- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #134.641
Pazartesi hep artı çıktığımı düşünürsek pek olmaz heraldeŞu reklamlar yüzünden bir türlü yazamıyorum ya sinir oldum. ...
Vayyyyyyy süpersin abla p.tesi günü 6 lari görürsün bence :)
Kizlar bende sabitim yaa(((
Hala 66
Bir gram bile gitmemis dusunuyorum.da veremedigim hafta verdigim haftadan cok sanirim.moralim cok.bozuldu ama.saglik olsun
22 ocak 82.1 kg
Geçen hafta 81.9
Bugün 81.5
Hedefim 600 gramdi ama pazartesi +600 gördüğüm için olmadı maalesef ama buna da şükür. Hedefim 1 kg
Eki Görüntüle 1783167
Sagol bebeğim insanlar gercekten cok garipler, yakin arkadaslarim bide bunu soyleyenleronlar kıskançlıktan çatlamışlar bence sence taş gibi görünce ne diyeceklerini bilememişlerne kadar az kiloda hamile kalırsan tabiki beden kitle indeksinin fazla düşürmeden senin için daha iyi hamilelikte saç dökülmez aksine progesterondan kuvvetleniyo emzirirken dökülüo sağlıklı beslenirsen hiç bişi olmaz canım kendini hangi kiloda beğeniosan öle ol onlarda çatlasın pisler
Masallah abla cok guzel vermissin tebrik ederim:)Geldimmmmm
Biraz beklemek işe yaradı 100 gr daha farketmiş
Geçen hafta __71.6
Bugün ________70.3
Fark __________1.3
Yüzde _________1.82
Mesaj 60 +
Spor 5 gün 365 dk
Bekle beni 6 lar geliyorummmmm
Tatlım inan bunu samimiyetle söylüyorum kimsenin dediğine kulak asmaSagol bebeğim insanlar gercekten cok garipler, yakin arkadaslarim bide bunu soyleyenlercok sukur kendime masallah diyeyim bu kis hic hasta bile olmadim cunku gercekten cok saglikli beslendim.Oturup onlarla pasta.borek,kisir yememi istiyorlar.Hatta kilolu olan haftaya persembede bana gelin kisir yapicam dedi onada itiraz edince sanirim oyuzden ustume geldiler:)
Sağol bitanem Bu hafta tabiri caizse biyerlerimi yırttım ama olduMasallah abla cok guzel vermissin tebrik ederim:)
Haklisin ablacim inan saglikli beslenmeye basladigimdan beri okadar rahat hissediyorumki cok sukur hic hasta olmadim mesela.Hic yemedigim kadar kuruyemis, et,sut,yumurta,sebze,corba tukettim bu kis icim cok rahat.Tatlım inan bunu samimiyetle söylüyorum kimsenin dediğine kulak asma
Hatta bir kulağından girmesin bile
Ben kiloluyken bile kimse bana bişey diyemezdi. Bu benim vücudum ister alırım ister veririm diyodum
Senin kilon kimi ilgilendirki
Saç dökülmesi bilmem neye gelirsek tabiki sağlıksız diyetlerde olur
Bence senin onlara diyeceğin ben diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum böyle olunca kiloda otomatikman gidiyor
Kaç kiloda olacağımada ben karar veririm
Anacım biraz dişli olun
Gelelim bana pirinç lapasini çok sevdim .
Hiç zorlanmadim normal menüden daha çok tok ve dinç tuttu beni.
Ödem de attım karnim çok şişmiş ti bugün inmiş.
Artıları atıp eksiye de geçmişim
Geçen hafta 66.9
Bugün 66.5
Giden 400 gr
Mesaj sayisi 60 tan fazla.
Spor 120 dkdan fazla .
sağolun kızlar
bu arada bildirim yapayım
geçen hafta 68
bugün 68,3
+300
hem uykusuzum hem yorgunum üstüne regl bekliyorum sonuç ortada
sporum haftanın 5 günü vardı ama sayamadım
çok yorgunum mesajım 35 in üstüdür ama yüzdemi hesaplayamadım. sanırım B takımı yeşil vadiyi aldı
kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim
Günaydınlar
Kızlar üzgünüm neden böyle oldu inanın bende bilmiyorum işin ilginci dün bu artıya geldi.m ve dün bişey yemedim cıss inanın anlamadım65.0 giden kilo 0.7 yüzde 1.065 yüksek ihtimalle tuvalete çıkamadım bugün ve dün doğru düzgün ve zaten şişlik hissediyorum saçma Bi şekilde
Kızlar merhaba maalesef bu hafta kilo kaybı yok sabitim
Geçen hafta 78.8
Bugün 78.8
Yüzde 0
Mesaj sayısı 44
Spor 45 dakika leslie 100ip atlama
Kizlar tekrar gunaydin bende sonucumu yazayim
Gecen hafta 71.1
Bu hafta 70.2
Fark 900 gr
Yuzde 1.27
Mesaj sayisi 50
Spor 120 dk
Günaydın kızlar zor bir geceden sonra anca gelebildim.
