Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Skıldım abla yaparken leslie teyze acmiyo beni artik

Ayyy yatmadan ipsiz ip atlayım yavaşca dedim hani alta ses gitmesin diye. Anladım ki cısss yememek lazım 100 tanesi canıma okudu 500 tanesi pestilimi çıkarır :))

Gayet iyi canım

Valla tebrikler sabah sabah onu içebildiysen maşallah sana

Güzel olmuş şekerim

Evet canım spor bende çok işe yarıyor biliyorum. Ama bu ara çok yorgunum. Bu skşam yatmadan yürüyüş yapayım ben yoksa çok mutsuz oluyorum.

Bak onu hiç düşünmedim ona dikkat edeyim Bi daha dışarda yiyorum Can'ım hep zaten öğlen de okulda yiyorum yine ev yemeği yemek için ev yemekleri yapan Bi yerde yiyorum işte ev yemeği olduğuna bakma evde değil ama vaktim olursa Oraya gidip orda yiyorum yoksa hergün sabahtan akşama kadar okuldayım resmen okulda da elimden geldiğince işte ne kadar olursa

Cıs dışında güzel menün cnm neyseki hafta başı cumaya kadar eritirsin :)

Gayet güzel cnm

Sabah 11.00
1 haslanmis yumurta
1 tk tulum p.
5 zeytin
Yesillik
1 dilim kzarmis tb

Ara 14.00
1 kase yogurt
1 mandalina

Aksam 18.00
1 kase mercimek
5 yk etli taze fasulye
Salata

3 litre su
2 mil leslie
Güzel cnm eksiksiz:)

Kızlar menüm
Sabah 7.30
1 karışık tost
Öğlen 12.00
1 tabak tavuklu patatesli yemek
2 kepçe mercimek çorbası
Ayran
Akşam 17.00
2 tane tavuk ızgara
Su 2 lt
Spor yok
Öğlen iki ayrı sulu yemek fazla geldi onun dışında güzel cnm

Güzel cnm

Güzel cnm diyecek bişey bulamadım:)

Tek fazlalık köy ekmeği geldi onun dışında güzel bence

Güzel cnm

Güzel menü bence ekmek tb olsa daha güzel olurdu

Güzel menü cnm

Güzel menü cnm

Diyecek sözüm yok gayet güzel birgün olmuş

Noooooooo demek gofret haaa. Ya ben gofret yemeyeli ne kadar Zaman oldu afiyet olsun kilo olmasın cnm

Zuhal'im okula malzeme alan arkadaş alışveriş yapamamış mercimek kalmış fazladan 3 gündür onu yapıyolar ama genelde ya mercimek ya şehriye çıkıyo
Zuhal'im özel günlerim 90 kilonun üstüne çıkınca düzensizleşiyor ondan başlayım dedim canım.
Ciğerim okulda tuvalete sık gidemiyoruz o yüzden de okul saatlerinde pek içemiyorum tenefüsler çok kısa dersten çıkmaya da izin yok

Buda farklı bi fantaziymiş
Kuzum ilerde zorlanma diye az Yemeni istemiyorum
O yüzden

Kız belki sevmiyor o kadar ekmeği benim gibi :) bende mesela tost dışında ekmeği çok nadiren o da bazen kahvaltı da bir dilim çorbayla bile yemem belki o da öyledir :) ayrıca bence de peynirle marul mükemmel olur ekmekle olduğundan daha güzel :)

Ooooo Noooooo kızım uyuyunca atlayıp yazarım buraya :) bu süpriz de iyi oldu yoksa spor yapasım yoktu:)

Kahvenin yanında wanted güzel olur mefkuşum da ceza keser ;(

Aynen kuzu kuzu cezami yapayım dedim 100 tanede benimde pestilim çıktı hala soluk soluğayım . Mefkurem kaptanım affet bizi
:)

Bende çok şiştim öğlen ama o kadar acıktım ki ders insani acıktırıyor

bu arada Mefkurem ip atlama cezasını Bi gün cıs yersem eliptik falan diye çevirelim benim için :) çünkü ben bu kiloyla dahi evde atlarsam daha 10 a gelmeden alt komşu kapıda biter bi kere hızlı yürüyorsunuz diye geldi manyak kadın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…