- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #134.041
Cnm şekersiz olduğu sürece herşey içilebilirAbla ara ogun yapmayanlar turk kahvesi icebilirmi?
Eskiden beri seker kullanmiyorum zaten abla.Ama ara ogun yapmadigim icin bir haftadir kahvede icmiyorum, normalde gunde bir kucuk fincan sekersiz turk kahvesi icerim,ozaman bende bir kahve keyfi yapayim:))Cnm şekersiz olduğu sürece herşey içilebilir
Ben hep şekersiz içtiğim için çayları kahveleri yazmıyorum menüye
Kızlar kızımı doktora goturecem giremeyebilirim bugün
Kızlar biliyorsunuz cuma kısır ve 1 dilim kek yiyince ertesi gün 2 kilo almış hatta burda size ağlamıştım
Hala o artılarla uğraşıyorum çok şükür çoğu gitti azı kaldı
Cumaya göre +800
bugunku kılom 77.4 dun belkı daha cok dıkkat etseydım belkı daha az olurdum cumadan bugune eksı 400 um haftaya cumaya kadar hedefım 1200 wermek
Günaydınnnn canlar
Eksi olanlara tebrikler
Artı olanların birazdaha çalışması lazım
@poniponna Poni sen dün menü yazdınmı yoksa benmi atlatım yada gördüm de unuttummu
Bugün evde olduğuna göre güzel bi spor bekliyorum senden
O zaman kendini daha iyi hissedersin
masal3487 Zeynepcim dün hep yolda geçtiği için şişlik olabilir
Bide lütfen ödül yerine kısır yeme sana hiç yaramıyor
@mstb Meliham bence seninde vücudu bi şekilde şaşırtman lazım
Bence cuma cumartesi kaliteli ara öğünler yap
Çünkü menülerin hiç abartılı değil
@Ariver tatlım 2 gün çok az kalori aldın
Tekrar normal Kaloriye dönünce artı olman normal
Elif Ayşe Kübra
Kızlar eminim cumaya eksiye düşeceksiniz
Eksi olan
Nilüfer merve semayı tebrik ederim
Şimdiye kadar yazanlarda Unuttuğum kalmadı heralde
Bana gelirsek tahmin ettiğim gibi artıdayım
Ama canım sıkılmadı böyle olacağını biliyordum
Çünkü son 3 haftada menülerim hep az olduğu için metobolizma yavaşlamıştı iyice
Hele geçen hafta çok zorlandım çünkü ne yapsam gitmedi
Cuma cumartesi hem ara öğün hemde miktarlar fazla olunca normal aldığım kaloriden daha fazla almış oldum buda normal olarak artıya sebep oldu. Yoksa cuma Sabah yediğim az waffalden başka kaçamak yok
Dünden beri normal düzene geçince bence daha etkili olacak
Sonuç olarak
Cuma 71.6
Bugün 73
Fark +1.4
Dün +2 yi görmüştüm
Bizdeki vücuda anlam veremiyorum ki abla
1 kiloyu vermek için açlıktan geberip 2 hafta uğraşıyoruz
Almaya gelince 1 saatte bile 2 kilo alabiliyoruz vücudumu degisterecem metabolizmami çöpe atacammidemi de aldiracam
Kizlar gunaydin
Arti olanlar uzilmesin cumaya 4 gun var eksi olanlari tebrikler
Bana gelince -200 kizim gece huzursuzdu yine uyku akio gozumden
Kızlar kusura bakmayın birazgeç geldim dünün ve gecenin yorgunluğunu qncak atabildim.
Gelelim kilo bildirimime: -700 eksideyim :))
Alın bi artı da benden artı 700 um ne yazıkki dikkat etmeme rağmen artıyor bakalım nolacak bu işin sonu ama kendime bi liste yaptım emziren anne için inş uyaesam eminim verecem cunku ekmeği tamamen kesmek ters tepıyo galiba her öğüne 1 dilim ekmek koydum bakalım bide böyle deneyelim
Şekersiz içersdn hiç bir zararı yok canım.Eskiden beri seker kullanmiyorum zaten abla.Ama ara ogun yapmadigim icin bir haftadir kahvede icmiyorum, normalde gunde bir kucuk fincan sekersiz turk kahvesi icerim,ozaman bende bir kahve keyfi yapayim:))
Neden özellikle benden ki :)Kızlar bu hafta kimsede yarış modu yok gibi sanki
Hadi canlanın biraz
Geçen hafta 1.liği kıl payı kaçırdık
Yine güzel sonuçlar bekliyorum hepinizden
Özellikle @seydan94 senden tatlım
Bende T.kahvemi içtim şimdi sporun ilk etabını yapıcam
Ohhh yansın kaloriler gelsin eksiler
Cnm şekersiz olduğu sürece herşey içilebilir
Ben hep şekersiz içtiğim için çayları kahveleri yazmıyorum menüye
Günde 1-2 kahve zaten faydalı cnm hele spordan önce içersen metoyu hızlandırırEskiden beri seker kullanmiyorum zaten abla.Ama ara ogun yapmadigim icin bir haftadir kahvede icmiyorum, normalde gunde bir kucuk fincan sekersiz turk kahvesi icerim,ozaman bende bir kahve keyfi yapayim:))
Artık o kadar umutsuzdumki cnm ameliyatlara bakar olmuştum
Tabiki normal durumlarda sağlıksız
O en en son çare olması lazım
Hiç bunu düşünme cnmnşallah cumaya 77.0 ı görmek istiyorum. En son 77 ye kadar gelip ayrılmıştım. Psikolojik
