- Konu Sahibi Handandandan
-
- #134.341
arkadaslar kahwaltıya ekmek yerıne sımıtın 4/1 ını yıyebılırmıyım acıl cewappppp
Canlarım çileği eşimin kuzeni ekmis ondan aldım :):)
Yorgun uykusuz baş agrisiyla gecen bir gecenin ardından herkese günaydınlar
ooo Harikasın tebrik ediyorum cumaya muhtesem gelecen demek kibugun tartıyı cok sevdım hatta kucagıma alıp ona kendı ellerımle kahvaltı hazırlıyasam bıle wardı ama sadece yuzune gulmekle gecıstırdık tartımı cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevıyorum bugun asık oldum tartıma
Serada yetistiriyorlar canimAllah Allah bu mevsimde oluyor mu ki
Oglum habire uyandi yuzu gozu kasiniyor birde gaz sancisiNoldu fıstık niye öyle geçti gece
Gunaydin uykusuz anneler Günaydın burcucum seninkidemi uyumadiGunaydin kizlar ole bi uykum var ki uyumak istiyorum
Ben olsam bende normal spora giderdim canim platese bir türlü isinamayanlardanimKızlar plates için görüşmeye gittim pek tatmin olmadım.
Normal spor yapacam şimdi salonla görüşmeye gidiyorum
Bende artıdayım mefkuşum. Yarın lapa yapacağım. Ama lapa da kurtarmaz ya beni. İşım inşallaha ksldıGünaydınlarrrrr
Kusura bakmayın akşam gelemedim
Kalan menülerin hepsini okudum maşallah herkes güzel gidiyor
Inşallah cumada herkes güzel sonuçlar alır
Benim işimde biraz maşallaha inşallaha kaldı heralde
Ben bu bünyeyi alıp çöp kutusunamı atsam ne yapsam bilemedim. Halâ artıdayım
Insan bu kadar direnirmi yaaa
Kendime göre bişey daha düşündüm
Ben genelde çok üşüyorum vücut heralde yağlarını kaybetmek istemiyor
Kışın Bazılarında bu yüzden Kilo vermek zor olurmuş
Aklıma başka bişey gelmiyor
Hadi sen Sebebini biliyosun cnmBende artıdayım mefkuşum. Yarın lapa yapacağım. Ama lapa da kurtarmaz ya beni. İşım inşallaha ksldı
ınsaalah canım hepımız super gelırızooo Harikasın tebrik ediyorum cumaya muhtesem gelecen demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?