- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #133.281
Menü güzel cnm Ama seninde suyun az artık sizin orda havalar ısındı en az 2.5 olsun metonun çalışması için önemliMenu
Sabah8; 30
Iki dılım ekmek
Peynir 6zeytın
4dal marul
Öğle 12; 00
2yagda yumurta
Ispanak salatası Yogurt
Ara14; 30
1kücük portakal 12 sut
Ara16, 00
1portakal
Akşam 18; 00
1tabak karnabahar Yogurt azcık salata
Su 2lt
Spor birazdan Leslie yapılacak ne kadar olursa yazarım
Güzel tatlım Ben zorlanmıyorum et tok tutuyorasıl geçti pro günün ablam
Yarın ne yapacaksın
Bugün coştun kuzum maşallahSporuma ek 30 dk daha yürüyüş
O zaman iyi olmamış cnm Bide akşamMaalesef kızartmaydı. Öğlen yemeğini az yedim ve ara yapmadım kızartma olacağını bildiğim için
sözün bittiği yerdeyiz cnm elimizden bişey gelmiyorkiKızlar ankarada çok kötü patlama oldu. Tam da kızımın okulunun arkasında gerçekleşti. Kızım okuldan çıktıktan bi süre sonra olmuş. İşyerime de çok yakın . Sinirlerim çok bozuk. Çok da ölü ve yaralı var. Menü yorumu yapamayacağım. Affedin sonra görüşürüz
O okadar sağlıklı değil cnmetoksla beraber lagma yapiyorlar bilm
Yok cnm Sadece protein içerikli şeyler yeniyor karbon sebze türü yokabla pro olunca azmi yeniyor anlami n
AminnnnnİNSAALAH ULKEMIZ BIDAHA BOYLE ACI BI OLAYLA KARSILASMAZ OYUN KURANLARIN OYUNU CABUK ZAMAN DA BOZULUR INSAALAH .ALLAH TUM YARILILARA SAFI ISMIYLE SIFA WERSIN AMIN
Yok cnm Sadece merak ettimOkudum canim bir problemmi var benimle ilgili
Çok güzel bitanem biraz canlanmışındırSpor:30 dk bantta yürüyüş
Bende ancak 50 dk yapabildim
Dün fazla yapınca bacaklarım çok yorgundu
Yarın sporda boş günüm Olacak
Kizlar selam arladaslar geldiler lojmandan oturmaya gelemedim
Patlama cok kotu olmus gercekten
Sorumlum olay yerondeymis anlatio Allah rahmet eylesin tum olenleri
Hepsi güzel bitanemBu günkü menüm.
Sabah 6.30
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Öğlen 14.00
5 yk kıhmalı pırasa yemeģi
1 büyük kase yoğurt
Arz 16.00
Yarım elma
Akşam 19.00
5 yk kıymalı pırasa
1 büyýk bardak ayran
2 litre su
45 dk yürüyüş
Ah cnm takma kafana diyeceğim ama bende çok takıyorum. Geçen gece komşular gelmişti. Benim zayıglamamdan konuşuyoduk birisi dediki sendede göbek popo bacak gitmiş göğsün hala kocaman nasıl eriyecek o göğüs gibi şeyler söyledi alay edercesine herkeste güldü çok utandım. Onlar gidincede oturdum hüngür hüngür ağladım. Eşimden çıktı acısı...Bu ara herkes aynı durumda. Ben de o kadar uğraşıyorum ama sonuç yok. Canım sıkılıyor ama pes etmeyeceğim. Bir de benim ukala bir kuzenim var si ir ettibeni. Geçwn görüstük tüm kuzenler bana herkesin içinde diyo sen de bir alıyosun bir veriyosun bir rayına oturamadın. Sinir oldum sana ne de diydmexim. Ama çok canımı sıktı. 1 ay sonra falan tekrar gırüşurüz daha da zatıflayip bir de bomba gibi giyinip gideceğim. Normal şartlarda benim kuzenler benim giyim tarzımı çok beğenirler. Çatır çatır çatlatacağım onu.