Bu hafta Sporuda artırdımefkuş sdn verirsin kuzum. Azmine hayra
Neden acaba fıstıkNeden özellikle benden ki :)
Hadi inşallah tatlım cumaya dahada eksi olursunKızlar sabah tartıştıldığımda 64.9 idim ucundan da olsa 64 ü gördüm :)
Ama fazlasıda iyi değil cnm vücut asidik oluyorBende bazen yazıyorum bazen yazmıyorum ama bende aşırı kahve içerim şekersiz içtiğim için hiç sıkıntı olmuyor bende de
Hiç bunu düşünme cnm
Ben 2 sefer 88 e gelip geri çıktım ama bu sefer hiç takılma falan olmadı
Yeterki kaçamaksız devam edip başa sarma
Bu hafta Sporuda artırdım
Moral de yerinde
Eee daha ne olsun dimi cnm
Gelsin eksiler
Dikkat dikkat!!!!!! Bunu bugün +1.4 çıkan biri söylüyor kızlar dikkatinizi çekerim
Neden acaba fıstık
Hadi inşallah tatlım cumaya dahada eksi olursun
Ama fazlasıda iyi değil cnm vücut asidik oluyor
O zaman suyu dahada fazla içmen lazım
Insanın aşırı kilosu olunca çok farklı bi psikolojide oluyorHiç bi Zaman demedim çok sağlıksız bişey kızlar ya bide sonuçta kilo için bıçak altına yatmak yok ya benim tanıdıklarım oldu çevremde çok var ama sağlıklı bulmuyorum Bi kere bişey yiyemiyosun ameliyattan sonra onu zaten normalde yapsan verirsin
Insanın aşırı kilosu olunca çok farklı bi psikolojide oluyor
Bide ben bikaç sefer hep verip aldığım için hiç başaramıcam gibi düşünüyordum
Ama 200 kilo yada daha fazla olanlar için gerçekten çok zordur
Bencede hiç sağlıklı değil, yiyemedikleri ayrı bişey bide vücut gerekli besini vitaminleri alamıyor
Sanki ömür boyu yarım biri gibi yaşıyosun
Insanın aşırı kilosu olunca çok farklı bi psikolojide oluyor
Bide ben bikaç sefer hep verip aldığım için hiç başaramıcam gibi düşünüyordum
Ama 200 kilo yada daha fazla olanlar için gerçekten çok zordur
Bencede hiç sağlıklı değil, yiyemedikleri ayrı bişey bide vücut gerekli besini vitaminleri alamıyor
Sanki ömür boyu yarım biri gibi yaşıyosun
Kızlar bu hafta kimsede yarış modu yok gibi sanki
Hadi canlanın biraz
Geçen hafta 1.liği kıl payı kaçırdık
Yine güzel sonuçlar bekliyorum hepinizden
Özellikle @seydan94 senden tatlım
Bende T.kahvemi içtim şimdi sporun ilk etabını yapıcam
Ohhh yansın kaloriler gelsin eksiler
Evet abla.bizim arkadasimiz oldu iste 138 le girdi ameliyata simdi 72 filan sanirim ama kiz bambaska biri oldu yani
Kızlar sabah tartıştıldığımda 64.9 idim ucundan da olsa 64 ü gördüm :)
Hiç bunu düşünme cnm
Ben 2 sefer 88 e gelip geri çıktım ama bu sefer hiç takılma falan olmadı
Yeterki kaçamaksız devam edip başa sarma
Bu hafta Sporuda artırdım
Moral de yerinde
Eee daha ne olsun dimi cnm
Gelsin eksiler
Dikkat dikkat!!!!!! Bunu bugün +1.4 çıkan biri söylüyor kızlar dikkatinizi çekerim
Neden acaba fıstık
Hadi inşallah tatlım cumaya dahada eksi olursun
Ama fazlasıda iyi değil cnm vücut asidik oluyor
O zaman suyu dahada fazla içmen lazım
Eskiden beri seker kullanmiyorum zaten abla.Ama ara ogun yapmadigim icin bir haftadir kahvede icmiyorum, normalde gunde bir kucuk fincan sekersiz turk kahvesi icerim,ozaman bende bir kahve keyfi yapayim:))
Benim görümcem de midesinin bi kısmını aldırdı ilk aylar hep sıvı aldı 70 kilodan fazla verdi ama kilo vermesi durdu çünkü normal yemeğe başladı şimdi ve istediği kiloya daha var. Yani insan dikkat etmedikten sonra ameliyat da boşYani tam olarak yarim.yasamak demeyelim abla 120 kilo olana da yaptik zaten 2 ay deneme surecine aliolar bi diyet veriolar eger onunla kilo verirse kelepce veya bypass yapilmio. 8 ay sonra her istediklerini yiyebiliolar ama saglikli yasami ogrenmek icin kursa spora filan gidiolar yani bizde uygulama ole. Ilk 1 ay sadece sivi diyet 2. Ay pure yani bebekte ek gidaya gecer gibi oluo arkadasim gecen gun pasta yiyodu valla
Bizde genelde direncli vucutlara hipotiroidi olanlara ve psikolojik acidan kndini bunaa sokmus hayattan bikmislara filan
Görümcen kaç kiloydu cnmBenim görümcem de midesinin bi kısmını aldırdı ilk aylar hep sıvı aldı 70 kilodan fazla verdi ama kilo vermesi durdu çünkü normal yemeğe başladı şimdi ve istediği kiloya daha var. Yani insan dikkat etmedikten sonra ameliyat da boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?