Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ahh ahh alamiyor canim maalesef doktora bile gitti evlendigimizden beri ayni.kiloda inan herseyi yiyor gece 12 de bile yemek.yiyor 1 gram almiyor yaa(( metosu.cok.hizliymis

Aynen canim keske.benimkide balkonku olsa biraz :)))

Abla.esim bu konuda cok degisik dusuncelere sahip kiloya hic takilmaz herkes ideal kiloda olacak diye birsey yok diyor sen idealinden 10 kilo fazla bende eksik olabikirim diyor hayatta kafaya takilmasi gereken daha onemli seyler var diyor bana.bugune kadar bana 1 kes bile kilom ile ilgiki kotu bisey ne soyledi nede ima etti cunki.takilmaz hic kendisini de dokyora ben yolladim.zorla rahat biri yani kilo konusunda ((

Kizlar dun bi arkadas ile.esini gordum
Arkadas zayif baya eside hafif kilolu esinin yaninda kucucuk duruyor
Benim esim zayif ya ben 58 bile olsam esimin yaninda zayif duramam heralde moralim boxuldu biraz
Rabiam herkes aynı olcak diye bir şey yok sen 58 olsan emin ol harika görünürsün ama önemli olan senin guzel hos durman eşinin zayıf olması bence hiiiç sıkıntı değil
Ahh ahh alamiyor canim maalesef doktora bile gitti evlendigimizden beri ayni.kiloda inan herseyi yiyor gece 12 de bile yemek.yiyor 1 gram almiyor yaa(( metosu.cok.hizliymis
hehe benimkide zayıflamam lazım deyip durur 95 kilo suanda bizimkininde metoda hızlı ama yemede bi okadar hızlı olunca meto bile pes ediyor artık

ay ne guzel kız benimkininde alt ust sınırı var 80 ustune cıktımmı sıkıntı yapıyo yapmıyorum desede ama 70 altına inöemide istemiyo ozaman beni beğenmezmiş cok zayıf olurmuşym cok Aşırı zayıf sevmiyomus daaaaaaaaa evlendigimizde bile ben 68 dim ki kısa zamanda 70 i gectim bilmiyo bile zayıf nasıl olucam

Aynen abla katılıyorum.
Spor ve yemek aynı anda yendiği zaman da kilo aldırıyor
Ayy ne şanslı keşke ben de öyle olsam. Aman canım boşver sen ona yetişmeye çalışma dışarıdan nasıl girundugunuzun hiç bır önemi yok bence ..
Sen ne zaman kendini aynada beğenmeyebaslarsin o zaman biter :)

Ben hep aksini okudum cnm
Herkes kışın kilo vermenin daha zor olduğunu söylüyor o zaman vücut yağ kaybetmek istemezmiş
Tatlım listede oluncada oluruna bırakımıyosunki
Abla tabiki listede önemli ama bence dahada önemli olan sağlıklı ve kalıcı kilo vermek. Bunu kendimden biliyorum. Bigün ayran diyeti yaptım 2 hafta kendime gelemedim tabi reglinde etkisi vardı ve yaptığım kaçamakların.

Ben esimle tanıştığımda 74 kiloydu ben yine 80 lerdeydim..evlenene kadar onu 85 e cikardim..benim tiroitler yavas çalışıyor ilac kullaniyorum onunkide hizki çalışıyor zayiflatiyor ilac kullaniyor :/ su an 106 kilo olmuş o da ama boy uzun olduğu icin benim gibi yarma durmuyor
Bende agzindan bir kere bile kilomla ilgili bi soz laf imasini duymadim ki zaten beni tanidigindada kilolu olduğum icin
7 lu rakamlara indigimde artik zayiflama gercekten gozume bir degisik geliyorsun kuculdun aciyorum acima duygusu geliyo bana demisti

Benim eşimde biraz balkonlu ama isteyince hemen kilo verebiliyor metosu çok hızlı. Ben diyete başladım iki kilo verene kadar o 4 kilo verdi spor yapmadığı halde gıcık oluyorum
Zaten erkeklerin metosu daha hızlı oluyomuş cnm. Benim eşimde az balkonlu yemekten vazgeçebilse verecek ama malesef Hergün günde 3-4 kez tartılır. Bende kızarım niye bukadar çok tartılıyosun sanki diyet yapıyosun diye. Neymiş kilosunu kontrol altına alıyomuş ondanmış

Teşekkür ederim canım kız uyuyunca ne yapacağımı şaşırıyorum önce kahve içip enerji topluyorum sonra evi topluyorum
Benimki artık gündüz uyumuyo. İki ay öncesine kadar bende sen gibiydim. Uyuyunca ortalığı toplar bi kahve içerdim ama artık zor :))

Tesekkerler csnim 58 olsam daha ne isterim.keske benimkide biraz alsa canim isinden dolayi zayiflik pek iyi olmuyor azcik kilo lazim bizimkine.bende en son bekarken bi 57 yi gordum ondan sonrasi hak getire 60 in altina inemedim hic 65 lerde dolanip durdum taki oglusuma hamike olana kadar:)))

Bende oyle diyorum.esime ama sen oyle san diyor bana tabi ne bilsin yiyip yiyip kilo almamanin kiymetini hic ac kalmadiki[QUOTE="Ariver, post: 45326006, member: 527775"]Aynen abla katılıyorum.
Spor ve yemek aynı anda yendiği zaman da kilo aldırıyor

Ayy ne şanslı keşke ben de öyle olsam. Aman canım boşver sen ona yetişmeye çalışma dışarıdan nasıl girundugunuzun hiç bır önemi yok bence ..
Sen ne zaman kendini aynada beğenmeyebaslarsin o zaman biter :)[/QUOTE]

Kizz bende 6 kilo.daha versem sanki benimkide verme daha diyecek gibi ama 60 olunca gorecegiz:)))

kartanesi58 canim zayıflar hiç anlamaz çok a hızlı kilo verirler benim samimi arkadaşım çok zayıf kilo almaya çalışıyor boşver diyorum öyle kal.
Yarın evlenirsin coluk çocuk kilo alirisin şimdi alma :)
1.70 boyu 55 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…