- 12 Şubat 2016
- 1.175
- 2.191
- 48
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #134.501
Evet abla düzeldi sanırım.S sevilumut
Sevil sitede problem var heralde sayfa zor açıklıyor mesajlar gitmiyor
Artına gelince menün aklımda değil acaba ödem yapacak bişeylermi yedin yada tuzlu falan
Bide dün çok kendini yorduysan şişlikde olmuş olabilir
Bacağını bence bikaç gün zorlama hatta dizlik varsa ondan tak geçmezse Dr git minüskusda olabilir
Bende kendimi şiş hissediyorum kesin artiyim ama hic tartilmadim.Kacamak yapmadiysan icin rahat olsun canim:))
Ohhh be dünya varmış neydi o öyle yaa çatladım düzelmiş sonunda
Bugünü hafif tutun kızlarBende kendimi şiş hissediyorum kesin artiyim ama hic tartilmadim.Kacamak yapmadiysan icin rahat olsun canim:))
İnşallah arti değilsindir canım ya yapmadım kaçamakBende kendimi şiş hissediyorum kesin artiyim ama hic tartilmadim.Kacamak yapmadiysan icin rahat olsun canim:))
Yaptım abla suya salatalık elma limon tarçın koydum.Ohhh be dünya varmış neydi o öyle yaa çatladım düzelmiş sonunda
Bu iyi olmamış tatlım Sen pazartesi kaçtınki
Bugün ödem çayı iç ve tuz tüketmemeye çalış bolca su iç içine salatalık elma limon zencefil doğra
Bu hafta hepimizin durumu iyi değil heralde
Ben muhtemelen eksiye düşerim ama fazla olmaz
Liste tepetaklak gitmese bari
Tatlım pirinç lapası senlik değilki niye yapıyosunİnşallah arti değilsindir canım ya yapmadım kaçamak
Yaptım abla suya salatalık elma limon tarçın koydum.
İçiyorum pirinç lapası yaptım bugün inşallah gider artılar çok üzgünüm
Güle güle kullan bebeğim çok şıkmışSon halim kızlar
Eşofman i da yeni aldım M beden :)
Son günde lapa yapıyorum kaptanım. Ama artıdan kurtulamam gene de.Günaydın kızlar
Hadi bakalım son günümüzü iyi değerlendirelim
Sizde de öylemi başka sayfalarda sorun yok ama kk çok yavaş
Evet abla ama listeyi çok kötü etkilemek istemedim hem de ödem toplamisim belki atarım.Tatlım pirinç lapası senlik değilki niye yapıyosun
Artı olursada olur sonuçta kaçamak yapmadınki üzülmeni gerektirecek bi durum yok
Teşekkür ederim ablamm sayenizde iyi ki varsınız iyi ki buraya gelmişim :)Güle güle kullan bebeğim çok şıkmış
Ablacim yogurt zencefil zerdecal tarcin karisimi haftada 2 defa yapmak lazimmis fazlasi iyi degilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?