Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar spor yapamadıgımın farkındayım ama haftasonu soz yapıcam :) ıctıgım sularda sabıt 1 er lıtre :) hepsını duzeltecegım:)
Hilalcim izine gerek yok demişin ama düzenli paylaşım yapabilecekmisin
Çünkü ona göre takım içi yarış listesine eklicem seni

Kızlar menüm
Sabah kahvaltı yapmadım öğlen yiyeceğim diye

Öğle 15.00 10 kaşık kısır, 1 dilim kek

Bugün annemdeyim birazdan belki bir kase et haşlama yerim şimdilik Can'ım istemiyor yesem çok mu olur sizce kısırı fazla yedim çünkü

Su 2,5 olur
Spor yok

Bence yesen daha iyi olur çünkü karbonu proyla dengelemiş olursun
Ama et yağsız olsun suyunu yeme

canim yanlis hatirlamiyorsam emziriyormuyduneger oyleyse mutlaka ye cunku bebis etkilenir

Canim bende ogle kisir yedim ama aksamda kiymali yumurta yemeyi dusunuyorum,cuma ciss hakkimiz vardi bence sende ye.

canım wc cıkamıyorum ben aslında yemedım kac gundur stresten sanırım
Ayy kusura bakma Canm bilmiyordum naçizane Bi fikrim ben rezene içince wc sen çıkmam dene istersen

Bence yesen daha iyi olur çünkü karbonu proyla dengelemiş olursun
Ama et yağsız olsun suyunu yeme

canim yanlis hatirlamiyorsam emziriyormuyduneger oyleyse mutlaka ye cunku bebis etkilenir

Canim bende ogle kisir yedim ama aksamda kiymali yumurta yemeyi dusunuyorum,cuma ciss hakkimiz vardi bence sende ye.
Oy birliği ile bir küçük kase yiyeyim o halde:))

Kizlar bende menumu yazayim,

SABAH:7.30 bir haslanmis yumurta,1 kk peynir,1 dilim tb ekmegi,bir avuc ici kadar kuruyemis,maydanoz,6 zeytin ve yesil cay.

ÖĞLE:12.15 bir orta boy tabak bol yesillikli ve limonlu kisir,marul ve bir bardak ayran.

AKŞAM:17.45 iki kasik yumurtali kiyma ve bir bardak ayran.

2.5 litre su,3 mil leslie,300 ip atlama ve 100 mekik yapildi.Aksamda sadece yesil cay icilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…