- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #133.321
Listeye girmek istiyorum artık kendimi dışlanmış hissediyorum
Bilmiyorum canim inan ki.
Diş görünürde bişey yok.
Ama çok yoruluyorum şu an çok gerginim tüm aprtmanda sesim yankilaniyor sanırım uykusu var yine parcaliyor kendini uyutmaya çalışıyorum uyumuyor.
Bendeki de can hiç sabrim yok şu an ev kokmus hiç bişey yapamıyorum çok gerginim çok
Canım benim kiz memesiz uyumuyor o yüzden bişey almaya korkuyorum açıkçası
Sutunun kalitesi cok onemli diyete acele wtme canim karbonhidrati az ye yeter benceKızlar günaydın
Bugün kızımın kontrolü ve aşısı vardı. Bu ay çok az kilo almış normalde en az 500gr alması gerekirken 300gr almış. Doktor Yemene dikkat ediyormusun dedi eşimde yok diyet yapıyor doktor bey deyince doktor bol bol çorba iç kırmızı et ye ve muhakkak 6öğün beslen dedi. Bundan sonra kilo vermeye devam edicem ama haftada 1kilo hedef koymicam. Yavaş yavaş vermeye çalışıcam. Zaten doktor haftaya yine gelin 1haftada ne kadar alıyor ona bakalım dedi.bu hafta et ve çorba ağırlıklı beslenicem bakalım faydası ne olacak
Can'ım benim kızım da bu hafta öyleydi işte doktor kilo almamış deyince Demekki doymadığı için uyumuyormuş dedim. Belki senin yavrunda doymuyordurKızlar kızım var 10 gündür geceleri saat başı kalkıyor ağlıyor sakinlesmiyor emziriyorum uyuyor .
Ben çok uykusuz um kalıyorum.
Yarı uyur yarı uyanigim sabah yataktan üstumden kamyon geçmiş gibi kalkiyorum.
Gündüz de uyumuyor uyusa da en fazla 10 dk.
Çok yorgunum psikolojim bozuldu hiç halim yok.
Canım bişey yapmak istemiyor.
Aynen Can'ım bende buna karar verdim protein ağırlıklı beslenicem doktorda dedi zaten bol çorba ve kırmızı et ye yumurta ve yoğurdu ihmal etme dediSutunun kalitesi cok onemli diyete acele wtme canim karbonhidrati az ye yeter bence
diş falan mı cıkcak acaba benimkinde hala diş miş yok bugun hiiiiiç uyumadan bağırdı durdu sagına donuyor bağırıyor uykuya dalıyor tekrar bagırıp soluna dönüyor sabaha kadar boyle ysptıkKızlar kızım var 10 gündür geceleri saat başı kalkıyor ağlıyor sakinlesmiyor emziriyorum uyuyor .
yok abla bugun sadece sabah yedim başka da yemem ıkı bitti ucuncuyude yarıladım suyunun inş yarına eksi olurum hala bi kesilme yok gecede boyle olmuştu 80 den inerken bi anda gitmişti inş buda oyle olur acayip direniyor resmen ama eninde sonunda gidecek eminim pes etmek yokGünaydınnnnn kızlar
Yine bebeler uyumamış
@Ariver
Nehirim sen sakin olmazsan çocuk daha huzursuz olur. Bşraz rezene çayı versen belki sancısı vardır
Bayankokosh
Kübracım hep diyoruzya sağlıklı ve dengeli olsun öğünleriniz
F Fittek
Kamilem meyvenin fazlasıda iyi değil cnm hele öğleden sonra yenirse
Kusura bakma tatlım bizim gurubumuz doluBende grubunuza dahil olabilirmiyim
Seferoğulları nasıl gidiyor??
@lepistesinyavrucugu
Bayankokosh
@Ariver
@elifce80
F Fittek
@sevilumut
@seydan94
Ahh Şeydam nerden nereyeÇok mutluyum valla ben sabah 65.8 i gördüm
Ahh Şeydam nerden nereye
Çok tebrikler cnm çoook sevindim
Annen nasıl oldu
Kız çıtır olunca bizi beğenmezsinkiÇok teşekkür ederim tatlı hepsi sizlerin sayesinde :)
Annem daha iyi tatlım yatıyor kalkıyor zor iyileşiyor yavaş ama her gün azıcık daha iyi oluyor Bi önceki güne göre.. ama bana bakın ben sizi çok özledim ya ben bu kiloyu verdikten sonra da burda olabilirmiyimmm
Bu hafta listeye dahil olabilirim inşallah kızlar inanılmaz ama son 5.8 kilom kaldı
Çok teşekkür ederim tatlı hepsi sizlerin sayesinde :)
Annem daha iyi tatlım yatıyor kalkıyor zor iyileşiyor yavaş ama her gün azıcık daha iyi oluyor Bi önceki güne göre.. ama bana bakın ben sizi çok özledim ya ben bu kiloyu verdikten sonra da burda olabilirmiyimmm
Listedeki kızlar durumlar nasıl
Bugün lütfen menülere azami dikkat edelim
Bikaç gündür aralıksız spor yapanlar bugün yapmasın
Yapacak olanlarda geç vakite bırakmasın
Emzirmiyenler akşamı hafif geçirsin ve kimse karbon almasın akşam
Ben hedefi -1 demiştim ama malesef tutmayacak. Ama elimden geleni yaptım
Yarına kadar ne kadar giderse artık
Beni en çok mutlu Eden artık sabrımın geri gelmesi, akşamları acıksamda bişey yermiyim diye bi korkum olmuyor artık zorlanmıyorum
Benimde hedefim en az -1 bugun tartildigimda -800 dum bakalim yarin insallah eksi bir olurum,aksami cok hafif tutucam.Bu hafta ara ogun yapmadim oyuzden acikirmiyim diye korkuyordum ama korktugum gibi olmadi alistim.Listedeki kızlar durumlar nasıl
Bugün lütfen menülere azami dikkat edelim
Bikaç gündür aralıksız spor yapanlar bugün yapmasın
Yapacak olanlarda geç vakite bırakmasın
Emzirmiyenler akşamı hafif geçirsin ve kimse karbon almasın akşam
Ben hedefi -1 demiştim ama malesef tutmayacak. Ama elimden geleni yaptım
Yarına kadar ne kadar giderse artık
Beni en çok mutlu Eden artık sabrımın geri gelmesi, akşamları acıksamda bişey yermiyim diye bi korkum olmuyor artık zorlanmıyorum
Kızlar kızım var 10 gündür geceleri saat başı kalkıyor ağlıyor sakinlesmiyor emziriyorum uyuyor .
Sen b grubusun ye demek geldi içimden bi an. Ama sakın yeme yarın tartı var.Bugun gunum var ben ikram hazirlamayacagim ama gelen herkes bir cesot getirecek.Yemek yokkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?