- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #133.741
sende cok gencın avantajlar esıt
Allah kolaylik versin canim annelik zor iş, şimdiden gozum korktu ama ben uykuya cok duskunum:)Günaydın kızlar gözler şiş YİNE uykusuzm.
Kızım gece 12 ye kadar uyumadi burnu tıkalı aspiratorle çeksem de açılmadı hep agladi kuzum ememedi daha çok ağladı.
Tam.uyutuyorum çığlık atarak uyanıyor.
Birazdan eczaneye gidecem damla almak için.
Ama mahvolmus durumdayım gözler yüzüm eller davul gibi şişmiş .
Baş ağrısı cabası hiç halim yok
Günaydın kızlar gözler şiş YİNE uykusuzm.
Kızım gece 12 ye kadar uyumadi burnu tıkalı aspiratorle çeksem de açılmadı hep agladi kuzum ememedi daha çok ağladı.
Sağol canım ben de duskundum uykuya paso uyurdum.Allah kolaylik versin canim annelik zor iş, şimdiden gozum korktu ama ben uykuya cok duskunum:)
Teşekkür ederim canım oyleymis bir gece iyiyse 10 gece kotuyuz beterinden korusun.Çok geçmiş olsun bebeğim. Burun tıkanıklığı çok kötü oluyor. Allah kolaylık versin
Sabir canim gececek bu zor gunler ve unutacaksin bileGünaydın kızlar gözler şiş YİNE uykusuzm.
Kaptanlar listekerini yapmadı daha ama muhtemelen bu haftalık yeşil vadiyi size verebilirizKim birinci oldu,yeşil vadi kimin
Hadi bakalım hodri meydanKaptanlar listekerini yapmadı daha ama muhtemelen bu haftalık yeşil vadiyi size verebiliriz
Haftaya geri almak üzere
Bidaha motivasyon düşük falan diye bişey duymak istemiyorum fıstığımHadi bakalım hodri meydan
Bu arada tatil dönüşü motivasyonum baya düşüktü. Aldığım kilolar, kızımın hastalığından dolayı yorgunluk vs. Sen motive etmeseydin hazır izindeyim diye birakicaktim bi süre, büyük ihtimal sonra da toparlanamazdim.
iyi ki varsın
İnşallah canımSabir canim gececek bu zor gunler ve unutacaksin bile
Teşekkür ederim ablacım malesef öyle damla aldım fayda etmedi yemek yemiyor ememiyor da ne yapacam bilmiyorum eşime doktora goturelim diyorum ne gerek var diyor sinir oluyorum adama bütün gece uyumadim gelip bakmadı bile niye ağlıyor bu kız kapadı kapıyı uyudu gerçekten nefret ettiriyor kendindenGünaydınnnnn canlar
Ödüller kaçamaklar dünde kaldı
Bugünden sonra kaçamak yapanı yakarım ona göre
AdaisyLove
Nehircim Allah kolaylık versin cnm
Elimizden bişey gelmiyorki tatlım
Çok da kötü sayılmaz abla.CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 452.ETAP SONUC LİSTELERİ
05-12 ŞUBAT2016
TAKIM DERECELERİ
..................6.TAKIM 0,963
.................7.TAKIM %0,930
....................9.TAKIM 0,921
Sonuç listeleri topiğine bakarsan görürsün cnmİnşallah canım
Teşekkür ederim ablacım malesef öyle damla aldım fayda etmedi yemek yemiyor ememiyor da ne yapacam bilmiyorum eşime doktora goturelim diyorum ne gerek var diyor sinir oluyorum adama bütün gece uyumadim gelip bakmadı bile niye ağlıyor bu kız kapadı kapıyı uyudu gerçekten nefret ettiriyor kendinden
Çok da kötü sayılmaz abla.
Bu hafta çok iyiydik bence
Bireysellerde birinci kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?