- Konu Sahibi Handandandan
-
- #133.761
Hatırlarsan bunu başlarda yine yaşamıştınDün tartıdayken o kadar mutluydum ki bugün Bi tartıldım 2 kilo almış görünüyorum gerçekten anlamıyorum yediklerimi gördünüz 2 kilo alacak kadar mıydı yani şu anda çok mutsuzum yaza duba gibi giricem bu gidişle ya 42 bedende olmak istemiyorum ya
Nehirle seni ne yapsakki tatlımMerhaba kızlar yine uykusuz bi gecenin sabahında bebekerle ugrasiyorum cok yorgunum ellerim şişmiş resmen kalktıgımda şimdide ev işi yemek temizlik offf ne sıkıcı bi hayatım var yaaa
İnşallah. Bu hafta spora ağırlık vereyim o haldeHatırlarsan bunu başlarda yine yaşamıştın
O yüzden kaçamak lar bile ölçülü olması lazım
Çünkü giderken gr la gidiyor ama gelirken öyle olmuyor
Bide ben 1 tane kaçamak olsun diyorum
Bikaç tanesi karışınca bütün karbonlar toplanmış oluyor
Öğlen yicem diyede sabah yememen de hata
Vücut çok aç olduğu zaman yediklerimi hemen depolar
Yinede 1 günde yağa dönüşmez
Bugünden sonra dikkat edersen kalıcı olmadan atarsın
Ahh ablam nasıl makbule geçer bir bilsen.Nehirle seni ne yapsakki tatlım
Kız geliyim bikaç gün sizlerde kalıp çocuklara bakayım sizde iyice dinlenin
Valla siz böyle hep uyuyamadım dedikçe gerçekten üzülüyorumAhh ablam nasıl makbule geçer bir bilsen.
Ama sen bana gelsen ben sana bebek baktirmaya kıyamam ki sarar öper dururum seni o zaman bir kadın daha bulmamız gerekir bebeğe bakması için :):) :) :) :)
Durmuyor kimsede abla şu an annemdeyim.Valla siz böyle hep uyuyamadım dedikçe gerçekten üzülüyorum
En azından gündüz Annen bikaç saat baksada dinlensen sen
O kadar içine batmışki durup durup aynı mesajı atıyon kızzMerhaba kızlar yine uykusuz bi gecenin sabahında bebekerle ugrasiyorum cok yorgunum ellerim şişmiş resmen kalktıgımda şimdide ev işi yemek temizlik offf ne sıkıcı bi hayatım var yaaa
ah bi anlasam kurban keserimKamilem kilolu olursun kilolusun derler erkekler. Zayıflamaya çalışırsın habire sabote etmeye çalışırlar. Anlamak xor onları.
Bilmem öylemi ki yanında Gorillaz gibi olacam deyip durur yahey allahım kıskanıyo o bence seni zayıflıyosun diye:)
Kacanaklı menu dimi buGeç de olsa yazayım
Sabah 7 30 2 yumurtalı peynirli omlet 2 dal narul
Öplen yeşil mercimek çorbası 2 kase
5 misket köftesi
Akşam 4 kaşık et kavurma avuç büyüklüğünde yufka ekmeği ve salata
Su 2 lt
Spor 40 dk yürüme
Bunuda kaçamak görelim dimiSabah
Iki dilim tb wkmegi
Bes zeytin kk peynir bi kac parca orgu peynir
Ara fistikli cikolatanin yarisi
Ogle
Hastanelerde yiyebilwcegim pk bisey yoktu
Tombik tavuk dönerin yarisi
Aksam
Dort kasik kuru fasulye
Dort kasik karnibahar yemegi
Bi parca yagsiZ tavuk
Salata
Suyu hic sayamadim ama azdir yarindan itibaren toparliycam inşallah
aman diyim dikkat et sonra uzulmeaGunaydin kizlarrr.Bugun misafirlerim var ama insallah borek,tatli ve diger hamurislerinin arasinda kacamak yokkkkkk.Saglikli beslenmeye devam canlar
Aynen robot gibi kodlanmış bi şekilde rutin işleri yapıyorum ama dokunuvrsen yıkılacak cook yorgunumGünaydın kızlar gözler şiş YİNE uykusuzm.
Kızım gece 12 ye kadar uyumadi burnu tıkalı aspiratorle çeksem de açılmadı hep agladi kuzum ememedi daha çok ağladı.
Tam.uyutuyorum çığlık atarak uyanıyor.
Birazdan eczaneye gidecem damla almak için.
