- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #134.241
Burcum sen genelde geç kalktığın için zaten bu kadar öğünü sığdıramazsınzararlı bişi bende görmedim canım zaten ama ben veremem mesela hipotiroidi yatkınlığım var max. 300 gr filan gider böle bende ben sadece arkadaşlar hızlı kilo vermek için acele etmesinler diye söylemiştim dediğim gibi. ama haftada 500 grdan fazla vermenin sağlıklı olmadığını sölediler ilk 6 ay için yani sadece anne sütü alınan dönemde.
Benimkini canım sabah yumurta sarısı elma suyu ekmek pekmez karısımı bazen elma suyu yerine sut yada Yogurt yapıyorumMaşallah canım.
Elbisesiz kamilem.
Cnim yoğurt her gün 1 kase veriyorum kahvaltıda 1 yumurta sarısı 1 labne biraz ıhlamur veriyorum.
1 ara ogunde muz ve yoğurt yapıp veriyorum.
Öğlen yayla çorbası ya da başka çorba türleri. Sebze hiç yemiyor. Zorlayinca da suratima tukuruyor.
Et haftanın 3 günü veriyorum tavuk organik buldugum zaman veriyorum.
Balık vermeye başladım haftada 2 defa.
Çok az yiyor kamilem 1 cay bardağıni ya bitiriyor ya bitirmiyor şimdi uyuyor uyanınca ceviz muz pekmez karıştırıp verecem boyu çok iyi ideallerin üstünde.
Benim kız 1,5 yadında 7,5 kilo ıdi ama şimdi çooook sağlıklı ve kilosu normal krese gidiyor ama İlkokula gidiyor zannediyolarO zaman gelişiminde bir sorun yoktur Zaman'la alır o kilo inşallah
kızım yemezdi surekli emer di sadece Yogurt cırbası yerdi maymuna dönerdim resmen ama şimdi cok sağlıklı ve hareketli zayıflıktan yerinden kaljamazdı okadar ama şimdiki haline bin şükürKızlar ben küçükken Bi insanın dönüş hızıyla o rüzgarla yere devriliyormuşum yürüteçle uçuyormuşum resmen :) yemiyomuşum annem beni yedirirken bütün halıya çarşaf seriyomuş kaşığa vuruyormuşum kaşık havalarda uyuyormuş babam şarkı falan söylüyormuş beni oyalamak için abim kapı açıp kapatıyormuş sırf dikkatim dağılsın benim için şarkı uydurmuşlar yemek yemiyomuşum asla bu kadar seramoniye 3 4 kaşık şey yiyormuşum siz şükredin çocuklarınıza diye anlatıyorum bunları :)
Tatlım Sende yazmışınyaBende cok fazla bulmadim abla zaten ama benim icin fazla mesela.
Ben sadee bizim grupta emziren arkadas cok oldugu icin ve az verince uzuldukleri icin soylemistim bununla cok verende olur bide sporla destekleyince ama kadin dio ki 1 kilo vermek icin gerekli seyler yenmezse sut kalitesizlesir kilo alimi az olur bebisin
Aslinfa ben derdimi tam anlatamamisim sorun bende yani. Boyle ye 500 ver saglikli olsun dio ama israrla 500 grdan fazla vermeyin dedi
Tatlım Sende yazmışınya
Anahtar kelime
"Gerekli şeylerin yenmesi"
Bunuda başından beri özellikle emzirenler için vurguluyorum
Aslında hepimiz ne yapmamız gerektiğini bilşyoruzda uygulamaya gelince cısslardan uzak kalamıyoruzOyle iste abla. Eger buraya katilmamis olsaydim suan kesin 80 filandim o kadar gereksiz yiyodum ki tatlilar filan saglikli beslenmenin kitabini yazarken tekrar o sisman burcu olacaktim ama 9. Takim imdadima yetisti tesekkur ederim hepinize iyi ki varsiniz citir bi anne olmama katki sagliyosunuz.
Bunun serefine bi 3 mil leslie yapim bari
Kızlar selam.
