- Konu Sahibi Handandandan
-
- #133.341
Süpersinnnn
Kız aynı soruyu ben de sordum haftalar önce ama sonra bi artıya geçtim istesem de gidemiyorum
Harikasın
Bu süper cnm Yarın inşallah güzel bi Sonuç alacaksınBenimde hedefim en az -1 bugun tartildigimda -800 dum bakalim yarin insallah eksi bir olurum,aksami cok hafif tutucam.Bu hafta ara ogun yapmadim oyuzden acikirmiyim diye korkuyordum ama korktugum gibi olmadi alistim.
Aslinda pazar aksami yedigim cigkofte beni kotu etkiledi yoksa bir kilodan biraz daha fazla verebilirdim.
Listedeki kızlar durumlar nasıl
Bugün lütfen menülere azami dikkat edelim
Bikaç gündür aralıksız spor yapanlar bugün yapmasın
Yapacak olanlarda geç vakite bırakmasın
Emzirmiyenler akşamı hafif geçirsin ve kimse karbon almasın akşam
Ben hedefi -1 demiştim ama malesef tutmayacak. Ama elimden geleni yaptım
Yarına kadar ne kadar giderse artık
Beni en çok mutlu Eden artık sabrımın geri gelmesi, akşamları acıksamda bişey yermiyim diye bi korkum olmuyor artık zorlanmıyorum
Seninde fazla kalmadı kuzum hem önemli olan azmimizin geri gelmesiSüpersinnnn
Kız aynı soruyu ben de sordum haftalar önce ama sonra bi artıya geçtim istesem de gidemiyorum
Harikasın
Aynen öyle tatlımEski Zühal geri döndü gerçekten tebrik ederim Can'ım seni artık zor gidiyor bu çok normal
Kız çıtır olunca bizi beğenmezsinki
Sorduğun şeye bak Şeydam tabiki burda ol ki
Herkese örnek ol, tavsiyelerini ver
Hem bunu sen başardın tatlım sonuna kadar hakettin
Aynen öyle tatlım
Beni liste sorumluluğu çok etkiliyor
Yoksa akşamları o kadar acıkınca dayanamazdım
Bu kadar emek verdikten sonra tekrar alacağımızı hiç sanmıyorum cnmSağol tatlımmmm ya valla bilemiyorum Bi an önce vermek istiyorum ama burdan ayrılmammmm bira geri almaktan korkuyorum sanırım
Bende üzgünüm seni görüp çatlamaya devam edecem
Ya siz benim canlarımsınız iyiki girmişim aranıza gerçekten
O zaman başınızdan ayrılmicam üzgünüm sizler için
Hep beraber inşallah tatlımBu çok güzel bitanem seni böyle göriyim hep fıstık gibi oldun hep böyle kal
Bu kadar emek verdikten sonra tekrar alacağımızı hiç sanmıyorum cnm
Bide önceden verip geri aldığımız için o pişmanlığı iyi biliyoruz
Zaten ben kendi adıma hiç bukadar uzun süre devam etmemiştim
O da burda olmanın verdiği avantaj
Bende üzgünüm seni görüp çatlamaya devam edecem
Boynuz kulağı geçti KızzzSen mi kız fıstık gibisin zaten çıldırtma beni :) sen benim örneğimdin tatlım unutma ben girdiğimde bu kadar kilolardan veren Bi sen Bi Beril vardı ikiniz de benim örneğimsiniz
Boynuz kulağı geçti Kızzz
Geldiğinde benden ne kadar fazlaydın
Arkana bile bakmadan yanımdan geçip gittin
Utanmaz seni
Şimdide sen bana örnek oluyon bitanem
Neyse bende 6 lara düşersem affedecem seniYaaa evet biraz utanmazlık yaptım o konuda :) seviyorum Kız seni bunu da duydum ya ölsem de gam yemem ohooo ben geldiğimde sen 80 li bişeydin sanırım ben malum zaten 3 hanelilerde
Tamam abla insallah dedigin gibi yapayim tavsiyelerin cok ise yariyor sagolBu süper cnm Yarın inşallah güzel bi Sonuç alacaksın
Yarından sonra yine pazartesiye kadar ara öğün yap cuma cumartesi bakliyat aralarda badem ceviz ye
Böyle vücudu şaşırtabilşriz
Bende cuma cumartesi böyle yapmayı düşünüyorum
Neyse bende 6 lara düşersem affedecem seni
Zaman geçtikçe vücudumuzu bünyemizi daha iyi tanıyoruz cnmTamam abla insallah dedigin gibi yapayim tavsiyelerin cok ise yariyor sagol
Benimki okadar yılan hikayesine döndüküDüşeceksin düşeceksin tabikiiii
Verdim abla hiç fayda etmedi.Günaydınnnnn kızlar
Yine bebeler uyumamış
AdaisyLove
Nehirim sen sakin olmazsan çocuk daha huzursuz olur. Bşraz rezene çayı versen belki sancısı vardır
@Bayankokosh
Kübracım hep diyoruzya sağlıklı ve dengeli olsun öğünleriniz
@kkkmevsim5
Kamilem meyvenin fazlasıda iyi değil cnm hele öğleden sonra yenirse
Aynen canımNiye huysuz ki o zaman acaba ilgi filan mi istio ki bizimki ilgilenmedigimiz gun gece uyanip.oyun istio. Cocuk iste sagi solu belli olmuo sakin olmaya calis canim
Kız kaç kilo verdin merak ettim en son eksi 3tun :)Evet tarti benim gene sevindirdi sabah darisi yarina hedefim tutacak galiba ama 10 gunden sonra zorlayacak galiba.Hadi bakalim gelsin eksiler kizlarrrrrr....
Olabilir canim gece mamasi aldım denicem bugün bakalımCan'ım benim kızım da bu hafta öyleydi işte doktor kilo almamış deyince Demekki doymadığı için uyumuyormuş dedim. Belki senin yavrunda doymuyordur
Aynen canım uykuda bağırıyor hep gözler kapalı sariyorum öpüyorum susmuyor memeye koyan kadardiş falan mı cıkcak acaba benimkinde hala diş miş yok bugun hiiiiiç uyumadan bağırdı durdu sagına donuyor bağırıyor uykuya dalıyor tekrar bagırıp soluna dönüyor sabaha kadar boyle ysptık
Tebrik ederim canım Süpersin darısı başıma :)hedefin 60 miBu hafta listeye dahil olabilirim inşallah kızlar inanılmaz ama son 5.8 kilom kaldı
Canım gece mamasi aldım bugün denicem verecem bakalım degisiklik olcak mi olursa demek ki doymuyorduİnsanın sinirleri bozuluyor nehirim seni iyi anlıyorum. Doymuyo olabilir. Ben bazen sütlü pirinç unu veriyorum en azından 3 saat falan deliksiz uyuyor. Ben uyumasam bile o saatte vücudum ve ruhum dinleniyor
Sen b grubusun ye demek geldi içimden bi an. Ama sakın yeme yarın tartı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?