Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Misafirlerimi ugurladiktan sonra bi halsizlik coktu resmen sistim hasta gibi oldum.Bu halden cikmak icin giyindim ve zorakide olsa kapali spor salonunda solugu aldim.Kendime geldim ya sukur.

30 dakka yurudum 15 dakka egzersiz yaptim 15 dakkkada titeyen bi alet var karnima onu bagladim.Her yerim lop lop yag ama karin bolgem daha fazla malesef.

1 haftayi gecti hamurisi tuketmiyorum hayat varmis ya hafifledim valla ....

Spor gerçekten insanı kendine getiriyor çok iyi yapmışın cnm
Bence sadece yürüyüş bisiklet türü şeyler yapman yeterli

Inşallah cıssız haftaların devam eder
Ben ilk 6 ay hiç kaçamak yapmamıştım
Sonrada yapmasam çoktan hedefteydim

Cnm yumurta yasak değildi heralde
Sabah menemen türü şeyler iyi olur senin için
Bide fındıkta yiyebiliyodun heralde

Leblebi yediğinde o kadar nohut yemeği yediğini varsay

Menü genel olarak güzel tatlım belki akşam çorba birazdaha az olsa ve salata ekleseydin daha iyi olurdu
Spora gidememişin aslında haftasonunu değerlendirsen iyi olurdu
iyiki makarnayı yememişin cnm Ama köfteyi çok az yemişin
Bide muz yerine gi si düşük meyve tercih etmeye çalış

Bugün pirinç patlağı günü olmuş tatlım arada yenebilir ama hiç faydalı bişey değil bide fazla olmuş

ABLACIM ELIMDEN GELDIGI KADARIYLA SAGLIKLI BESLENMEYE DIKKAT EDIYORUM BILMEDIGIMIDE SIZLERDEN OGRENECEGIM INSAALLAH

Valla Canım hiç halim yoktu annemden biraz hastalık geçiyor gibi

Evet abla dgru diyorsun öğlen yemek yapacak fırsatım olmadı eşim de onu almis elimin altında yedim durdum.
Bu aralar çok acıkıyorum nasıl engel olucm bilmiyorum kızım ek gıda almıyor hep emiyor o emdikce ben açlıktan ölecek gibi oluyorum

Slm kizlar Elaziga geldik gece on bir on iki gibi doneriz ben menumu yazayim,

Sabah kahvalti icin esimin uyanmasini bekledim o uyanana kadar bir bardak sut ve bir avuc kuruyemis saat dokuzda.

KAHVALTI:11.30 bir dilim tb ekmegi,1 haslanmis yumurta,bir iki lokma peynir,bir iki lokma yogurt,cok az roka,kozlenmis biber,5 zeytin ve cay.

AKŞAM:16.30 karisik izgara bir el ici kadar lavaş ekmegi cok inceydi,yarim kase mercimek corbasi,salata.

2 litre su, gezmelerdeyiz bugun spor yok

arkadaslar bugunku menum

o8.00 yesıl kahwe

SABAH.. 08.20 2 y.kasıgı tulum peynırı 2 zeytın 1 tb ekmegı 1 bardak yesılcay

10.30 1tane etı burcagın yarısı 1 kıvı 2 kucuk catal yumurtalı melemen kucuk kahwe fıncanı s.kahwe

13.35 4.5 y.kasıgı nohut yemegı susuz kısmı 1 bardak ayran

15.45 12 maydanoz sapı

18.10 1 kase corba 1tabak az yaglı salata 1.5 bardak ayran 2 catal kadayıf 1 kucuk parca yarım ekmegın altıda bırı lahmacun

2 lt su 3 mıl lesıe bıraz kacamaklı oldu cezam warmı warsa cekmeye hazırım

Tatlım hep diyoruz ya özellikle emzirenler öğünlerde doğru şeyleri doyuncaya kadar yiyin
Aralarda kuruyemiş yoğurt yersen daha tok tutar

Bende yine menümü yazıp sporun 2.kısmını yapacam
Inşallah bu hafta günde 2 sefer yapmayı planlıyorum bakalım yapabilirsem

8.30 __3 hurma

11.00__2 kş yulaf kepeği +2 ymurta +az süt le =krep, peynir, 5 minik domates

14.00 __1 actimel

17.45 __3 kş kıymalı yumurtalı ıspanak, 3 kş yoğurtlu közlenmiş patlıcan

Akşam unutmazsam yoğurt kürü

Su 2.5 lt olur

Spor 40 dak yürüyüş
60 dk yürüyüş (şimdi yapıcam)

Kalan menülere sonra bakarım

ABLA DÜNDE AKJLIMA GELDI SORMAYI UNUTTUM HURMAYI AC KARNINA YEMENIN BI FAYDA SIMI WAR MERAK ETTIM

Menumu yazmadan once aciklama yapayim 3 ogun yemek yedim cok rahatsiz oldum demekki 2 bana yetiyor.Arada haftaici gibi yogurt meyve olmaliymis.Bugun cisssss yapmadim ama sanki cok yesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…