Bilmiyorum ki cnm bende ilk kez yaptım. Ama çok fazla terlettiği bi gerçek.Canım streç sarmak işe yarıyor mu. Ben de sarayım bantta yürürken.
Cnm bende sendenim aslında biti benle gelirse ve hava böyle güzel olursa çıkabiliyorum. Bizimde buralar senin tarif ettiğin gibi. Ama oturduğımuz yer baraj sitesi yolları çok güzel ağaçlık heryer orman. Temiz havada yürüyüş bi başka ama site çok az nüfuslu 20 ev ya var ya yok. Bu da tek çıkmak için cesaret gerektiriyo.Ne guzel yuruyus yapma sansiniz var degerlendirin tabi.Ben cok seviyorum yurumeyi ama bulundugum yer ilcenin biraz disinda, yatili bolge okulu oldugu icin etraf daglarla cevrili ve askeri bolge oldugu icin cikamiyoruz aksamlari,evde spor yapmayi aslinda hic sevmiyorum ama mecburen iste
ÇOK CNM SIKILIYO BU DURUMA CNM SORMA SON ZAMANLARDA KARDİOYA BAŞLADIM AĞIRLIKLARLA ÇALIŞIYORUM.Benimde ayni canim.ust bolgeme yuklenmem lazim bacaklar iyi de:)))
Aynen cnm bende öyleyimhavalar böyle olunca içimde Bi enerji oluyo hep ne güzel sanada geçtiyse çok mutluu oldumm:):)
kusursuzHazırlen menü bildireyim oğluş durmuyo
Sabah 2 yumurtalı omlet 1 kase yoğırt
Öğlen 12 00 1 kase bığdaylı yayla çorbası 3 kaşık et haşlama bol salata
Akşam 18 00 pırasa kavurması belki içine yumurta kırarım
Su 2.5 lt
Spor 30 dk+60 dk yürüyüş
İnş iyi verirsin cnm bende pek işe yaramıştı bide çorbayı içememiştim kusacaktım artık.09.00 1 yunurta 1 kk peynir 1 dilim tb ekmeği
Sonraki ogunlerde 2 saatte bir ayran detoksu
Su 3 lt
50 dk yürüyüş
Çok iyi bi başlangıç yapmışsın cnm menünü çok beğendim.menüm
sabah(9.30)
sebzeli light peynirli omlet(mantar maydonoz soğan vardı)
6 zeytin
domates marul
1 dilim kepek ekmeği
1 sb süt
ara:yeşil çay
öğlen(13.30)
1 porsiyon ıspanak yemeği
salata
akşam(17.00)
1 porsiyon taze fasulye
salata
3 kaşık yoğurtlu kereviz salatası
spor:75 dk yürüyüş
su:3 litre
Hepsi güzel cnmOturdugum lojmana ust duzey birileri geldi kizlar jammerlar calisinca internet tel filan hepsi gitti gelemedim. bende yaziyim.menumu aksam dolma saricam
Sabah 10.00
2 yumrtadan peynirli omlet
5 zeytin
Sekersiz cay
1 dilim tb
Ara 14.30
1 kase yogurt
Yarim ayva
Aksam 18.00
4 tane firinda kofte(sogan domates)
Yogurt
2 litre su
2 mil.leslie
Güzel cnmIyi akşamlar kizlar
Disarda halletmemiz gereken isler vardı esimde gececi diye anneme geldim menumu yazayim misafir var pek giremeyebilirim
Sabah0800
Bir kase mercimek çorbası
Bi dilim tb ekmegi
Saat 1400
Avuc ici kadar pide
Bi kac parca döner ve salata
( icine yumurta yogurt sut girmeyen sey bulmak disarida dahada zor oluyor )
18;30
Bir kepce un corbasi
Bir elma
Ara biraz leblebi
Su 2,5 lt ye anca tamamliycam disarda oldugum icin
Sacma sapan oldu ama yiyecek bisey bulamıyorum yaa
aramıza hoşgeldin cnm inş hedefine ulaşırsın menün güzel olmuşkızlar bende menumu yazayım sabah..1 yumurta 1 yk kasıgı lor peynırıyle omlet 1 dılım tb ekmegı 2 zetın 1 baRdak yesıl cay ıtım 8 de yedım saat 10.30 bı muz yedım 13.00 da 6 ykasıgı pırASA yedım 2 bardak ayran ıctım aksam 17.00 bı kıvı 1 bardak sutlu kahwe ıctım 18.40 da 4 y.kasıgı ıspanak yedım 1 bardaK ayran ıctım sabah 3mıl lesıe yaptım saat 1 den 4 e kadar hastanedeydım ayak kostur dur yaptım aksam da 2mıl lesıe yapıcm bugun 2.30 da su ıcerım 1 bardakda form cay ıcıcem
güzel cnmKizlar bende menumu yazayim,
SABAH:7.30 bir haslanmis yumurta,1 kk peynir,6 zeytin,1 dilim tb ekmegi,yesillik ve yesil cay.
