Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım menülerin hep guzel inş bu hafta guzel vermişsindir
İnşallah canım benim.Hastalıktan dolayı spor temposu istediğim gibi olmadı çok yapamadım ama sanırım hiç kaçamağım yok bu hafta yanlış anımsamıyorsam.Sporsuz çok gitmese de en az yarım kilo bekliyorum ben de canımmm

Geçmiş olsun cnm yinemi hasta oldun
Menün iyi cnm Ama sende artık suyunu artırmaya çalış

Eklediğin için sağol Zuhal'im.40 kilo verdiğim dönemde anladığım birşey var ki,uzmanların söylediklerinin %90'ı doğru.Gerçekten küçük tüyolarla büyük kilolar verilebiliyo yeter ki istikrarla uygulayabilelim.

Haftayı bitirdik heyecanlandım sabahı bekliyoruz cnm
Gerçi benim umduğum gibi olmıyacak

Geçmiş olsun cnm yinemi hasta oldun
Menün iyi cnm Ama sende artık suyunu artırmaya çalış
Sağol Zuhal'im,salı bahçe nöbetinde rüzgar ve tepenin serinliğinden şifayı kaptım ama ciğere inince daha beter oluyo tabi bu sabah inmiş.İnşallah haftasonu atlatırım dinlenince.Sınıf sıcak dışarı soğuk üstüme kalın bi şal alıyorum ama yine de işte içeri dışarı mahvediyor

Emziren bir kadına göre harika bir istikrar Ayşem,o takımda azmi tükenmek bilmeyen Ayşe'yi görüyorum yine,Allah bu azmini bozmasın ciğerim

Emziren bir kadına göre harika bir istikrar Ayşem,o takımda azmi tükenmek bilmeyen Ayşe'yi görüyorum yine,Allah bu azmini bozmasın ciğerim
Ben isikrarliyim ama kilolar bu sefer dahada istikrarli kuzum
Birde bugun sut urunleri diyetini bozdum yarin oglen randevumuz var kesin yasaklayacak en az alti ay
Yoğurt peynir yiyebilmek ne kadar harika bir nimetmis onu cok iyi anladim

Hadi kızlar menü yazmayan kalmasın
Benim hatırladığım

elifce1453 elif 3 gündür gözükmüyorsun
Geçen 2 günde menünü yazmadın
Mazarette bildirmedin cnm 1 sarı kartın oldu

miray1311
Menü?

mstb
Menü?

gizembusra
Menü?

merveebrar44
Merve kaçamakda yapılsa hergün menü yazmak zorunlu cnm

Eğer siz yazdınız ben görmediysem yada unuttuysam bildirin

Ben isikrarliyim ama kilolar bu sefer dahada istikrarli kuzum
Birde bugun sut urunleri diyetini bozdum yarin oglen randevumuz var kesin yasaklayacak en az alti ay
Yoğurt peynir yiyebilmek ne kadar harika bir nimetmis onu cok iyi anladim
Kesinlikle öyle Ayşe'm,Allah'ın yaratıp insana sunduğu neyden mahrum kalırsak kalalım eksikliğini hissediyo insan ama en önemli nimet de sağlık,inşallah iyi sonuçlar çıkar yarın da yasak kalkar bir zamandan sonra.

Sabah akşam iyide öğlen hep karbon olmuş cnm
Suyada devam et

Zencefil anason çayları iyi gelir cnm inşallah bu sefer uzun sürmez

Cok guzel canim bu hafta iyi bir eksi seni bekliyor:)

Insallah detoksun ise yarar.Benim iki ay oldu abla diyet yapali sence bende haftada bir yapayimmi detoks ama ac kalirim dayanamam diye korkuyorum.

Umarim yarin iyi bir sonuc alirsin canim.
İnşallah canjm çok heyecanlıyım
Birazda o çabalasın bakalım
Bol bol pasta börek yap
Dimi abla :) :) :)
Ahh canım benimki tok olsa bile memeye asla Hayır demez yemek yedirdikten hemen sonra bile memeyi istiyor
Ben de heyecanlıyım canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…