Ama mahvolmus durumdayım gözler yüzüm eller davul gibi şişmiş .
Baş ağrısı cabası hiç halim yok
Kuz biz nasıl kıyalım sanaaa da azcık anne kV falan baldalar olavakta benım yakında kimse yok eşinde hastaneden beri gekwmedi babasından dolayı pzt bide o gelcek bize ona bakacam nolacak blmyrmNehirle seni ne yapsakki tatlım
Kız geliyim bikaç gün sizlerde kalıp çocuklara bakayım sizde iyice dinlenin
Yok benimki gunduz ıyı sadece gece galiba bizim sıkıntı diş seninki hastalığamı hazırlanıyor allah korusun burun tıkalıysa uyuyamaz yazık kuzucuma sabırlı olmak zorundayız yapacak bişey yok
Yok yok bende kimseler yok eşim gelse ona sukredecem yine gunduz bakarda az dinlenirimValla siz böyle hep uyuyamadım dedikçe gerçekten üzülüyorum
En azından gündüz Annen bikaç saat baksada dinlensen sen
abla net tam cekmiyo cikacak soguk bi Ruzgar var korkuyorum bide hasta ederim diyeO kadar içine batmışki durup durup aynı mesajı atıyon kızz
Orda havalar güzelmiş en azından çıkıp dolaşın biraz
ah bi anlasam kurban keserim
Bilmem öylemi ki yanında Gorillaz gibi olacam deyip durur ya
Kacanaklı menu dimi bu
Bunuda kaçamak görelim dimi
aman diyim dikkat et sonra uzulmea
Aynen robot gibi kodlanmış bi şekilde rutin işleri yapıyorum ama dokunuvrsen yıkılacak cook yorgunum
Kuz biz nasıl kıyalım sanaaa da azcık anne kV falan baldalar olavakta benım yakında kimse yok eşinde hastaneden beri gekwmedi babasından dolayı pzt bide o gelcek bize ona bakacam nolacak blmyrm
Yok benimki gunduz ıyı sadece gece galiba bizim sıkıntı diş seninki hastalığamı hazırlanıyor allah korusun burun tıkalıysa uyuyamaz yazık kuzucuma sabırlı olmak zorundayız yapacak bişey yok
Yok yok bende kimseler yok eşim gelse ona sukredecem yine gunduz bakarda az dinlenirim
abla net tam cekmiyo cikacak soguk bi Ruzgar var korkuyorum bide hasta ederim diye
Tatlım Akşam yazınca paketim bitti hastanedeydik falan diye yapayım dedimKaptanim eline saglik canim yapmissin listeyi bende kagit kalem alip telime aldim hastaneye gitmeden listeyi yapayim diye :)
Hatırlarsan bunu başlarda yine yaşamıştın
O yüzden kaçamak lar bile ölçülü olması lazım
Çünkü giderken gr la gidiyor ama gelirken öyle olmuyor
Bide ben 1 tane kaçamak olsun diyorum
Bikaç tanesi karışınca bütün karbonlar toplanmış oluyor
Öğlen yicem diyede sabah yememen de hata
Vücut çok aç olduğu zaman yediklerimi hemen depolar
Yinede 1 günde yağa dönüşmez
Bugünden sonra dikkat edersen kalıcı olmadan atarsın
teşekur ederım ablacım elımden gelenın en ıyoısını yapacagım@-Bin muhtesem gunes-
Nilüm takım hesabını yaparken @elifce1453
@gizembusra yı hesap etme
@miray1311 mirayıda çıkarabilşrsin bi süre gelemiyecek
Cuma bildirim yapmayanlar grublarda yer almayacak
Merve bu hafta A takımında olacak
Dünkü kilosu 77.8
merveebrar44
Mervecim sende tellioğulları ndasın yani A TAKIMI
Ne yapmalıyım şimdi neden bu kadar aldım 1 günde ? Lütfen nerde yanlışım söyleyin bana
Tabiki hepimiz insanız canımız bişeyler istiyorNe kadar doğru söyledin tatlım kızlar herkes arada kaçamak yapar ama bu kaçamağıda sınırlayın onu da sınırla yiyin ve ayrıca kaçamak yapınca diğer öğünleri onu telafi edicek şekilde yiyin aç bırakmayın kendinizi ve kaçamak yapıyorsanız naçizane tavsiyem ben hep böyle yaptım bunu sabah yapmaya özen gösterin sabah yapılan kaçamaklar akşama kadar kendini yakabilir bunu unutmayın akşamında da yoğurt ya da salata yiyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?