Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cnm şekersiz olduğu sürece herşey içilebilir
Ben hep şekersiz içtiğim için çayları kahveleri yazmıyorum menüye
Eskiden beri seker kullanmiyorum zaten abla.Ama ara ogun yapmadigim icin bir haftadir kahvede icmiyorum, normalde gunde bir kucuk fincan sekersiz turk kahvesi icerim,ozaman bende bir kahve keyfi yapayim:))

Kızlar kızımı doktora goturecem giremeyebilirim bugün

Geçmiş olsun nehircim.

Cumaya kadar hep beraber veririz canım. Bu gübden alalım tedbirini.

bugunku kılom 77.4 dun belkı daha cok dıkkat etseydım belkı daha az olurdum cumadan bugune eksı 400 um haftaya cumaya kadar hedefım 1200 wermek

Çok güzel canım. Tebrikler.
Cumaya iyi bir sonuç gelecek.

İnşallah cumaya 77.0 ı görmek istiyorum. En son 77 ye kadar gelip ayrılmıştım. Psikolojik sınır oldu bana 77.

Mefkuş sdn verirsin kuzum. Azmine hayranım.

Bizdeki vücuda anlam veremiyorum ki abla
1 kiloyu vermek için açlıktan geberip 2 hafta uğraşıyoruz
Almaya gelince 1 saatte bile 2 kilo alabiliyoruz vücudumu degisterecem metabolizmami çöpe atacam midemi de aldiracam

Mide aldırmak çok mantıklı. Benimkinin de alınması lazım.

Kizlar gunaydin

Arti olanlar uzilmesin cumaya 4 gun var eksi olanlari tebrikler

Bana gelince -200 kizim gece huzursuzdu yine uyku akio gozumden

Az da olsa eksidw olmak süper burcu.

Kızlar kusura bakmayın birazgeç geldim dünün ve gecenin yorgunluğunu qncak atabildim.
Gelelim kilo bildirimime: -700 eksideyim :))

Süper sonuç. Tebrikler.

Tam buğday ekmeği metoyu çalıştırıyor canım. Sabaha ve öğlene ekleyebilirsin.

Neden özellikle benden ki :)

Eskiden beri seker kullanmiyorum zaten abla.Ama ara ogun yapmadigim icin bir haftadir kahvede icmiyorum, normalde gunde bir kucuk fincan sekersiz turk kahvesi icerim,ozaman bende bir kahve keyfi yapayim:))
Günde 1-2 kahve zaten faydalı cnm hele spordan önce içersen metoyu hızlandırır

Artık o kadar umutsuzdumki cnm ameliyatlara bakar olmuştum
Tabiki normal durumlarda sağlıksız
O en en son çare olması lazım

Hiç bi Zaman demedim çok sağlıksız bişey kızlar ya bide sonuçta kilo için bıçak altına yatmak yok ya benim tanıdıklarım oldu çevremde çok var ama sağlıklı bulmuyorum Bi kere bişey yiyemiyosun ameliyattan sonra onu zaten normalde yapsan verirsin

nşallah cumaya 77.0 ı görmek istiyorum. En son 77 ye kadar gelip ayrılmıştım. Psikolojik
Hiç bunu düşünme cnm
Ben 2 sefer 88 e gelip geri çıktım ama bu sefer hiç takılma falan olmadı
Yeterki kaçamaksız devam edip başa sarma

efkuş sdn verirsin kuzum. Azmine hayra
Bu hafta Sporuda artırdım
Moral de yerinde
Eee daha ne olsun dimi cnm
Gelsin eksiler

Dikkat dikkat!!!!!! Bunu bugün +1.4 çıkan biri söylüyor kızlar dikkatinizi çekerim

Neden özellikle benden ki :)
Neden acaba fıstık

Kızlar sabah tartıştıldığımda 64.9 idim ucundan da olsa 64 ü gördüm :)
Hadi inşallah tatlım cumaya dahada eksi olursun

Bende bazen yazıyorum bazen yazmıyorum ama bende aşırı kahve içerim şekersiz içtiğim için hiç sıkıntı olmuyor bende de
Ama fazlasıda iyi değil cnm vücut asidik oluyor
O zaman suyu dahada fazla içmen lazım

İnşallah olurum canım cumaya Bi 64.5 olurun sanırım
Ben bir Türk kahvesi bir sütlü kahve içiyorum bazen sütlü kahve 2 3 oluyor

Insanın aşırı kilosu olunca çok farklı bi psikolojide oluyor
Bide ben bikaç sefer hep verip aldığım için hiç başaramıcam gibi düşünüyordum
Ama 200 kilo yada daha fazla olanlar için gerçekten çok zordur

Bencede hiç sağlıklı değil, yiyemedikleri ayrı bişey bide vücut gerekli besini vitaminleri alamıyor
Sanki ömür boyu yarım biri gibi yaşıyosun

Yes 200 kilo insan için normal ama böyle 100 120 falan verilebilir rakamlar canım yanı sağlık için aniden vermen gerekmiyorsa bence gereksiz yazık iyi bişey değil çok zararlı

Yani tam olarak yarim.yasamak demeyelim abla 120 kilo olana da yaptik zaten 2 ay deneme surecine aliolar bi diyet veriolar eger onunla kilo verirse kelepce veya bypass yapilmio. 8 ay sonra her istediklerini yiyebiliolar ama saglikli yasami ogrenmek icin kursa spora filan gidiolar yani bizde uygulama ole. Ilk 1 ay sadece sivi diyet 2. Ay pure yani bebekte ek gidaya gecer gibi oluo arkadasim gecen gun pasta yiyodu valla

Bizde genelde direncli vucutlara hipotiroidi olanlara ve psikolojik acidan kndini bunaa sokmus hayattan bikmislara filan

Evet mefkutem dediğin doğru. Hemen toparlanmamız lazım.

Evet abla.bizim arkadasimiz oldu iste 138 le girdi ameliyata simdi 72 filan sanirim ama kiz bambaska biri oldu yani

Canım ameliyat bence sağlıklı değil. Mecbur olunca olabilur ama biraz daha yukarı kilolar olmalı.

Kızlar sabah tartıştıldığımda 64.9 idim ucundan da olsa 64 ü gördüm :)

Süper şeyda. 60 a doğru yol alıyorsun canım. Maşallah.

Mefkuşum bu sefer buradan ayrılırkwn 6 ları görmek istiyorum. Çok daha azimliyim.
Maşallah sana kesinlikle çok kısa sürede hedefe ulaşacağını düşünüyorum.

bırılerı kahwemı dedı bende bı kahwe tutkunuyum tam olarak gunde 2-3 sekersız ıcerım bazende sutlu ona bayılırım zaten hepımız ayn yerde olsaydık kahwe gunu yapardık kızlar

Benim görümcem de midesinin bi kısmını aldırdı ilk aylar hep sıvı aldı 70 kilodan fazla verdi ama kilo vermesi durdu çünkü normal yemeğe başladı şimdi ve istediği kiloya daha var. Yani insan dikkat etmedikten sonra ameliyat da boş

Görümcen kaç kiloydu cnm
Allah ysrdımcısı olsun
Bu kadar emek verdikten sonra dikkat etmiyormu

İyi aksamlar
Menüm

Kahvaltı 11.00
2 d ekmek
1 çk tereyağ
1 çk bal
1 kk peynir
4 zeytin
Domates,salatalık

Akşam yemeği 17.30
1 ızgara balık
1 d ekmek
Tere,salata

1 muffin(misafire yaptım dayanamadim maalesef)

Su,1.5 lt
Spor 1 saat dışarıda yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…