Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Başım çok ağrıyordu hemde hemen bişeyler yiyip sohbete gitmem gerekiyordu dolabı açtım hüplettim. Ama sadece süt ve pirinç şeker yok bişi yapmaz diye düşündüm. Ne kadar da masumdu

Gunaaaaaaaaydııııııııın
Ben de dün tuzu fazla kaçırmıştım bugün hemen sinyal verdi tartı ben de yarın az tuzlu tüketmeye çalışıcam canım yemekleri.
Heh bunda haklısın bende tuzlu yediğimde ertesi gün kesin artıyım
Hadi ya millet dünyayı yiyor biz ödül veriyoruz hemen artılar uçuyor yaaa haksızlık

Menün güzel canim

Allah kabul etsin canim güzel

Sabah kaçta tatlım güzel menün :)

Güzel Nilüfercim
bende anlamıyorum onu bazıları oturduğu yerden bi ton yer hiç hareket etmez ama kilo almaz ben akşama kadar popo yer görmez az yerim ama iki üç haftadır bi kilo veremem hatta alırım varmı açıklaması beyin ben kiloyu cabuk alırım veremem diye sartlanıyo yoksa bizim meto temellerini sahımı bilemedim

Hadiya beni hic etkilemiyor yorulmuyorum cok hafif geliyor:))
bende hiç yorulmuyorum Leslie de cunku onun kac katı koşturuyorum evin içinde cocuk peşinde

Aaaaaah o kafa banada lazım hatta Survivor da Nihal varya tam onun gibi olmak istiyorum herseyle dalga gecip gelmek
Günaydınlarrrrrr

Günaydınlarrrrrr
gunaaaaaaaaydın elifim

Gunaaaaaaaaydııııııııın
Ben de dün tuzu fazla kaçırmıştım bugün hemen sinyal verdi tartı ben de yarın az tuzlu tüketmeye çalışıcam canım yemekleri.
Hadi ya millet dünyayı yiyor biz ödül veriyoruz hemen artılar uçuyor yaaa haksızlık

Menün güzel canim

Güzel Nilüfercim
bende anlamıyorum onu bazıları oturduğu yerden bi ton yer hiç hareket etmez ama kilo almaz ben akşama kadar popo yer görmez az yerim ama iki üç haftadır bi kilo veremem hatta alırım varmı açıklaması beyin ben kiloyu cabuk alırım veremem diye sartlanıyo yoksa bizim meto temellerini sahımı bilemedim

bende hiç yorulmuyorum Leslie de cunku onun kac katı koşturuyorum evin içinde cocuk peşinde

Aaaaaah o kafa banada lazım hatta Survivor da Nihal varya tam onun gibi olmak istiyorum herseyle dalga gecip gelmek
Günaydınlarrrrrr

Günaydınlarrrrrr
gunaaaaaaaaydın elifim

Gunaaaaaaaaydııııııııın

Menün güzel canim

Güzel Nilüfercim

Günaydınlarrrrrr

Günaydınlarrrrrr
gunaaaaaaaaydın elifim

Günaydın kızlar
Hadi bakalım son günümüzü iyi değerlendirelim

Sizde de öylemi başka sayfalarda sorun yok ama kk çok yavaş

Mesaj gitmiyor sonrada 2 sefer gidiyor
Onarım sonucu daha kötü olmuş anlaşılan inşallah düzelir

Günaydın kızlar sabahtan beri siteye bağlanmaya çalışıyorum. Çok zor bağlandım ben sizdede aynı şey oldumu?

Ben pztye göre 200 gr artıyım nedenki acaba. Menülerimde fazladan bişeyde yok. Hatta aç yatıyorum resmen karnımın gurultusundan uyuyamıyorum. Dün akşam 8 gibi uyumuşum 10 kalktım çok başım ağrıdı. 3 te yattım 8 de kalktım. Acaba ondanmı böyle oldu.

Ben pztye göre 200 gr artıyım nedenki acaba. Menülerimde fazladan bişeyde yok. Hatta aç yatıyorum resmen karnımın gurultusundan uyuyamıyorum. Dün akşam 8 gibi uyumuşum 10 kalktım çok başım ağrıdı. 3 te yattım 8 de kalktım. Acaba ondanmı böyle oldu.

Kozlar ben ip atladınca sol dizim çok ağrıyor yürüyüş yapıncada öyle. Dizimi katlayıp oturunca geri kalkarken çok zorlanıyorum. Özellikle dün çok ip atladık bugün çok zorlanıyorum. Çok ağrıyo. Kireçlenme falanmı var ki acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…