- Konu Sahibi Handandandan
-
- #134.261
Benimkini canım sabah yumurta sarısı elma suyu ekmek pekmez karısımı bazen elma suyu yerine sut yada Yogurt yapıyorum
Ara Muzlu Yogurt yada armut rendesi falan meyve yani
Oğle ve akşam
Sebze yani ıspanak kabak patlıcan vb Kıymalı sulu bi şekilde yapıp ekmek doğrayıp yada tarhana tavuk Yogurt sehrıye domates cırbalarından birini Kıymalı yapıp ekmek doğrayıp olursa 1 kaşık pilav yada makarna veriyorum
Arada yine Yogurt Muzlu pekmezli
Yine bu arslardan yatarken veriyorum yani 5-6 oğün oluyo
Bu listeyi bana Dr verdi normal bi cocuk bunları yiyip şişmesi lazım ama benimki iki saniye durmafıgı için almıyor ve gunduz hiç emmmiyo sadece gece emxiriyorum dene istersen bu listeden
Boyu benimkininde uzun zaten tek kriter o cunku her cocuk aynı değil benim kızım hiç yemezdi iterdi kusardı takılma ama elinden geldiği kadar yedirmeye calış ben bazen ağzını zorla acıp tıkıstırıyorum
Benim kız 1,5 yadında 7,5 kilo ıdi ama şimdi çooook sağlıklı ve kilosu normal krese gidiyor ama İlkokula gidiyor zannediyolar
kızım yemezdi surekli emer di sadece Yogurt cırbası yerdi maymuna dönerdim resmen ama şimdi cok sağlıklı ve hareketli zayıflıktan yerinden kaljamazdı okadar ama şimdiki haline bin şükür
ıyı aksamlar zayıf sultanlar menum gelsın
SABAH 08.00 YESIL KAHWE SIRKELI SU
08.30 1 dılım tb ekmegı 2 y.kasıgı tulum peynırı bol maydanoz 2 zeytın yesıl cayy
10.45 2 cevız 3 gun kurusu kayısı
13.30 5 y.kasıgı pırasa 1 kepce tel şehrıye corbası 1 bardak ayrannn
16.00 1 kucuk parca peynır 2 gun kurusu
18.00 de 1 kupa s. kahwe ıcıcem
su yatana kadar 3 lt olur son yarım lıtre kaldı
spor sabah 3 mıl lesıe 250 ıpsız ıp atlama 2 mıl lesıe aksam yapacagım bıde tatlı kasıgıyla yemegın tadına baktım
Aslında hepimiz ne yapmamız gerektiğini bilşyoruzda uygulamaya gelince cısslardan uzak kalamıyoruz
Bu takım sorumluluğuda burda imdadımıza yetişiyor
Eminim burda hesap veriyor olmasak 2 gün yemeyiz 3.gün 1 seferden bişey olmaz deyip malı götürürz
08.30 1 dılım tb ekmegı 2 y.kasıgı tulum peynırı bol maydanoz 2 zeytın yesıl cayy
spor sabah 3 mıl lesıe 250 ıpsız ıp atlama 2 mıl lesıe aksam yapacagım bıde tatlı kasıgıyla yemegın tadına baktım
Tatlım o kişinin bünyesine ve spora bağlı değişir işte anlıyorum ben senin demek istediğini
Menüm gelsin
Sabah 11.00
Bi yumurta
Beş zeytin
Bi dilim çavdar
Domates
Öğle 2-3 arası gündeydim
Bi çerez kasesinin yarısından az kısır yanında 4 yaprak marul
Küçük bi dilim peynirli böreğin yarısı (diğer yarılarınıda oğlum yedi)
Bi çay şekersiz
Akşam yok kızlar henüz açıkmadım. Bi armutla biraz yoğurt yerim 7.30 dan önce
Su şimdilik 1.5lt
Spor yok ama günden erken ayrılıp oğlumla bahçede top oynadık. İp atladık 20 dk kadarda bisiklet sürdük. Toplam 1 buçuk saat. Gece yatmadanda belki kardio yaparım.
