Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınnnnn kızlar

Yine bebeler uyumamış
@Ariver
Nehirim sen sakin olmazsan çocuk daha huzursuz olur. Bşraz rezene çayı versen belki sancısı vardır

Bayankokosh
Kübracım hep diyoruzya sağlıklı ve dengeli olsun öğünleriniz

F Fittek
Kamilem meyvenin fazlasıda iyi değil cnm hele öğleden sonra yenirse

Listeye girmek istiyorum artık kendimi dışlanmış hissediyorum

Niye huysuz ki o zaman acaba ilgi filan mi istio ki bizimki ilgilenmedigimiz gun gece uyanip.oyun istio. Cocuk iste sagi solu belli olmuo sakin olmaya calis canim

Sutunun kalitesi cok onemli diyete acele wtme canim karbonhidrati az ye yeter bence

Can'ım benim kızım da bu hafta öyleydi işte doktor kilo almamış deyince Demekki doymadığı için uyumuyormuş dedim. Belki senin yavrunda doymuyordur

diş falan mı cıkcak acaba benimkinde hala diş miş yok bugun hiiiiiç uyumadan bağırdı durdu sagına donuyor bağırıyor uykuya dalıyor tekrar bagırıp soluna dönüyor sabaha kadar boyle ysptık

yok abla bugun sadece sabah yedim başka da yemem ıkı bitti ucuncuyude yarıladım suyunun inş yarına eksi olurum hala bi kesilme yok gecede boyle olmuştu 80 den inerken bi anda gitmişti inş buda oyle olur acayip direniyor resmen ama eninde sonunda gidecek eminim pes etmek yok

Ahh Şeydam nerden nereye
Çok tebrikler cnm çoook sevindim

Annen nasıl oldu

Çok teşekkür ederim tatlı hepsi sizlerin sayesinde :)
Annem daha iyi tatlım yatıyor kalkıyor zor iyileşiyor yavaş ama her gün azıcık daha iyi oluyor Bi önceki güne göre.. ama bana bakın ben sizi çok özledim ya ben bu kiloyu verdikten sonra da burda olabilirmiyimmm

Listedeki kızlar durumlar nasıl

Bugün lütfen menülere azami dikkat edelim
Bikaç gündür aralıksız spor yapanlar bugün yapmasın
Yapacak olanlarda geç vakite bırakmasın
Emzirmiyenler akşamı hafif geçirsin ve kimse karbon almasın akşam

Ben hedefi -1 demiştim ama malesef tutmayacak. Ama elimden geleni yaptım
Yarına kadar ne kadar giderse artık

Beni en çok mutlu Eden artık sabrımın geri gelmesi, akşamları acıksamda bişey yermiyim diye bi korkum olmuyor artık zorlanmıyorum

Kız çıtır olunca bizi beğenmezsinki
Sorduğun şeye bak Şeydam tabiki burda ol ki
Herkese örnek ol, tavsiyelerini ver

Hem bunu sen başardın tatlım sonuna kadar hakettin

Bu hafta listeye dahil olabilirim inşallah kızlar inanılmaz ama son 5.8 kilom kaldı

Süpersinnnn

Kız aynı soruyu ben de sordum haftalar önce ama sonra bi artıya geçtim istesem de gidemiyorum

Harikasın

Benimde hedefim en az -1 bugun tartildigimda -800 dum bakalim yarin insallah eksi bir olurum,aksami cok hafif tutucam.Bu hafta ara ogun yapmadim oyuzden acikirmiyim diye korkuyordum ama korktugum gibi olmadi alistim.
Aslinda pazar aksami yedigim cigkofte beni kotu etkiledi yoksa bir kilodan biraz daha fazla verebilirdim.

İnsanın sinirleri bozuluyor nehirim seni iyi anlıyorum. Doymuyo olabilir. Ben bazen sütlü pirinç unu veriyorum en azından 3 saat falan deliksiz uyuyor. Ben uyumasam bile o saatte vücudum ve ruhum dinleniyor

Bugun gunum var ben ikram hazirlamayacagim ama gelen herkes bir cesot getirecek.Yemek yokkkkk
Sen b grubusun ye demek geldi içimden bi an. Ama sakın yeme yarın tartı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…