Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın kızlar bende dun dıkkat edemedım canım sıkıldıgı için biraz kacırdım evde duramıdım ufffffffgelelım menume
sabah 3 dilim beyaz ekmek domates peynır domatesli yumurta zeytın yeşil çay şekersız
ara 1 çerez tabagı ırmık helvası(çöpe gıdecektı zıyan olmasın dıye yedım
öglen 1 tabak şehriye çorbası 1 tabak makarna salata 1tane çiğ köfte
ara yok akşam çorba
ara 1tane ülker sütlü çikolata kabuklu badem soslu mısır(SINIRSIZ) SU 3 4 bardak ancak ha bırde 1 kupa form çayı bu kadarcık

günaydın nasılsın bugün diyete devamı

günaydınnnn

bende hafta sonu girmedim

ama şöyle yaptım 2 sabah 1 kase özel kahvaltılıklar varya onlardan yağsız sütle birlikte
bi öğün serbest olduğu için öğlen öğünde 1 ayran ve 1 dürüm çiğ köfte (buna dayanamadım) akşamlarıda yine 1 kase yağsız sütle kırmızı meyveli tahıllı olanlarından yedim
2 günde aynıydı ama dün 1 muz 1 kivi 1 portakal dan salata yaptım onu yedim.
ama reglimin üzerinden tam 1 hafta geçti ve vücudumdaki şişliği ve gerginliğini anlatamam inş en kısa zamanda olurumda kurtulurum

cumartesi sabah 2 çeri domates peynir 5 zeytin şekersiz çay 3 dilim kepek ekmeği
öğlen 2 kaşık pilav 2 adet küçük köfte fırında kendim yaptım salata ayran
ara 2 adet kayısı ve sade maden suyu
akşam 1 tane alabalığın yarısı bol salata

pazar sabah 1 haşlanmış yumurta 1 adet domates salatalık peynir 3-4 adet zeytin şekersiz çay 2 adet kepek ekmeği
öğlen dünden kalan pilav ve köfte bol salata ekmeksiz
akşam 2 dilim ekmek domates 2 adet köfte yedim yine
akşamda birazcık çekirdek yedim :18:

pazartesi sabah yarım saat tempolu yürüyüş 2 adet çavdarlı tost işyerimde bişey bulamadım ama bugün ekmek yememe kararı aldım sabahtan dolayı

gecikmeli oldu ama bende şu an elmamı yiyorum bankada işlerim vardıçayımıda içicem birazdan
melek cnm sende hoş geldin nasılsın

kızlar babanem bendeydi ..bana ne dedi biliyomusunuz...kızım sırtın çok genişlemiş dediiii...

kızlar bişey sorucam bende ben yarın diyetisyende randevu aldım ama spor yapmayı yasaklıyolarmış neden acaba bilen varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…