Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hey allahım kıskanıyo o bence seni zayıflıyosun diye:)

bence sorun yok ödülünü sabah yemişsin bu iyi bence

Akşama eti yedin mi bilmiyorum ama öğlen yerim diye kahvaltıyı atlaman olmamış cısslara bişey demicem

Kısır konusunda anlaşıp mı yediniz naptınız menü iyi spor su güzrl

Öğlen yemeğin nereye gitti ttatlım

Beğendim şeker

Muzla ilgili yorumları hep okumuşsundur farklı bişey demeyeceğim akşam keşke bi salata olsaydı

Tavuk göğsünü okuyunca niyeyse aklıma tatlı geldi sonra fark ettim :))) suyun az

Sabah ile öğlen arası çok olmuş şeker geneli iyi

Pizza ödülün hariç iyi

Ekmeğe diyecek söz bulamadım

Bence de uyma şeytana

Suyun süper börek olmamış ama ödül sayalım erken yemiş sayılırsın

bu arada kızlar uzun zamandan sonra listedeyim gerçekten çok mutluyummm

Harikasın

Güzel . Geçmiş olsun dikkat et kendine

Bitanem yaaa
Herkesin samimiyeti içtenliği öyle geçiyorki
Ne desem az kalıyor
Bende sizleri seviyorum can yoldaşlarım

Menün iyi waffle zaten sabah

Geç de olsa yazayım
Sabah 7 30 2 yumurtalı peynirli omlet 2 dal narul
Öplen yeşil mercimek çorbası 2 kase
5 misket köftesi
Akşam 4 kaşık et kavurma avuç büyüklüğünde yufka ekmeği ve salata
Su 2 lt
Spor 40 dk yürüme

Spagettiydi cnm hiiiççç dayanamam

güzel cnm
güzel menü cnm
kaçamaklı güzel bi menü olmuş cnm
ayyy bende börek yaptım misafirlerime bu gece çayın yanında ikram etmek için ve brovni... Brovni hiiiççç cazip gelmedi ama börek için çok zor dayandım vallah.. Güzel cnm
kusursuz ve kaçamaksız
güzel cnm
Öğlen yemeğin nereye gitti ttatlım
3.4 gündür yumurta yoktu evde sabahta yumurta yiyince çok doydum cnm öğlen hiç acıkmadım. Kuruyemiş yedim yetti e bide iki çatal makarna yetti bana
Kaçamaksız bir menü daha güzel cnm

Kızlar buakşam misafirlere en çabuk olaraktan brovniyle peynirli börek yaptım. (Bu arada börek sütlü yufkadandı kendim açmıştım yazın kurutup kaldırmıştım belki bilirsiniz böreği bi harika oluyo) brovni neysede çok tok olmama rağmen o böreği bir çekti cnm anlatamam. Az önce gitti misafirlerim hemen mutfağa girip kalan börekleri saklama kabına koyup dondurucuya attım yoksa heran şeytana uyabilirdim. İnş buakşam rüyamda börek yerim

Hayirli geceler kizlar kusura bakmayin giremedim kim kac kilo verdi hangi takim kazandi onu bile okuyamadim..net paketim su an sinirda sabahtan ogleden sonraya kadar hastanelerdeydik..once devlet sonra ozel derke..yarın oglende randevumuz var rabbim kimseye dert verip derman aratmasin kaldiramayacagimiz yukler vermesin inşallah
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum..yarin esimin neti uzerinden girerim artik paket yenilenene kadar o evde oldukça..

Canm öyle Bi su içtim ki 3 lt yi geçmiştir eminim bide üstüne 3 tane soda içtim uzun zamandır yemiyordum kısır çok susattı

Evet Canm yedim et haşlama :)

Sabah
Iki dilim tb wkmegi
Bes zeytin kk peynir bi kac parca orgu peynir
Ara fistikli cikolatanin yarisi
Ogle
Hastanelerde yiyebilwcegim pk bisey yoktu
Tombik tavuk dönerin yarisi
Aksam
Dort kasik kuru fasulye
Dort kasik karnibahar yemegi
Bi parca yagsiZ tavuk
Salata
Suyu hic sayamadim ama azdir yarindan itibaren toparliycam inşallah

Aman o Zaman kaçırma da sakin 2 çatal olmasın çok çatal

Kıyamam sana yok yok kıyarım çok iyi yapmışsın aferin sana börek yok börek şu an sana lezzetli de gelse pişman olucağın Bi yiyecek o yüzden kıyarım börekler dondurucuyaaaaa:))

Yok kız ne tatlısı bildiğin 2 parça tavuk göğsünü fırında pişirip yedim yağsız gayet masumane bişeydi :))) su az oldu farkındayım ama okulda aklıma gelmiyor Bi de o kadar kahveden sonra hiç gelmiyor

Menü de spor da süper canım

Güzel menü canm spor da güzel

Güzel bence

Güzel bence çok değil

Güzel cnm

Gayet güzel bir gün olmuş

canımkeske sabah kucuk bısey de olsa ıyı olurdu metobolızman calısırdı afıyet olsun genel olarak olculu we ıyı
Öğlen yerim öyle dengelerim dedim bidaha daha çok dikkat ederim:)

İyi bence

Neeeeeyyyyy cıss yerine yemişsin Can'ım ama fazla olmuş sanki ekmek

Güzel Can'ım çok değil bence

Geçmiş olsun cnm menün güzel afiyet olsun

Güzel cnm

Cnm süt ürünleri yiyebiliyor musun artık peynir yazmışsın? Ayrıca noldu Can'ım neden hastanedeydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…