- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #134.221
elbiseleriyşe mi 7800 benimki 10,5 aylık 9200 elbisrsiz 8,5 met vardır biraz ek gıdaya yuklen yogurduna pekmez koy her yemegine corbasına ben kıyma koyuyorum tereyağ koyuyorum bazen pilav makarna yogurtlayıp veriyorum ama benimki cok hareketli o yuzden cok cok almıyor ama idare eder
Gerekirse tartış tatlım bak annem her zaman derki çocuk annenindir o çocuğu senden çok kimse düşünemez ne kaynanan ne eşin ben buna inanıyorum çokta iyi yapıyorsun zaten çocuk büyüdüğünde yer onları şimdi yemesine hiç gerek yok ve şu an onun yararlı şeyler yemeye ihtiyacı var boş kilo iyi bişey değil
Buna kesinlikle katılıyorum hep söyledim şimdi de soylerim ben diyete başladığımda sütüm artmaya başladı.
Çok şükür 3 bebek doyuracak kadar maşallah.
Diyetten önce günden güne degisirdi bazen az bazen çok.
Önüme ekmek kizartma tatlı dayarlardi süt yapar diye çaresizlik ten yedim ama.hic süte artışı olmadi
Zuhal abla sağolsun zaten gerekli şeyleri az yiyince uyarıyor bizi canım diyete basladigimdan beri hep yanımda bazen az yediğim oldu söyledi bazem sağlıksız yediğim oldu onun yerine böyle yap dedi.Aynen öyle tatlım o çocuğa önemli olan şeyleri ye yeter ki bunların hiç biri diyetine aykırı şeyler de değil
Aynen canım kimseye anlatamıyorum geçen gün eşimin teyzesi bak sunun bebeği senin Kızın dan 1 ay daha küçük ama maşallah kilosu öyle öyle.
Annesi emzirmiyor ama mama veriyor dedi.
Eee dedim her şey veriyor tuz veriyor patates kızartıp veriyor doğru mu yapıyor annesi dedim bebek boş kilo alıyor anne de obez zaten kim daha sağlıklı bir dön bak.
Anne sütü mu mama mi dedim ikna edemedim sonra üstüme geldiler aç birakiyorsun diye karismayinn siz onu benden iyi dusunmezsiniz herkes işine baksın dedim.
Ahh ahh canım
Zuhal abla sağolsun zaten gerekli şeyleri az yiyince uyarıyor bizi canım diyete basladigimdan beri hep yanımda bazen az yediğim oldu söyledi bazem sağlıksız yediğim oldu onun yerine böyle yap dedi.
Sen pek girmiyordun o aralar :):) :)
Maşallah canım.
Elbisesiz kamilem.
Cnim yoğurt her gün 1 kase veriyorum kahvaltıda 1 yumurta sarısı 1 labne biraz ıhlamur veriyorum.
1 ara ogunde muz ve yoğurt yapıp veriyorum.
Öğlen yayla çorbası ya da başka çorba türleri. Sebze hiç yemiyor. Zorlayinca da suratima tukuruyor.
Et haftanın 3 günü veriyorum tavuk organik buldugum zaman veriyorum.
Balık vermeye başladım haftada 2 defa.
Çok az yiyor kamilem 1 cay bardağıni ya bitiriyor ya bitirmiyor şimdi uyuyor uyanınca ceviz muz pekmez karıştırıp verecem boyu çok iyi ideallerin üstünde.
Kayma dedin nde canım benim kızımda da var sanki.Çok iyi demişsin bitanem inan bana Bi Zaman sonra onlar gelip sen doğrusunu yapmışsın dicekler benim annemde çok kavgasını vermiş babaannem şimdi anneme şükrediyor biz olmazdık annem olmasa bana gözü bozuk değil demişler yok yalancı kayma demişler bebeklerde olur demişler annem beni o Zaman kavgayla gürültüyle 30 tane doktora götürmüş o Zaman tedavi olmasaydım şu an kördüm Bi anne çocuğunu herkesten daha çok düşünür tartış gerekirse boş kilo alıcağına sağlıklı az olsun gelişiminde Bi sorun olsa doktorlar zaten el koyar her Bebek aynı değil ya benim kuzenim kendini mahvetti ama olmuyor işte gelmedi sütü doymuyor çocuk ağlıyor sürekli mecbur mama veriyor istemeye istemeye yinde sürekli emziriyo azıcık bile emse kardır diye
Hosgeldin o zaman canım senin bilgilerden de faydalanıriz azcık :)Öyle fıstığım o birtane zaten size gerekli şeyi söylemiştir bende elimden geldiğince artık buradayım
Çok şükür canım çok zeki.O zaman gelişiminde bir sorun yoktur Zaman'la alır o kilo inşallah
Kayma dedin nde canım benim kızımda da var sanki.
