Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Men kızlar gec kaldım dun köye geldik o yuzden bugun tartılamadım ama 100 g falan bi eksim vardı pzt inş net sonucu görürüz

Gayet guzel verilmiş bu hafta herkesi tebrik ediyorum veremeyenlerde inş haftaya verir ben 300 500 bekliyorum belki yakalamışımdır bilmiyorum ama bu hafta hedef 73 leri görmek bakalim basarabilecwkmiyiz elimden geleni yspıcam

Tatlım sen bütün telaşını at gel ondan sonra Güzelce başla

cok mutlu oldum ablacım cok tesekur ederım hepınıze ınsan beraber olunca guc alıyor bırbırınde ne kadar gormesekde sorumlu hıssedıyoz bısey elımıze aldıgımızda gerı bırakıyoruz hepınıze cok tesekur ederım weren herkesı canı gonulden kutlarım wermeyenlerde uzulmesın obur hafta cok ıyı sonuc alırlar

Teşekkür ederim cnm Hadi hiç durmadan devam edelim
Insan verdikçe bütün stresi gidiyor

Verdikçe mutlu oluyor.
Ben bu hafta çok mutsuzdum.
Arkadaşlara diyorum ki brokoli gibiyim sağlıklı ama tadım tuzum yok diyorum. Gülüyorlar bana. Kesinlikle kilo verdikçe mutlu oluyorsun.

Güzel menü nehirim. Ben bu akşam ev görmeye gideceğim. 2-3 yıl sonra komşu olacağım kişiye ve ilk defa gideceğim. Yememeye gayret edeceğim inşallah ucundan kurtarabilirim.

İyi akşamlar herkese bu haftaki planım,
bol spor yapmak. Evde bant,eliptik ve plates topu var beni bekleyen eşim artık takılıyo spor salonu açalım ilçe çapında para kazanalım diye

Geçen ramazan kızım doğduğu için oruç tutamadim onları tutmam lazım.yemede sıkıntı olmuyor ama yorgunluktan spor yapamiyorum.

Ayrica listede olmak ayrı bi sorumluluk listeye tekrar girdiğim için çok mutluyum

Bilmiyorum cnm kaptanlar gelsinde

Bu hafta grublar değişiyor zaten
Tamam abla merakla bekliyorum :)
Kacirmamaya dikkat et canim çünkü biliyorsun biraz bile kacirsak hemen arti olarak dönüyor
Menüm

Kahvaltı 12:00
1 d ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
Domates, tere, 2 dilim portakal

Ara
Neskafe

Akşam 18:00
Pizza biraz patates kızartması
Ayran

Su,2 lt
Spor,henüz yok
Canım keske cislari erken saatte yeseydin

selamarkadaslar bugun bende komsularım wardı

SABAH 08.00 yesıl kahwe

09.00 1 ykasıgı kıymalı yumurta 1 y.kasıgı tulum peynırı yarım dılım tb ekmegı

10 dan 16.00 sıfıra kadarda ara ara cısssslar ama arkadaslar bugun yemesem hafta ıcı kedımı tutamazdım bıraz cok yedım ama sımdı 500 ıp atlıcam 3 mıl lesı yapıcam suda yatana kadar 2 lt olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…