Okuldan yeni geldim. Bizim sevgilu müdürümüz toplantı yaptı. Ülkeyi kurtardık gene. Ama çok yoruldum.
Aslında hepimiz ne yapmamız gerektiğini bilşyoruzda uygulamaya gelince cısslardan uzak kalamıyoruz
Bu takım sorumluluğuda burda imdadımıza yetişiyor
Eminim burda hesap veriyor olmasak 2 gün yemeyiz 3.gün 1 seferden bişey olmaz deyip malı götürürz
Pamuk şekeri ablam ben iyi gidiyorum cok sukur bugun sporumuda yaptim.Canlarım baklavalarım Şekerparelerim waffellarım
Nasılsınız nasıl gidiyor kaçamak yapılmıyor değilmi
Oooo herşey yoluna girecek deseneKızlar selam.
Okuldan yeni geldim. Bizim sevgilu müdürümüz toplantı yaptı. Ülkeyi kurtardık gene. Ama çok yoruldum.
Ayyy benden anca pamuk şeker olur dimiPamuk şekeri ablam ben iyi gidiyorum cok sukur bugun sporumuda yaptim.
Sabah kahvalti yapip tartilayim dedim ve dunle ayniydi bu demek oluyorki artilarimi atmisim cunku su falan ictim yemek yedim o halde bile +500 dum bakalim insallah 64 gorurum bu hafta.
Canim bebegini buyuturken sacma sapan seylere kulaklarini tika kim soylerse soylesin,gelisimini olumsuz etkilemedigi surece zayif olsun ne var boy cok daha onemli.Buyukler zaten herseye karisirlar bosver sen bildiginden şaşma.Afiyet olsun sana da ablacım kız uyudu dinleniyim ben de dedim.:)
Yok canım vermem şaka yapıyorum tabi ki..
Çok şükür kızımı sağlıklı besliyorum.
Zor olsa da her şeyim dogalini veriyorum eti yumurtası tavuğu balığı.
Her şey organik buluyorum.
Değil kizartma patatesi haşlanmış bile az veriyorum.
İleride kızımın da obezite ile mücadele etmesini istemiyorum.
Mesela tuz 1 yaşına kadar yasak ver bişey olmaz diyor kaynanam asla vermicem .
Çok sorun yaşıyorum. Bu yüzden canım kızımı aç bırakıyorum a kadar sayiyorlar.
Her hafta kaynanayla tartışıyoruz bu yüzden. Eşimle de...
Ayyy ben hiç boşuna hava atmayım yok cnm Ben yarışmıyomValla mefkus sultan ben eksideydim ona gore yani beni gecebilmek icib ohoooooo diyorum
Ama.hafifde tirsiyorum
Ayyy ben hiç boşuna hava atmayım yok cnm Ben yarışmıyom
Hadi güzelim 6 lar seni bekliyor
Cnm güzelde bana çok az geldi sankiıyı aksamlar zayıf sultanlar menum gelsın
SABAH 08.00 YESIL KAHWE SIRKELI SU
08.30 1 dılım tb ekmegı 2 y.kasıgı tulum peynırı bol maydanoz 2 zeytın yesıl cayy
10.45 2 cevız 3 gun kurusu kayısı
13.30 5 y.kasıgı pırasa 1 kepce tel şehrıye corbası 1 bardak ayrannn
16.00 1 kucuk parca peynır 2 gun kurusu
18.00 de 1 kupa s. kahwe ıcıcem
su yatana kadar 3 lt olur son yarım lıtre kaldı
spor sabah 3 mıl lesıe 250 ıpsız ıp atlama 2 mıl lesıe aksam yapacagım bıde tatlı kasıgıyla yemegın tadına baktım
zararlı bişi bende görmedim canım zaten ama ben veremem mesela hipotiroidi yatkınlığım var max. 300 gr filan gider böle bende ben sadece arkadaşlar hızlı kilo vermek için acele etmesinler diye söylemiştim dediğim gibi. ama haftada 500 grdan fazla vermenin sağlıklı olmadığını sölediler ilk 6 ay için yani sadece anne sütü alınan dönemde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?