Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah1100
Kk peynir biraz cokelek uc zeytin ck recel
Iki buyuk dilim tb ekmegi

Saat1400
Koca bir kase yogurt
Bir parca tavuk

Saat1830
Bir tabak sulu kofte(cok az patateslerinden )
Bir dilim cavdar ekmegi
Salata

Bir avuc leblebi bir yemek kasigi kuru uzum
Suyu sayamadim yarindan itibaren evdeyim inşallah sayicam

cokgecmiş olsun canım ewlat soz konusuysa gerısı teferruat oluyor ne gerekıyorsa yapkı ılerıde pişmanlık yasamıyasın tekrardan cok gecmiş olsun

cokgecmiş olsun canım ewlat soz konusuysa gerısı teferruat oluyor ne gerekıyorsa yapkı ılerıde pişmanlık yasamıyasın tekrardan cok gecmiş olsun
Sağol canim aynen oyle oluyor kendim icin yapiyo kesinlikle boyle dikkat edemem zaten..doktorada ne zamana kadar dedim o da sanirim zorlandigimi dusunerek biraz zorlanacaksin dedi
Hayir asla kendimi dusundugumden degil cocugum buyuycek cani illaki yaninda birisi yerse isteyecek onun icin üzülüyorum soruyorum dedim

ewet özellikle yasak olunca kesın tatlanıyor mumkun oldugu kadar baska cocuklarla aynı ortamda yemek yedırme cnm nefsi kalmasın sende cok uzulırsun o uzuldukce

Canim beni lutfen dista birakma benim kilo vermem ilk 10 gun anormal sonra normale biniyor haftada maksimum 3 kilo oluyor diyetisyende sadirmisti ama anneme benziyor bunyem annemde oyle tuaf ama gercek
Semay'cım yanlış anladın sanırım dışta bırakmak ne demek elbette bu takımın bir üyesisin,ben yalnızca haftanın değerlendirmesini yaparken senin haricinde değerlendirme yaptım A takımını da demorolize etmemek için çünkü 5.3 kg bir haftada verilmesi mümkün bir rakam değil.Yüksek ihtimal ödem atıyorsun.Ben A takımına Semay hariç bakarsak hemen hemen başa baş gitmişiz manasında moral açısından harici değerlendirme de yaptım.
Ayşem Allah kolaylık versin canım benim,sen bunu da en muhteşem planlamayla aşarsın biliyorum canım benim.

Anladim canim ama ilk 10 gunden sonra normale donecegim o zaman isterseniz ben cumadan sonra gruplara dahil olayim arkadaslar demorolize olmasinlar diye.Normal menulerimi ve kilo bildirimlerimi yapayim.Vucut normal vermeye(herkesle ayni duzeyde)donunce.cunku 10-15 gunden sonra normal bunyeye donuyorum.

Menün güzel tatlım
Ayrıca misafirle beraber iyi idare etmişin
Ama akşam baya erken yemişin sonra acıkmıyasın
Istersen ayran falan iç yada yoğurt

su spor çok güzel tatlım
Menünde hafif olmuş
Ama salatana 1 tk saf zeytinyağı koyarsan vitaminlerin emilimi artar

Menü güzel görünüyor cnm
rabia Bunu ne zaman okursun bilmiyorum ama 500 ip atlama cezan var

Çok kötü değil ama çok iyide değil cnm

Bebeğin burnu şu çekme aletiyle açılmıyormu
Çok minicik viks sürsen olurmu acaba

Allah yardımcınız olsun tatlım dermansız dert vermesin
Benim anlamadığım süt ürünleri alerjisi kesinleştimi
En azından et yumurta fındık falan serbestmiş
şartlara göre gayet iyi cnm

Bende menümü yazıp spora başlıcam

8.45 __3 hurma

9.00__1 yum, peynir, 1 tb sandwıch Ekm dışı

Ara 11.00__1/2bar süt 3 ceviz

15.00__ekmeksiz döner (biraz dünden kalmıştı)
Salata ayran

Ara__17.00_3 hurma 1 kase yoğurt

19.00_2 yumurtalı kıymalı menemen, yoğurt
2 çk fıstık ezmesi

Su 2.5 olur

Spor 45 dk yürüyüş yapıcam şimdi

Dün ve bugün vücudu şaşırtmak için ara yaptım birazda fazla yemiş oldum
Belki yarında böyle yaparım
Muhtemelen pazartesi artı çıkarım
Ama sonrasında normal düzene dönünce daha etkili olur

Tatlım takım içi yarış zaten işin esprisi
Amaç hep beraber kilo vermek
Sadece sen değil B takımındaki bütün arkadaşlar çok başarılıydı
Hakkıyla hakettiniz
Bizde çabaladık ama vücudumuz bu kadarına izin verdi ne yapalım
Bu takımda olduğuna göre sende varsın cnm

Hayir canim yanlis anlamadim ben tum arkadaslarin samimiyetine inaniyorum arkadaslar icin dedim yoksa alinmadim gucenmedim canim benim tespitini dogru buluyorum beni disladiginizi asla dusunmedim

Insan sevdiginin lafini nasihat kabul ediyor.Sizlerde benden bu konuda daha tecrubeli oldugunuzdan ve benim iyiligim icin samimi davrandiginizi dusunuyor ve sizleri seviyorum....

2 hafta once arkadasla beraberdik beni gorunce sasirdi sen incelmissin diye.Arkadaslarda baskulu ve beni gorunce hemen tartildi birinin morali bozuldu 6 kilo almis daha yeni evli yazik kiz cayin yaninda o kadar cesit vardi yiyemedi morali bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…