1 yaşına kadar geçer diyorlar küçükken bende de vardı kendiliğinden geçti ama doktora gotureyim ben dimi.
Çocuk doktoruna söyledim göz hastanesine götür istersen dedi .
Annenin ellerinden öperim canım bilgili kadının hali bir başka oluyor. Ben hep arastiririm hamileyken de oyleydim.
Kızım için de öyleyim ben sağlıklı olduğuna inanıyorum inşallah öyle devam eder
Hosgeldin o zaman canım senin bilgilerden de faydalanıriz azcık :)
Çok şükür canım çok zeki.
Çok cadı bir kız :)
Yaşlarımiz aynı sanırım :)
Kesinlikle doktora götür tatlım çünkü küçükken tedavi ediliyor kayma 5 6 yaşına kadar en iyi tedavi yaşı sonrasında maalesef tedavisi yok götür iyi bir doktora göz ihmale gelmez asla :) ben hala her sene kontrole gidiyorum Allaha şükür kaymam sıfır şu an sadece miyop var o da genetik zaten doğuştan :) maşallah ona Allah ömrümü bahtını güzel yazsın
Evet Can'ım yaşlarımız aynı bende nişanlıyım işte :) tabiki elimden geldiğince yardım ederim seve seve
Haftaya gotureyim canım o zaman evet.
Düğün yakın mi :)
benim dediğim sanırım biraz yanlış anlaşılmış ben sadece bugünkü seminerde denilen şeyi söledim diyet yapmayın veya herşeyi yiyin diye demedim. sadece şok diyetler kendilerini herşeyden mahrum bırakan diyetlerden uzak durulması gerektiğini ve haftada 500 gr dan fazla verilince sütte kalite azalması olduğunu sölediler.
hatta örnek menüyü yazayım
sabah 1.5 haşlanmış yumurta peynir zeytin yeşillik 1 tk bal 2 dilim tahıllı ekmek
ara 1 bardak süt 5 6 badem
öğle 1 kase çorba 1 kase yogurt
ara 1.5 porsiyon meyve
akşam 1 kase çorba et tavuk balık yemeği 3 yk pilav salata
ara 1bardak süt
yani ben bu kadar yesem kilo veremem dedim hatuna oda dedi ki gayet güzel verilio ben sadece yavaş verince üzülmesinler emzirirken hemen gidio kilolar diye biliolar diye yazmıştım.
Bu menü de ben zararlı bişey görmüyorum pek böyle yersen zaten kilo verirsin :) bu diyetle bazıları 1 kilo verir bazıları 500 basıları 300 gram sadece bünyeyle alakalı
Bu menü bizim menülerden farklı değilki cnm Sadece biz Akşamki pilavı yemeyizbenim dediğim sanırım biraz yanlış anlaşılmış ben sadece bugünkü seminerde denilen şeyi söledim diyet yapmayın veya herşeyi yiyin diye demedim. sadece şok diyetler kendilerini herşeyden mahrum bırakan diyetlerden uzak durulması gerektiğini ve haftada 500 gr dan fazla verilince sütte kalite azalması olduğunu sölediler.
hatta örnek menüyü yazayım
sabah 1.5 haşlanmış yumurta peynir zeytin yeşillik 1 tk bal 2 dilim tahıllı ekmek
ara 1 bardak süt 5 6 badem
öğle 1 kase çorba 1 kase yogurt
ara 1.5 porsiyon meyve
akşam 1 kase çorba et tavuk balık yemeği 3 yk pilav salata
ara 1bardak süt
yani ben bu kadar yesem kilo veremem dedim hatuna oda dedi ki gayet güzel verilio ben sadece yavaş verince üzülmesinler emzirirken hemen gidio kilolar diye biliolar diye yazmıştım.
Kamilem menü güzel görünüyor ama sebze yemeklerini kaşık hesabı yapma doyuncaya kadar yeMenum
Sabah
Iki dılım ekmek
2yafda yumurta
Domates
Oğle 13,30
2yk ıspanak yemeği
2 lahana sarması
Yogurt
Akşam 18,00
4yk bakla yemeği
Salata Yogurt
Su 2,5
Spor100 IP 100 mekik 3mil Leslie
Bu menü bizim menülerden farklı değilki cnm Sadece biz Akşamki pilavı yemeyiz
Bana göre öğlen az bile
Dediğimiz gibi böyle menü yapan biri illaki verir ama bünyeye ve spora bağlı olarak oran değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?