Geçen hafta 67.9
Bu hafta 67.4
Fark -500
Yüzde %0.73
Mesaj sayım 60+
Spor 120 dkdan fazla
Pazartesiye göre yine 200 gr artıyım. Nedenini bilemedim. Bakalım inş 67-68ler artık beni terk eder.
Neyse yinede az zararla kurtardın cnm
Tatlım geçen hafta güzel verdiğin için bu hafta az vermen normal sıkma canını
Ne diyim tatlım harikasın inşallah böyle devam eder
Ayşem bence çok güzel sonuç tebrikler tatlım
Heralde şişliğin var cnm Yoksa pazartesi den sonra artı olmazdın
Süpersin tatlım burda harika bi başlangıç yaptın
Rabiam heralde senin bünyede 1 hafta verip 1 hafta dinlenmek istiyor
Hadi bakalım güzellik listeye hoşgeldin
Ama haftaya daha iyi sonuç bekliyorum bu hafta pek sporunda yoktu
Çok sevindim Nehirim hem artılar gitmiş hem eksi olmuşun
Tatlım tabiki yorgunluk uykusuzluk büyük etken
Şeydam dediğim gibi hiç kötü değil cnm
Kübracım nedense senden böyle bi Sonuç bekliyordum
Bu hafta hem fazla yoktun hemde spor yapmadın
Cezanı bile yapmamışın
Burcu beni şaşırttın kuzum harikasın
Tatlım 1 haftalık sonuçta verdiysen sorun yok demektir bence güzel
Sağolasın tatlım çok iyi yapmışın
Kizlar moralim cok bozuk sizinle paylasmassam catlarim valla:)aksam iki bayan arkadasim geldi biri kilolu 1.62 boyunda 85 kilo oteki 1.68 boyunda 63 kilo. kilolu olan arkadas bana diyoki boyle kal, sakin verme yuzun cokmus.Kiza dedimki hamile kalmak istedigim icin 55 e dusmek istiyorum bana dediki o kiloya inip hamile kalirsan saclarin dislerin dokulur kotu olursun falan dedi bende cok uzuldum
Gelelim oteki arkadasa oda rejimde 58 olmak istiyormus banada sen 57 olsan yeter cok verme cirkin olursun dedi bende kiza: eee sen boyundan 10 kilo asagi olmak istiyorsun bende 1.60 boyundayim 50 kilo olmak istemem cok normal degilmi dedim.Ama yas ilerledikce o orana bakilmaz kizla aramda da 4 yas var sadece
Ayy karisik oldu kusura bakmayin dertlesmek istedim gercekten sinirlerim cok bozuldu.Benim en iyi arkadasim sizlersiniz
Geldimmmmm
Biraz beklemek işe yaradı 100 gr daha farketmiş
Geçen hafta __71.6
Bugün ________70.3
Fark __________1.3
Yüzde _________1.82
Mesaj 60 +
Spor 5 gün 365 dk
Bekle beni 6 lar geliyorummmmm
***9.TAKIM 454 Etap ***
Mefkurem (71.6/70.3/1.3/%1.82)
Ariver(66.9/66.5/0.4/0.60)
kartanesi58(66/66/0/%0)kilosu sabit
burcugncy(71.1/70.2/0.9/1.27)
masal3487(65.5/65.3/0.2/0.31)
Sevilumut (67.9/67.4/0.5/0.74)
Bayankokosh (78.8/78.8/0/0)kilosu sabit.
