- Konu Sahibi Handandandan
-
- #134.021
cnm 7 bardakta az sağlıklı bir vücut için en az günde 8 bardak olması lazım oda en azsu mıktarımı arttırcam ınsallah kızlar bugun 7 bardak ıcıcem :)
Detokstan olmuştur cnm bence bende bi gün ayran detoksu yaptım 2 hafta kendime gelemedim. Bence detoks bizi anlık sevindiriyor 2 gün sonra hüsran oluyor. Şahsen bidaha yapmayı düşünmüyorum.Arti 500
Tatlım ara ara hepimizde oluyorMenü yazamadim abla 3 gündür,ara ara girip bakıyorum surekli yattım zaten kızımla da babası ilgilendi çoğu zamn. Bugün dışarı çıkıp yuruyecegim biraz belki iyi gelir surekli aglayasim geliyo noluyo bana anlamıyorum
ıste bırkac gun 7 sonra 8 yapcam :)cnm 7 bardakta az sağlıklı bir vücut için en az günde 8 bardak olması lazım oda en az
Detokstan olmuştur cnm bence bende bi gün ayran detoksu yaptım 2 hafta kendime gelemedim. Bence detoks bizi anlık sevindiriyor 2 gün sonra hüsran oluyor. Şahsen bidaha yapmayı düşünmüyorum.
Bende tüp mide ameliyatı düşünüyorum tatlımBizdeki vücuda anlam veremiyorum ki abla
1 kiloyu vermek için açlıktan geberip 2 hafta uğraşıyoruz
Almaya gelince 1 saatte bile 2 kilo alabiliyoruz vücudumu degisterecem metabolizmami çöpe atacammidemi de aldiracam
Bence sabah 2 öğlen 1 dil yesen daha iyi olurAlın bi artı da benden artı 700 um ne yazıkki dikkat etmeme rağmen artıyor bakalım nolacak bu işin sonu ama kendime bi liste yaptım emziren anne için inş uyaesam eminim verecem cunku ekmeği tamamen kesmek ters tepıyo galiba her öğüne 1 dilim ekmek koydum bakalım bide böyle deneyelim
0Bende tüp mide ameliyatı düşünüyorum tatlım
Önceden gerçekten düşünmüştüm ama çok pahalıydı
Vücut farklı bi mekanizma cnm
Çok az yiyincede kıtlığa giriyor aç kalıcam korkusuyla geleni tutuyor
Bide bu az yeme uzun süreli olursa o Kaloriye alışıyor
O yüzden arada cıss olmasada biraz fazla yiyerek şaşırtmak gerekiyor
Tatlım sabah ılık suyunu içtikten sonra 1-2 tane yiyebilirsin kahvaltı dan önceKizlar bisey sorucam size dun kuru incir aldim daha once pek tuketmedigim icin nasil tuketecegimi bilemedim.Ben bu haftada ara ogun yapmayi dusunmuyorum sabah kahvaltidan yarim saat once uyaniyorum ozaman yesem olurmu?Bide direk mi tuketeyim yoksa suda biraz kaynatipmi tuketeyim yardimci olursaniz sevinirim:))
Artık o kadar umutsuzdumki cnm ameliyatlara bakar olmuştum0
Tüp mide ameliyatı biraz riskli değil mi abla.
Ölenler falan oluyor Allah korusun bak ne güzel sağlıklı kilolar verdin yavaş yavaş ..
Onda 3 4 ayda 40 kilo veriyorsun çok ürkütücü. .
En son yöntem o olmalı bence diyet spor vs ise yaramıyorsa.
Gerçi ben de eşime 85 kilo iken tüp mide ameliyatı olsam mi demiştim bön bön bakmışti suratima :):) :) :) :)
Bunu bende anlamadım çünkü yüzde 99 şişlik yaparBulgur yiyince herkes şişer ben tam tersi acıkıyorum hiç yememis gibi bulgur diyeti mi yapsam ne yapsam
Aynen abla ama insan caresizken ne yapacağını bilmiyor.Artık o kadar umutsuzdumki cnm ameliyatlara bakar olmuştum
Tabiki normal durumlarda sağlıksız
O en en son çare olması lazım
Sanirim abla bende hiç etki etmiyor yediğim gibi vücut yakıyor yabancı madde olarak görüyor herhalde :):) :)Bunu bende anlamadım çünkü yüzde 99 şişlik yapar
Sen yüzde 1 in içindesin heralde
Bende tüp mide ameliyatı düşünüyorum tatlım
Önceden gerçekten düşünmüştüm ama çok pahalıydı
Vücut farklı bi mekanizma cnm
Çok az yiyincede kıtlığa giriyor aç kalıcam korkusuyla geleni tutuyor
Bide bu az yeme uzun süreli olursa o Kaloriye alışıyor
O yüzden arada cıss olmasada biraz fazla yiyerek şaşırtmak gerekiyor
Tamam ablacim cok tesekkur ederimTatlım sabah ılık suyunu içtikten sonra 1-2 tane yiyebilirsin kahvaltı dan önce
Ama akşam sıcak suya ıslatıp sabah hem suyunu içip hem yersen wc için daha etkili olur
Gerçekten zor bi süreçBizim klinikte oluyodu abla cok zor bi surec gercekten psikojik olarak hazirligi 2 ay suruo ameliyat ise 1 saat tam yemek yemeye gecis 8 ay cok zorlaniyorlar. Sukur bizdr olen olmadi hic ama tv de gorduklerimiz yetio insana
Gerçekten zor bi süreç
Sonrasında normale dönmekde çok zor oluyor
Bide tabi hızlı kilo vermeden olan sarkmalar başka bi sorun
Abla ara ogun yapmayanlar turk kahvesi icebilirmi?Kızlar bu hafta kimsede yarış modu yok gibi sanki
Hadi canlanın biraz
Geçen hafta 1.liği kıl payı kaçırdık
Yine güzel sonuçlar bekliyorum hepinizden
Özellikle @seydan94 senden tatlım
Bende T.kahvemi içtim şimdi sporun ilk etabını yapıcam
Ohhh yansın kaloriler gelsin eksiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?