- 10 Şubat 2013
- 849
- 954
- 53
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #133.301
Senin kuzu kac aylik kac kilo canim ?Kızlar günaydın
Bugün kızımın kontrolü ve aşısı vardı. Bu ay çok az kilo almış normalde en az 500gr alması gerekirken 300gr almış. Doktor Yemene dikkat ediyormusun dedi eşimde yok diyet yapıyor doktor bey deyince doktor bol bol çorba iç kırmızı et ye ve muhakkak 6öğün beslen dedi. Bundan sonra kilo vermeye devam edicem ama haftada 1kilo hedef koymicam. Yavaş yavaş vermeye çalışıcam. Zaten doktor haftaya yine gelin 1haftada ne kadar alıyor ona bakalım dedi.bu hafta et ve çorba ağırlıklı beslenicem bakalım faydası ne olacak
Kızlar günaydın
Bugün kızımın kontrolü ve aşısı vardı. Bu ay çok az kilo almış normalde en az 500gr alması gerekirken 300gr almış. Doktor Yemene dikkat ediyormusun dedi eşimde yok diyet yapıyor doktor bey deyince doktor bol bol çorba iç kırmızı et ye ve muhakkak 6öğün beslen dedi. Bundan sonra kilo vermeye devam edicem ama haftada 1kilo hedef koymicam. Yavaş yavaş vermeye çalışıcam. Zaten doktor haftaya yine gelin 1haftada ne kadar alıyor ona bakalım dedi.bu hafta et ve çorba ağırlıklı beslenicem bakalım faydası ne olacak
6ve8 den kurtuldun galibaHadi bakalım abla senin sonucu da sabırsızlıkla bekliyorum ben tartildim az önce eksideyim ama yine de öyle ahim sahim bir eksi değil bakalım yarına ne olacak..
Havalar güzel abla artık kimse beni tutamaz ama haftaya yağmur varmış
İnşallah canım 1 den fazla verdirecegini düşünmüyorum tartildim az önce
Geçmiş olsun canım inş değildir sut alerjisi ama oyle gibi se duruyo dimiGünaydın kizlar hem bu askeri saldiri birde annemin komşusu bi abla beyinden amlyt oldu durumu kritikmia kendisinide cok severimbirde oglumun yuzunde kizariklik olmaya ve kakasinda mukus oldu herhalde kesinlesiyor sut urunlerine alerjisi ( bende diyeti biraktim bakalim ne olacak yaron gidebiliriz doktoruna )
Moralim cok bozuk cok canim sikkin
kac kilo kac aylık canım benim bebede cok az kilo alıyoKızlar günaydın
Napim ablam takmayım diyorum ama takıyorum inş. İnş tığ gibi olunca onlarda bukadar göze batmaz. Yoksa estetik yaptırmayı düşünüyorum.Kız diyemedinmi millet para verip yaptırıyor benimki Allah vergisi diye
Hem kilo verince onlarda küçülüyor
Benim vazgeçilmezim bütün fındıklı ohhh cnm çekti:))sorma tatlım
Normalde alışverişten eve gelene kadar 1 paketi bitirirdim
Ben bademli seviyorum
Abla bunuda düşündüm iki gün yapmadım öncekigün tartıldım yine artı çıktım. Dün tartılmadım açbugünde bugün sadece yürüyüş yapıcam bakalımBörek hariç güzel olmuş cnm keşke diğer kahvaltılıklardan yeseydin
Sporda çok iyi
Sevil ağırlık çalışıyom demişin
Kasların şiştiği için tartıda kilon düşmiyebilir
Çok geçmiş olsun cnmGünaydın kizlar hem bu askeri saldiri birde annemin komşusu bi abla beyinden amlyt oldu durumu kritikmia kendisinide cok severimbirde oglumun yuzunde kizariklik olmaya ve kakasinda mukus oldu herhalde kesinlesiyor sut urunlerine alerjisi ( bende diyeti biraktim bakalim ne olacak yaron gidebiliriz doktoruna )
Moralim cok bozuk cok canim sikkin
Can'ım 4 aylık. Geçen ay 6.100 idi bu ay 6.400 geldi yani sadece 300 gr almışSenin kuzu kac aylik kac kilo canim ?
