- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #134.481
Başım çok ağrıyordu hemde hemen bişeyler yiyip sohbete gitmem gerekiyordu dolabı açtım hüplettim. Ama sadece süt ve pirinç şeker yok bişi yapmaz diye düşündüm. Ne kadar da masumduBence güzel cnm
Gayet güzel cnm
Bugün halâ artıdayım cnm
Doyurucuydu ama 1 dolu tabak
Cezanı bitirmişin ama yarın yine yapıcan tatlım
Kız bugün cumamıda sütlaç yeniyor
dikkat et tatlım gerçi eve hastalık girdimi herkesi dolaşır
Yarın bitki çaylarını iç dinlen sporda yapma
Menüde güzel cnm
yaş ilerledikçe boy kilo oranıda değişiyor cnm
Mesela gençlerde boydan 10 eksik olması gerekir tabi bide vücut oranına bağlı
Biraz orta yaşlarda boyu geçmemesi lazım
5 eksik iyi durur
Hepsi güzel bitanem
Sadece turşu yemiyoruz su tutuyor
Heh bunda haklısın bende tuzlu yediğimde ertesi gün kesin artıyımBen de dün tuzu fazla kaçırmıştım bugün hemen sinyal verdi tartı ben de yarın az tuzlu tüketmeye çalışıcam canım yemekleri.
bende anlamıyorum onu bazıları oturduğu yerden bi ton yer hiç hareket etmez ama kilo almaz ben akşama kadar popo yer görmez az yerim ama iki üç haftadır bi kilo veremem hatta alırım varmı açıklaması beyin ben kiloyu cabuk alırım veremem diye sartlanıyo yoksa bizim meto temellerini sahımı bilemedimHadi ya millet dünyayı yiyor biz ödül veriyoruz hemen artılar uçuyor yaaa haksızlık
Menün güzel canim
Allah kabul etsin canim güzel
Sabah kaçta tatlım güzel menün :)
Güzel Nilüfercim
bende hiç yorulmuyorum Leslie de cunku onun kac katı koşturuyorum evin içinde cocuk peşindeHadiya beni hic etkilemiyor yorulmuyorum cok hafif geliyor:))
Aaaaaah o kafa banada lazım hatta Survivor da Nihal varya tam onun gibi olmak istiyorum herseyle dalga gecip gelmek
Günaydınlarrrrrr
gunaaaaaaaaydın elifimGünaydınlarrrrrr
Heh bunda haklısın bende tuzlu yediğimde ertesi gün kesin artıyımBen de dün tuzu fazla kaçırmıştım bugün hemen sinyal verdi tartı ben de yarın az tuzlu tüketmeye çalışıcam canım yemekleri.
bende anlamıyorum onu bazıları oturduğu yerden bi ton yer hiç hareket etmez ama kilo almaz ben akşama kadar popo yer görmez az yerim ama iki üç haftadır bi kilo veremem hatta alırım varmı açıklaması beyin ben kiloyu cabuk alırım veremem diye sartlanıyo yoksa bizim meto temellerini sahımı bilemedimHadi ya millet dünyayı yiyor biz ödül veriyoruz hemen artılar uçuyor yaaa haksızlık
Menün güzel canim
Güzel Nilüfercim
bende hiç yorulmuyorum Leslie de cunku onun kac katı koşturuyorum evin içinde cocuk peşindeHadiya beni hic etkilemiyor yorulmuyorum cok hafif geliyor:))
Aaaaaah o kafa banada lazım hatta Survivor da Nihal varya tam onun gibi olmak istiyorum herseyle dalga gecip gelmek
Günaydınlarrrrrr
Menün güzel canim
Güzel Nilüfercim
Günaydınlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?