Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende spora ağırlık vereceğim mefkuşum. Karar verdim ne kadar yorgun olsam da sporumu bırakmıyacağım.

Elifcim olmuşla ölmüşe çare yok
Ilk iş olarak bugün ve yarın 500 er ip atlamakla başlayabilirsin
Hepsini birden yapman gerekmiyor 100 100 yap akşama 500 olur

Reglden olabilir canım ben balon gibi sisiyorm
Tatlım inan bunun için müneccim olmaya yada extra bişeyler denemeye gerek yok
3 kural var sağlıklı kaçamaksız menüler bol su ve spor
Her kaçamagın bizi hedefe ulaşmakta geri attığını unutmayalım

Öncelikle spora ağırlık verip havalar duzeldikce hem dışarıda hem bantta yürümeyi düşünüyorum.

Mutsuz olunca abur cubura saldırıyorum,evde bulundurmayacagim

Persembeleri sadece kahvaltı ve akşam yoğurt+salata yiyeceğim

2 öğünn beslenmeye devam (ben ne kadar denesemde sabahları midem bulanıyor bu hamilelikten kalma birşey maalesef)

Psikolojim bozuk olunca hemen diyeti bırakıyorum emeklerimi umursamadan moralimi yüksek tutmaya çalışmam lazim

Yaza çıtır bir anne olmak istiyorum resimdeki gibi. 65 kilo (herhalde 60 lari görsem hüngür hüngür ağlarım )

Ve son olarak sayenizde 14 kilo verdim,16 kilo daha verebilirim.

Bende spora ağırlık vereceğim mefkuşum. Karar verdim ne kadar yorgun olsam da sporumu bırakmıyacağım.
Aslında farketmediğimiz şey yorgun olsakda spor yapınca daha bi fit enerjik oluyoruz aslında spor dinlendiriyor
Yeterki şeytanın bacağını kırıp başlıyalım

Ayyy sağdaki resimdeki zerafete bakarmısın
Insan kilolu olunca en güzel kıyafet de olsa yakışmıyor hantal duruyor
Buraya başlamadan önceki resimlerine bak bide şimdiki haline ve daha da ince olacağın xamanları düşün
Bence kilo vermeyi hedefe ulaşmayı başarmanın tek yolu bu yola baş koymak bunun için taviz vermeden en iyiyi yapabilmek
Bende 6 lara düşersem ağlıcam heralde
Ama 65 aslında rakam olarak istiyorum ama çok yoruldum o kadar sabredebilirmiyim bilmiyorum

Edersin mefkusum kilo vermek kadar zor olan şey de o kiloyu korumak sen bunu basariyorsun. Ben istediğim kiloya ulaşınca diyetisyene ve psikologa gitmeyi düşünüyorum koruyamam gibi geliyor zor iş

Kizlar gunaydin erkenciydim bugun cunku annelik adinda bi seminere gittik kizimlaaa

Orada.bi cok sey ogrendim
Emzirirkeb diyet yapilioyarsa 500 grdan fazla vermek sut kalitesini dusuruyormus ve kalsiyum iceren yapilarin kemek ve dis gbi gucsuz olmasina neden oluomus bizle ilgjli kisim bu bunun disinda bakim uyku filan yararliydi yani

Biz o Zaman haftada yarım kilodan fazla hedef koymamalıyız kendimize

Biz o Zaman haftada yarım kilodan fazla hedef koymamalıyız kendimize

Hatta ben kadina dedim ki emzirince cok kilo verilio bide ustune diyet yapinca 2 kilo verenler fila duyuyorum dedim cok fazla bu dedi sasirdim bende ilk 6 ay haftada 500 grdan fazla verolirse bebisler doymaz dio sasordim gercekten

Hatta ben kadina dedim ki emzirince cok kilo verilio bide ustune diyet yapinca 2 kilo verenler fila duyuyorum dedim cok fazla bu dedi sasirdim bende ilk 6 ay haftada 500 grdan fazla verolirse bebisler doymaz dio sasordim gercekten
Can'ım doğrudur söylemiştim ya benim kızım bu ay 300gr almış sadece doktor kızdı bana diyet yapma Dedi Bi ara çok az yiyordum çünkü şimdi daha iyi yiyorum kızım için

Reglden olabilir canım ben balon gibi sisiyorm
İnşallah ondandir cumaya iner cnim benin de gobegim sis firlamis gördükçe sinir oluyorum
Kız nehir o bantı adama getirdinceye kadar ne çektik şimdi sıkıldım diyon
Kv duymasın hemen geri ister
Aç bi diziyi yada filmi yap kuzum
Aynen abla getirene kadar canımız çıktı yok vermem kvye asla.
Geçen soruyor zaten yuruyormusun bantta tabi ki dedim yürüyorum :):)
Can'ım doğrudur söylemiştim ya benim kızım bu ay 300gr almış sadece doktor kızdı bana diyet yapma Dedi Bi ara çok az yiyordum çünkü şimdi daha iyi yiyorum kızım için
Acaba benim kiz ondan mı kilo almıyor çok zayıf ya 10 aylık olacak haftaya 7800 gr .
Doktor da zayıf dedi 9 kilo olması lazım dedi.
Kızım niye bna çekmemis ki bana çekse 2 günde 1 kilo alır.
Fast food mu yedirsem bu kıza ne yapsam sağlıklı besliyorum diye kilo almıyor :):) :)
Kaynanam patates kizartpirinc unu ver diyor hiç sıcak bakmıyorum ama kilo yapan şeyler bunlar :):) :) :) :) :)
Sacmaladim iyice offf

Yok kız ben Ender saraç ın bir yazısını okumuştum küçük yaşta çocuğu kızartma ve karbonhidrata alıştırırsanız hayatı boyunca o tatları arar ve böyle beslenmek ister obeziteye zemin hazırlamış olursunuz diyordu. Benim kuzenimin kızı da zayıf ama çocuğa verdiği her yemeğe muhakkak et ya da tavuk suyu katar. Nettede değişik Bebek püreleri oluyor onları dene istersen birini yemese birini yer. Bizimki daha katı gıdaya geçmediği için sadece meme emiyor yediklerime dikkat etmeliyim o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…