksamlari,evde spor yapmayi aslinda hic sevmiyorum ama mecburen isteCanım streç sarmak işe yarıyor mu. Ben de sarayım bantta yürürken.
Hangi detoksu yapıyosun nehir. Bu hafta gitti de haftaya ben de yapacağım. Yoksa inemiyeceğim.
Süper. Ben gece yapacağım yürüyüşümü. Gündüz vaktim kalmıyor.
ay ona bende sinir olurum hiç canım istemez okulda ders anlatırken cok zevk alıyorum ama evde kim olursa olsun canım istemiyoKızlar okuldan geldim giriştim temizliğe suyum çıktı. ßimdi de komşumun oğlu gelecrk ders çalıştıracağım. Zaten yorgunum hiç çslıştırasım yok. Ama kıramam da.
ayyyy ona neymiş bee senin alıp verdiğin kilolar hadi bi ay sonra gözü boyleBu ara herkes aynı durumda. Ben de o kadar uğraşıyorum ama sonuç yok. Canım sıkılıyor ama pes etmeyeceğim. Bir de benim ukala bir kuzenim var si ir ettibeni. Geçwn görüstük tüm kuzenler bana herkesin içinde diyo sen de bir alıyosun bir veriyosun bir rayına oturamadın. Sinir oldum sana ne de diydmexim. Ama çok canımı sıktı. 1 ay sonra falan tekrar gırüşurüz daha da zatıflayip bir de bomba gibi giyinip gideceğim. Normal şartlarda benim kuzenler benim giyim tarzımı çok beğenirler. Çatır çatır çatlatacağım onu.
Ben de evde sinir oluyorum canım. Ama kıramadım.ay ona bende sinir olurum hiç canım istemez okulda ders anlatırken cok zevk alıyorum ama evde kim olursa olsun canım istemiyo
ayyyy ona neymiş bee senin alıp verdiğin kilolar hadi bi ay sonra gözü boyleolsun çokca verde
hoşgeldin canim :)bugun kahwaltıdan sonra 3 mıl lesıe yaptım ınsallah 3 mıl de aksam yapacagım bı sorum olacak persembe gunlerı spor yapmıyormuyuz
Tünaydın kızlar tabiki şimdi kalkmadım erkenden kalktım kahvaltımı yaptım 1 milede leslie yaptım birazdan yürüyüşe çıkıcam. Komşumu bekliyorum. Göbeğime ve özelliklede göğsüme streç sarıcam yürürken. Bacaklarım inceliceği kadar inceldi hatta fazla bile inceldi göbeğim ve göğsüm bacağıma göre da fazla oyüzden. Hadi ben yürüyüşe gelince uğrarım.
ben süperim canım hava çok güzel içimde Bi mutluluk varsen nasılsın :)
Yok kız YİNE iyi gitmişinsallah abla pes etmyrm midem kazınıyo ama yemiyorum gidip bi iki bardak daha su içeyim yaaa bari
ne biliyim aman Aman bi etkisini görmedim bi önceki gun 500 artıydım ertesi gun 200 eksi yani toplamda 700 gitti oyle işte inş sen 1,5 dan fazla verirsin
Ayran detoksu canım ben de 68te takıldım diye yapim dedimCanım streç sarmak işe yarıyor mu. Ben de sarayım bantta yürürken.
Hangi detoksu yapıyosun nehir. Bu hafta gitti de haftaya ben de yapacağım. Yoksa inemiyeceğim.
Süper. Ben gece yapacağım yürüyüşümü. Gündüz vaktim kalmıyor.
kusura bakmayın kızlar yazamadım ben sıze kendımı kısaca tanıtayım tekrar ınsallah ankarada yasaıyorum yenı evlıyım 26 yasındayım 160 boyundayım 81.200 kıloyum :) amacım kılo verıp hamıle kalmak. genel anlamda balık etlıydım ama hıc bu kadar kılo almadım dugunden sonra kıst cıktı troıd derken bırden kılo almıs bulundum ve kolay da veremedım suan cvok sukur saglık problemlerım daha ıyı artık zayıflamaya hazırım ınsallah motıve olamk cok oenmlı ve ben sızlerle cok guzel ılerleyecegımı dusunuyorum tsk ederım tekrar aranıza aldıgınız ıcın benı .
havalar böyle olunca içimde Bi enerji oluyo hep ne güzel sanada geçtiyse çok mutluu oldumm:):)Ohh ne guzel canim bursada da havalar cok.guzel valla bende iki gundur temizlik ile ugrasiyirum ama bugun bitti.sukur az bi İsim kaldi.enerjin bana bile gecti valla:))
havalar böyle olunca içimde Bi enerji oluyo hep ne güzel sanada geçtiyse çok mutluu oldumm:):)
aynen canım hareket iyi olurBenimde ayni canim ama evde tikildim iki gundur disari cikip.yurumek lazim bu havalarda:))
O böyle demeyi yakıştırdıysa sende cevabını vereydin cnmBu ara herkes aynı durumda. Ben de o kadar uğraşıyorum ama sonuç yok. Canım sıkılıyor ama pes etmeyeceğim. Bir de benim ukala bir kuzenim var si ir ettibeni. Geçwn görüstük tüm kuzenler bana herkesin içinde diyo sen de bir alıyosun bir veriyosun bir rayına oturamadın. Sinir oldum sana ne de diydmexim. Ama çok canımı sıktı. 1 ay sonra falan tekrar gırüşurüz daha da zatıflayip bir de bomba gibi giyinip gideceğim. Normal şartlarda benim kuzenler benim giyim tarzımı çok beğenirler. Çatır çatır çatlatacağım onu.
Spor bugün çok güzel olmuş cnm Menüde güzelHazırlen menü bildireyim oğluş durmuyo
Sabah 2 yumurtalı omlet 1 kase yoğırt
Öğlen 12 00 1 kase bığdaylı yayla çorbası 3 kaşık et haşlama bol salata
Akşam 18 00 pırasa kavurması belki içine yumurta kırarım
Su 2.5 lt
Spor 30 dk+60 dk yürüyüş
amın ınsallah canımAramiza hosgeldin canim merak etme azimli olursan hemencecik verirsin kilolari:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?