- 3 Eylül 2015
- 1.330
- 2.900
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #133.961
Canlarım günaydın 300 gr eksideyim cumaya göre
Teşekkür ederim canımmm bu hafta en az 1 kg hedefindeyimGünaydın. Gözün aydın
Sana güveniyorumTeşekkür ederim canımmm bu hafta en az 1 kg hedefindeyim
Canım erken kalktık ya şişlik de vardır akşam sana bi ödem çayı tarif ederim.Günaydın. Cumaya göre artıdayım. +700 yıh yani. Bir haftada verdiğim kiloya iki günde nasıl ulaşıyorum aklım almıyo. Küstüm ben
Kıyamam sana atarsın canım sen eminim.Kızlar günaydın.
İki gündür gelemedim. Eşim çok telefona bakıyorsun diye tartıştık. Neyse tatlıya bağladık akşam geri döndüm sahnelere.
Gelelim kiloya
Cumaya göre +400 deyim. Maalesef. Dün biraz abartmıştım.
Tatlim bende +500 anlamadim şişlikte yok gibi ama neyse moralimizi bozmayalim insallah cumaya eksi olacaz:)Kızlar günaydın.
İki gündür gelemedim. Eşim çok telefona bakıyorsun diye tartıştık. Neyse tatlıya bağladık akşam geri döndüm sahnelere.
Gelelim kiloya
Cumaya göre +400 deyim. Maalesef. Dün biraz abartmıştım.
Gunaydin tatlim valla bende kustum +500 ve cidden kacamak yapmadim cuma ogle sadece kisir yemistim onun disinda sifir kacamak,ne yapalim moral bozmaya gerek yok cumaya daha cok var insallah eksiye duseriz:)Günaydın. Cumaya göre artıdayım. +700 yıh yani. Bir haftada verdiğim kiloya iki günde nasıl ulaşıyorum aklım almıyo. Küstüm ben
Masallah sana canim :)Gunaydin kizlar 1400 gram gitmis ama artik yavasliyor vermelerim......
esım astsubaycanım esın we arkadasları polıs mıydı
amın ınsallah canım...Amin canım çok zor Bi durum
rezene ıyı mı gelıyor canım hıc denemdım bak onu bılmıyordumAyy kusura bakma Canm bilmiyordum naçizane Bi fikrim ben rezene içince wc sen çıkmam dene istersen
Oy birliği ile bir küçük kase yiyeyim o halde:))
sadece haftasonu gırmem sıkıntı oluyor o da evde net olmadıgı ıcın ama telden elıjmden geldıgınce gırerım :)Hilalcim izine gerek yok demişin ama düzenli paylaşım yapabilecekmisin
Çünkü ona göre takım içi yarış listesine eklicem seni
kesınlılle kuzum etkısınden cıkamadım haftasonu da uykuda bagırmısım wc ye bıle cıkamıyorum korkuyorm bı tuhaf oldum yaCan'ım çok kötü bir durum başınız sağolsun gerçektenne denilebilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?