Evet zayiflamak icin omru boyunca en fazla iki sene anne sutu alabilecek kuzulara bu haksizligi yapmamak lazim dengeli beslenerekde yavaşda olsa saglikli verilebilir.
Bak bana benim oglum tek memeyi emiyor ve cogunluk mama yiyor ona ragmen ben diyete giriyorum bir kasik bile olsa anne sütü alsin diye sanirim en az 6 7 ay daha sut urunleri vw icinw girdiği hic birseyi yiyemiycem
4aylık Can'ım benim kızımSeninkide benimki ileydi sanirm.canim dimi benimki masallah 800 gr almisti. Sutunun kalitesini artiracak seyler ye canim bulgur arpa et sut yogurt
Can'ım 4 aylık. Geçen ay 6.100 idi bu ay 6.400 geldi yani sadece 300 gr almış
4aylık Can'ım benim kızım
ayy tüm alıntılarım gitti ya sinir oldum elifcim hiç takma öyle insanları benim yengemde öyle sen hedefine odaklan herşey çok güzel olacak :)
Yok kız YİNE iyi gitmiş
Ayran detoksu canım ben de 68te takıldım diye yapim dedim
O böyle demeyi yakıştırdıysa sende cevabını vereydin cnm
Isteyince alıyom isteyince veriyom deseydin
Hazırlen menü bildireyim oğluş durmuyo
Sabah 2 yumurtalı omlet 1 kase yoğırt
Öğlen 12 00 1 kase bığdaylı yayla çorbası 3 kaşık et haşlama bol salata
Akşam 18 00 pırasa kavurması belki içine yumurta kırarım
Su 2.5 lt
Spor 30 dk+60 dk yürüyüş
09.00 1 yunurta 1 kk peynir 1 dilim tb ekmeği
Sonraki ogunlerde 2 saatte bir ayran detoksu
Su 3 lt
50 dk yürüyüş
menüm
sabah(9.30)
sebzeli light peynirli omlet(mantar maydonoz soğan vardı)
6 zeytin
domates marul
1 dilim kepek ekmeği
1 sb süt
ara:yeşil çay
öğlen(13.30)
1 porsiyon ıspanak yemeği
salata
akşam(17.00)
1 porsiyon taze fasulye
salata
3 kaşık yoğurtlu kereviz salatası
spor:75 dk yürüyüş
su:3 litre
Oturdugum lojmana ust duzey birileri geldi kizlar jammerlar calisinca internet tel filan hepsi gitti gelemedim. bende yaziyim.menumu aksam dolma saricam
Sabah 10.00
2 yumrtadan peynirli omlet
5 zeytin
Sekersiz cay
1 dilim tb
Ara 14.30
1 kase yogurt
Yarim ayva
Aksam 18.00
4 tane firinda kofte(sogan domates)
Yogurt
2 litre su
2 mil.leslie
Iyi akşamlar kizlar
Disarda halletmemiz gereken isler vardı esimde gececi diye anneme geldim menumu yazayim misafir var pek giremeyebilirim
Sabah0800
Bir kase mercimek çorbası
Bi dilim tb ekmegi
Saat 1400
Avuc ici kadar pide
Bi kac parca döner ve salata
( icine yumurta yogurt sut girmeyen sey bulmak disarida dahada zor oluyor )
18;30
Bir kepce un corbasi
Bir elma
Ara biraz leblebi
Su 2,5 lt ye anca tamamliycam disarda oldugum icin
Sacma sapan oldu ama yiyecek bisey bulamıyorum yaa
Kizlar bende menumu yazayim,
SABAH:7.30 bir haslanmis yumurta,1 kk peynir,6 zeytin,1 dilim tb ekmegi,yesillik ve yesil cay.
ÖĞLE;12.15 bir porsiyon izgara et,bir kucuk kase mercimek corbasi,salata.
AKŞAM;17.40 bir kucuk tabak yumurtali ispanak,salata.
