Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menüm gelsin

Sabah 11.00
Bi yumurta
Beş zeytin
Bi dilim çavdar
Domates

Öğle 2-3 arası gündeydim
Bi çerez kasesinin yarısından az kısır yanında 4 yaprak marul
Küçük bi dilim peynirli böreğin yarısı (diğer yarılarınıda oğlum yedi)
Bi çay şekersiz

Akşam yok kızlar henüz açıkmadım. Bi armutla biraz yoğurt yerim 7.30 dan önce

Su şimdilik 1.5lt
Spor yok ama günden erken ayrılıp oğlumla bahçede top oynadık. İp atladık 20 dk kadarda bisiklet sürdük. Toplam 1 buçuk saat. Gece yatmadanda belki kardio yaparım.

Can'ım ben sadece 6 ay emmişim annemi 6 Aydan sonra tek yediğim şey elma suyu falanmış annem içine elma suyunu seviyorum diye havuç falan da katarmış azıcıkta olsa yoğurtlu çorba yermişim başla bişey yok öyle oluyor her çocuk herşeyi yicek diye bişey yok

Kozlar bugün çok mutluyum. Sürekli göğsümden şikayet ederim. Diyete başlamadan 1 ay önce netten alışveriş yapmak için göğüs ölçümü almıştım ve tam 112 cnmdi. Az evvel ölçtüm tekrar 94 cnm. Mutluluğumu anlatamam

Menün cok az canim neden aksam yemegi yok acıkırsın..birde ac kalip metebolizmani durdurma bos yere

Canim sabaha yumurta eklemelisin bence

Tatlım o kişinin bünyesine ve spora bağlı değişir işte anlıyorum ben senin demek istediğini

O zaman sorun yok bebegom

Canim iyi bi menu oglen haric kisirin umarim sisligi hemen gecer

Ojhh ne güzel kuzum memeden kilo vermek zor diyolar benim kiloma gore memislerim cok küçüktür allahtan :)
Şimdi tek meme emdigi icin digeri hepten sonuk biri sisik bakalim ilerde nasil duracak

Yavrum akşam nerde ? Can'ım akşam yemeksiz olmaz kahveyle olmaz öyle

Ojhh ne güzel kuzum memeden kilo vermek zor diyolar benim kiloma gore memislerim cok küçüktür allahtan :)
Şimdi tek meme emdigi icin digeri hepten sonuk biri sisik bakalim ilerde nasil duracak
Tam olarak hepsi göğüsten gitmemiştir cnm sırttanda gitmiştir mutlaka ama beden olarak bir hatta iki beden fark var. Çamaşırımdan anlıyorum.

Guzel canim

Ay bebegim yaaa cok guldum ulkeyi kurtardik diyince bizimde sorumlu yapardi tum saglik sistemini degistirme havasinda ama nerdeeee yonetici psikolojisi
Kizlar oyle demeyi ya bende okul muduruyum ama oyle degilim bizim okula beklerim ozel okul gibi ve cok huzurlu luzumsuz isleri sevmem ve yapmamda yaptirmamda

Bu menu az degilmi tatlim ya

Sabah1000
Iki dilim tb ekmegi
7 zeytin bir tk pekmez
Ara
Turk kahvesi
Akmsa1630
Bir tabak patetes yemegi
Iki dilim tb ekmegi ( cok acikmistim ogle aksamda bir diye iki yedim )
Salata
Acikirsam bir elma ve leblebi yerim sanirim
Su 2,5 son yarim kaldi :)

Bugunku menum,

Sabah uyandigimda 07.00 bir incir ve sulari.

KAHVALTI:7.30 bir haslanmis yumurta,1 kk peynir,6 yesil zeytin,bir avuc ici kavrulmamis kuruyemis,yesillik ve yesil cay.

ÖĞLE:12.15 dort bes yk kiymali yumurtali ispanak yemegi,yesillik ve bir kase yogurt.

Ara ogun yapmayacaktim ama canim tatli birseyler cekti oyuzden bir tane medine hurmasi yedim.

AKŞAM:17.30 bir tabak brokoli salatasi,bir kucuk kase sebze corbasi.

2.5 litre su.50 dk spor(kurek cekme,ip atlama,mekik vb)

Menum
Sabah
Iki dılım ekmek
2yafda yumurta
Domates

Oğle 13,30
2yk ıspanak yemeği
2 lahana sarması
Yogurt

Akşam 18,00
4yk bakla yemeği
Salata Yogurt

Su 2,5
Spor100 IP 100 mekik 3mil Leslie
Gayet güzel cnm afiyet olsun

Can'ım ben meyve şekeri var diye 1 tane yiyordum az yiyordum mesela bide hep 1 kilo hedef koyuyordum kendime. Bilgi için teşekkür ederim en azından yarım kilodan fazla hedef koyup streslere girmeyeceğim artık :))

Güzel cnm

Ay hayırlı olsun cnm darısı başıma

Güzel cnm hatta akşam bişeyler yiyebilirsin.

Patates çorbası mı sadece patates mi? Sadece patatesse biraz çok sanki

Gayet güzel cnm afiyet olsun

Sabah öğle su ve spor güzel cnm
Ama öğün atlamak olmaz böyle metobolizmanı yavaşlatırsın en azından salata Yoğurt ye
Unutma biz sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz

gözün aydın cnm inşallah bundan sonra düzene girer

Sevilim akşam yememiş olman öğlen kısır ve börek yediğin gerçeğini değiştirmiyor
Artık ben söylemeden cezanızı yapın cnm

Kilo gittikçe heryerden incelme küçülme oluyor cnm
Ölçülerde insan bunu daha iyi anlıyor

Bugün gündeki butün kadınlar sayrmde diyete başladı. Kimse doğru dürüst bişey yemedi
iyilik yaptın desene
Benim olduğum heryerde de bi Kilo muhabbeti mutlaka geçer

patatesle ekmek 2 karbon beraber biraz fazla olmuş cnm keşke sebze yemeği falan ekleseydin

Hepsi güzel cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…