Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Maşallah canım.
Elbisesiz kamilem.
Cnim yoğurt her gün 1 kase veriyorum kahvaltıda 1 yumurta sarısı 1 labne biraz ıhlamur veriyorum.
1 ara ogunde muz ve yoğurt yapıp veriyorum.
Öğlen yayla çorbası ya da başka çorba türleri. Sebze hiç yemiyor. Zorlayinca da suratima tukuruyor.
Et haftanın 3 günü veriyorum tavuk organik buldugum zaman veriyorum.
Balık vermeye başladım haftada 2 defa.
Çok az yiyor kamilem 1 cay bardağıni ya bitiriyor ya bitirmiyor şimdi uyuyor uyanınca ceviz muz pekmez karıştırıp verecem boyu çok iyi ideallerin üstünde.

Aynen canım kimseye anlatamıyorum geçen gün eşimin teyzesi bak sunun bebeği senin Kızın dan 1 ay daha küçük ama maşallah kilosu öyle öyle.
Annesi emzirmiyor ama mama veriyor dedi.
Eee dedim her şey veriyor tuz veriyor patates kızartıp veriyor doğru mu yapıyor annesi dedim bebek boş kilo alıyor anne de obez zaten kim daha sağlıklı bir dön bak.
Anne sütü mu mama mi dedim ikna edemedim sonra üstüme geldiler aç birakiyorsun diye karismayinn siz onu benden iyi dusunmezsiniz herkes işine baksın dedim.
Ahh ahh canım

Aynen öyle tatlım o çocuğa önemli olan şeyleri ye yeter ki bunların hiç biri diyetine aykırı şeyler de değil

Aynen öyle tatlım o çocuğa önemli olan şeyleri ye yeter ki bunların hiç biri diyetine aykırı şeyler de değil
Zuhal abla sağolsun zaten gerekli şeyleri az yiyince uyarıyor bizi canım diyete basladigimdan beri hep yanımda bazen az yediğim oldu söyledi bazem sağlıksız yediğim oldu onun yerine böyle yap dedi.
Sen pek girmiyordun o aralar :):) :)

Çok iyi demişsin bitanem inan bana Bi Zaman sonra onlar gelip sen doğrusunu yapmışsın dicekler benim annemde çok kavgasını vermiş babaannem şimdi anneme şükrediyor biz olmazdık annem olmasa bana gözü bozuk değil demişler yok yalancı kayma demişler bebeklerde olur demişler annem beni o Zaman kavgayla gürültüyle 30 tane doktora götürmüş o Zaman tedavi olmasaydım şu an kördüm Bi anne çocuğunu herkesten daha çok düşünür tartış gerekirse boş kilo alıcağına sağlıklı az olsun gelişiminde Bi sorun olsa doktorlar zaten el koyar her Bebek aynı değil ya benim kuzenim kendini mahvetti ama olmuyor işte gelmedi sütü doymuyor çocuk ağlıyor sürekli mecbur mama veriyor istemeye istemeye yinde sürekli emziriyo azıcık bile emse kardır diye

Öyle fıstığım o birtane zaten size gerekli şeyi söylemiştir bende elimden geldiğince artık buradayım

O zaman gelişiminde bir sorun yoktur Zaman'la alır o kilo inşallah

Menum
Sabah
Iki dılım ekmek
2yafda yumurta
Domates

Oğle 13,30
2yk ıspanak yemeği
2 lahana sarması
Yogurt

Akşam 18,00
4yk bakla yemeği
Salata Yogurt

Su 2,5
Spor100 IP 100 mekik 3mil Leslie

Kızlar ben küçükken Bi insanın dönüş hızıyla o rüzgarla yere devriliyormuşum yürüteçle uçuyormuşum resmen :) yemiyomuşum annem beni yedirirken bütün halıya çarşaf seriyomuş kaşığa vuruyormuşum kaşık havalarda uyuyormuş babam şarkı falan söylüyormuş beni oyalamak için abim kapı açıp kapatıyormuş sırf dikkatim dağılsın benim için şarkı uydurmuşlar yemek yemiyomuşum asla bu kadar seramoniye 3 4 kaşık şey yiyormuşum siz şükredin çocuklarınıza diye anlatıyorum bunları :)

Kayma dedin nde canım benim kızımda da var sanki.
1 yaşına kadar geçer diyorlar küçükken bende de vardı kendiliğinden geçti ama doktora gotureyim ben dimi.
Çocuk doktoruna söyledim göz hastanesine götür istersen dedi .
Annenin ellerinden öperim canım bilgili kadının hali bir başka oluyor. Ben hep arastiririm hamileyken de oyleydim.
Kızım için de öyleyim ben sağlıklı olduğuna inanıyorum inşallah öyle devam eder
Öyle fıstığım o birtane zaten size gerekli şeyi söylemiştir bende elimden geldiğince artık buradayım
Hosgeldin o zaman canım senin bilgilerden de faydalanıriz azcık :)
O zaman gelişiminde bir sorun yoktur Zaman'la alır o kilo inşallah
Çok şükür canım çok zeki.
Çok cadı bir kız :)
Yaşlarımiz aynı sanırım :)

