- Konu Sahibi Handandandan
-
- #134.001
Benim de haftasonu moralim bozuktu. Nedenini de bilmiyorum. Mutsuzdum.Hafta sonu moralim çok bozuktu dikkat ettim ama çayın yaninda kuruyemiş bisküvi araştırmalarım oldu akşamları. Bugünde ilçede elektrik kesintisi var,sık sık gidip geliyor ookul yok bu yüzden evdeyim. Herkese güzel kacamaksiz bir hafta diliyorum
İnşallah canım benimAhhhh bu pazartesi tartıları.
Nehir hadi canim cumaya kadar hep beraber vereceģiz.
Evet pazartesi ara kontrol günü.
Cezanı almışsın ama hem yerim hem cezamı yaparım olmaz . Lütfen canım eğer kilolarım gitsin diyorsan biraz daha dikkat
esım astsubayvefat edenlerde sivl memurdu
Tebrikler cnm cumaya bomba gelecek Demekki senden:)
Canlarım günaydın 300 gr eksideyim cumaya göre
Canm ben cuma kısırı fazla kaçırdım ertesi gün 2 kilo almış görünüyordumGünaydın. Cumaya göre artıdayım. +700 yıh yani. Bir haftada verdiğim kiloya iki günde nasıl ulaşıyorum aklım almıyo. Küstüm ben
Bende isteremmmmCanım erken kalktık ya şişlik de vardır akşam sana bi ödem çayı tarif ederim.
Gunaydin kizlar uzulerek soyluyorum ki +500 ama cidden haftasonu hic kacamak yapmadim,dun il merkezine gittik 4.30 karisik izgara yedim ve gece 12 de geldik agzima tek bir sey surmedim icim rahat ama neden boyle oldu biraz moralim bozuldu
Canım cumadan bu yana süperGunaydin kizlar 1400 gram gitmis ama artik yavasliyor vermelerim......
İnşallaaaahGunaydin tatlim valla bende kustum +500 ve cidden kacamak yapmadim cuma ogle sadece kisir yemistim onun disinda sifir kacamak,ne yapalim moral bozmaya gerek yok cumaya daha cok var insallah eksiye duseriz:)
Olsun cumaya çok var daha.nazar Boncuk tak kendine :)Kizlar bana gulmeyin ama galiba ben nazara geldim her goren aaa nasil verdin biz bir kilo bile veremiyoruz,deyip duruyorlardi tabi ben kendi kendime de degdirmis olabilirim,bu hafta herkese haftada bir kilo verebiliyorum falan deyip durdum, al sana +500
Tutturursun inşallah hedefini cnmGünaydın kizlar bende+300 geldim
Ama zaten kendimi acayip sis hissediyorum sanirim odem..birde vucut bi normal yiyo bi sut urunleri diyeti derken sasiriyor sanirim
Cumaya hedefim en az 700 du bakalim
Bugün herkes fenaBende artidayim hemde +600
Cumaya eksi olur cnm inşallahArti 500
daha ıyıyım cok sukur de unsan ıcınde olunca daha cok etkılenıyor ne yazık kıcok uzuldum cnm gercekten bıraz daha ıyıdırsın ınsaallah
bende kayısı erık yıyodum hep bunu da denıycem ama tskederım canımBana çok iyi geliyor cnm hatta dün wc ye çıkamadım birazdan rezene içicem
kesınlıkle haklısın canım ınsallah daha duzenlı olacak ben daha cok kacamak yapıyordum ınan dıyet yapmayı yenı ogrenıyorum bu gruplar sayesındeEkside olman çok güzel nilüferim. Hadi cumaya -1 i görürsün kuzum.
Veririz canım cumaya.
Sıkma canını.
İnşallah. Haftadonu buradan uzak kalmak yaramadı bana. Hemen telafi edeceğim.
Canım dün ćok yürüdüysen o da etki etmiştir. Cumaya kesin eksi görürsün.
Cumaya daha çok gayret edeceğiz.
Süoerdin canım.
Veririz kuxum sıkma canını.
Menüler bana düzensiz geldi. Kilo vermeye çalışırken ufak kaçamakları vücüt affetmiyor ve verememiş olmamız bizim morslimizi boxuyor ve bizi diyetimizden uzaklaştırıyor.
Havalardan mıdır nedir depresyona girdim giricem o dereceBenim de haftasonu moralim bozuktu. Nedenini de bilmiyorum. Mutsuzdum.
Ama bu gün daha iyiyim.
Menü yazamadim abla 3 gündür,ara ara girip bakıyorum surekli yattım zaten kızımla da babası ilgilendi çoğu zamn. Bugün dışarı çıkıp yuruyecegim biraz belki iyi gelir surekli aglayasim geliyo noluyo bana anlamıyorumGünaydınnnn canlar
Eksi olanlara tebrikler
Artı olanların birazdaha çalışması lazım
@poniponna Poni sen dün menü yazdınmı yoksa benmi atlatım yada gördüm de unuttummu
Bugün evde olduğuna göre güzel bi spor bekliyorum senden
O zaman kendini daha iyi hissedersin
masal3487 Zeynepcim dün hep yolda geçtiği için şişlik olabilir
Bide lütfen ödül yerine kısır yeme sana hiç yaramıyor
mstb Meliham bence seninde vücudu bi şekilde şaşırtman lazım
Bence cuma cumartesi kaliteli ara öğünler yap
Çünkü menülerin hiç abartılı değil
AdaisyLove tatlım 2 gün çok az kalori aldın
Tekrar normal Kaloriye dönünce artı olman normal
Elif Ayşe Kübra
Kızlar eminim cumaya eksiye düşeceksiniz
Eksi olan
Nilüfer merve semayı tebrik ederim
Şimdiye kadar yazanlarda Unuttuğum kalmadı heralde
Günaydınnnn canlar
Eksi olanlara tebrikler
@poniponna Poni sen dün menü yazdınmı yoksa benmi atlatım yada gördüm de unuttummu
Elif Ayşe Kübra
Eksi olan
Bizdeki vücuda anlam veremiyorum ki ablaBana gelirsek tahmin ettiğim gibi artıdayım
Ama canım sıkılmadı böyle olacağını biliyordum
Çünkü son 3 haftada menülerim hep az olduğu için metobolizma yavaşlamıştı iyice
Hele geçen hafta çok zorlandım çünkü ne yapsam gitmedi
Cuma cumartesi hem ara öğün hemde miktarlar fazla olunca normal aldığım kaloriden daha fazla almış oldum buda normal olarak artıya sebep oldu. Yoksa cuma Sabah yediğim az waffalden başka kaçamak yok
Dünden beri normal düzene geçince bence daha etkili olacak
Sonuç olarak
Cuma 71.6
Bugün 73
Fark +1.4
Dün +2 yi görmüştüm
Günaydınnnn canlar
Eksi olanlara tebrikler
Elif Ayşe Kübra
Eksi olan
Menü yazamadim abla 3 gündür,ara ara girip bakıyorum surekli yattım zaten kızımla da babası ilgilendi çoğu zamn. Bugün dışarı çıkıp yuruyecegim biraz belki iyi gelir surekli aglayasim geliyo noluyo bana anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?