- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #134.201
Ana öğünde 3-4 kş yiyebilirsinMüsli kaç kaşık yiyoruz
Biliyorum cabim ben de karşıyım.Yok kız ben Ender saraç ın bir yazısını okumuştum küçük yaşta çocuğu kızartma ve karbonhidrata alıştırırsanız hayatı boyunca o tatları arar ve böyle beslenmek ister obeziteye zemin hazırlamış olursunuz diyordu. Benim kuzenimin kızı da zayıf ama çocuğa verdiği her yemeğe muhakkak et ya da tavuk suyu katar. Nettede değişik Bebek püreleri oluyor onları dene istersen birini yemese birini yer. Bizimki daha katı gıdaya geçmediği için sadece meme emiyor yediklerime dikkat etmeliyim o yüzden
Ana öğün yaptım abla ama tadı bayagi kötü sevmedim midem bulandiAna öğünde 3-4 kş yiyebilirsin
Ara öğünde birazdaha az
Içine 1 meyve yada kuru meyve, biraz kuruyemiş koysaydın daha iyi olurduBiliyorum cabim ben de karşıyım.
Bu yüzden sorun yaşıyorum herkesle.
Ana öğün yaptım abla ama tadı bayagi kötü sevmedim midem bulandi
Meyve koydum abla ama bagirsaklarimi çalıştırdıIçine 1 meyve yada kuru meyve, biraz kuruyemiş koysaydın daha iyi olurdu
Ben çay içiyom ama afiyet olsunKahve zamanı. ...
İnşallah ondandir cumaya iner cnim benin de gobegim sis firlamis gördükçe sinir oluyorum
Aynen abla getirene kadar canımız çıktı yok vermem kvye asla.
Geçen soruyor zaten yuruyormusun bantta tabi ki dedim yürüyorum :):)
Acaba benim kiz ondan mı kilo almıyor çok zayıf ya 10 aylık olacak haftaya 7800 gr .
Doktor da zayıf dedi 9 kilo olması lazım dedi.
Kızım niye bna çekmemis ki bana çekse 2 günde 1 kilo alır.
Fast food mu yedirsem bu kıza ne yapsam sağlıklı besliyorum diye kilo almıyor :):) :)
Kaynanam patates kizartpirinc unu ver diyor hiç sıcak bakmıyorum ama kilo yapan şeyler bunlar :):) :) :) :) :)
Sacmaladim iyice offf
Canlarım baklavalarım Şekerparelerim waffellarım
Nasılsınız nasıl gidiyor kaçamak yapılmıyor değilmi
Afiyet olsun sana da ablacım kız uyudu dinleniyim ben de dedim.:)Ben çay içiyom ama afiyet olsun
Bol bol yağ yaksın inşallah
Yok canım vermem şaka yapıyorum tabi ki..Saçmalama sakin ama sakin çocuğa sırf kilo yapsın diye saçma sapan şeyler yedirme bak ben küçükken inanılmaz zayıfmışım ya 7 yaşında 16 kiloymuşum ki 7 yaşında Bi çocuk için Cidden az bir rakam aslında ama boyum iyiymiş asla öyle bişey verme demiş önemli olan boyu boyu iyiyse çocuğun gelişiminde Bi sorun yoktur Zamanla alır zaten kilo aşırı derece de Bi zayıflık olsa zaten doktorun önerir bişey
Kesinlikle katılıyorum bebekKızlar emziren annelere söylüyorum nolur düzenli beslenin yeter süt ürünlerini sebzeyi Eti ihmal etmeyin o çocuklar kilo alır sizin yediğiniz çikolatalar cipsler zaten sizin süt kalitesini arttırmaz ya da yediğiniz 10 dilim ekmekte arttırmaz arttıran şeyler sağlıklı şeyler ki bunlarıda yemenizde Bi sorun yok zaten diyet yaparken yok 500 gramdan fazla verdim çocuğum o yüzden zayıf diye bişey yok bu insandan insana değişir siz yeterki beslenmenize dikkat edin ne kadar