2.5 litreden fazla su,50 dk spor(kurek cekme,mekik,ip atlama vs)
Menüm
Sabah10:00
2 Medine hurması
Öğle 12:00
1 haşlanmış yumurta
1 d ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
Marul,domates,salatalık
Akşam 18:20
3 yk karnıbahar yemeği
1 kase yoğurt
Salata
Su,2 lt
Spor,henüz yok
Kızlar menüm
Sabah 09.00
Yarım KK peynir, 2yumurtadan omlet,5zeytin,domates,salatalık,biber
Ara yok
Öğle 13.00
4kaşık yulaf ezmesi,2kaşık ruşeym, yarım muz,1bardak süt ile yaptığım lapa
Öğle bilerek az yedim akşam kv ye gidicez diye
Ara 1 bardak tarçın çayı
Akşam 19.00
2 kabak oturtma, 1kase tavuk çorbası, 1bardak ayran
Spor yok
Su 2lt
4aylık 6.300 canım seninki kaç ay kaç kilo6ve8 den kurtuldun galiba
Geçmiş olsun canım inş değildir sut alerjisi ama oyle gibi se duruyo dimi
kac kilo kac aylık canım benim bebede cok az kilo alıyo
Benimki 10 aylık oldu artık 8 , 5 dan fazla galiba evde tartım gecen ay 7900 idi4aylık 6.300 canım seninki kaç ay kaç kilo
Sürpriz kamilem :) yarına sakliyorum :)6ve8 den kurtuldun galiba
Geçmiş olsun canım inş değildir sut alerjisi ama oyle gibi se duruyo dimi
kac kilo kac aylık canım benim bebede cok az kilo alıyo
Dene elifim ben tartıda gördüğüm rakamı beğendim.Canım öğle zaten. Hedefime odaklanacağım. Onlar beni her gördüklerinde daha da sinir olacaklar.
Ben dr deniyeyim canım. Sıkışınca.
Yok cevabını verdim ama sinirim bozuldu. Bak her şekilde dikkatinizi çekmeği beceriyorum dedim.
Süper canım. Yürüyüş harika.
Süper menü nehirim.
Güzel menü.
Kızlar menüler süper. Afiyet olsun.
Kuzum olmamış bu menü. 8
Güzel menü.
Çok güzel canım.
Güzel menü canım.
Kızlar kızım var 10 gündür geceleri saat başı kalkıyor ağlıyor sakinlesmiyor emziriyorum uyuyor .
Ben çok uykusuz um kalıyorum.
Yarı uyur yarı uyanigim sabah yataktan üstumden kamyon geçmiş gibi kalkiyorum.
Gündüz de uyumuyor uyusa da en fazla 10 dk.
Çok yorgunum psikolojim bozuldu hiç halim yok.
Canım bişey yapmak istemiyor.
Bizde de durum benzer,benim kız pek aglamiyor ama defalarca uyanıp uyuyamiyor gece. Bende asma salıncak yaptırıyorum. Afyonda herkes kullanır tatilde yegeniminkinde çok güzel uykuya daldı uzun sureler uyuduKızlar kızım var 10 gündür geceleri saat başı kalkıyor ağlıyor sakinlesmiyor emziriyorum uyuyor .
Ben çok uykusuz um kalıyorum.
Yarı uyur yarı uyanigim sabah yataktan üstumden kamyon geçmiş gibi kalkiyorum.
Gündüz de uyumuyor uyusa da en fazla 10 dk.
Çok yorgunum psikolojim bozuldu hiç halim yok.
Canım bişey yapmak istemiyor.
Listeye girmek istiyorum artık kendimi dışlanmış hissediyorum
Bilmiyorum canim inan ki.Canim dis problemimi var karni mi doymuo uoksa baska bisi mi. Bi skntisi olmasa uyur
Canım benim kiz memesiz uyumuyor o yüzden bişey almaya korkuyorum açıkçasıBizde de durum benzer,benim kız pek aglamiyor ama defalarca uyanıp uyuyamiyor gece. Bende asma salıncak yaptırıyorum. Afyonda herkes kullanır tatilde yegeniminkinde çok güzel uykuya daldı uzun sureler uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?