- Konu Sahibi Handandandan
-
- #134.581
Selam kızlar oğluşum hasta 39.5 ateşle hastaneye gittik şimdi ateşi azaldı ama tatsız boğaz enfeksiyonuantibiyotik başladık çok yorgunummmmm
Abla dolmalar çok küçüktü nerdeyse 3ü 1tane gibiydi bide acı biber dolmasıydı3 dolma fazla olmuş cnm keşke yanında salata Yoğurt ekleseydin dolması azaltsaydın
Hepsi güzel cnm
Gunaydin kizlar uzulerek kilo bildirimi yapiyorum,
Gecen hafta:65.5
Bu hafta:65.3
Fark:-200
Inanin vicdanen icim cok rahat 4 gun 50 dk spor yaptim,ogunlerde kacamak yapmadim ama neden boyle oldu bu hafta anlamadim.Gecen hafta cigkofte yememe ragmen -900 dum bu hafta nerde yanlis yaptim gercekten anlamadim(
Gruba 13 subat ta girdim
Ilk baslama kilom 110
Gecen hafta 104.7
Bu hafta 101.7
Eksi 3 kilo sukur
Spor 200 dakkadan fazla
Mesaj 60 tan fazla
Günaydın kizlar
Gecen hafta 111.7
Hu hafta 111
Giden -700 gr
Günaydın canlarım.Çarşamba günü bile -600'de olan ben,şu an -300'deyimSabah sabah sinir tepeme çıktı.İnlallah sizler beklediğiniz sonuçları alırsınız canlarım
Günaydın kizlar
Gecen hafta 111.7
Hu hafta 111
Giden -700 gr
Selam kızlar oğluşum hasta 39.5 ateşle hastaneye gittik şimdi ateşi azaldı ama tatsız boğaz enfeksiyonuantibiyotik başladık çok yorgunummmmm
Gizel.vermissin canim.masallahGünaydın kizlar
Gecen hafta 111.7
Hu hafta 111
Giden -700 gr
Gruba 13 subat ta girdim
Ilk baslama kilom 110
Gecen hafta 104.7
Bu hafta 101.7
Eksi 3 kilo sukur
Spor 200 dakkadan fazla
Mesaj 60 tan fazla
Günaydın canlarım.Çarşamba günü bile -600'de olan ben,şu an -300'deyimSabah sabah sinir tepeme çıktı.İnlallah sizler beklediğiniz sonuçları alırsınız canlarım
Artik az az vermeye basladim.Vadi bizdemi merakla bekliyorum canim...Ooo canim.sen varken A takimi zor kazanir:)))) tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?