Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

mrb kızalr pazartesı menum :)
sabah
saat 8.oo peynır bır dılımekmek
ogle 12.30
et doner bır kasık bulgur bır ıkı parca ekmek
aksam 18.00
3 4 patates kızartması
6 kofte
1 bardak ayran
10 bardak su ıcerek tarıhe gectım bugun :)
aksam 21.00 bır elma yedım
spor yapamadım

Kızlar emzirirken kısıtlamadan sağlıklı besinlerden yeterince yerseniz ve bol su içerseneniz bence sorun olmaz
Süt yoğurt yumurta sebze et vs.
Zaten bizim yemeyelim dediğimiz Cısslar ne süte nede Size faydalı
Kilo vermede kişinin metobolizmasına göre değişir bide spor yapmasına
Eğer yeterli beslenip içilşrse sütün kalitesi içinde sorun olmaz
Yeterki bu dediklerimi ihmal etmeyin
Öğünlerinizi geçiştirmeyin

salı menum
sabah 8.00 peynır bır dılım ekmek (sabahları otobus benı tuttugu ıcın ya peynır ya zeytın yıyorum mecburen)
ogle 12.00
patates salatası yagsız bır cay kasıgı bal sekrsız cay zeynır 5 zeytın 2 dılım kasar
aksam 18.00
sehrıye corbası 1 kepce
bır kasık bulgur pılavı tavuk salata
yarım saat yuruyus :)
7 bardak su

Biliyorum cabim ben de karşıyım.
Bu yüzden sorun yaşıyorum herkesle.

Ana öğünde 3-4 kş yiyebilirsin
Ara öğünde birazdaha az
Ana öğün yaptım abla ama tadı bayagi kötü sevmedim midem bulandi

Biliyorum cabim ben de karşıyım.
Bu yüzden sorun yaşıyorum herkesle.

Ana öğün yaptım abla ama tadı bayagi kötü sevmedim midem bulandi
Içine 1 meyve yada kuru meyve, biraz kuruyemiş koysaydın daha iyi olurdu

Merhaba kızlar baya gec kaldım dun KP geri gitti duramaz sıkılır ım dedi koye gıttı bende yeni toparlandım bugun sadece 200 g artım kaldı inş onuda temizler sem eksiye geçerim inş cumaya su listeyi yapınca kendimi cok iyi hissettim Inşallah fayda edicek

Saçmalama sakin ama sakin çocuğa sırf kilo yapsın diye saçma sapan şeyler yedirme bak ben küçükken inanılmaz zayıfmışım ya 7 yaşında 16 kiloymuşum ki 7 yaşında Bi çocuk için Cidden az bir rakam aslında ama boyum iyiymiş asla öyle bişey verme demiş önemli olan boyu boyu iyiyse çocuğun gelişiminde Bi sorun yoktur Zamanla alır zaten kilo aşırı derece de Bi zayıflık olsa zaten doktorun önerir bişey

Kızlar emziren annelere söylüyorum nolur düzenli beslenin yeter süt ürünlerini sebzeyi Eti ihmal etmeyin o çocuklar kilo alır sizin yediğiniz çikolatalar cipsler zaten sizin süt kalitesini arttırmaz ya da yediğiniz 10 dilim ekmekte arttırmaz arttıran şeyler sağlıklı şeyler ki bunlarıda yemenizde Bi sorun yok zaten diyet yaparken yok 500 gramdan fazla verdim çocuğum o yüzden zayıf diye bişey yok bu insandan insana değişir siz yeterki beslenmenize dikkat edin ne kadar verdiğinizin önemi yok yeterki sağlıklı ve dengeli beslenin düzenli saatlerinde ayrıca benim kuzenim yeni doğum yaptı diyette falan da değil kız hamile kaldığından bile daha zayıf şu an gram diyete ihtiyacı yok çocuğunu emziriyor çocuk doymuyor yetmiyor sütü mecbur mama veriyor şimdi o diyet yaptığı için mi Yoo alakası bile yok nolur strese girmeyin sizin stresiniz o bebekleri de sütünüzü de çok etkiler yapmayın bunu Canlarım Allah'a şükredin sütünüz geliyorsa

Ben çay içiyom ama afiyet olsun
Bol bol yağ yaksın inşallah
Afiyet olsun sana da ablacım kız uyudu dinleniyim ben de dedim.:)
Yok canım vermem şaka yapıyorum tabi ki..
Çok şükür kızımı sağlıklı besliyorum.
Zor olsa da her şeyim dogalini veriyorum eti yumurtası tavuğu balığı.
Her şey organik buluyorum.
Değil kizartma patatesi haşlanmış bile az veriyorum.
İleride kızımın da obezite ile mücadele etmesini istemiyorum.
Mesela tuz 1 yaşına kadar yasak ver bişey olmaz diyor kaynanam asla vermicem .
Çok sorun yaşıyorum. Bu yüzden canım kızımı aç bırakıyorum a kadar sayiyorlar.
Her hafta kaynanayla tartışıyoruz bu yüzden. Eşimle de...

Kesinlikle katılıyorum bebek

elbiseleriyşe mi 7800 benimki 10,5 aylık 9200 elbisrsiz 8,5 met vardır biraz ek gıdaya yuklen yogurduna pekmez koy her yemegine corbasına ben kıyma koyuyorum tereyağ koyuyorum bazen pilav makarna yogurtlayıp veriyorum ama benimki cok hareketli o yuzden cok cok almıyor ama idare eder

Buna kesinlikle katılıyorum hep söyledim şimdi de soylerim ben diyete başladığımda sütüm artmaya başladı.
Çok şükür 3 bebek doyuracak kadar maşallah.
Diyetten önce günden güne degisirdi bazen az bazen çok.
Önüme ekmek kizartma tatlı dayarlardi süt yapar diye çaresizlik ten yedim ama.hic süte artışı olmadi

Gerekirse tartış tatlım bak annem her zaman derki çocuk annenindir o çocuğu senden çok kimse düşünemez ne kaynanan ne eşin ben buna inanıyorum çokta iyi yapıyorsun zaten çocuk büyüdüğünde yer onları şimdi yemesine hiç gerek yok ve şu an onun yararlı şeyler yemeye ihtiyacı var boş kilo iyi bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…