Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sen bılırsın ama abla bence takım ıcındekı lıstede olsam daha cok dıkkat ederım sızın le konusunca ıyıce motıwe olurum yınede sen bılırsın ablam
Tatlım ben onu extra öyle yazdım
Senden beklerdimki, Tmm bundan sonra çok dikkat edecem diye
Zaten cuma günleri sabah yada öğlen 1 cıss hakkımız oluyor nefsimizi köreltmek için

gercekten cok dıkkat etmıstı 3 hafta boyunca sadece 2 kere kacamak yapmıstım gunde ıkı kere spor yapmıstım onun ıcın belkıde bu kadar uxuldum emek werdıgım ıcın gercekten
Tatlım olmuşla ölmüşe çare yok
Pişmanlıkla biyere varamıyoruz en doğrusu bunlardan ders çıkarıp tekrarlamamak

Abla benim vucut anormal once hizla son alinanlar gidiyor ayda 15 kiloya kadar sonra azar azar tecrubeyle sabit tabi degisirmi bilmem
Cnm önceki yemene göre menünü birden azaltıyosun ya ondan oluyordur
Vücut yeni sisteme alışıncada yavaşlıyor

Abla benim vucut anormal once hizla son alinanlar gidiyor ayda 15 kiloya kadar sonra azar azar tecrubeyle sabit tabi degisirmi bilmem
Işte o yüzden başlangıç ta fazla azaltmaki ilerde yavaşlayınca mecbur dahada kısman gerekecek

Tatlım olmuşla ölmüşe çare yok
Pişmanlıkla biyere varamıyoruz en doğrusu bunlardan ders çıkarıp tekrarlamamak

haklısın ablacım yılmadan hedefe dogru yurumelıyız bıraz zor ama herzor guzeldır eskıden 97 kılodan 62 ye kadar ınmıstım acaba nasıl yaptım cok merak edıyorum gercekten benmıydım dıye

haklısın ablacım yılmadan hedefe dogru yurumelıyız bıraz zor ama herzor guzeldır eskıden 97 kılodan 62 ye kadar ınmıstım acaba nasıl yaptım cok merak edıyorum gercekten benmıydım dıye
Demekki sende o güç varmış cnm
1 sefer yapan 2.kez neden yapamasınki

canim bugday isi bozmus

Ben de yaziyim menümü
Sabah 1 yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 kk peynir salatalık
Günün boyu ayran detoksu
Su 2lt
Spor 40 dk yürüyüş
guzel tatlim

superrr

moralinin bozma canim devam et yoksa daha cok moralin bozuluyor ve daha fazla kilo aliyorsun

Cnm önceki yemene göre menünü birden azaltıyosun ya ondan oluyordur
Vücut yeni sisteme alışıncada yavaşlıyor
oncekine gore hamurisleri ve tatlilari azalttim yemem az degil aslinda vitaminli saglikli besleniyorum ve foyana kadar yiyorum

Işte o yüzden başlangıç ta fazla azaltmaki ilerde yavaşlayınca mecbur dahada kısman gerekecek
o yuzden ilk basta kendime ozel yemek yapmiyorum normal ev halki icin yaptigiklarimdan yiyorum.Sadece salata ve yogurt menumde artti onun etkisini goruyorum

Menum
Sabah. 8.00
2dılım ekmek
Peynir zeytin 5
Domates 1yumurta beyazı

Ara 11.00
1ince dılım armut
Serce parmagım kadar muz
1b sut

Oğle12; 30
1tavak kabak yemegi
Ispanak salatası
Yogurt

Ara1kahve

Akşam 16:30
1 dılım ekmek
Menemen Yogurt

Su 3bıttı
Spor 30 dk yuruyus

Merak etme abla o bende

Bebegim bugday yarina sislik yapmaz mi

Keşke tavuk yada sebze çorbası olsaydı cnm
Inşallah şişlik yapmaz
Suyunu ihmal etme

Menü güzel canım bakliyat şişlik yapıyor mu sende

Bulgur falan şişlik yapmaz bağırsaklarımı çalıştırır ama buğday yapar mı bilmiyorum hiç dikkat etmedim daha önce olmadı biraz geç tartılırım çok su içerim :) korktum şimdi doktor çorba iç deyince kilere girince ilk bu gözüme çarptı yapayım dedim

Cok guzel canim bu hafta iyi bir eksi seni bekliyor:)

Insallah detoksun ise yarar.Benim iki ay oldu abla diyet yapali sence bende haftada bir yapayimmi detoks ama ac kalirim dayanamam diye korkuyorum.

Umarim yarin iyi bir sonuc alirsin canim.
İnşallah Can'ım şimdilik var bi eksiler:))

Bence güzel olmuş cnm
Hem Emzirdiğin hemde sebze olduğu için Akşamki ekmek gözüme batmadı bide erken yemişin
Ama akşam acıkırsın muhtemelen ayran iç

Bugun gun telasindan evle ugrasmaktan ogle yi atladim cunku anca okuldan geldim evle ugrastim hazirlandim yemege vakit bulamadim.

Bugunnnn
Sabah
Sirkeli su
Saat 10.00
1 tb ekmegi
Menemen
Peynir biraz
3 zeytin
Seersiz cay
Ogle ustte yazdigim sebepten malesef atladim
Aksam 17.30
Kiymali yumurta(2yumurtadan)
1 kase yogurt icine yarim salatalik ve bol dereotu dogradim

Spor 40 dakka yuruyus
Su yatama 3.5 litreyi gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…