Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Burcum sen genelde geç kalktığın için zaten bu kadar öğünü sığdıramazsın
Ama erken kalkan arkadaşlar genelde böyle yapıyor zaten
Akşam yatmadan 1 bar süt içilmesindede hiç bi sakınca yok
Dediğimiz gibi Eğer sağlıklı beslenme yapılıyorsa rakama takılmamak lazım
Çünkü söylediğimiz şartlara göre değişebiliyor

Benimkini canım sabah yumurta sarısı elma suyu ekmek pekmez karısımı bazen elma suyu yerine sut yada Yogurt yapıyorum

Ara Muzlu Yogurt yada armut rendesi falan meyve yani

Oğle ve akşam
Sebze yani ıspanak kabak patlıcan vb Kıymalı sulu bi şekilde yapıp ekmek doğrayıp yada tarhana tavuk Yogurt sehrıye domates cırbalarından birini Kıymalı yapıp ekmek doğrayıp olursa 1 kaşık pilav yada makarna veriyorum

Arada yine Yogurt Muzlu pekmezli
Yine bu arslardan yatarken veriyorum yani 5-6 oğün oluyo
Bu listeyi bana Dr verdi normal bi cocuk bunları yiyip şişmesi lazım ama benimki iki saniye durmafıgı için almıyor ve gunduz hiç emmmiyo sadece gece emxiriyorum dene istersen bu listeden

Boyu benimkininde uzun zaten tek kriter o cunku her cocuk aynı değil benim kızım hiç yemezdi iterdi kusardı takılma ama elinden geldiği kadar yedirmeye calış ben bazen ağzını zorla acıp tıkıstırıyorum
O zaman gelişiminde bir sorun yoktur Zaman'la alır o kilo inşallah
Benim kız 1,5 yadında 7,5 kilo ıdi ama şimdi çooook sağlıklı ve kilosu normal krese gidiyor ama İlkokula gidiyor zannediyolar
kızım yemezdi surekli emer di sadece Yogurt cırbası yerdi maymuna dönerdim resmen ama şimdi cok sağlıklı ve hareketli zayıflıktan yerinden kaljamazdı okadar ama şimdiki haline bin şükür

Tatlım Sende yazmışınya
Anahtar kelime
"Gerekli şeylerin yenmesi"
Bunuda başından beri özellikle emzirenler için vurguluyorum

Tatlım Sende yazmışınya
Anahtar kelime
"Gerekli şeylerin yenmesi"
Bunuda başından beri özellikle emzirenler için vurguluyorum

Oyle iste abla. Eger buraya katilmamis olsaydim suan kesin 80 filandim o kadar gereksiz yiyodum ki tatlilar filan saglikli beslenmenin kitabini yazarken tekrar o sisman burcu olacaktim ama 9. Takim imdadima yetisti tesekkur ederim hepinize iyi ki varsiniz citir bi anne olmama katki sagliyosunuz.

Bunun serefine bi 3 mil leslie yapim bari

Aslında hepimiz ne yapmamız gerektiğini bilşyoruzda uygulamaya gelince cısslardan uzak kalamıyoruz
Bu takım sorumluluğuda burda imdadımıza yetişiyor
Eminim burda hesap veriyor olmasak 2 gün yemeyiz 3.gün 1 seferden bişey olmaz deyip malı götürürz

Kızlar selam.
Okuldan yeni geldim. Bizim sevgilu müdürümüz toplantı yaptı. Ülkeyi kurtardık gene. Ama çok yoruldum.

Ay bebegim yaaa cok guldum ulkeyi kurtardik diyince bizimde sorumlu yapardi tum saglik sistemini degistirme havasinda ama nerdeeee yonetici psikolojisi

Aynen abla o bi seferin nelere mal oldugunu gorunce daha kotu oluyo. Iyi varsin mefkus sultan

Canlarım baklavalarım Şekerparelerim waffellarım
Nasılsınız nasıl gidiyor kaçamak yapılmıyor değilmi
Pamuk şekeri ablam ben iyi gidiyorum cok sukur bugun sporumuda yaptim.

Sabah kahvalti yapip tartilayim dedim ve dunle ayniydi bu demek oluyorki artilarimi atmisim cunku su falan ictim yemek yedim o halde bile +500 dum bakalim insallah 64 gorurum bu hafta.

Ayyy benden anca pamuk şeker olur dimi

Çok güzel tatlım
Inşallah göreceksin

Canim bebegini buyuturken sacma sapan seylere kulaklarini tika kim soylerse soylesin,gelisimini olumsuz etkilemedigi surece zayif olsun ne var boy cok daha onemli.Buyukler zaten herseye karisirlar bosver sen bildiginden şaşma.

Mumkun oldugu kadar cikolata,seker,kizartma,cips vs seylerden uzak tut onlarin yerine bol bol ceviz,findik,kuru uzum gibi seyler yedir tabi bunlari benden cok daha iyi biliyorsun.

kv esinle tartismaya gerek yok sen annesin sen bebegini herkesten daha iyi dusunursun.

ıyı aksamlar zayıf sultanlar menum gelsın

SABAH 08.00 YESIL KAHWE SIRKELI SU

08.30 1 dılım tb ekmegı 2 y.kasıgı tulum peynırı bol maydanoz 2 zeytın yesıl cayy

10.45 2 cevız 3 gun kurusu kayısı

13.30 5 y.kasıgı pırasa 1 kepce tel şehrıye corbası 1 bardak ayrannn

16.00 1 kucuk parca peynır 2 gun kurusu

18.00 de 1 kupa s. kahwe ıcıcem

su yatana kadar 3 lt olur son yarım lıtre kaldı

spor sabah 3 mıl lesıe 250 ıpsız ıp atlama 2 mıl lesıe aksam yapacagım bıde tatlı kasıgıyla yemegın tadına baktım

Cnm güzelde bana çok az geldi sanki

Selam canlar herkes iyidir inşallah hic geçmiş yapamadim fırsat buldukca okuycam gwceye kadar :)
Bende bugun regl oldum cok sevindim yaa oglum bes aylik olduk anca olabildim
Demek arti cikmam iyice ondanmis bir gunde 1,5 kilo almis gorundum bu sabah
Neyse artik gider herhalde

Tatlım o kişinin bünyesine ve spora bağlı değişir işte anlıyorum ben senin demek istediğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…