ÖĞLE;12.15 bir porsiyon izgara et,bir kucuk kase mercimek corbasi,salata.
AKŞAM;17.40 bir kucuk tabak yumurtali ispanak,salata.
2.5 litreden fazla su,50 dk spor(kurek cekme,mekik,ip atlama vs)
Bendede var kuzenimin tavsiuesiyle almıştım ama ben pek düzenli kullanmadım açıkçası.arkadaslar yesıl kahwe ıcen warmı ben sabah aksam ıcıyorum daha once deneyen warmı
Menün güzel olmuş bebekMenüm
Sabah10:00
2 Medine hurması
Öğle 12:00
1 haşlanmış yumurta
1 d ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
Marul,domates,salatalık
Akşam 18:20
3 yk karnıbahar yemeği
1 kase yoğurt
Salata
Su,2 lt
Spor,henüz yok
Menü güzelde ruşeym nedir cnm?Kızlar menüm
Sabah 09.00
Yarım KK peynir, 2yumurtadan omlet,5zeytin,domates,salatalık,biber
Ara yok
Öğle 13.00
4kaşık yulaf ezmesi,2kaşık ruşeym, yarım muz,1bardak süt ile yaptığım lapa
Öğle bilerek az yedim akşam kv ye gidicez diye
Ara 1 bardak tarçın çayı
Akşam 19.00
2 kabak oturtma, 1kase tavuk çorbası, 1bardak ayran
Spor yok
Su 2lt
Bende pek etkisini göstermemişti cnm inş sende işe yarar. Herkes ayran detoksuna girmiş.Kizlar selam bugin ki menum sabah 1 yumurta 4 zeytin 1 dilim.ekmek sekeersiz cay
Daha sonra iki saat ara ile ayran detoksu aralarda bol su be yesil cay
Bakalim insallah ise yarar vucut sasirsun biraz
Su iki litre sporda yuruyecegim ama ne kadar Bilmiyorum:))
Cnm akşam çok olmuş ama öğlenle sabahta çok az olmuş bence dengelemen lazım. Ve özellikle akşamı azaltman lazım.Bendende menu gelsin
08.00 2 kuru kayisi 1 bardak sut
10.00 yumurta 1 dilim ekmek
13.00 corba mor lahana salatasi
16 .00 muz
2 dilim ekmek 1 tabak kuru fasulye
30 dakika kondusyon bisikleti
2.5 su
Ah şu alaman çukulatalarına bitiyorum resmen. Geçen sene eşim gitmişti bikaç günlüğüne alamanyaya ona bissürü çukulata sipariş etmiştim. Ama o sadece milkanın uzun bütün fındıklılarından 2 tane almış gelmişti. Hala konusu açılınca birbirinize gireriz. :)Biraz önce yarın için ananas almaya gittim
Bütün çukulatarla pastalarla garip garip bakıştık
Ne yazıkki özlem gideremeden ayrıldık
Çok kırdım onları çok
Ben ne kadar vicdansızım
bugünde karnabahar günü olmuş. Güzel cnmMenummmm
Sabah
Sirkeli su
10.00 az biraz peynir
3 zeytin
1 bucuk yumurta omlet
1 sb dan biraz fazla sut
Az marul ve maydanoz
Ogle 13.00 1 kucuk kase yogurt ve 1 kucuk elma
Aksam 19.00
Az yogurt
6 yk karnibahar yemegi
Biraz kiymali yumurta
Salata
Su yatana 4 litre olur
Spor bugun 27+25+20 dakka yuruyus
güzel ablamBende menümü yazıp spora yollanıyım aslında hiç cnm istemiyor ama yarın yapmıcağım için mecbur yapılacak
Bugün pro günü yaptım
9.00__2 incir
