Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menü güzel cnm Ama seninde suyun az artık sizin orda havalar ısındı en az 2.5 olsun metonun çalışması için önemli
Bide öğleden sonra acıktınmı niye 2 ara yaptın
Çok sık sık öğün olmuş

asıl geçti pro günün ablam
Yarın ne yapacaksın
Güzel tatlım Ben zorlanmıyorum et tok tutuyor
Yarında ananas yapıcam

Sporuma ek 30 dk daha yürüyüş
Bugün coştun kuzum maşallah

Maalesef kızartmaydı. Öğlen yemeğini az yedim ve ara yapmadım kızartma olacağını bildiğim için
O zaman iyi olmamış cnm Bide akşam

sözün bittiği yerdeyiz cnm elimizden bişey gelmiyorki

etoksla beraber lagma yapiyorlar bilm
O okadar sağlıklı değil cnm

abla pro olunca azmi yeniyor anlami n
Yok cnm Sadece protein içerikli şeyler yeniyor karbon sebze türü yok

İNSAALAH ULKEMIZ BIDAHA BOYLE ACI BI OLAYLA KARSILASMAZ OYUN KURANLARIN OYUNU CABUK ZAMAN DA BOZULUR INSAALAH .ALLAH TUM YARILILARA SAFI ISMIYLE SIFA WERSIN AMIN
Aminnnnn

Okudum canim bir problemmi var benimle ilgili
Yok cnm Sadece merak ettim

Bide biz pazartesiden sonra bakliyat pek tercih etmiyoruz şişlik yapabilşyor

Spor:30 dk bantta yürüyüş
Çok güzel bitanem biraz canlanmışındır

Bu günkü menüm.
Sabah 6.30
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim tb ekmeği

Öğlen 14.00
5 yk kıhmalı pırasa yemeģi
1 büyük kase yoğurt

Arz 16.00
Yarım elma

Akşam 19.00
5 yk kıymalı pırasa
1 büyýk bardak ayran

2 litre su
45 dk yürüyüş

Bende ancak 50 dk yapabildim
Dün fazla yapınca bacaklarım çok yorgundu
Yarın sporda boş günüm Olacak

Benim de öğle canim. O kadar yürüdüm sonuç alamadım. İnşallah boş günde biraz gider.
Kizlar selam arladaslar geldiler lojmandan oturmaya gelemedim

Patlama cok kotu olmus gercekten
Sorumlum olay yerondeymis anlatio Allah rahmet eylesin tum olenleri

Ben de ćok üzüldüm canım. Vefat edenlere allah rahmet eylesin. Ailelerine sabır versin.

Hepsi güzel bitanem
Bende bugün suları taktım
Birazdaha artıralım cnm

Ah cnm takma kafana diyeceğim ama bende çok takıyorum. Geçen gece komşular gelmişti. Benim zayıglamamdan konuşuyoduk birisi dediki sendede göbek popo bacak gitmiş göğsün hala kocaman nasıl eriyecek o göğüs gibi şeyler söyledi alay edercesine herkeste güldü çok utandım. Onlar gidincede oturdum hüngür hüngür ağladım. Eşimden çıktı acısı...
Canım streç sarmak işe yarıyor mu. Ben de sarayım bantta yürürken.
Bilmiyorum ki cnm bende ilk kez yaptım. Ama çok fazla terlettiği bi gerçek.
Cnm bende sendenim aslında biti benle gelirse ve hava böyle güzel olursa çıkabiliyorum. Bizimde buralar senin tarif ettiğin gibi. Ama oturduğımuz yer baraj sitesi yolları çok güzel ağaçlık heryer orman. Temiz havada yürüyüş bi başka ama site çok az nüfuslu 20 ev ya var ya yok. Bu da tek çıkmak için cesaret gerektiriyo.

Benimde ayni canim.ust bolgeme yuklenmem lazim bacaklar iyi de:)))
ÇOK CNM SIKILIYO BU DURUMA CNM SORMA SON ZAMANLARDA KARDİOYA BAŞLADIM AĞIRLIKLARLA ÇALIŞIYORUM.
havalar böyle olunca içimde Bi enerji oluyo hep ne güzel sanada geçtiyse çok mutluu oldumm:):)
Aynen cnm bende öyleyim
kusursuz
09.00 1 yunurta 1 kk peynir 1 dilim tb ekmeği
Sonraki ogunlerde 2 saatte bir ayran detoksu
Su 3 lt
50 dk yürüyüş
İnş iyi verirsin cnm bende pek işe yaramıştı bide çorbayı içememiştim kusacaktım artık.
Çok iyi bi başlangıç yapmışsın cnm menünü çok beğendim.
Hepsi güzel cnm
Güzel cnm
aramıza hoşgeldin cnm inş hedefine ulaşırsın menün güzel olmuş
güzel cnm
arkadaslar yesıl kahwe ıcen warmı ben sabah aksam ıcıyorum daha once deneyen warmı
Bendede var kuzenimin tavsiuesiyle almıştım ama ben pek düzenli kullanmadım açıkçası.
Menüm
Sabah10:00
2 Medine hurması

Öğle 12:00
1 haşlanmış yumurta
1 d ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
Marul,domates,salatalık

