Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hatırlarsan bunu başlarda yine yaşamıştın
O yüzden kaçamak lar bile ölçülü olması lazım
Çünkü giderken gr la gidiyor ama gelirken öyle olmuyor
Bide ben 1 tane kaçamak olsun diyorum
Bikaç tanesi karışınca bütün karbonlar toplanmış oluyor
Öğlen yicem diyede sabah yememen de hata
Vücut çok aç olduğu zaman yediklerimi hemen depolar
Yinede 1 günde yağa dönüşmez
Bugünden sonra dikkat edersen kalıcı olmadan atarsın

Merhaba kızlar yine uykusuz bi gecenin sabahında bebekerle ugrasiyorum cok yorgunum ellerim şişmiş resmen kalktıgımda şimdide ev işi yemek temizlik offf ne sıkıcı bi hayatım var yaaa
Nehirle seni ne yapsakki tatlım
Kız geliyim bikaç gün sizlerde kalıp çocuklara bakayım sizde iyice dinlenin

İnşallah. Bu hafta spora ağırlık vereyim o halde

Ahh ablam nasıl makbule geçer bir bilsen.
Ama sen bana gelsen ben sana bebek baktirmaya kıyamam ki sarar öper dururum seni o zaman bir kadın daha bulmamız gerekir bebeğe bakması için :):) :) :) :)

Ahh ablam nasıl makbule geçer bir bilsen.
Ama sen bana gelsen ben sana bebek baktirmaya kıyamam ki sarar öper dururum seni o zaman bir kadın daha bulmamız gerekir bebeğe bakması için :):) :) :) :)
Valla siz böyle hep uyuyamadım dedikçe gerçekten üzülüyorum
En azından gündüz Annen bikaç saat baksada dinlensen sen

Merhaba kızlar yine uykusuz bi gecenin sabahında bebekerle ugrasiyorum cok yorgunum ellerim şişmiş resmen kalktıgımda şimdide ev işi yemek temizlik offf ne sıkıcı bi hayatım var yaaa

O kadar içine batmışki durup durup aynı mesajı atıyon kızz
Orda havalar güzelmiş en azından çıkıp dolaşın biraz

Kamilem kilolu olursun kilolusun derler erkekler. Zayıflamaya çalışırsın habire sabote etmeye çalışırlar. Anlamak xor onları.
ah bi anlasam kurban keserim

hey allahım kıskanıyo o bence seni zayıflıyosun diye:)
Bilmem öylemi ki yanında Gorillaz gibi olacam deyip durur ya
Kacanaklı menu dimi bu
Bunuda kaçamak görelim dimi
Gunaydin kizlarrr.Bugun misafirlerim var ama insallah borek,tatli ve diger hamurislerinin arasinda kacamak yokkkkkk.Saglikli beslenmeye devam canlar
aman diyim dikkat et sonra uzulmea

Aynen robot gibi kodlanmış bi şekilde rutin işleri yapıyorum ama dokunuvrsen yıkılacak cook yorgunum
Kuz biz nasıl kıyalım sanaaa da azcık anne kV falan baldalar olavakta benım yakında kimse yok eşinde hastaneden beri gekwmedi babasından dolayı pzt bide o gelcek bize ona bakacam nolacak blmyrm

F Fittek canım acaba mevsimsel mi bu durumlar..gerci benimkinin burnu tıkanık diye huzursuz
Yok benimki gunduz ıyı sadece gece galiba bizim sıkıntı diş seninki hastalığamı hazırlanıyor allah korusun burun tıkalıysa uyuyamaz yazık kuzucuma sabırlı olmak zorundayız yapacak bişey yok
Valla siz böyle hep uyuyamadım dedikçe gerçekten üzülüyorum
En azından gündüz Annen bikaç saat baksada dinlensen sen
Yok yok bende kimseler yok eşim gelse ona sukredecem yine gunduz bakarda az dinlenirim
O kadar içine batmışki durup durup aynı mesajı atıyon kızz
Orda havalar güzelmiş en azından çıkıp dolaşın biraz
abla net tam cekmiyo cikacak soguk bi Ruzgar var korkuyorum bide hasta ederim diye

Kesin seni kıskanıyor klasik

Kaptanim eline saglik canim yapmissin listeyi bende kagit kalem alip telime aldim hastaneye gitmeden listeyi yapayim diye :)
Tatlım Akşam yazınca paketim bitti hastanedeydik falan diye yapayım dedim

Bu arada sonuçlardan ne çıktı
Kız okadar hastaneye gidiyonda bi teste sen yaptırıversenya

Ne kadar doğru söyledin tatlım kızlar herkes arada kaçamak yapar ama bu kaçamağıda sınırlayın onu da sınırla yiyin ve ayrıca kaçamak yapınca diğer öğünleri onu telafi edicek şekilde yiyin aç bırakmayın kendinizi ve kaçamak yapıyorsanız naçizane tavsiyem ben hep böyle yaptım bunu sabah yapmaya özen gösterin sabah yapılan kaçamaklar akşama kadar kendini yakabilir bunu unutmayın akşamında da yoğurt ya da salata yiyin

Tabiki hepimiz insanız canımız bişeyler istiyor
O yüzden dedim cuma Sabah yada öğlen canımızın çok istediği bişeyi yiyelim ama abartmadan
Hemde bidaha ki cumaya kadar sabır depolamış oluruz
Buda ya börek olur ya tatlı vs.
Ama hepsi birden olmaz o zaman emekler boşa gidiyor

Kızlar kimse duymadım falan demesin
Cuma günleri sabah yada öğlen sadece 1 çeşit cıss hakkınız var
2-3 çeşit yiyen veya akşam yiyen 500 ip atlama ödülü kazanıyor
Benden söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…