Kesinlikle doktora götür tatlım çünkü küçükken tedavi ediliyor kayma 5 6 yaşına kadar en iyi tedavi yaşı sonrasında maalesef tedavisi yok götür iyi bir doktora göz ihmale gelmez asla :) ben hala her sene kontrole gidiyorum Allaha şükür kaymam sıfır şu an sadece miyop var o da genetik zaten doğuştan :) maşallah ona Allah ömrümü bahtını güzel yazsın
Evet Can'ım yaşlarımız aynı bende nişanlıyım işte :) tabiki elimden geldiğince yardım ederim seve seve

benim dediğim sanırım biraz yanlış anlaşılmış ben sadece bugünkü seminerde denilen şeyi söledim diyet yapmayın veya herşeyi yiyin diye demedim. sadece şok diyetler kendilerini herşeyden mahrum bırakan diyetlerden uzak durulması gerektiğini ve haftada 500 gr dan fazla verilince sütte kalite azalması olduğunu sölediler.

hatta örnek menüyü yazayım
sabah 1.5 haşlanmış yumurta peynir zeytin yeşillik 1 tk bal 2 dilim tahıllı ekmek

ara 1 bardak süt 5 6 badem

öğle 1 kase çorba 1 kase yogurt

ara 1.5 porsiyon meyve

akşam 1 kase çorba et tavuk balık yemeği 3 yk pilav salata

ara 1bardak süt

yani ben bu kadar yesem kilo veremem dedim hatuna oda dedi ki gayet güzel verilio ben sadece yavaş verince üzülmesinler emzirirken hemen gidio kilolar diye biliolar diye yazmıştım.

Haftaya gotureyim canım o zaman evet.
Düğün yakın mi :)

Haftaya gotureyim canım o zaman evet.
Düğün yakın mi :)

İnşallah yaza tatlım
Götür götür ihmal etme göz hastanesine götür ve muayene randevusu alırken kayma için olduğunu söyle çocuk olduğunu da söyle ona göre Bi doktora git şaşılık ve kayma üzerine plan doktorlar daha iyi bakar

Bu menü de ben zararlı bişey görmüyorum pek böyle yersen zaten kilo verirsin :) bu diyetle bazıları 1 kilo verir bazıları 500 basıları 300 gram sadece bünyeyle alakalı

Bu menü de ben zararlı bişey görmüyorum pek böyle yersen zaten kilo verirsin :) bu diyetle bazıları 1 kilo verir bazıları 500 basıları 300 gram sadece bünyeyle alakalı

zararlı bişi bende görmedim canım zaten ama ben veremem mesela hipotiroidi yatkınlığım var max. 300 gr filan gider böle bende ben sadece arkadaşlar hızlı kilo vermek için acele etmesinler diye söylemiştim dediğim gibi. ama haftada 500 grdan fazla vermenin sağlıklı olmadığını sölediler ilk 6 ay için yani sadece anne sütü alınan dönemde.

Bu menü bizim menülerden farklı değilki cnm Sadece biz Akşamki pilavı yemeyiz
Bana göre öğlen az bile
Dediğimiz gibi böyle menü yapan biri illaki verir ama bünyeye ve spora bağlı olarak oran değişir

Menum
Sabah
Iki dılım ekmek
2yafda yumurta
Domates

Oğle 13,30
2yk ıspanak yemeği
2 lahana sarması
Yogurt

Akşam 18,00
4yk bakla yemeği
Salata Yogurt

Su 2,5
Spor100 IP 100 mekik 3mil Leslie
Kamilem menü güzel görünüyor ama sebze yemeklerini kaşık hesabı yapma doyuncaya kadar ye
Bide kahvaltını zengin tut

Bu menü bizim menülerden farklı değilki cnm Sadece biz Akşamki pilavı yemeyiz
Bana göre öğlen az bile
Dediğimiz gibi böyle menü yapan biri illaki verir ama bünyeye ve spora bağlı olarak oran değişir

Bende cok fazla bulmadim abla zaten ama benim icin fazla mesela.

Ben sadee bizim grupta emziren arkadas cok oldugu icin ve az verince uzuldukleri icin soylemistim bununla cok verende olur bide sporla destekleyince ama kadin dio ki 1 kilo vermek icin gerekli seyler yenmezse sut kalitesizlesir kilo alimi az olur bebisin

Aslinfa ben derdimi tam anlatamamisim sorun bende yani. Boyle ye 500 ver saglikli olsun dio ama israrla 500 grdan fazla vermeyin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…