- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #133.401
Tatlım ben onu extra öyle yazdımsen bılırsın ama abla bence takım ıcındekı lıstede olsam daha cok dıkkat ederım sızın le konusunca ıyıce motıwe olurum yınede sen bılırsın ablam
Verdim abla hiç fayda etmedi.
İnşallah düzelir çünkü sinirlerim bozuluyor.
Az önce arabayla gezdirin 2 saat yine ağladı kullanamadim zaten arabayi sonra uyudu yarım saat
Bugün annemi diyetisyene götürdüm bu arada abla :):)
Aynen canım
Kız kaç kilo verdin merak ettim en son eksi 3tun :)canim surpriz yarina hedefime bugun 400 gram vardi....
Olabilir canim gece mamasi aldım denicem bugün bakalım
Aynen canım uykuda bağırıyor hep gözler kapalı sariyorum öpüyorum susmuyor memeye koyan kadar
Tebrik ederim canım Süpersin darısı başıma :)hedefin 60 mi
Canım gece mamasi aldım bugün denicem verecem bakalım degisiklik olcak mi olursa demek ki doymuyordu
Tatlım olmuşla ölmüşe çare yokgercekten cok dıkkat etmıstı 3 hafta boyunca sadece 2 kere kacamak yapmıstım gunde ıkı kere spor yapmıstım onun ıcın belkıde bu kadar uxuldum emek werdıgım ıcın gercekten
Abla benim vucut anormal once hizla son alinanlar gidiyor ayda 15 kiloya kadar sonra azar azar tecrubeyle sabit tabi degisirmi bilmem
Cnm önceki yemene göre menünü birden azaltıyosun ya ondan oluyordurAbla benim vucut anormal once hizla son alinanlar gidiyor ayda 15 kiloya kadar sonra azar azar tecrubeyle sabit tabi degisirmi bilmem
Işte o yüzden başlangıç ta fazla azaltmaki ilerde yavaşlayınca mecbur dahada kısman gerekecekAbla benim vucut anormal once hizla son alinanlar gidiyor ayda 15 kiloya kadar sonra azar azar tecrubeyle sabit tabi degisirmi bilmem
Tatlım ben onu extra öyle yazdım
Senden beklerdimki, Tmm bundan sonra çok dikkat edecem diye
Zaten cuma günleri sabah yada öğlen 1 cıss hakkımız oluyor nefsimizi köreltmek için
Tatlım olmuşla ölmüşe çare yok
Pişmanlıkla biyere varamıyoruz en doğrusu bunlardan ders çıkarıp tekrarlamamak
Tmm cnm O zaman sana güveniyorumgercekten bundan sonra cokdaha dıkkat edıcem soz werıyorum
Demekki sende o güç varmış cnmhaklısın ablacım yılmadan hedefe dogru yurumelıyız bıraz zor ama herzor guzeldır eskıden 97 kılodan 62 ye kadar ınmıstım acaba nasıl yaptım cok merak edıyorum gercekten benmıydım dıye
canim bugday isi bozmusKızlar menümü yazayım
Sabah 11.00
kızımı kontrole götürdüğümüz için geç yaptım
Tb ile tost,2yumurtadan omlet,5zeyt,domates,salatalık
Ara
1muz 1bardak ayran
Akşam 17.00
1tabak buğday çorbası, 3yk et sote,domates
Arada tarçınlı süt içeceğim
guzel tatlimBen de yaziyim menümü
Sabah 1 yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 kk peynir salatalık
Günün boyu ayran detoksu
Su 2lt
Spor 40 dk yürüyüş
superrrKizlar benim menumde gelsin,
SABAH:7.30 bir dilim tb ekmegi,1 kk peynir,6 yesil zeytin,1 haslanmis yumurta,roka ve yesil cay.
ÖĞLE:12.15 uc dort yk yumurtali kiyma,bir kucuk kase mercimekli corba ve yogurt.
AKŞAM:17.30 bir ortaboy tabak yogurtlu karnibahar.
2.5 litre su,bugun spor yok
moralinin bozma canim devam et yoksa daha cok moralin bozuluyor ve daha fazla kilo aliyorsunarkadaslar bugun moralım cok bozuldu ben 30 ocakdan ıtıbaren dıyet spor yapıyorum basladıgımda 80.9 kıloydum bugun aksam tartıldım 77.9 olmusum ben de kendıme kızdım sarma pasda ne warsa yedım cok az wermısım cok dıkkat etmısdım
oncekine gore hamurisleri ve tatlilari azalttim yemem az degil aslinda vitaminli saglikli besleniyorum ve foyana kadar yiyorumCnm önceki yemene göre menünü birden azaltıyosun ya ondan oluyordur
Vücut yeni sisteme alışıncada yavaşlıyor
o yuzden ilk basta kendime ozel yemek yapmiyorum normal ev halki icin yaptigiklarimdan yiyorum.Sadece salata ve yogurt menumde artti onun etkisini goruyorumIşte o yüzden başlangıç ta fazla azaltmaki ilerde yavaşlayınca mecbur dahada kısman gerekecek
Merak etme abla o bende
Bebegim bugday yarina sislik yapmaz mi
Keşke tavuk yada sebze çorbası olsaydı cnm
Inşallah şişlik yapmaz
Suyunu ihmal etme
Menü güzel canım bakliyat şişlik yapıyor mu sende
İnşallah Can'ım şimdilik var bi eksiler:))Cok guzel canim bu hafta iyi bir eksi seni bekliyor:)
Insallah detoksun ise yarar.Benim iki ay oldu abla diyet yapali sence bende haftada bir yapayimmi detoks ama ac kalirim dayanamam diye korkuyorum.
Umarim yarin iyi bir sonuc alirsin canim.
Bence güzel olmuş cnmMenum
Sabah. 8.00
2dılım ekmek
Peynir zeytin 5
Domates 1yumurta beyazı
Ara 11.00
1ince dılım armut
Serce parmagım kadar muz
1b sut
Oğle12; 30
1tavak kabak yemegi
Ispanak salatası
Yogurt
Ara1kahve
Akşam 16:30
1 dılım ekmek
Menemen Yogurt
Su 3bıttı
Spor 30 dk yuruyus
Başınız Sağolasın cnmKızlar annemin teyzesi vefat etmişti birazdan cenazeye gidicez geldiğimde geçmişe bakarım inş.
Aynen öyle cnmVe pastalar borekler gelir yenir icilir sohbetler edilir herkes ugurlanir gun biter ama diyet bozulmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?