- 15 Şubat 2016
- 745
- 882
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #133.821
Teşekkür ederim canım kaçamağa rağmen hâlâ açım
Sağolasın abla valla kac gundur kosturuyoruz
Once devlete gittik cocuk doktoru sevk etmeden alerji bolumune randevu alinmiyormus sonra kendi doktorumuza gittik ozele..cocuk alerji bolumune en erken 15 gun sonraya randevu alinca bizde bugun uni hastnsine ozele gittik docent bir doktora..kolundan alerji twsti yapti cok sukur dana eti findik yumurtaya bugdaya yokmuş sut urunlerini daha oncr kesip cevap aldigimiz icin tekrar ozel mama ve sut urunleri diyetine girdim en az alti ay bakalim haftaya pzrtsi kontrol o zamana inşallah rahatsizliklarimizdan kurtulurz.rapor çıkacak mama icin yoksa tanesi 150 tl 4,5 gun anca yetiyor bi kutu para dayanmaz
Bir kacak bile yapman geri goturebilir ileride astim olmasini saglar dedibakalim artik hersey cok secici olacak benim icin ona gore bir duzen oturtucam.
Kendimi dusunecek hâl kalmadı bu kosturmaca icinde
Sabah1100
Kk peynir biraz cokelek uc zeytin ck recel
Iki buyuk dilim tb ekmegi
Saat1400
Koca bir kase yogurt
Bir parca tavuk
Saat1830
Bir tabak sulu kofte(cok az patateslerinden )
Bir dilim cavdar ekmegi
Salata
Bir avuc leblebi bir yemek kasigi kuru uzum
Suyu sayamadim yarindan itibaren evdeyim inşallah sayicam[
ıyı ama keske sporda olsaydı
Sağol canim aynen oyle oluyor kendim icin yapiyo kesinlikle boyle dikkat edemem zaten..doktorada ne zamana kadar dedim o da sanirim zorlandigimi dusunerek biraz zorlanacaksin dedicokgecmiş olsun canım ewlat soz konusuysa gerısı teferruat oluyor ne gerekıyorsa yapkı ılerıde pişmanlık yasamıyasın tekrardan cok gecmiş olsun
Sağol canim aynen oyle oluyor kendim icin yapiyo kesinlikle boyle dikkat edemem zaten..doktorada ne zamana kadar dedim o da sanirim zorlandigimi dusunerek biraz zorlanacaksin dedi
Hayir asla kendimi dusundugumden degil cocugum buyuycek cani illaki yaninda birisi yerse isteyecek onun icin üzülüyorum soruyorum dedim
Semay'cım yanlış anladın sanırım dışta bırakmak ne demek elbette bu takımın bir üyesisin,ben yalnızca haftanın değerlendirmesini yaparken senin haricinde değerlendirme yaptım A takımını da demorolize etmemek için çünkü 5.3 kg bir haftada verilmesi mümkün bir rakam değil.Yüksek ihtimal ödem atıyorsun.Ben A takımına Semay hariç bakarsak hemen hemen başa baş gitmişiz manasında moral açısından harici değerlendirme de yaptım.Canim beni lutfen dista birakma benim kilo vermem ilk 10 gun anormal sonra normale biniyor haftada maksimum 3 kilo oluyor diyetisyende sadirmisti ama anneme benziyor bunyem annemde oyle tuaf ama gercek
Ayşem Allah kolaylık versin canım benim,sen bunu da en muhteşem planlamayla aşarsın biliyorum canım benim.Sağolasın abla valla kac gundur kosturuyoruz
Once devlete gittik cocuk doktoru sevk etmeden alerji bolumune randevu alinmiyormus sonra kendi doktorumuza gittik ozele..cocuk alerji bolumune en erken 15 gun sonraya randevu alinca bizde bugun uni hastnsine ozele gittik docent bir doktora..kolundan alerji twsti yapti cok sukur dana eti findik yumurtaya bugdaya yokmuş sut urunlerini daha oncr kesip cevap aldigimiz icin tekrar ozel mama ve sut urunleri diyetine girdim en az alti ay bakalim haftaya pzrtsi kontrol o zamana inşallah rahatsizliklarimizdan kurtulurz.rapor çıkacak mama icin yoksa tanesi 150 tl 4,5 gun anca yetiyor bi kutu para dayanmaz
Bir kacak bile yapman geri goturebilir ileride astim olmasini saglar dedibakalim artik hersey cok secici olacak benim icin ona gore bir duzen oturtucam.
Anladim canim ama ilk 10 gunden sonra normale donecegim o zaman isterseniz ben cumadan sonra gruplara dahil olayim arkadaslar demorolize olmasinlar diye.Normal menulerimi ve kilo bildirimlerimi yapayim.Vucut normal vermeye(herkesle ayni duzeyde)donunce.cunku 10-15 gunden sonra normal bunyeye donuyorum.Semay'cım yanlış anladın sanırım dışta bırakmak ne demek elbette bu takımın bir üyesisin,ben yalnızca haftanın değerlendirmesini yaparken senin haricinde değerlendirme yaptım A takımını da demorolize etmemek için çünkü 5.3 kg bir haftada verilmesi mümkün bir rakam değil.Yüksek ihtimal ödem atıyorsun.Ben A takımına Semay hariç bakarsak hemen hemen başa baş gitmişiz manasında moral açısından harici değerlendirme de yaptım.
Ayşem Allah kolaylık versin canım benim,sen bunu da en muhteşem planlamayla aşarsın biliyorum canım benim.