Seydan94 (65.7/65/0.7/1.07)
Poniponna (82.1/81.5/0.6/0.15)449.etapta bildirim yaparak izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5'e bölündü
Semay25 (104.7/101.7/3/%2.87)yeni üye
Bşlgç tarihi :12 şubat 2016 -bşlgç kilo :110
Hedef kg:75
9.takım genel ortalama:%0.883
Liste dışı:1 haftalık sonuçlar
Elifce80 (77.4/77/8/+0.4/%-0.52)
-Bin muhtesem gunes (99/98.7/0.3/%0.30)
Mstb(68/68.3/+0.3/%-0.44)
Lepistesinyavrucugu (111.7/111/0.7/%0.63)
Merveebrar44 (77.8/75.2/2.6/%3.34)
Poniponna (81.9/81.5/0.4/%0.49)
_____BU HAFTANIN EN İYİLERİ ____
1.___MERVEEBRAR44 _______%3.34
2.___SEMAY25 _______________%2.87
3.___MEFKUREM ____________%1.82
Bu hafta hep dışardaydık o yüzden hem giremedim hem de istediğim gibi menüler hazırlayamadım inşallah haftaya güzel olacak KK da Zaman geçirince de iyi oluyor gaza geliyordum inşallah bu hafta evdeyim daha çok sizleyim:)Neyse yinede az zararla kurtardın cnm
Tatlım geçen hafta güzel verdiğin için bu hafta az vermen normal sıkma canını
Ne diyim tatlım harikasın inşallah böyle devam eder
Ayşem bence çok güzel sonuç tebrikler tatlım
Heralde şişliğin var cnm Yoksa pazartesi den sonra artı olmazdın
Süpersin tatlım burda harika bi başlangıç yaptın
Rabiam heralde senin bünyede 1 hafta verip 1 hafta dinlenmek istiyor
Hadi bakalım güzellik listeye hoşgeldin
Ama haftaya daha iyi sonuç bekliyorum bu hafta pek sporunda yoktu
Çok sevindim Nehirim hem artılar gitmiş hem eksi olmuşun
Tatlım tabiki yorgunluk uykusuzluk büyük etken
Şeydam dediğim gibi hiç kötü değil cnm
Kübracım nedense senden böyle bi Sonuç bekliyordum
Bu hafta hem fazla yoktun hemde spor yapmadın
Cezanı bile yapmamışın
Burcu beni şaşırttın kuzum harikasın
Tatlım 1 haftalık sonuçta verdiysen sorun yok demektir bence güzel
Sağolasın tatlım çok iyi yapmışın
Teşekkür ederiz ebruşumSonuclara göz atarkenSemay25 in verdigi kilo gözüme carpti
Masallah canim harika vermissin
Diger kizlari da tebrik ediyorum
Aman kuzum deseydin ya, arkadaşın bence demişHaklisin ablacim inan saglikli beslenmeye basladigimdan beri okadar rahat hissediyorumki cok sukur hic hasta olmadim mesela.Hic yemedigim kadar kuruyemis, et,sut,yumurta,sebze,corba tukettim bu kis icim cok rahat.
Sadece insanlarin bu kadar rahat soyleyebilmelerine kiziyorum kendilerine gelince "ayy fazlam var boyuma gore sukadar kilo vereyim deyip" bana gelince boyun 1.60 bence 57 olsan yeter daha fazla verirsen cirkinlesirsin diyen insanlarin mantigini cozemedigim icin sinirlendim.
Iyiki varsiniz insallah Allah nasip eder hamile kalir, listeden cikarsam bile burdan ayrilmaya niyetim yok:))
Aman cnm takma kıskanmışlardır kesin. Sen veriyomusun veriyosun. Boşver banada öyle diyolar hep yüzün çökmüş falan ama hiiçç takmıyom onları.Kizlar moralim cok bozuk sizinle paylasmassam catlarim valla:)aksam iki bayan arkadasim geldi biri kilolu 1.62 boyunda 85 kilo oteki 1.68 boyunda 63 kilo. kilolu olan arkadas bana diyoki boyle kal, sakin verme yuzun cokmus.Kiza dedimki hamile kalmak istedigim icin 55 e dusmek istiyorum bana dediki o kiloya inip hamile kalirsan saclarin dislerin dokulur kotu olursun falan dedi bende cok uzuldum
Gelelim oteki arkadasa oda rejimde 58 olmak istiyormus banada sen 57 olsan yeter cok verme cirkin olursun dedi bende kiza: eee sen boyundan 10 kilo asagi olmak istiyorsun bende 1.60 boyundayim 50 kilo olmak istemem cok normal degilmi dedim.Ama yas ilerledikce o orana bakilmaz kizla aramda da 4 yas var sadece
Ayy karisik oldu kusura bakmayin dertlesmek istedim gercekten sinirlerim cok bozuldu.Benim en iyi arkadasim sizlersiniz
Teşekkür ederim cnm Hadi hiç durmadan devam edelimMefkuş tek kelimeylw süpersi
Inşallah tatlım biliyosunuz 6 ların anlamı benim için çok büyükKizlarr kilo veren veremeyen(benim gibi:))) heekesi coook tebrik ederim zuhal abla sende 6 lari haftaya goreceksin insallah:))))
41 kere masallah semaya, insallah aynen bu sekilde devam eder ve fazlaliklarindan en kisa zamanda kurtulur :)Teşekkür ederiz ebruşum
Maşallah Sema çok güzel başladı geçen hafta dahada fazla vermişti
Nasılsın tatlım hamişlik nasıl gidiyor
Allah iyilik versin cnm41 kere masallah semaya, insallah aynen bu sekilde devam eder ve fazlaliklarindan en kisa zamanda kurtulur :)
Sükür ablam iyiyim, sen nasilsin? Her sey yolunda Allaha hamd olsun ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?