Akşam 18:20
3 yk karnıbahar yemeği
1 kase yoğurt
Salata

Su,2 lt
Spor,henüz yok
Menün güzel olmuş bebek
Menü güzelde ruşeym nedir cnm?
Bende pek etkisini göstermemişti cnm inş sende işe yarar. Herkes ayran detoksuna girmiş.
Bendende menu gelsin
08.00 2 kuru kayisi 1 bardak sut
10.00 yumurta 1 dilim ekmek
13.00 corba mor lahana salatasi
16 .00 muz
2 dilim ekmek 1 tabak kuru fasulye
30 dakika kondusyon bisikleti
2.5 su
Cnm akşam çok olmuş ama öğlenle sabahta çok az olmuş bence dengelemen lazım. Ve özellikle akşamı azaltman lazım.
Biraz önce yarın için ananas almaya gittim
Bütün çukulatarla pastalarla garip garip bakıştık
Ne yazıkki özlem gideremeden ayrıldık
Çok kırdım onları çok
Ben ne kadar vicdansızım
Ah şu alaman çukulatalarına bitiyorum resmen. Geçen sene eşim gitmişti bikaç günlüğüne alamanyaya ona bissürü çukulata sipariş etmiştim. Ama o sadece milkanın uzun bütün fındıklılarından 2 tane almış gelmişti. Hala konusu açılınca birbirinize gireriz. :)
bugünde karnabahar günü olmuş. Güzel cnm
güzel ablam
güzel nilüm
güzel cnm sende karnabahar günü yapmışsın:))
Gidiyor işte cnm bişekilde ben tartılmadım bugün sabırsızlıkla cumayı bekliyorum
Bende çok üzüldüm cnm senin içinde kötü olmuş allah korumuş. Ölenlere allah rahmet etsin yaralılarada acil şifalar olsun inş
Güzel cnm menün

Kızlar kusura bakmayın bütün öğleden sonra eltimdeydim öylesine uğradım aslında ama çocuk uyutmamış bütün gece çok yorgunmuş ben biraz bebeğe baktım oda uyudu derken yemek falan hazırladıl eşimde oraya geldi 10.30 gibi geldik eve çocuğu yatırayım falan diyene kadar bu saat oldu yatağa attım kendimi geçmişe baktım ne güzel kalabalık olmuşuz bayağı muhabbet sohbet bol olmuş. Bende daha menümü yazmadım. Yazayımda unutmadan.

Menüm
Sabah 9.00
Bi dilim çavdar
Bi bardak süt içine üç çay kaşığı hakiki z.yağı koydum duraklama fönemlerine iyi oluyormuş.
Bi kk peynir
Domates

Öğle 2.00
4 yk bamya
Küçük lase yoğurt

Akşam 6.00
Eltimdeydim kahvaltı türü hazırladı. Sigara böreği ve diğer kahvaltılıklar vardı.
Bitane sigara böreği peynirli
Bi tane çay
10 tane karışık kuru yemiş
Bi bardak ayran

Akşam hiiiiççç olmadı biliyorum ama ne evde değildim. Diğerleride bana göre değildi özür dilerim kızlar...

Spor 1 mike leslie
1 saat tempolu yürüyüş
Yatmadan 200 ip atlama 50 mekik

Su 2.5 lt

Kız diyemedinmi millet para verip yaptırıyor benimki Allah vergisi diye
Hem kilo verince onlarda küçülüyor

sorma tatlım
Normalde alışverişten eve gelene kadar 1 paketi bitirirdim
Ben bademli seviyorum

Börek hariç güzel olmuş cnm keşke diğer kahvaltılıklardan yeseydin
Sporda çok iyi

Sevil ağırlık çalışıyom demişin
Kasların şiştiği için tartıda kilon düşmiyebilir

Canım buğday tanesinin embriyosu, canlı kısmı. E vit.,kalsiyum,potasyum,fosfor ve özellikle et ve yumurtada bulunan kaliteli proteine sahip lif açısından da zengin. Tadı eh işte bişey:) ama tok tutuyor. Şimdi yulaf ezmesi yerken sağlıklı bişey de olsun diye ondan kattım içine emziriyorum diye. Bu arada prof gibi anlattım :) ünide bir ders bu ruşeymi anlatmışlardı da bize

Evet abla biraz acıktım bide bende ağız aclığı var yani ağzımdan bişeyler olsun istiyorum nedense elimde yok hastanede babasının basında bi sakız falan aldursadım iyi olcak su konusunda bugun dikkat edicem abla
Guzel menu canım su az
sen biliyon yaptığını

Ooo guzel bişeymiş
Günaydın herkese
Günaydın canım
Gunaydin kizlar,bu sabahta eksideyim ama hedefledigim gibi degil, insallah yarin tarti beni daha cok guldurecek:))
Günaydın tatlım sevindim eksiye
gunaydın kızlar yarın tartı gunu herkese bol hereketlı sıfır kacamaklı gunler

bugun kuzenımgıl yasın okutuyo ınsaallah hıc kacamak yapmadan bugunu atlatabılırım
günaydın canım

Hadi bakalım abla senin sonucu da sabırsızlıkla bekliyorum ben tartildim az önce eksideyim ama yine de öyle ahim sahim bir eksi değil bakalım yarına ne olacak..
Havalar güzel abla artık kimse beni tutamaz ama haftaya yağmur varmış
İnşallah canım 1 den fazla verdirecegini düşünmüyorum tartildim az önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…