Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım streç sarmak işe yarıyor mu. Ben de sarayım bantta yürürken.

Hangi detoksu yapıyosun nehir. Bu hafta gitti de haftaya ben de yapacağım. Yoksa inemiyeceğim.

Bende yeni geldim okuldan spor yapicam:))

Süper. Ben gece yapacağım yürüyüşümü. Gündüz vaktim kalmıyor.

Ne guzel yuruyus yapma sansiniz var degerlendirin tabi.Ben cok seviyorum yurumeyi ama bulundugum yer ilcenin biraz disinda, yatili bolge okulu oldugu icin etraf daglarla cevrili ve askeri bolge oldugu icin cikamiyoruz aksamlari,evde spor yapmayi aslinda hic sevmiyorum ama mecburen iste

Kızlar okuldan geldim giriştim temizliğe suyum çıktı. ßimdi de komşumun oğlu gelecrk ders çalıştıracağım. Zaten yorgunum hiç çslıştırasım yok. Ama kıramam da.
ay ona bende sinir olurum hiç canım istemez okulda ders anlatırken cok zevk alıyorum ama evde kim olursa olsun canım istemiyo

ayyyy ona neymiş bee senin alıp verdiğin kilolar hadi bi ay sonra gözü boyle olsun çokca verde

Ben de evde sinir oluyorum canım. Ama kıramadım.
Takmıs durumda benim kilo durumuma. Kendisi zayıf anlamadım. Ama çıkartcam o gòzünü ben onun.

Benimde ayni canim.ust bolgeme yuklenmem lazim bacaklar iyi de:)))

Yok kız YİNE iyi gitmiş
Ayran detoksu canım ben de 68te takıldım diye yapim dedim

Aramiza hosgeldin canim merak etme azimli olursan hemencecik verirsin kilolari:)))

O böyle demeyi yakıştırdıysa sende cevabını vereydin cnm
Isteyince alıyom isteyince veriyom deseydin

Hazırlen menü bildireyim oğluş durmuyo
Sabah 2 yumurtalı omlet 1 kase yoğırt
Öğlen 12 00 1 kase bığdaylı yayla çorbası 3 kaşık et haşlama bol salata
Akşam 18 00 pırasa kavurması belki içine yumurta kırarım
Su 2.5 lt
Spor 30 dk+60 dk yürüyüş

Spor bugün çok güzel olmuş cnm Menüde güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…