- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #133.381
Keşke spor yapmasaydın acaba tatlımBen de yaziyim menümü
Sabah 1 yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 kk peynir salatalık
Günün boyu ayran detoksu
Su 2lt
Spor 40 dk yürüyüş
Evet geçen hafta çok iyiydin ben de sabah şaşırmak istiyorum şoka girmek falan :)Inşallah tatlım geçen sefer iyi sonuç almıştım
Yarında tartıda şaşırmak istiyorum ama bakalım
Aslında o 40 dk kosusturmacaydi abla hastaneye gittim geldim iki defa dinlenmeden saate de bakıştım giderken 40 dk yürümüş oldumKeşke spor yapmasaydın acaba tatlım
Son günlerde fazla yaptın
Bende senin sonucu merakla bekliyorum
Dengelemeyi öğrenecez tatlımOnlara neyse artık.
Gelin siz verin okadar kiloyu bakiyim deseydin ya ablam
Aslında is vermekle bitmiyor abla hedeften sonra ne yapacam diye kara kara düşünüyorum
Ben de öyle diyorum bazen gözüm dönüyor sonra sakinlestiriyorum kendimi.Dengelemeyi öğrenecez tatlım
1 gün fazla yersek 3 gün telafi edecez
Özellikle akşama dikkat ettikmi sorun olmaz
Vücut o kiloyu kabullenene kadar
Cok guzel canim bu hafta iyi bir eksi seni bekliyor:)Kızlar menümü yazayım
Sabah 11.00
kızımı kontrole götürdüğümüz için geç yaptım
Tb ile tost,2yumurtadan omlet,5zeyt,domates,salatalık
Ara
1muz 1bardak ayran
Akşam 17.00
1tabak buğday çorbası, 3yk et sote,domates
Arada tarçınlı süt içeceğim
Insallah detoksun ise yarar.Benim iki ay oldu abla diyet yapali sence bende haftada bir yapayimmi detoks ama ac kalirim dayanamam diye korkuyorum.Benimde menüm belli olduğuna göre yazabilirim
Kalkınca 1 armut
3 öğün ananas, toplamda 1 ananas
3 tane actimel
Belki akşam ayran içerim
Spor__ izinli
Su _2.5 lt olur
Yeni kızlar ben uzun süredir diyet yaptığım için perşembe leri detoks yapıyorum
Benim menülerim size örnek olmasın
Umarim yarin iyi bir sonuc alirsin canim.Ben de yaziyim menümü
Sabah 1 yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 kk peynir salatalık
Günün boyu ayran detoksu
Su 2lt
Spor 40 dk yürüyüş
Birazda o çabalasın bakalımBen de öyle diyorum bazen gözüm dönüyor sonra sakinlestiriyorum kendimi.
Akşamları hafif tutmak çok önemli. .
Her gün de yürüyüş yaparım en azından harcar kilo almam diye düşünüyorum havalar da ısınıyor ben diyeti bitirdim sayılır eşim başlıyor şimdi sanırım ona XL demem zoruna gitmiş :):) :) :) :)
Tatlım normal verirken hiç dengeni bozmaCok guzel canim bu hafta iyi bir eksi seni bekliyor:)
Insallah detoksun ise yarar.Benim iki ay oldu abla diyet yapali sence bende haftada bir yapayimmi detoks ama ac kalirim dayanamam diye korkuyorum.
Umarim yarin iyi bir sonuc alirsin canim.
Gayet güzel cnmKizlar benim menumde gelsin,
SABAH:7.30 bir dilim tb ekmegi,1 kk peynir,6 yesil zeytin,1 haslanmis yumurta,roka ve yesil cay.
ÖĞLE:12.15 uc dort yk yumurtali kiyma,bir kucuk kase mercimekli corba ve yogurt.
AKŞAM:17.30 bir ortaboy tabak yogurtlu karnibahar.
2.5 litre su,bugun spor yok
Sonuçta insanız cnm arada tozutmalarımız olabiliyor önemli olan düşünce yerden kalkmasını bilebilmekarkadaslar bugun moralım cok bozuldu ben 30 ocakdan ıtıbaren dıyet spor yapıyorum basladıgımda 80.9 kıloydum bugun aksam tartıldım 77.9 olmusum ben de kendıme kızdım sarma pasda ne warsa yedım cok az wermısım cok dıkkat etmısdım
Neyi nekadar istediğimize bağlı cnmzayıflıyan arkadaslar kendınızı nasıl motıwe ettınız ben suan cok kotuyum bız bu ay tup bebek yaptıracaktık benım zayıflamam gerekıyodu bu ayda kaldı kesın cok uzuldum ama
Sonuçta insanız cnm arada tozutmalarımız olabiliyor önemli olan düşünce yerden kalkmasını bilebilmek
Bide takım sorumluluğu var grub içinde çaba gösteren arkadaşlarımızın emekleri boşa gitmesin diye kendimizi tutuyoruz
Tartı öncesi böyle bişey yapınca, şimdi bilemedim seni takım içinde ki yarışa dahil etmelimiyim
Canim burda takilinca ister istemez motive oluyoruz,sen neden moralini bozuyorsunki herseyin bir vakti zamani vardir insallah bebis sahibide olursun hayal ettigin kiloyada inersin,ama bunun icin moralini hep yuksek tutman lazim.zayıflıyan arkadaslar kendınızı nasıl motıwe ettınız ben suan cok kotuyum bız bu ay tup bebek yaptıracaktık benım zayıflamam gerekıyodu bu ayda kaldı kesın cok uzuldum ama
Tamam ozaman abla bende ayran detoksu yapayim diyordum haftaya,sut ve sut urunlerini cok seviyorum en cokta yogurt.Tatlım normal verirken hiç dengeni bozma
Ben kaçamak yapmadığım halde artıdaydım
Listede olunca mecbur yaptım
ne bıleyım canım ınsaallah olur en kısa zamandaCanim burda takilinca ister istemez motive oluyoruz,sen neden moralini bozuyorsunki herseyin bir vakti zamani vardir insallah bebis sahibide olursun hayal ettigin kiloyada inersin,ama bunun icin moralini hep yuksek tutman lazim.
Neyi nekadar istediğimize bağlı cnm
Evet tatlılar hamurişleri çok güzel ama bence küçük beden Elbiseler istediğini beğendiğini giyebilmek daha güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?