verdiğinizin önemi yok yeterki sağlıklı ve dengeli beslenin düzenli saatlerinde ayrıca benim kuzenim yeni doğum yaptı diyette falan da değil kız hamile kaldığından bile daha zayıf şu an gram diyete ihtiyacı yok çocuğunu emziriyor çocuk doymuyor yetmiyor sütü mecbur mama veriyor şimdi o diyet yaptığı için mi Yoo alakası bile yok nolur strese girmeyin sizin stresiniz o bebekleri de sütünüzü de çok etkiler yapmayın bunu Canlarım Allah'a şükredin sütünüz geliyorsa
elbiseleriyşe mi 7800 benimki 10,5 aylık 9200 elbisrsiz 8,5 met vardır biraz ek gıdaya yuklen yogurduna pekmez koy her yemegine corbasına ben kıyma koyuyorum tereyağ koyuyorum bazen pilav makarna yogurtlayıp veriyorum ama benimki cok hareketli o yuzden cok cok almıyor ama idare ederİnşallah ondandir cumaya iner cnim benin de gobegim sis firlamis gördükçe sinir oluyorum
Aynen abla getirene kadar canımız çıktı yok vermem kvye asla.
Geçen soruyor zaten yuruyormusun bantta tabi ki dedim yürüyorum :):)
Acaba benim kiz ondan mı kilo almıyor çok zayıf ya 10 aylık olacak haftaya 7800 gr .
Doktor da zayıf dedi 9 kilo olması lazım dedi.
Kızım niye bna çekmemis ki bana çekse 2 günde 1 kilo alır.
Fast food mu yedirsem bu kıza ne yapsam sağlıklı besliyorum diye kilo almıyor :):) :)
Kaynanam patates kizartpirinc unu ver diyor hiç sıcak bakmıyorum ama kilo yapan şeyler bunlar :):) :) :) :) :)
Sacmaladim iyice offf
Kızlar emziren annelere söylüyorum nolur düzenli beslenin yeter süt ürünlerini sebzeyi Eti ihmal etmeyin o çocuklar kilo alır sizin yediğiniz çikolatalar cipsler zaten sizin süt kalitesini arttırmaz ya da yediğiniz 10 dilim ekmekte arttırmaz arttıran şeyler sağlıklı şeyler ki bunlarıda yemenizde Bi sorun yok zaten diyet yaparken yok 500 gramdan fazla verdim çocuğum o yüzden zayıf diye bişey yok bu insandan insana değişir siz yeterki beslenmenize dikkat edin ne kadar verdiğinizin önemi yok yeterki sağlıklı ve dengeli beslenin düzenli saatlerinde ayrıca benim kuzenim yeni doğum yaptı diyette falan da değil kız hamile kaldığından bile daha zayıf şu an gram diyete ihtiyacı yok çocuğunu emziriyor çocuk doymuyor yetmiyor sütü mecbur mama veriyor şimdi o diyet yaptığı için mi Yoo alakası bile yok nolur strese girmeyin sizin stresiniz o bebekleri de sütünüzü de çok etkiler yapmayın bunu Canlarım Allah'a şükredin sütünüz geliyorsa
Afiyet olsun sana da ablacım kız uyudu dinleniyim ben de dedim.:)
Yok canım vermem şaka yapıyorum tabi ki..
Çok şükür kızımı sağlıklı besliyorum.
Zor olsa da her şeyim dogalini veriyorum eti yumurtası tavuğu balığı.
Her şey organik buluyorum.
Değil kizartma patatesi haşlanmış bile az veriyorum.
İleride kızımın da obezite ile mücadele etmesini istemiyorum.
Mesela tuz 1 yaşına kadar yasak ver bişey olmaz diyor kaynanam asla vermicem .
Çok sorun yaşıyorum. Bu yüzden canım kızımı aç bırakıyorum a kadar sayiyorlar.
Her hafta kaynanayla tartışıyoruz bu yüzden. Eşimle de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?