9.30 __kıymalı 2 yumurta
14.30__tavada yağsız baharatlı tavuk göğsü, ev ayranı
18 00__öğlenin aynı
Su __2.5 lt
Spor 45 yada 60 dk yürüyüş
Bugün çok ağırlık var üstümde daha fazla yapamam bitirince yazarım
güzel nilümBugünkü menüm şöyleydi:
SABAH:
*1 tabak peynirli yumurta+1 dilim tam buğday ekmeği(07.00)
ARA ÖĞÜN-1:
*10 badem(09.30)
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 kase yoğurtla yapılmış light müsli+1 kase tarhana çorbası(12.00)
ARA ÖĞÜN-2:
*1 sütlü nescafe+5 badem(15.00)
AKŞAM YEMEĞİ:
*3 baget+1 kase yoğurt(18.00)
SU:
*2 litre
SPOR:
* 2 mil leslie
güzel cnm sende karnabahar günü yapmışsın:))Menu
Sabah8; 30
Iki dılım ekmek
Peynir 6zeytın
4dal marul
Öğle 12; 00
2yagda yumurta
Ispanak salatası Yogurt
Ara14; 30
1kücük portakal 12 sut
Ara16, 00
1portakal
Akşam 18; 00
1tabak karnabahar Yogurt azcık salata
Su 2lt
Spor birazdan Leslie yapılacak ne kadar olursa yazarım
Gidiyor işte cnm bişekilde ben tartılmadım bugün sabırsızlıkla cumayı bekliyorumSeferoğulları nasıl gidiyor??
@lepistesinyavrucugu
Bayankokosh
AdaisyLove
@elifce80
F Fittek
S sevilumut
@seydan94
Bende çok üzüldüm cnm senin içinde kötü olmuş allah korumuş. Ölenlere allah rahmet etsin yaralılarada acil şifalar olsun inşKızlar ankarada çok kötü patlama oldu. Tam da kızımın okulunun arkasında gerçekleşti. Kızım okuldan çıktıktan bi süre sonra olmuş. İşyerime de çok yakın . Sinirlerim çok bozuk. Çok da ölü ve yaralı var. Menü yorumu yapamayacağım. Affedin sonra görüşürüz
Güzel cnm menünBu günkü menüm.
Sabah 6.30
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Öğlen 14.00
1 büyük kase yoğurt
Arz 16.00
Yarım elma
Akşam 19.00
5 yk kıymalı pırasa
1 büyýk bardak ayran
2 litre su
45 dk yürüyüş
Kız diyemedinmi millet para verip yaptırıyor benimki Allah vergisi diyeh cnm takma kafana diyeceğim ama bende çok takıyorum. Geçen gece komşular gelmişti. Benim zayıglamamdan konuşuyoduk birisi dediki sendede göbek popo bacak gitmiş göğsün hala kocaman nasıl eriyecek o göğüs gibi şeyler söyledi alay edercesine herkeste güldü çok utandım. Onlar gidincede oturdum hüngür hüngür ağladım. Eşimden çıktı acısı.
sorma tatlımh şu alaman çukulatalarına bitiyorum resmen. Geçen sene eşim gitmişti bikaç günlüğüne alamanyaya ona bissürü çukulata sipariş etmiştim. Ama o sadece milkanın uzun bütün fındıklılarından 2 tane almış gelmişti. Hala konusu açılınca birbirinize gireriz. :
Börek hariç güzel olmuş cnm keşke diğer kahvaltılıklardan yeseydinMenüm
Sabah 9.00
Bi dilim çavdar
Bi bardak süt içine üç çay kaşığı hakiki z.yağı koydum duraklama fönemlerine iyi oluyormuş.
