- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #134.361
Canım aslında plates çok iyi. Çok da etkili.Ben olsam bende normal spora giderdim canim platese bir türlü isinamayanlardanim
Senin bebek kac aylikti kim bakicak ona ?
Nehirim deseydin ya bu güzel fiziği korumak için spor yapmak istiyorum diyeCanım aslında plates çok iyi. Çok da etkili.
Kadını sevemedim sanki.
İkna edici çekici gelmedi.
Spora ihtiyqvin4yik fiziğin çok güzel çok güzelsin dedi teşekkür ederim de 10 defa üst üste sorunumu söyledim bana kendinle barışık ol dedi.
Ben zayıf olmak istiyorum arkadaş.
Barışık değilim kendimle istediğim kendim bu değil.
Kızım 10 aylık canım annem bakacak haftanın 3 günü 60 dk zaten
Tabi eksileri gördünüz şımardınız demi tSabah bende eksideydim bakalim cumaya neler olacak seferogullari ha gayret 2 gunumuz kaldi saglikli beslenerek zayiflamak icin yesil vadide pek guzelmis yerleselim oraya diyorum ne dersiniz
Nehirim deseydin ya bu güzel fiziği korumak için spor yapmak istiyorum diye
Orda da öylemi bilmiyorum
Burda zaten salona giden çoğunlukla fit kadınlar
Bu kadındaki nasıl bi zihniyet anlamadım
Günaydınlarrrrr
Kusura bakmayın akşam gelemedim
Kalan menülerin hepsini okudum maşallah herkes güzel gidiyor
Inşallah cumada herkes güzel sonuçlar alır
Benim işimde biraz maşallaha inşallaha kaldı heralde
Ben bu bünyeyi alıp çöp kutusunamı atsam ne yapsam bilemedim. Halâ artıdayım
Insan bu kadar direnirmi yaaa
Kendime göre bişey daha düşündüm
Ben genelde çok üşüyorum vücut heralde yağlarını kaybetmek istemiyor
Kışın Bazılarında bu yüzden Kilo vermek zor olurmuş
Aklıma başka bişey gelmiyor
Günayfın abla bende tam tersi olduğunu duymuştum geçen hafta tvde izlemiştim. Soğuk ortamfakiker ve üşüyenler daha kolay kilo kaybına uğruyormuş.Günaydınlarrrrr
İnş cnm :)))Sabah bende eksideydim bakalim cumaya neler olacak seferogullari ha gayret 2 gunumuz kaldi saglikli beslenerek zayiflamak icin yesil vadide pek guzelmis yerleselim oraya diyorum ne dersiniz
Burada kilolu olmadığın süreçe spora gitmene herkes öcü gibi bakıyo. Sağlık açısından olabileceği kimsenin aklına gelmiyo.Nehirim deseydin ya bu güzel fiziği korumak için spor yapmak istiyorum diye
ah aaaah günlerdir benimkide oyle bugun şükür iyi uyudu allah hepimize sabır versinYorgun uykusuz baş agrisiyla gecen bir gecenin ardından herkese günaydınlar
Canım evde yapsan nolacak evde dene faydasını görürsün aynı şey sonuçtaKızlar plates için görüşmeye gittim pek tatmin olmadım.
Normal spor yapacam şimdi salonla görüşmeye gidiyorum
sendemi leyla Ayy ana olmak ne zor kız benimki dun yuzunu kanepeye kenarına carptı hafif morardı yuzu sıralıyor artık durduramıyorum dun cok yordum uyusun diye korktum da morarma artar da sıkıntı olur diye cok sukur çizgi seklinde kalmış ve uyudu allah um anneler neden cennetlik derler coooook iyi anlıyorum anacıklarımızın kıymetini bilmek lazımGunaydin kizlar ole bi uykum var ki uyumak istiyorum
abla sen bi hani düşünce gucu ile zayıflama diye bişey var hatta tek şişman beynimizin oldugu vb konularında bi kodlasan kendini nette bi bak istersen belki işe yarar bende cok sallamıyor stres yuksek olunca belki sana fayda ederGünaydınlarrrrr
Menun gayet guzel canim ama ogleyi atlamissin,ogun atlamak metabolizma acisindan iyi degil aklinda bulunsun:)
bugun tartıyı cok sevdım hatta kucagıma alıp ona kendı ellerımle kahvaltı hazırlıyasam bıle wardı ama sadece yuzune gulmekle gecıstırdık tartımı cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevıyorum bugun asık oldum tartıma
Kızlar plates için görüşmeye gittim pek tatmin olmadım.
Normal spor yapacam şimdi salonla görüşmeye gidiyorum
Canım aslında plates çok iyi. Çok da etkili.
Kadını sevemedim sanki.
İkna edici çekici gelmedi.
Spora ihtiyqvin4yik fiziğin çok güzel çok güzelsin dedi teşekkür ederim de 10 defa üst üste sorunumu söyledim bana kendinle barışık ol dedi.
Ben zayıf olmak istiyorum arkadaş.
Barışık değilim kendimle istediğim kendim bu değil.