Ojhh ne güzel kuzum memeden kilo vermek zor diyolar benim kiloma gore memislerim cok küçüktür allahtan :)Kozlar bugün çok mutluyum. Sürekli göğsümden şikayet ederim. Diyete başlamadan 1 ay önce netten alışveriş yapmak için göğüs ölçümü almıştım ve tam 112 cnmdi. Az evvel ölçtüm tekrar 94 cnm. Mutluluğumu anlatamam
Tam olarak hepsi göğüsten gitmemiştir cnm sırttanda gitmiştir mutlaka ama beden olarak bir hatta iki beden fark var. Çamaşırımdan anlıyorum.Ojhh ne güzel kuzum memeden kilo vermek zor diyolar benim kiloma gore memislerim cok küçüktür allahtan :)
Şimdi tek meme emdigi icin digeri hepten sonuk biri sisik bakalim ilerde nasil duracak
Menüm gelsin
Sabah 11.00
Bi yumurta
Beş zeytin
Bi dilim çavdar
Domates
Öğle 2-3 arası gündeydim
Bi çay şekersiz
Su şimdilik 1.5lt
Spor yok ama günden erken ayrılıp oğlumla bahçede top oynadık. İp atladık 20 dk kadarda bisiklet sürdük. Toplam 1 buçuk saat. Gece yatmadanda belki kardio yaparım.
Kizlar oyle demeyi ya bende okul muduruyum ama oyle degilim bizim okula beklerim ozel okul gibi ve cok huzurlu luzumsuz isleri sevmem ve yapmamda yaptirmamdaAy bebegim yaaa cok guldum ulkeyi kurtardik diyince bizimde sorumlu yapardi tum saglik sistemini degistirme havasinda ama nerdeeee yonetici psikolojisi
Bu menu az degilmi tatlim yaıyı aksamlar zayıf sultanlar menum gelsın
İnşaallah canın bende inanıyorum@elifce80 ve @poniponna sizi okudum gaza geldim:) ponicim bende 75 kilo olunca diyetistene başlamayı düşünüyorum artık kilo vermem zor oluyor. İnşallah bikaç aya istediğimiz kilolarda olacağız yaza bomba giricez inanıyorum!!!!!
Gayet güzel cnm afiyet olsunMenum
Sabah
Iki dılım ekmek
2yafda yumurta
Domates
Oğle 13,30
2yk ıspanak yemeği
2 lahana sarması
Yogurt
Akşam 18,00
4yk bakla yemeği
Salata Yogurt
Su 2,5
Spor100 IP 100 mekik 3mil Leslie
Can'ım ben meyve şekeri var diye 1 tane yiyordum az yiyordum mesela bide hep 1 kilo hedef koyuyordum kendime. Bilgi için teşekkür ederim en azından yarım kilodan fazla hedef koyup streslere girmeyeceğim artık :))benim dediğim sanırım biraz yanlış anlaşılmış ben sadece bugünkü seminerde denilen şeyi söledim diyet yapmayın veya herşeyi yiyin diye demedim. sadece şok diyetler kendilerini herşeyden mahrum bırakan diyetlerden uzak durulması gerektiğini ve haftada 500 gr dan fazla verilince sütte kalite azalması olduğunu sölediler.
hatta örnek menüyü yazayım
sabah 1.5 haşlanmış yumurta peynir zeytin yeşillik 1 tk bal 2 dilim tahıllı ekmek
ara 1 bardak süt 5 6 badem
öğle 1 kase çorba 1 kase yogurt
ara 1.5 porsiyon meyve
akşam 1 kase çorba et tavuk balık yemeği 3 yk pilav salata
ara 1bardak süt
yani ben bu kadar yesem kilo veremem dedim hatuna oda dedi ki gayet güzel verilio ben sadece yavaş verince üzülmesinler emzirirken hemen gidio kilolar diye biliolar diye yazmıştım.