Bi kk peynir
Domates
Öğle 2.00
4 yk bamya
Küçük lase yoğurt
Akşam 6.00
Eltimdeydim kahvaltı türü hazırladı. Sigara böreği ve diğer kahvaltılıklar vardı.
Bitane sigara böreği peynirli
Bi tane çay
10 tane karışık kuru yemiş
Bi bardak ayran
Akşam hiiiiççç olmadı biliyorum ama ne evde değildim. Diğerleride bana göre değildi özür dilerim kızlar...
Spor 1 mike leslie
1 saat tempolu yürüyüş
Yatmadan 200 ip atlama 50 mekik
Su 2.5 lt
Canım buğday tanesinin embriyosu, canlı kısmı. E vit.,kalsiyum,potasyum,fosfor ve özellikle et ve yumurtada bulunan kaliteli proteine sahip lif açısından da zengin. Tadı eh işte bişey:) ama tok tutuyor. Şimdi yulaf ezmesi yerken sağlıklı bişey de olsun diye ondan kattım içine emziriyorum diye. Bu arada prof gibi anlattım :) ünide bir ders bu ruşeymi anlatmışlardı da bizeAh cnm takma kafana diyeceğim ama bende çok takıyorum. Geçen gece komşular gelmişti. Benim zayıglamamdan konuşuyoduk birisi dediki sendede göbek popo bacak gitmiş göğsün hala kocaman nasıl eriyecek o göğüs gibi şeyler söyledi alay edercesine herkeste güldü çok utandım. Onlar gidincede oturdum hüngür hüngür ağladım. Eşimden çıktı acısı...
Bilmiyorum ki cnm bende ilk kez yaptım. Ama çok fazla terlettiği bi gerçek.
Cnm bende sendenim aslında biti benle gelirse ve hava böyle güzel olursa çıkabiliyorum. Bizimde buralar senin tarif ettiğin gibi. Ama oturduğımuz yer baraj sitesi yolları çok güzel ağaçlık heryer orman. Temiz havada yürüyüş bi başka ama site çok az nüfuslu 20 ev ya var ya yok. Bu da tek çıkmak için cesaret gerektiriyo.
ÇOK CNM SIKILIYO BU DURUMA CNM SORMA SON ZAMANLARDA KARDİOYA BAŞLADIM AĞIRLIKLARLA ÇALIŞIYORUM.
Aynen cnm bende öyleyim
kusursuz
İnş iyi verirsin cnm bende pek işe yaramıştı bide çorbayı içememiştim kusacaktım artık.
Çok iyi bi başlangıç yapmışsın cnm menünü çok beğendim.
Hepsi güzel cnm
Güzel cnm
aramıza hoşgeldin cnm inş hedefine ulaşırsın menün güzel olmuş
güzel cnm
Bendede var kuzenimin tavsiuesiyle almıştım ama ben pek düzenli kullanmadım açıkçası.
Menün güzel olmuş bebek
Menü güzelde ruşeym nedir cnm?
Bende pek etkisini göstermemişti cnm inş sende işe yarar. Herkes ayran detoksuna girmiş.
Cnm akşam çok olmuş ama öğlenle sabahta çok az olmuş bence dengelemen lazım. Ve özellikle akşamı azaltman lazım.
