Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de yaziyim menümü
Sabah 1 yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 kk peynir salatalık
Günün boyu ayran detoksu
Su 2lt
Spor 40 dk yürüyüş
Keşke spor yapmasaydın acaba tatlım
Son günlerde fazla yaptın

Bende senin sonucu merakla bekliyorum

Onlara neyse artık.
Gelin siz verin okadar kiloyu bakiyim deseydin ya ablam
Aslında is vermekle bitmiyor abla hedeften sonra ne yapacam diye kara kara düşünüyorum
Dengelemeyi öğrenecez tatlım
1 gün fazla yersek 3 gün telafi edecez
Özellikle akşama dikkat ettikmi sorun olmaz
Vücut o kiloyu kabullenene kadar

Dengelemeyi öğrenecez tatlım
1 gün fazla yersek 3 gün telafi edecez
Özellikle akşama dikkat ettikmi sorun olmaz
Vücut o kiloyu kabullenene kadar
Ben de öyle diyorum bazen gözüm dönüyor sonra sakinlestiriyorum kendimi.
Akşamları hafif tutmak çok önemli. .
Her gün de yürüyüş yaparım en azından harcar kilo almam diye düşünüyorum havalar da ısınıyor ben diyeti bitirdim sayılır eşim başlıyor şimdi sanırım ona XL demem zoruna gitmiş :):) :) :) :)

Cok guzel canim bu hafta iyi bir eksi seni bekliyor:)
Insallah detoksun ise yarar.Benim iki ay oldu abla diyet yapali sence bende haftada bir yapayimmi detoks ama ac kalirim dayanamam diye korkuyorum.
Ben de yaziyim menümü
Sabah 1 yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 kk peynir salatalık
Günün boyu ayran detoksu
Su 2lt
Spor 40 dk yürüyüş
Umarim yarin iyi bir sonuc alirsin canim.

Kizlar benim menumde gelsin,
SABAH:7.30 bir dilim tb ekmegi,1 kk peynir,6 yesil zeytin,1 haslanmis yumurta,roka ve yesil cay.

ÖĞLE:12.15 uc dort yk yumurtali kiyma,bir kucuk kase mercimekli corba ve yogurt.

AKŞAM:17.30 bir ortaboy tabak yogurtlu karnibahar.

2.5 litre su,bugun spor yok

Birazda o çabalasın bakalım
Bol bol pasta börek yap

arkadaslar bugun moralım cok bozuldu ben 30 ocakdan ıtıbaren dıyet spor yapıyorum basladıgımda 80.9 kıloydum bugun aksam tartıldım 77.9 olmusum ben de kendıme kızdım sarma pasda ne warsa yedım cok az wermısım cok dıkkat etmısdım

Cok guzel canim bu hafta iyi bir eksi seni bekliyor:)

Insallah detoksun ise yarar.Benim iki ay oldu abla diyet yapali sence bende haftada bir yapayimmi detoks ama ac kalirim dayanamam diye korkuyorum.

Umarim yarin iyi bir sonuc alirsin canim.
Tatlım normal verirken hiç dengeni bozma
Ben kaçamak yapmadığım halde artıdaydım
Listede olunca mecbur yaptım

Gayet güzel cnm

zayıflıyan arkadaslar kendınızı nasıl motıwe ettınız ben suan cok kotuyum bız bu ay tup bebek yaptıracaktık benım zayıflamam gerekıyodu bu ayda kaldı kesın cok uzuldum ama

Sonuçta insanız cnm arada tozutmalarımız olabiliyor önemli olan düşünce yerden kalkmasını bilebilmek
Bide takım sorumluluğu var grub içinde çaba gösteren arkadaşlarımızın emekleri boşa gitmesin diye kendimizi tutuyoruz

Tartı öncesi böyle bişey yapınca, şimdi bilemedim seni takım içinde ki yarışa dahil etmelimiyim

zayıflıyan arkadaslar kendınızı nasıl motıwe ettınız ben suan cok kotuyum bız bu ay tup bebek yaptıracaktık benım zayıflamam gerekıyodu bu ayda kaldı kesın cok uzuldum ama
Neyi nekadar istediğimize bağlı cnm
Evet tatlılar hamurişleri çok güzel ama bence küçük beden Elbiseler istediğini beğendiğini giyebilmek daha güzel

Canim burda takilinca ister istemez motive oluyoruz,sen neden moralini bozuyorsunki herseyin bir vakti zamani vardir insallah bebis sahibide olursun hayal ettigin kiloyada inersin,ama bunun icin moralini hep yuksek tutman lazim.

Tatlım normal verirken hiç dengeni bozma
Ben kaçamak yapmadığım halde artıdaydım
Listede olunca mecbur yaptım
Tamam ozaman abla bende ayran detoksu yapayim diyordum haftaya,sut ve sut urunlerini cok seviyorum en cokta yogurt.

Ama eger dikkat ettigim halde veremesem ozaman yapayim insallah.

Canim burda takilinca ister istemez motive oluyoruz,sen neden moralini bozuyorsunki herseyin bir vakti zamani vardir insallah bebis sahibide olursun hayal ettigin kiloyada inersin,ama bunun icin moralini hep yuksek tutman lazim.
ne bıleyım canım ınsaallah olur en kısa zamanda

Neyi nekadar istediğimize bağlı cnm
Evet tatlılar hamurişleri çok güzel ama bence küçük beden Elbiseler istediğini beğendiğini giyebilmek daha güzel

gercekten cok dıkkat etmıstı 3 hafta boyunca sadece 2 kere kacamak yapmıstım gunde ıkı kere spor yapmıstım onun ıcın belkıde bu kadar uxuldum emek werdıgım ıcın gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…