Kızım 10 aylık canım annem bakacak haftanın 3 günü 60 dk zaten
Kendisi beni ikna edecekken ben onu ikna etmeye çalışıyorum abla :)ben zayıf değilim Hayır diyorum o zayifsin diyor :):)Nehirim deseydin ya bu güzel fiziği korumak için spor yapmak istiyorum diye
Canım evde erteliyorum is oluyor kızım ağlıyor en azından sporda ne evi gorecem ne kızımı kafam rahat okur.ah aaaah günlerdir benimkide oyle bugun şükür iyi uyudu allah hepimize sabır versin
Canım evde yapsan nolacak evde dene faydasını görürsün aynı şey sonuçta
sendemi leyla Ayy ana olmak ne zor kız benimki dun yuzunu kanepeye kenarına carptı hafif morardı yuzu sıralıyor artık durduramıyorum dun cok yordum uyusun diye korktum da morarma artar da sıkıntı olur diye cok sukur çizgi seklinde kalmış ve uyudu allah um anneler neden cennetlik derler coooook iyi anlıyorum anacıklarımızın kıymetini bilmek lazım
abla sen bi hani düşünce gucu ile zayıflama diye bişey var hatta tek şişman beynimizin oldugu vb konularında bi kodlasan kendini nette bi bak istersen belki işe yarar bende cok sallamıyor stres yuksek olunca belki sana fayda eder
Canım evde spor yapmayı hiç sevmiyorum sporda kardiyo yapılıyor aletler değil egzersiz yaptırıyorCanim salina niye gifiyorsun al cd yi.ac tv de super oluyor valla kafana gore ama salon da da daha disiplinli olur belki
Dimi canım : ):)Canim kadinin dedikleri.cok sacma spora ihtiyacin yok diyecegine fizigin guzel.ama spir sadece dis gorunus icin yapilmaz ilk.once saglik icin her kiloda her yasta yapmamiz lazim demesi lazimdi banada sacma geldi yani dedikleri dpor yapacagin kisiler enerji dolu olmali brnce.bende bi zumva videosu vardi kadini gorunce direk.spor ypasim grliyordu:)))
Gunaydin uykusuz anneler Günaydın burcucum seninkidemi uyumadi
ah aaaah günlerdir benimkide oyle bugun şükür iyi uyudu allah hepimize sabır versin
Canım evde yapsan nolacak evde dene faydasını görürsün aynı şey sonuçta
sendemi leyla Ayy ana olmak ne zor kız benimki dun yuzunu kanepeye kenarına carptı hafif morardı yuzu sıralıyor artık durduramıyorum dun cok yordum uyusun diye korktum da morarma artar da sıkıntı olur diye cok sukur çizgi seklinde kalmış ve uyudu allah um anneler neden cennetlik derler coooook iyi anlıyorum anacıklarımızın kıymetini bilmek lazım
abla sen bi hani düşünce gucu ile zayıflama diye bişey var hatta tek şişman beynimizin oldugu vb konularında bi kodlasan kendini nette bi bak istersen belki işe yarar bende cok sallamıyor stres yuksek olunca belki sana fayda eder
Kizlar dun bi arkadas ile.esini gordum
Arkadas zayif baya eside hafif kilolu esinin yaninda kucucuk duruyor
Benim esim zayif ya ben 58 bile olsam esimin yaninda zayif duramam heralde moralim boxuldu biraz
Valla bende ne yapacağımı şaşırdım ŞeydamOlabilir Can'ım gerçekten vermen lazımım çünkü gayet iyi menülerin
Ben hep aksini okudum cnmGünayfın abla bende tam tersi olduğunu duymuştum geçen hafta tvde izlemiştim. Soğuk ortamfakiker ve üşüyenler daha kolay kilo kaybına uğruyormuş.
Bence sen bikaç hafta olutuna bırak notmal menüler ye. Şok yada detoks tarzı diyetler yapma. Bikaç hafta veremesen bile sonra illaki vrrmeye başlarsın hem aç kalmazsın hemde zayıflarsın ablam.
önemli olan 1 haftanın sonucu tatlımBendede bi tuhaflıktır ki hafta sonu kilo veriyorum pzt çoğu zaman eksi çıkarım amaa gelgelelim pztden sonra bi duruyorum. Cumartesi pazar 600-700 gr veriyorum ama pztden cumaya 100 bilemedin 200 gr anca
Çok okudum öyle şeyler cnmabla sen bi hani düşünce gucu ile zayıflama diye bişey var hatta tek şişman beynimizin oldugu vb konularında bi kodlasan kendini nette bi bak istersen belki işe yarar bende cok sallamıyor stres yuksek olunca belki sana fay
Sen başkalarına takılmasana cnmKizlar dun bi arkadas ile.esini gordum
Arkadas zayif baya eside hafif kilolu esinin yaninda kucucuk duruyor
Benim esim zayif ya ben 58 bile olsam esimin yaninda zayif duramam heralde moralim boxuldu biraz
Hep diyoruz ya cnmendisi beni ikna edecekken ben onu ikna etmeye çalışıyorum abla :)ben zayıf değilim Hayır diyorum o zayifsin diyor :):)
Ayy abla burdakiler kilolu hep görünce içim kararıyor bazıları aylardır gidiyor hiç bir fark yok.
Samimi arkadaşım salonda çalışıyor.
Yanına gidiyorum kahveye bazı simalari ezberledim herhalde spor yapıp eve gid
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?