Ah şu alaman çukulatalarına bitiyorum resmen. Geçen sene eşim gitmişti bikaç günlüğüne alamanyaya ona bissürü çukulata sipariş etmiştim. Ama o sadece milkanın uzun bütün fındıklılarından 2 tane almış gelmişti. Hala konusu açılınca birbirinize gireriz. :)
bugünde karnabahar günü olmuş. Güzel cnm
güzel ablam
güzel nilüm
güzel cnm sende karnabahar günü yapmışsın:))
Gidiyor işte cnm bişekilde ben tartılmadım bugün sabırsızlıkla cumayı bekliyorum
Bende çok üzüldüm cnm senin içinde kötü olmuş allah korumuş. Ölenlere allah rahmet etsin yaralılarada acil şifalar olsun inş
Güzel cnm menün
Gunaydin kizlar,bu sabahta eksideyim ama hedefledigim gibi degil, insallah yarin tarti beni daha cok guldurecek:))
Evet abla biraz acıktım bide bende ağız aclığı var yani ağzımdan bişeyler olsun istiyorum nedense elimde yok hastanede babasının basında bi sakız falan aldursadım iyi olcak su konusunda bugun dikkat edicem ablaMenü güzel cnm Ama seninde suyun az artık sizin orda havalar ısındı en az 2.5 olsun metonun çalışması için önemli
Bide öğleden sonra acıktınmı niye 2 ara yaptın
Çok sık sık öğün olmuş
Güzel tatlım Ben zorlanmıyorum et tok tutuyor
Yarında ananas yapıcam
Bugün coştun kuzum maşallah
O zaman iyi olmamış cnm Bide akşam
sözün bittiği yerdeyiz cnm elimizden bişey gelmiyorki
O okadar sağlıklı değil cnm
Yok cnm Sadece protein içerikli şeyler yeniyor karbon sebze türü yok
Aminnnnn
Yok cnm Sadece merak ettim
Bide biz pazartesiden sonra bakliyat pek tercih etmiyoruz şişlik yapabilşyor
Çok güzel bitanem biraz canlanmışındır
Guzel menu canım su azBu günkü menüm.
Sabah 6.30
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Öğlen 14.00
1 büyük kase yoğurt
Arz 16.00
Yarım elma
Akşam 19.00
5 yk kıymalı pırasa
1 büyýk bardak ayran
2 litre su
45 dk yürüyüş
sen biliyon yaptığınıMenüm
Sabah 9.00
Bi dilim çavdar
Bi bardak süt içine üç çay kaşığı hakiki z.yağı koydum duraklama fönemlerine iyi oluyormuş.
Bi kk peynir
Domates
Öğle 2.00
4 yk bamya
Küçük lase yoğurt
Akşam 6.00
Eltimdeydim kahvaltı türü hazırladı. Sigara böreği ve diğer kahvaltılıklar vardı.
Bitane sigara böreği peynirli
Bi tane çay
10 tane karışık kuru yemiş
Bi bardak ayran
Akşam hiiiiççç olmadı biliyorum ama ne evde değildim. Diğerleride bana göre değildi özür dilerim kızlar...
Spor 1 mike leslie
1 saat tempolu yürüyüş
Yatmadan 200 ip atlama 50 mekik
Su 2.5 lt
Ooo guzel bişeymişCanım buğday tanesinin embriyosu, canlı kısmı. E vit.,kalsiyum,potasyum,fosfor ve özellikle et ve yumurtada bulunan kaliteli proteine sahip lif açısından da zengin. Tadı eh işte bişey:) ama tok tutuyor. Şimdi yulaf ezmesi yerken sağlıklı bişey de olsun diye ondan kattım içine emziriyorum diye. Bu arada prof gibi anlattım :) ünide bir ders bu ruşeymi anlatmışlardı da bize
Günaydın canımGünaydın herkese
Günaydın tatlım sevindim eksiyeGunaydin kizlar,bu sabahta eksideyim ama hedefledigim gibi degil, insallah yarin tarti beni daha cok guldurecek:))
günaydın canımgunaydın kızlar yarın tartı gunu herkese bol hereketlı sıfır kacamaklı gunler
bugun kuzenımgıl yasın okutuyo ınsaallah hıc kacamak yapmadan bugunu atlatabılırım
