Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kızlar oğluşum hasta 39.5 ateşle hastaneye gittik şimdi ateşi azaldı ama tatsız boğaz enfeksiyonu antibiyotik başladık çok yorgunummmmm

Geçmiş olsun canım. Antibiyotikle düzelir kuzucuğum. Benim ufaklığın da burnu akıyor. Uyuyamıyor kaç gecedir.

Gunaydin kizlar uzulerek kilo bildirimi yapiyorum,
Gecen hafta:65.5
Bu hafta:65.3
Fark:-200

Inanin vicdanen icim cok rahat 4 gun 50 dk spor yaptim,ogunlerde kacamak yapmadim ama neden boyle oldu bu hafta anlamadim.Gecen hafta cigkofte yememe ragmen -900 dum bu hafta nerde yanlis yaptim gercekten anlamadim(

Az da olsa vermişsin ne güzel.

Gruba 13 subat ta girdim
Ilk baslama kilom 110
Gecen hafta 104.7
Bu hafta 101.7
Eksi 3 kilo sukur
Spor 200 dakkadan fazla
Mesaj 60 tan fazla

Maşallah kuzum.

Günaydın kizlar
Gecen hafta 111.7
Hu hafta 111
Giden -700 gr

Tebrikler canım.

Günaydın canlarım.Çarşamba günü bile -600'de olan ben,şu an -300'deyim Sabah sabah sinir tepeme çıktı.İnlallah sizler beklediğiniz sonuçları alırsınız canlarım

Olsun nilüferim. Almanak da güzel. Bak ben artıdayım.

Günaydın kızlar. Aylar önce yazıyordum. Çok uzun süre de kalamamistim. Kendimi tekrar hatırlatayım. Adım Gonul. 35 yaşındayım. 10 aylık evliyim. 3.5 aylık da hamileyim. Zaten tombiktim. Hamile kalınca sa hızla kilo almaya devam ettim. Ilk haftalar ac kalınca midem rahatsizlaniyordu. Şimdi daha iyiyim. 90'la hamile kaldım. Şimdi 95 oldum. Veremeden bile tek amacım daha fazla kilo almadan H amileligimi tamamlamak. Hep saglikli beslenirken bebisim kilo alırken ben de belki ufak ufak.kilolar verbilirim. Bu durumda takıma gitmek değil amacım tabiki. Bana yol gösterip yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…