- 8 Ocak 2015
- 1.776
- 2.247
- 133
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #134.381
Kendisi beni ikna edecekken ben onu ikna etmeye çalışıyorum abla :)ben zayıf değilim Hayır diyorum o zayifsin diyor :):)
Ayy abla burdakiler kilolu hep görünce içim kararıyor bazıları aylardır gidiyor hiç bir fark yok.
Samimi arkadaşım salonda çalışıyor.
Yanına gidiyorum kahveye bazı simalari ezberledim herhalde spor yapıp eve gidip yemek yiyorlar :):) :)
Canım evde erteliyorum is oluyor kızım ağlıyor en azından sporda ne evi gorecem ne kızımı kafam rahat okur.
Ebru salli videosunu indireli 1 ay oldu ama hiç yapmadım 3 defa izledim icraat yok
Canım evde spor yapmayı hiç sevmiyorum sporda kardiyo yapılıyor aletler değil egzersiz yaptırıyor
Dimi canım : ):)
Sen niye incecik olmaya çalışıyorsun ki eşine söyle o kilo alsın :):) :) :) :) :)
Bizim disler skntiyi erken vermeye basladi bebegim ya gece aglayarak uyanma seansimix basladi
Aynen canim bizimkinin acelesi var disler beyazladi bide yuzustu donmeyi ogrendi 2 gundut kendi canini yakio sipa aglio huysuz oldu bebem
Erkegin zayifida kotu oluo ya ya benim kuzenlerimde.ole kizlar yanlarinda obez gibi duruo. Ne varsa balkonluda var kardis
Valla bende ne yapacağımı şaşırdım Şeydam
Ben hep aksini okudum cnm
Herkes kışın kilo vermenin daha zor olduğunu söylüyor o zaman vücut yağ kaybetmek istemezmiş
Tatlım listede oluncada oluruna bırakımıyosunki
önemli olan 1 haftanın sonucu tatlım
Çok okudum öyle şeyler cnm
Bugüne kadarda artı olduğum halde moralim yerindeydi
Bugün melankoli takılıyom biraz
Son haftalarda kaçamak olmadığı halde gitmiyor aksine artı oluyor
Sen başkalarına takılmasana cnm
Önemli olan senin ideal kilonda olman
Eğer kociş çok zayıfsa onun eksikliği o kompleks yapsın
Hep diyoruz ya cnm
Öncelikle sağlıklı beslenme yoksa spor yapsanda almasanda yerinde sayarsın
Kilo vermede mutfak %60 spor %40 etkili
Aynen canim keske.benimkide balkonku olsa biraz :)))
Rabiam herkes aynı olcak diye bir şey yok sen 58 olsan emin ol harika görünürsün ama önemli olan senin guzel hos durman eşinin zayıf olması bence hiiiç sıkıntı değilKizlar dun bi arkadas ile.esini gordum
Arkadas zayif baya eside hafif kilolu esinin yaninda kucucuk duruyor
Benim esim zayif ya ben 58 bile olsam esimin yaninda zayif duramam heralde moralim boxuldu biraz
hehe benimkide zayıflamam lazım deyip durur 95 kilo suanda bizimkininde metoda hızlı ama yemede bi okadar hızlı olunca meto bile pes ediyor artıkAhh ahh alamiyor canim maalesef doktora bile gitti evlendigimizden beri ayni.kiloda inan herseyi yiyor gece 12 de bile yemek.yiyor 1 gram almiyor yaa(( metosu.cok.hizliymis
ay ne guzel kız benimkininde alt ust sınırı var 80 ustune cıktımmı sıkıntı yapıyo yapmıyorum desede ama 70 altına inöemide istemiyo ozaman beni beğenmezmiş cok zayıf olurmuşym cok Aşırı zayıf sevmiyomus daaaaaaaaa evlendigimizde bile ben 68 dim ki kısa zamanda 70 i gectim bilmiyo bile zayıf nasıl olucamAbla.esim bu konuda cok degisik dusuncelere sahip kiloya hic takilmaz herkes ideal kiloda olacak diye birsey yok diyor sen idealinden 10 kilo fazla bende eksik olabikirim diyor hayatta kafaya takilmasi gereken daha onemli seyler var diyor bana.bugune kadar bana 1 kes bile kilom ile ilgiki kotu bisey ne soyledi nede ima etti cunki.takilmaz hic kendisini de dokyora ben yolladim.zorla rahat biri yani kilo konusunda((
Aynen abla katılıyorum.Valla bende ne yapacağımı şaşırdım Şeydam