Insallah canim sagol:)masalcım az da olsa eksı cıkman cok ıyı ınsaaalah yarın ıstedıgın sonucu gorursun tartıda
Hadi bakalım abla senin sonucu da sabırsızlıkla bekliyorum ben tartildim az önce eksideyim ama yine de öyle ahim sahim bir eksi değil bakalım yarına ne olacak..Menü güzel cnm Ama seninde suyun az artık sizin orda havalar ısındı en az 2.5 olsun metonun çalışması için önemli
Bide öğleden sonra acıktınmı niye 2 ara yaptın
Çok sık sık öğün olmuş
Güzel tatlım Ben zorlanmıyorum et tok tutuyor
Yarında ananas yapıcam
Bugün coştun kuzum maşallah
O zaman iyi olmamış cnm Bide akşam
sözün bittiği yerdeyiz cnm elimizden bişey gelmiyorki
O okadar sağlıklı değil cnm
Yok cnm Sadece protein içerikli şeyler yeniyor karbon sebze türü yok
Aminnnnn
Yok cnm Sadece merak ettim
Bide biz pazartesiden sonra bakliyat pek tercih etmiyoruz şişlik yapabilşyor
Çok güzel bitanem biraz canlanmışındır
İnşallah canım 1 den fazla verdirecegini düşünmüyorum tartildim az önceAh cnm takma kafana diyeceğim ama bende çok takıyorum. Geçen gece komşular gelmişti. Benim zayıglamamdan konuşuyoduk birisi dediki sendede göbek popo bacak gitmiş göğsün hala kocaman nasıl eriyecek o göğüs gibi şeyler söyledi alay edercesine herkeste güldü çok utandım. Onlar gidincede oturdum hüngür hüngür ağladım. Eşimden çıktı acısı...
Bilmiyorum ki cnm bende ilk kez yaptım. Ama çok fazla terlettiği bi gerçek.
Cnm bende sendenim aslında biti benle gelirse ve hava böyle güzel olursa çıkabiliyorum. Bizimde buralar senin tarif ettiğin gibi. Ama oturduğımuz yer baraj sitesi yolları çok güzel ağaçlık heryer orman. Temiz havada yürüyüş bi başka ama site çok az nüfuslu 20 ev ya var ya yok. Bu da tek çıkmak için cesaret gerektiriyo.
ÇOK CNM SIKILIYO BU DURUMA CNM SORMA SON ZAMANLARDA KARDİOYA BAŞLADIM AĞIRLIKLARLA ÇALIŞIYORUM.
Aynen cnm bende öyleyim
kusursuz
İnş iyi verirsin cnm bende pek işe yaramıştı bide çorbayı içememiştim kusacaktım artık.
Çok iyi bi başlangıç yapmışsın cnm menünü çok beğendim.
Hepsi güzel cnm
Güzel cnm
aramıza hoşgeldin cnm inş hedefine ulaşırsın menün güzel olmuş
güzel cnm
Bendede var kuzenimin tavsiuesiyle almıştım ama ben pek düzenli kullanmadım açıkçası.
Menün güzel olmuş bebek
Menü güzelde ruşeym nedir cnm?
Bende pek etkisini göstermemişti cnm inş sende işe yarar. Herkes ayran detoksuna girmiş.
Cnm akşam çok olmuş ama öğlenle sabahta çok az olmuş bence dengelemen lazım. Ve özellikle akşamı azaltman lazım.
Ah şu alaman çukulatalarına bitiyorum resmen. Geçen sene eşim gitmişti bikaç günlüğüne alamanyaya ona bissürü çukulata sipariş etmiştim. Ama o sadece milkanın uzun bütün fındıklılarından 2 tane almış gelmişti. Hala konusu açılınca birbirinize gireriz. :)
bugünde karnabahar günü olmuş. Güzel cnm
güzel ablam
güzel nilüm
güzel cnm sende karnabahar günü yapmışsın:))
Gidiyor işte cnm bişekilde ben tartılmadım bugün sabırsızlıkla cumayı bekliyorum
Bende çok üzüldüm cnm senin içinde kötü olmuş allah korumuş. Ölenlere allah rahmet etsin yaralılarada acil şifalar olsun inş
Güzel cnm menün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?