- 5 Kasım 2015
- 1.616
- 2.225
- 83
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #133.641
Allah razı olsun canım amın ınsallah cok tsk ederımbasınız sagolsun canım esınede cok gecmıs olsun ınsan cok kotu oluyo haklısın ama elden gelen bısey yok RABBIM aılelerıne sabır wersın sızede tekrardan cok buyuk gecmısler olsun
Hilalcim izine gerek yok demişin ama düzenli paylaşım yapabilecekmisinkızlar spor yapamadıgımın farkındayım ama haftasonu soz yapıcam :) ıctıgım sularda sabıt 1 er lıtre :) hepsını duzeltecegım:)
Bence yesen daha iyi olur çünkü karbonu proyla dengelemiş olursunKızlar menüm
Sabah kahvaltı yapmadım öğlen yiyeceğim diye
Öğle 15.00 10 kaşık kısır, 1 dilim kek
Bugün annemdeyim birazdan belki bir kase et haşlama yerim şimdilik Can'ım istemiyor yesem çok mu olur sizce kısırı fazla yedim çünkü
Su 2,5 olur
Spor yok
canim yanlis hatirlamiyorsam emziriyormuyduneger oyleyse mutlaka ye cunku bebis etkilenirKızlar menüm
Bugün annemdeyim birazdan belki bir kase et haşlama yerim şimdilik Can'ım istemiyor yesem çok mu olur sizce kısırı fazla yedim çünkü
Su 2,5 olur
Spor yok
Canim bende ogle kisir yedim ama aksamda kiymali yumurta yemeyi dusunuyorum,cuma ciss hakkimiz vardi bence sende ye.Kızlar menüm
Su 2,5 olur
Spor yok
Ayy kusura bakma Canm bilmiyordum naçizane Bi fikrim ben rezene içince wc sen çıkmam dene istersencanım wc cıkamıyorum ben aslında yemedım kac gundur stresten sanırım
Bence yesen daha iyi olur çünkü karbonu proyla dengelemiş olursun
Ama et yağsız olsun suyunu yeme
canim yanlis hatirlamiyorsam emziriyormuyduneger oyleyse mutlaka ye cunku bebis etkilenir
Oy birliği ile bir küçük kase yiyeyim o halde:))Canim bende ogle kisir yedim ama aksamda kiymali yumurta yemeyi dusunuyorum,cuma ciss hakkimiz vardi bence sende ye.
Şimdiden güle güle kullan abla:))Kızlar ben şimdi kuafördeyim saçımı boyatacam
İnşallah Canm 2li rakamlara çok az kaldı belki haftaya ulaşırsın bile bu hızlaHaftaya gene 1. yim insallahhhhhh
Haftaya soğuyacakmış canımHavalar ilginc bir sekilde cok sicak pek hayra alamet degil ama bizim isimize yariyor yuruyus ip top....
Gitmiyomuş abla çok şükür :)))Güzelim korkak biri olsan neyse hem çocukda var
Hiç taviz verme evinde dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?