Menün güzel tatlımMenum gelsin kizlar misafirim yatiya kalacak baska arkadaslarda gelcek
Sabah saat 11.30
1tb ekmegi
2 yumurtadan omlet
3 zeytin
Biraz peynir
Marul
Biber
Domates
Sekersiz cay
Aksam 16.00
Izgara tavuk ve kofte
Salata
Sekersiz cay
Spor gun boyu hareket kosturmaca yenice oturduk
Su yatana 3.5 litre olur canlarrrrr
su spor çok güzel tatlımmenumu yazayım arkadaslar
08.00 yesıl kahwe
08.301 cay kasıgı zeytın yagıyla yumurta sahanda 2 zeytın 1 tb ekmegı 1bardak yesıl cay
10.30 1 elma 1 fıncan sekersız s.kahwe
14.00 2 y.kasıgı kıymalı yumurta 1 kase corba 1 bardak ayran
16.30 1 fıncan s.kahwe
18.00 yesıl kahwe
18.15 1 kase corba 1 tabak yagsız salata 1 bardak ayrann
spor sabah 9.00 da 3 mıl lesıe 15.00 da 45 dakka normal yuruyus 2 mıl de sımdı yapıcam 3 lt su
Menü güzel görünüyor cnmKızlar geçmişi okuyacağım önce menümü yazayım
Sabah 10.00 2 yumurta ile ıspanaklı omlet 1kk peynir
Ara 10 fındık
Öğle 14.00 dünden kalan Buğday çorbası 1 tabak
Ara 1 greyfurt,1 bardak ayran
Akşam 19.00 1 porsiyon tavuk sote 1 bardak ayran
Ara vermeyeceğim şu fazlalığı atabilirim belki
Su 2lt
Spor misafir geldiği için yapamadım
rabia Bunu ne zaman okursun bilmiyorum ama 500 ip atlama cezan varKizlar selam.biliyorsunuz netim yok giremiyorum buraya ama 23 unde aktif olacagim ve telafi edecegim insallah
Dunki menum sabah ciss hakkimi kullandim 5 zeytin biraz oeynir ve memleketten gelen corek vardi onu yedim
Ogle saat 2 gibi haslanmis tavuk ve 1 elma
Aksam saat
18:00 1 bucuk kase tavuk corbasi
Su 2 bucuk litre
Spor yarim saat tempolu yuruyus
Bugunki menum sabah iki yumurta 6 zeytin biraz peynir
Kizlar ogle gune gittim 1 dilim borwk 1 lokun 8 tane findik yedim cok.uzgunum(( ama yedim kizlar
Aksam 1 kase yogurt 6 kasik ciher yemegi
Su iki litre
Spor 40 dakika tempolu yuruyis. Kizlar bugunki cisslar icin ozur dilerim sizden opuyirum sizi:)))
Çok kötü değil ama çok iyide değil cnmKızım rahatsız kızlar sanırım nezle olacak ateşi var .
Fırsat bulunca menümü yazayım dedim bugün kötüydü menüm bana göre.
10.00 tavada yumurta 1.5 tane az yağlı 3 halka sucuk Yarim kk peynir 1 buck dilim tb ekmeği
Ara 1 kare bitter küçük
Öğlen 13.30 1 elma tavuklu mercimek çorbası
Akşam 3 yk bamya 1 haşlanmış içli köfte
Su 2lt Spor yok
Allah yardımcınız olsun tatlım dermansız dert vermesinSağolasın abla valla kac gundur kosturuyoruz
şartlara göre gayet iyi cnmSabah1100
Kk peynir biraz cokelek uc zeytin ck recel
Iki buyuk dilim tb ekmegi
Saat1400
Koca bir kase yogurt
Bir parca tavuk
Saat1830
Bir tabak sulu kofte(cok az patateslerinden )
Bir dilim cavdar ekmegi
Salata
Bir avuc leblebi bir yemek kasigi kuru uzum
Suyu sayamadim yarindan itibaren evdeyim inşallah sayicam
Şişşşt öyle konuşma kızzAyyyy çok daraltım sabah 10dan beri kv kp ve görümce bendeler çooookkk sıkıldım hiç çeneleri durmadı. Gitsinler gelcem geri
Tatlım takım içi yarış zaten işin esprisiAnladim canim ama ilk 10 gunden sonra normale donecegim o zaman isterseniz ben cumadan sonra gruplara dahil olayim arkadaslar demorolize olmasinlar diye.Normal menulerimi ve kilo bildirimlerimi yapayim.Vucut normal vermeye(herkesle ayni duzeyde)donunce.cunku 10-15 gunden sonra normal bunyeye donuyorum.
Hayir canim yanlis anlamadim ben tum arkadaslarin samimiyetine inaniyorum arkadaslar icin dedim yoksa alinmadim gucenmedim canim benim tespitini dogru buluyorum beni disladiginizi asla dusunmedimSemay'cım yanlış anladın sanırım dışta bırakmak ne demek elbette bu takımın bir üyesisin,ben yalnızca haftanın değerlendirmesini yaparken senin haricinde değerlendirme yaptım A takımını da demorolize etmemek için çünkü 5.3 kg bir haftada verilmesi mümkün bir rakam değil.Yüksek ihtimal ödem atıyorsun.Ben A takımına Semay hariç bakarsak hemen hemen başa baş gitmişiz manasında moral açısından harici değerlendirme de yaptım.
Ayşem Allah kolaylık versin canım benim,sen bunu da en muhteşem planlamayla aşarsın biliyorum canım benim.
Şişşşt öyle konuşma kızz
Onlarda sizi torunlarını özlemişlerdir
Kv olduğum hiç belli değil dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?