Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menum
Sabah 9.00
2 dilim ekmek
Peynir
Zeytin domates

Ogle 13.00
4 yk lahanalı pilav pirinçi cok azdı
Salata ayran 1yumurta beyazı

Ara 14.00
Yarım armut

Aksam 16.00
Salata Yogurt 4 lahana yemeği

Su 3lt
Spor 3nil Leslie
Canım gayet güzel
Güzel menü
Güzel canım
Nilüferim süper
Güzel canım
Çok güzrl canım
Menü güzel
Gayet iyi
Evet canım cıs olmuş biraz bugün telafi edersin
Güzel kaptan
Çok güzel abla insalah arti cikmazsin amaç vücudu şaşırtmak ise kilo vermesi lazım vücudun :)
Gayet iyi canim

İyi yapmışsın canım güzel menün

Kızlar bacak ve basenlerim için plates w başlamayı düşünüyorum evime yakın yer bakıyorum yarın çıkıp bakıp görüşecem siz ne dersiniz fayda görür muyum
Bence faydası olur zaman ayırıp gidebileceksen neden olmasın. Bu arada kızın nasıl oldu

Kızlar bacak ve basenlerim için plates w başlamayı düşünüyorum evime yakın yer bakıyorum yarın çıkıp bakıp görüşecem siz ne dersiniz fayda görür muyum
Tatlim eger varsa oyle bir imkanin tabiki git kacirma derim, zaten bolgesel kilolar ancak sporla gider bence git

Bence faydası olur zaman ayırıp gidebileceksen neden olmasın. Bu arada kızın nasıl oldu
Kızım ateşi düştü çok şükür ama burun hâlâ tıkalı.
Buhar verdim serum fizyolojik verdim aspiratorle çektim yok hiç fayda etmiyor biraz bole rahatlamadi
bence yapılan her hareket azweya cok faydasını gorursun denemeye deger canım
Dimi canım teşekkür ederim
Günaydın canlar

Mutlu huzurlu sağlıklı tuzaklarına düşmediğimiz bi pazar diliyorum
Günaydınlar abla
Tatlim eger varsa oyle bir imkanin tabiki git kacirma derim, zaten bolgesel kilolar ancak sporla gider bence git
Var canım duyduğum a göre haftanın 3 günü 1 saat falanmis kızımı anneme bırakıp gidebilirim
Nehircim kesinlikle git. Platesin çok faydası oluyor.
Öyle mi canım yarın gidip bakacam konusacam mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…