Ben hep aksini okudum cnm
Herkes kışın kilo vermenin daha zor olduğunu söylüyor o zaman vücut yağ kaybetmek istemezmiş
önemli olan 1 haftanın sonucu tatlım
Çok okudum öyle şeyler cnm
Bugüne kadarda artı olduğum halde moralim yerindeydi
Bugün melankoli takılıyom biraz
Son haftalarda kaçamak olmadığı halde gitmiyor aksine artı oluyor
Sen başkalarına takılmasana cnm
Önemli olan senin ideal kilonda olman
Eğer kociş çok zayıfsa onun eksikliği o kompleks yapsın
Hep diyoruz ya cnm
Öncelikle sağlıklı beslenme yoksa spor yapsanda almasanda yerinde sayarsın
Kilo vermede mutfak %60 spor %40 etkili
Ayy ne şanslı keşke ben de öyle olsam. Aman canım boşver sen ona yetişmeye çalışma dışarıdan nasıl girundugunuzun hiç bır önemi yok bence ..Ahh ahh alamiyor canim maalesef doktora bile gitti evlendigimizden beri ayni.kiloda inan herseyi yiyor gece 12 de bile yemek.yiyor 1 gram almiyor yaa(( metosu.cok.hizliymis
Abla tabiki listede önemli ama bence dahada önemli olan sağlıklı ve kalıcı kilo vermek. Bunu kendimden biliyorum. Bigün ayran diyeti yaptım 2 hafta kendime gelemedim tabi reglinde etkisi vardı ve yaptığım kaçamakların.Ben hep aksini okudum cnm
Hmm mis cnm afiyet olsunBuyrun kahveye kızlar .
Azcık da dedikodu yapalım :)
Teşekkür ederim canım kız uyuyunca ne yapacağımı şaşırıyorum önce kahve içip enerji topluyorum sonra evi topluyorumHmm mis cnm afiyet olsun
Zaten erkeklerin metosu daha hızlı oluyomuş cnm. Benim eşimde az balkonlu yemekten vazgeçebilse verecek ama malesefBenim eşimde biraz balkonlu ama isteyince hemen kilo verebiliyor metosu çok hızlı. Ben diyete başladım iki kilo verene kadar o 4 kilo verdi spor yapmadığı halde gıcık oluyorum
Sütlü kahvemi oBuyrun kahveye kızlar .
Azcık da dedikodu yapalım :)
Benimki artık gündüz uyumuyo. İki ay öncesine kadar bende sen gibiydim. Uyuyunca ortalığı toplar bi kahve içerdim ama artık zor :))Teşekkür ederim canım kız uyuyunca ne yapacağımı şaşırıyorum önce kahve içip enerji topluyorum sonra evi topluyorum
Rabiam herkes aynı olcak diye bir şey yok sen 58 olsan emin ol harika görünürsün ama önemli olan senin guzel hos durman eşinin zayıf olması bence hiiiç sıkıntı değil
hehe benimkide zayıflamam lazım deyip durur 95 kilo suanda bizimkininde metoda hızlı ama yemede bi okadar hızlı olunca meto bile pes ediyor artık
ay ne guzel kız benimkininde alt ust sınırı var 80 ustune cıktımmı sıkıntı yapıyo yapmıyorum desede ama 70 altına inöemide istemiyo ozaman beni beğenmezmiş cok zayıf olurmuşym cok Aşırı zayıf sevmiyomus daaaaaaaaa evlendigimizde bile ben 68 dim ki kısa zamanda 70 i gectim bilmiyo bile zayıf nasıl olucam
Hadi yap canm evet sütlü :)Sütlü kahvemi o
Gidip bi Türk kahvesi yapayim bende bari karşılıkli icelim
Aaa işin zormuş canım.Benimki artık gündüz uyumuyo. İki ay öncesine kadar bende sen gibiydim. Uyuyunca ortalığı toplar bi kahve içerdim ama artık zor :))
Ben esimle tanıştığımda 74 kiloydu ben yine 80 lerdeydim..evlenene kadar onu 85 e cikardim..benim tiroitler yavas çalışıyor ilac kullaniyorum onunkide hizki çalışıyor zayiflatiyor ilac kullaniyor :/ su an 106 kilo olmuş o da ama boy uzun olduğu icin benim gibi yarma durmuyor
Bende agzindan bir kere bile kilomla ilgili bi soz laf imasini duymadim ki zaten beni tanidigindada kilolu olduğum icin
7 lu rakamlara indigimde artik zayiflama gercekten gozume bir degisik geliyorsun kuculdun aciyorum acima duygusu geliyo bana demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?