Güzel cnmıyı aksamlar zayıf sultanlar menum gelsın
Ay hayırlı olsun cnm darısı başımaSelam canlar herkes iyidir inşallah hic geçmiş yapamadim fırsat buldukca okuycam gwceye kadar :)
Bende bugun regl oldum cok sevindim yaa oglum bes aylik olduk anca olabildim
Demek arti cikmam iyice ondanmis bir gunde 1,5 kilo almis gorundum bu sabah
Neyse artik gider herhalde
Güzel cnm hatta akşam bişeyler yiyebilirsin.Menüm gelsin
Sabah 11.00
Bi yumurta
Beş zeytin
Bi dilim çavdar
Domates
Öğle 2-3 arası gündeydim
Bi çay şekersiz
Su şimdilik 1.5lt
Patates çorbası mı sadece patates mi? Sadece patatesse biraz çok sankiSabah1000
Iki dilim tb ekmegi
7 zeytin bir tk pekmez
Ara
Turk kahvesi
Akmsa1630
Bir tabak patetes yemegi
Iki dilim tb ekmegi ( cok acikmistim ogle aksamda bir diye iki yedim )
Salata
Acikirsam bir elma ve leblebi yerim sanirim
Su 2,5 son yarim kaldi :)
Gayet güzel cnm afiyet olsunBugunku menum,
Sabah uyandigimda 07.00 bir incir ve sulari.
KAHVALTI:7.30 bir haslanmis yumurta,1 kk peynir,6 yesil zeytin,bir avuc ici kavrulmamis kuruyemis,yesillik ve yesil cay.
ÖĞLE:12.15 dort bes yk kiymali yumurtali ispanak yemegi,yesillik ve bir kase yogurt.
Ara ogun yapmayacaktim ama canim tatli birseyler cekti oyuzden bir tane medine hurmasi yedim.
AKŞAM:17.30 bir tabak brokoli salatasi,bir kucuk kase sebze corbasi.
2.5 litre su.50 dk spor(kurek cekme,ip atlama,mekik vb)
Inşallah görürsün cnmValla 69.9 gormeyi cok istiom abla bu hafta
Sabah öğle su ve spor güzel cnmıyı aksamlar zayıf sultanlar menum gelsın
gözün aydın cnm inşallah bundan sonra düzene girerSelam canlar herkes iyidir inşallah hic geçmiş yapamadim fırsat buldukca okuycam gwceye kadar :)
Bende bugun regl oldum cok sevindim yaa oglum bes aylik olduk anca olabildim
Demek arti cikmam iyice ondanmis bir gunde 1,5 kilo almis gorundum bu sabah
Neyse artik gider herhalde
Sevilim akşam yememiş olman öğlen kısır ve börek yediğin gerçeğini değiştirmiyorMenüm gelsin
Sabah 11.00
Bi yumurta
Beş zeytin
Bi dilim çavdar
Domates
Öğle 2-3 arası gündeydim
Bi çay şekersiz
Su şimdilik 1.5lt
Kilo gittikçe heryerden incelme küçülme oluyor cnmKozlar bugün çok mutluyum. Sürekli göğsümden şikayet ederim. Diyete başlamadan 1 ay önce netten alışveriş yapmak için göğüs ölçümü almıştım ve tam 112 cnmdi. Az evvel ölçtüm tekrar 94 cnm. Mutluluğumu anlatamam
iyilik yaptın deseneBugün gündeki butün kadınlar sayrmde diyete başladı. Kimse doğru dürüst bişey yemedi
patatesle ekmek 2 karbon beraber biraz fazla olmuş cnm keşke sebze yemeği falan ekleseydinSabah1000
Iki dilim tb ekmegi
7 zeytin bir tk pekmez
Ara
Turk kahvesi
Akmsa1630
Bir tabak patetes yemegi
Iki dilim tb ekmegi ( cok acikmistim ogle aksamda bir diye iki yedim )
Salata
Acikirsam bir elma ve leblebi yerim sanirim
Su 2,5 son yarim kaldi :)
Hepsi güzel cnmBugunku menum,
Sabah uyandigimda 07.00 bir incir ve sulari.
KAHVALTI:7.30 bir haslanmis yumurta,1 kk peynir,6 yesil zeytin,bir avuc ici kavrulmamis kuruyemis,yesillik ve yesil cay.
ÖĞLE:12.15 dort bes yk kiymali yumurtali ispanak yemegi,yesillik ve bir kase yogurt.
Ara ogun yapmayacaktim ama canim tatli birseyler cekti oyuzden bir tane medine hurmasi yedim.
AKŞAM:17.30 bir tabak brokoli salatasi,bir kucuk kase sebze corbasi.
2.5 litre su.50 dk spor(kurek cekme,ip atlama,mekik vb)
Bu menu az degilmi tatlim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?