Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar misafir geliyomuş bize menümü yazıp çıkçam

Sabah 9.30
8 zeytin
Bi yumurta
Çay bardağı süt
Bi çavdar

Ara 1.00
Bir avuç kuruyemiş

Ara 3.30
Oğlumun makarnasından 2 çatal aldım

Akşam 6.00
3 kaşık bulgur pilavı
Bi tabak köri soslu tavuk
Küçük kase yoğurt

Spor 45 dk yürüyüş ve temizlik yaptım
Su 2 lt olur

Menummmm can kizlar....
Sabah.sirkeli su
Saat 10.00
7 zeytin
Kepek unlu peynirli omlet
1.5 sb sut
Ogle 15.00
1 kase yogurt
Yarim portakal
Aksam 19.30
Salata
4-5 kasik yogurt
Biraz tavuk

Spor toplam 50 dakka yuruyus
Bahcede ip atladik
Su bugun saymadim ama en az 3 litre

bugunku menum
SABAH. 1 yumurta 1 dılım tb ekmegı 2 zeytın 1 yesıl cay sabah 8 de yedım

ARA OGUN 10.30 DA 1 fıncan s.kahwe ıctım

ÖGLE saat 13.00 da 2 kepce mercımek corbası 2-3 catal ıspanaklı yumurta 2 bardak ayran ıctım

ARAÖGÜN 15.30 DA 1 KIVI

AKSAM 18.10 DA 1 kucuk muz 1 kupa s.kahwe 1 kasık kuru fasulye oda ısınmısmı dıye baktım

su 3lt spor sabah 10 dan aksam 18 e kadar cam kapı mutfak dolabı kısaca temızlık ama oldum kızlar

Kızlar menümü yazıyım geçmişe bakiyim
Sabah 10 gibi
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
4 tane zeytin yeşil
Öğlen 1 gibi
1 tane karışık tost
3 tane sütlü kahve
Akşam 20.00
2 dilim tavuk göğsü
1 kase yoğurt
Salata
Su 1.5 lt anca olmuştur
Spor yok

dünden sonra korkmuştum ama kötü değil bence bugünkü menün belki akşam daha düzgün olabilirdi sadece
bu arda yaş kaç canım acaba

canım tabiki yiceksin az protein ya da salata yemelisin ki o karbonhidratı dengelesin ve suyu da içmeye çalış ki bu çok önemli canım hele ki böyle kısırlar kaçtıysa su çok çok daha önemli

Hedefim ortalama 3-4 kilo arasi bakalim....

kilon çok olduğu için verebilirsin aslında ama kendi vücudunuda yormadan canım

bu arada gruplar arasi yaris ne oldu ablacim grup sonuclari nasil
B grubu canlarim seferogullarinin bir uyesi olarak sunu soylemeliyimki cok kilolu olmak ilk defa kazandiriyor bana ve grubuma.Su an en kilolu olarak en hizli benden gidoyor...

bu çok güzel bişey canım keyfini çıkar bende öyleydim

tabi şimdi kısır olmasa çok güzel olurdu ama spor olduğu için ve bunu ödül olarak yediğin içtim sustum bişey demedim afiyet olsun :)

oğlunun makarnasını niye çalıyosun sen bırak çocuk yesin :)))
afiyet olsun tatlım kötü değil menün ama sabah ekmek öğlen makarna akşam bulgur ölçüleri az da olsa her öğünde karbonhidrat olmuş gibi geldi

valla imrendim sana canım ama biraz daha yiyebilirsin bence mesela tavuk ne kadar bilmiyorum ama ye onu sorun olmaz bence protein neticede ve salata yanında :)

dünden sonra korkmuştum ama kötü değil bence bugünkü menün belki akşam daha düzgün olabilirdi sadece
bu arda yaş kaç canım acaba

canım25 yasındayım aksam hafıf gecırmeye calıstım dun cok abartmıstım cunku bırazcık talafı ogunu olsun ıstedım

Bu günkü menüm.
Sabah 6.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatslık
5 zeytin
1 dilim tb ekmeģi

Öğlen 15.00
Kıymalı yumurta
1 kase yoğurt
1 dilim tb ekmeği
1 küçük lahana sarması

Ara 17.00
1 mandalina
2 dilim ayva

Akşam 19.00
1 kase mercimek çorbası
Bol salata

2 litre su ve 45 dk yürüyüş

cok guzel menu afıyet olsun canm

canım25 yasındayım aksam hafıf gecırmeye calıstım dun cok abartmıstım cunku bırazcık talafı ogunu olsun ıstedım

yaşıın genç avantajın
yoo hafif geçirmen sıkıntı değil canım ama muz çok hafif bişey değil gayet kalorili bir meyve telafi için salata falan yesen daha iyi olur yada tavuk falan yesen bile daha iyi

afiyet olsun sevdim ben menüyü

canımkeske sabah kucuk bısey de olsa ıyı olurdu metobolızman calısırdı afıyet olsun genel olarak olculu we ıyı

menun gayet guzel spor mukemmel canım harıkasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…