Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu süper cnm Yarın inşallah güzel bi Sonuç alacaksın

Yarından sonra yine pazartesiye kadar ara öğün yap cuma cumartesi bakliyat aralarda badem ceviz ye
Böyle vücudu şaşırtabilşriz
Bende cuma cumartesi böyle yapmayı düşünüyorum

Eski Zühal geri döndü gerçekten tebrik ederim Can'ım seni artık zor gidiyor bu çok normal

Kız çıtır olunca bizi beğenmezsinki
Sorduğun şeye bak Şeydam tabiki burda ol ki
Herkese örnek ol, tavsiyelerini ver

Hem bunu sen başardın tatlım sonuna kadar hakettin

Ya siz benim canlarımsınız iyiki girmişim aranıza gerçekten
O zaman başınızdan ayrılmicam üzgünüm sizler için

Sağol tatlımmmm ya valla bilemiyorum Bi an önce vermek istiyorum ama burdan ayrılmammmm bira geri almaktan korkuyorum sanırım
Bu kadar emek verdikten sonra tekrar alacağımızı hiç sanmıyorum cnm
Bide önceden verip geri aldığımız için o pişmanlığı iyi biliyoruz
Zaten ben kendi adıma hiç bukadar uzun süre devam etmemiştim
O da burda olmanın verdiği avantaj

Bende öyle de işte Canım ama burda olunca daha çok dikkat ediyorum kendimden utanıyorum yiyince

Sen mi kız fıstık gibisin zaten çıldırtma beni :) sen benim örneğimdin tatlım unutma ben girdiğimde bu kadar kilolardan veren Bi sen Bi Beril vardı ikiniz de benim örneğimsiniz
Boynuz kulağı geçti Kızzz
Geldiğinde benden ne kadar fazlaydın
Arkana bile bakmadan yanımdan geçip gittin
Utanmaz seni
Şimdide sen bana örnek oluyon bitanem

Boynuz kulağı geçti Kızzz
Geldiğinde benden ne kadar fazlaydın
Arkana bile bakmadan yanımdan geçip gittin
Utanmaz seni
Şimdide sen bana örnek oluyon bitanem

Yaaa evet biraz utanmazlık yaptım o konuda :) seviyorum Kız seni bunu da duydum ya ölsem de gam yemem ohooo ben geldiğimde sen 80 li bişeydin sanırım ben malum zaten 3 hanelilerde

Yaaa evet biraz utanmazlık yaptım o konuda :) seviyorum Kız seni bunu da duydum ya ölsem de gam yemem ohooo ben geldiğimde sen 80 li bişeydin sanırım ben malum zaten 3 hanelilerde
Neyse bende 6 lara düşersem affedecem seni

Tamam abla insallah dedigin gibi yapayim tavsiyelerin cok ise yariyor sagol

Verdim abla hiç fayda etmedi.
İnşallah düzelir çünkü sinirlerim bozuluyor.
Az önce arabayla gezdirin 2 saat yine ağladı kullanamadim zaten arabayi sonra uyudu yarım saat
Bugün annemi diyetisyene götürdüm bu arada abla :):)
Niye huysuz ki o zaman acaba ilgi filan mi istio ki bizimki ilgilenmedigimiz gun gece uyanip.oyun istio. Cocuk iste sagi solu belli olmuo sakin olmaya calis canim
Aynen canım
Evet tarti benim gene sevindirdi sabah darisi yarina hedefim tutacak galiba ama 10 gunden sonra zorlayacak galiba.Hadi bakalim gelsin eksiler kizlarrrrrr....
Kız kaç kilo verdin merak ettim en son eksi 3tun :)
Can'ım benim kızım da bu hafta öyleydi işte doktor kilo almamış deyince Demekki doymadığı için uyumuyormuş dedim. Belki senin yavrunda doymuyordur
Olabilir canim gece mamasi aldım denicem bugün bakalım
diş falan mı cıkcak acaba benimkinde hala diş miş yok bugun hiiiiiç uyumadan bağırdı durdu sagına donuyor bağırıyor uykuya dalıyor tekrar bagırıp soluna dönüyor sabaha kadar boyle ysptık
Aynen canım uykuda bağırıyor hep gözler kapalı sariyorum öpüyorum susmuyor memeye koyan kadar
Bu hafta listeye dahil olabilirim inşallah kızlar inanılmaz ama son 5.8 kilom kaldı
Tebrik ederim canım Süpersin darısı başıma :)hedefin 60 mi
Canım gece mamasi aldım bugün denicem verecem bakalım degisiklik olcak mi olursa demek ki doymuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…